4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 gönderen hi_axy07
  • 2 gönderen BLACKEAGLE-BJK

Konu: acil yardım lütfen!!!

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    07 Dec 15
    Yaş
    28

    Mesajları
    5
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart acil yardım lütfen!!!

    1 porsiyon yemek için gereken malzemenin gramajını nasıl belirleriz. bunun için bir kriter veya standart değerler var mı??

  2. #2
    Yüksek Lisans Üye hi_axy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28 Sep 08

    Mesajları
    572
    Konuları
    104
    Eklentileri
    21
    Kredisi
    1101
    Harcanan
    0
    Kalan
    1101

    Standart Cevap: acil yardım lütfen!!!

    Slm;
    Ürün Reçeteleri Her işletmeye özeldir. Yani içine konulacak malzemeler hususunda belli bir standart yok. Tamamen ustanın el becerisine ve sunumuna bağlıdır.
    Amaaa
    İşleme ve pişirme aşamalarında mutlaka KKN'lere dikkat etmek lazım. O yüzden her ürün grubu için KKN'leri içeren akış diyagramlarının oluşturulması gerekmektedir.
    haticeS ve pınarz bunu beğendiler.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    07 Dec 15
    Yaş
    28

    Mesajları
    5
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: acil yardım lütfen!!!

    Teşekkür ediyorum size. KKN demişken bulunduğum işletmede KKNlr Haccp planı yapılmamış daha önce. Bunları nasıl hazırlayabilirim ?denetimlerde özellikle ne kadar önemlidir bu? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çok iş tecrübem yok bu konuda

  4. #4
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    229
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    170
    Harcanan
    0
    Kalan
    170

    Standart Cevap: acil yardım lütfen!!!

    Alıntı pınarz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ediyorum size. KKN demişken bulunduğum işletmede KKNlr Haccp planı yapılmamış daha önce. Bunları nasıl hazırlayabilirim ?denetimlerde özellikle ne kadar önemlidir bu? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çok iş tecrübem yok bu konuda

    denetim derken ?
    Çünkü bakanlık denetimlerinde evrak kontrolü daha görmedim... en fazla sıcaklık kontrol formları , şahit numune bakıyorlar...zaten bir an önce bitsede gitsek modunda oldukları için 2 saat oturup sizin HACCP planınızı , KKN larınızı kimse incelemez
    Adamlar bir an önce gidebilmek için denetim sonunda doldurmaları gereken denetim checklist ni bile yolda doldurup geliyorlar. UYGUNDUR şeklinde.. sana usulen bi işletmeyi gezdirmek kalıyor

    ama denetim için olmasa da sen KKN larını vs. belirle
    Örnek kurulmuş bir sistemi inceleyerek başlayabilirsiniz bence..
    phryne ve Çiğdem Coşkun bunu beğendiler.
    "Gökyüzü KARTALındır!"

Benzer Konular

  1. Yardım lütfen...
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan food.engineer
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 24-07-2012, 13:04
  2. Teknik müdür neler yapar acil yardim lütfen!
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan MEZARCI
    Yorum: 14
    Son Mesaj: 19-01-2010, 13:53
  3. acil yardım lütfen..
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan _aylin_
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 25-09-2008, 20:21
  4. çok acil yardım LÜTFEN!!!
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan sellinizmir
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 04-12-2007, 14:33
  5. Acil lütfen Okuyun
    DİĞER KONULAR forum içinde, yazan gıdacıfatma
    Yorum: 13
    Son Mesaj: 06-10-2007, 10:20

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed