PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. numune takip formu
  2. Aylık Depo Kontrol Formu
  3. Onaylı Tedarikçi Formu
  4. Ürün Takip Formu
  5. menü ve gramajları
  6. yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi
  7. Akış Şeması ve Ürün Reçeteleri
  8. yemekçilikte kalori hesaplama
  9. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)
  10. Catering Yemek Gramajları
  11. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  12. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  13. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  14. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  15. Catering Akış Şemaları
  16. Kalori Hesaplama
  17. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  18. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  19. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  20. caterıng talımatı RUSCA
  21. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  22. iftar-sahur
  23. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  24. Bulaşikçi görev tanimi
  25. Mutfak Temizlik Planları
  26. örnek menü
  27. günlük formlar
  28. satıs tablosu
  29. fiyat calısması
  30. örnek puantaj
  31. Sicaklik takip formu
  32. yüksek paralar, düşük maaşlar
  33. sayım
  34. temizlik formu
  35. depo kontrol
  36. Fiyat Bülteni
  37. Kalori Listesi
  38. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  39. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  40. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  41. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  42. catering deposu
  43. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  44. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  45. yemek listesi hazırlama programları
  46. yemek firması denetim check listi
  47. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  48. numune kapları sterilizasyonu
  49. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  50. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  51. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  52. depo kontrol formu
  53. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  54. Ham madde ürün tanımlama
  55. yıllık üretim kapasitesi
  56. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  57. Catering Otomasyon
  58. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  59. Kafa karışıklığını giderme
  60. Toplu Yemek Örnek Menü
  61. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  62. Teknolojik Kartlar
  63. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  64. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  65. haccp planı
  66. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  67. Gıda Giriş Kontrolü
  68. Hazır Yemek Teknolojisi
  69. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  70. KALORİ LİSTESi
  71. Kalori Hesaplama
  72. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  73. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  74. benmari sıcaklığı
  75. gıda hazırlama talimatı
  76. Icmal
  77. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  78. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  79. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  80. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  81. Yemekhane Denetleme Checklistler
  82. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  83. Teknik fişten maliyete
  84. Catering İçin Üretim Planlaması
  85. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  86. hazır yemek maliyet hesabı
  87. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  88. Cateringlerde HACCP kurulumu
  89. Şahit Numune Alma Talimatı
  90. Müşteri anketi
  91. Menü Örneği
  92. Hizmeti Bilgi Formu
  93. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  94. Üretim izin çalışması
  95. Örnek İhale Teklifi
  96. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  97. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  98. üretim akış diagramı
  99. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  100. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  101. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  102. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  103. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  104. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  105. personel hijyeni sunum
  106. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  107. gıda kontrolleri
  108. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  109. maliyet hazırlama programı excel
  110. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  111. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  112. Gıda SA Staj Defteri
  113. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  114. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  115. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  116. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  117. gramaj
  118. Hazır Yemek Tablo
  119. Hazır Yemekçilik Formları
  120. Raf Ömürleri Tablosu
  121. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  122. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  123. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  124. Numune alma analİz planlari
  125. Atık Yağ
  126. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  127. atık yağ
  128. hazır yemek kütle denklikleri
  129. Örnek mÖnÜ
  130. traditional foods
  131. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  132. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  133. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  134. Örnek Menü
  135. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  136. Menümle İlgili Yardım
  137. İşçilerin Beslenmesi
  138. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  139. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  140. Catering Sektörü
  141. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  142. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  143. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  144. Gıda Hijyeni Eğitimi
  145. yemek üretim excel programı
  146. Gıda Muhafazası
  147. Formlar
  148. Mutfak genel kurallar ve
  149. mal kabul kriteri
  150. modern caterıng sistemi cook-chill
  151. catering yardımm?
  152. aylık yemek mönüsü
  153. y.g.g
  154. catering için iso formlar
  155. mönüler
  156. catering yardımcı formlar
  157. hijyen eğitimi
  158. color in food
  159. Stok Takibi
  160. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  161. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  162. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  163. yemek fabrikası için formlar
  164. acil yardımm...
  165. Kalite Hijyen Planı
  166. acil catering yardım?
  167. yemek maliyet excel
  168. Yemek terkip ve gramaj listesi
  169. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  170. cateringde depolama ......
  171. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  172. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  173. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  174. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  175. Görev tanımları
  176. haccp a
  177. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  178. catering hijyen ve dezenfeksyon
  179. 22000 formları
  180. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  181. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  182. Fond ve Temel Çorbalar
  183. Sebze Garnitürleri
  184. Uluslar arası özel çorbalar
  185. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  186. Yumurta Pişirme
  187. Likörler Ve Servisi
  188. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  189. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  190. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  191. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  192. örnek numune etiketi
  193. Yabancı Madde Eğitimi
  194. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  195. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  196. Ön gereksİnİm programi
  197. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  198. Diyet tatlı reçeteleri
  199. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  200. Yumurtanın küflenmesi
  201. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  202. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  203. personel bilgi formu
  204. Catering personel sayısı
  205. örnek yemek menüsü
  206. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  207. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  208. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  209. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  210. Personel Saat Sablonu
  211. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  212. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  213. form-yemek maliyet formu
  214. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  215. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  216. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  217. yemek gramajları
  218. Örnek Yemek Menüsü
  219. Barmenin el kitabi
  220. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  221. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  222. Mutfaklar için talimatlar
  223. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  224. Yemek maliyet hesaplari
  225. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  226. Catering için operasyon takip
  227. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  228. mönü analizi
  229. Mal Kabul
  230. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  231. tatlı reçeteleri
  232. Yemek prosesi kalite plani
  233. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  234. Mutfak Hijyeni EGitimi
  235. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  236. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  237. Hijyen
  238. Buz makinesi temizlik talimati
  239. Kahvalti için hazirlik talimati
  240. Gidalarin raf ömürleri
  241. Toplu Beslenme Sistemi
  242. Akış Şemaları-Catering
  243. ürün etiketleri
  244. Ürün reçeteleri
  245. kalori listesi
  246. Gıda zehirlenmesi yapan bakteriler
  247. Catering kuruluslari icin haccp - iso 22000
  248. Gıda depolama sıcaklıkları
  249. Hazır yemek için üretim iş akış şeması
  250. Hazır yemekçiler için anket