PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. Yemek maliyet ve reçete oluşturma
  2. yemek sözlüğü ( ingilizce,almanca,rusça,fransızca,italyanca )
  3. Catering Hazır Yemek Firması Kurmak
  4. Depo sicaklik kontrol formu
  5. Yemek sipariş fişi
  6. Aylik periyotlara ayrilmiş sabah,öğle,akşam, ara öğün yemek menüsü
  7. örnek kurum yemekhanesi menüsü
  8. Örnek İhale Yemek Maliyet
  9. Catering Yemek Reçeteleri
  10. Konveksiyonel Fırın Önerisi
  11. Hazır Yemek Firması ile ilgili öneri almak
  12. Kız Yurdu Menü Örneği
  13. ISO 22000 Sistem Formları
  14. Yemek Maliyet Kontrolü
  15. numune takip formu
  16. Aylık Depo Kontrol Formu
  17. Onaylı Tedarikçi Formu
  18. Ürün Takip Formu
  19. menü ve gramajları
  20. yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi
  21. Akış Şeması ve Ürün Reçeteleri
  22. yemekçilikte kalori hesaplama
  23. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)
  24. Catering Yemek Gramajları
  25. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  26. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  27. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  28. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  29. Catering Akış Şemaları
  30. Kalori Hesaplama
  31. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  32. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  33. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  34. caterıng talımatı RUSCA
  35. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  36. iftar-sahur
  37. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  38. Bulaşikçi görev tanimi
  39. Mutfak Temizlik Planları
  40. örnek menü
  41. günlük formlar
  42. satıs tablosu
  43. fiyat calısması
  44. örnek puantaj
  45. Sicaklik takip formu
  46. yüksek paralar, düşük maaşlar
  47. sayım
  48. temizlik formu
  49. depo kontrol
  50. Fiyat Bülteni
  51. Kalori Listesi
  52. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  53. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  54. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  55. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  56. catering deposu
  57. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  58. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  59. yemek listesi hazırlama programları
  60. yemek firması denetim check listi
  61. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  62. numune kapları sterilizasyonu
  63. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  64. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  65. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  66. depo kontrol formu
  67. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  68. Ham madde ürün tanımlama
  69. yıllık üretim kapasitesi
  70. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  71. Catering Otomasyon
  72. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  73. Kafa karışıklığını giderme
  74. Toplu Yemek Örnek Menü
  75. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  76. Teknolojik Kartlar
  77. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  78. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  79. haccp planı
  80. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  81. Gıda Giriş Kontrolü
  82. Hazır Yemek Teknolojisi
  83. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  84. KALORİ LİSTESi
  85. Kalori Hesaplama
  86. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  87. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  88. benmari sıcaklığı
  89. gıda hazırlama talimatı
  90. Icmal
  91. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  92. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  93. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  94. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  95. Yemekhane Denetleme Checklistler
  96. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  97. Teknik fişten maliyete
  98. Catering İçin Üretim Planlaması
  99. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  100. hazır yemek maliyet hesabı
  101. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  102. Cateringlerde HACCP kurulumu
  103. Şahit Numune Alma Talimatı
  104. Müşteri anketi
  105. Menü Örneği
  106. Hizmeti Bilgi Formu
  107. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  108. Üretim izin çalışması
  109. Örnek İhale Teklifi
  110. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  111. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  112. üretim akış diagramı
  113. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  114. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  115. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  116. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  117. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  118. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  119. personel hijyeni sunum
  120. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  121. gıda kontrolleri
  122. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  123. maliyet hazırlama programı excel
  124. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  125. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  126. Gıda SA Staj Defteri
  127. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  128. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  129. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  130. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  131. gramaj
  132. Hazır Yemek Tablo
  133. Hazır Yemekçilik Formları
  134. Raf Ömürleri Tablosu
  135. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  136. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  137. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  138. Numune alma analİz planlari
  139. Atık Yağ
  140. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  141. atık yağ
  142. hazır yemek kütle denklikleri
  143. Örnek mÖnÜ
  144. traditional foods
  145. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  146. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  147. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  148. Örnek Menü
  149. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  150. Menümle İlgili Yardım
  151. İşçilerin Beslenmesi
  152. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  153. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  154. Catering Sektörü
  155. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  156. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  157. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  158. Gıda Hijyeni Eğitimi
  159. yemek üretim excel programı
  160. Gıda Muhafazası
  161. Formlar
  162. Mutfak genel kurallar ve
  163. mal kabul kriteri
  164. modern caterıng sistemi cook-chill
  165. catering yardımm?
  166. aylık yemek mönüsü
  167. y.g.g
  168. catering için iso formlar
  169. mönüler
  170. catering yardımcı formlar
  171. hijyen eğitimi
  172. color in food
  173. Stok Takibi
  174. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  175. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  176. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  177. yemek fabrikası için formlar
  178. acil yardımm...
  179. Kalite Hijyen Planı
  180. acil catering yardım?
  181. yemek maliyet excel
  182. Yemek terkip ve gramaj listesi
  183. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  184. cateringde depolama ......
  185. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  186. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  187. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  188. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  189. Görev tanımları
  190. haccp a
  191. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  192. catering hijyen ve dezenfeksyon
  193. 22000 formları
  194. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  195. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  196. Fond ve Temel Çorbalar
  197. Sebze Garnitürleri
  198. Uluslar arası özel çorbalar
  199. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  200. Yumurta Pişirme
  201. Likörler Ve Servisi
  202. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  203. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  204. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  205. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  206. örnek numune etiketi
  207. Yabancı Madde Eğitimi
  208. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  209. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  210. Ön gereksİnİm programi
  211. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  212. Diyet tatlı reçeteleri
  213. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  214. Yumurtanın küflenmesi
  215. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  216. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  217. personel bilgi formu
  218. Catering personel sayısı
  219. örnek yemek menüsü
  220. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  221. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  222. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  223. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  224. Personel Saat Sablonu
  225. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  226. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  227. form-yemek maliyet formu
  228. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  229. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  230. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  231. yemek gramajları
  232. Örnek Yemek Menüsü
  233. Barmenin el kitabi
  234. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  235. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  236. Mutfaklar için talimatlar
  237. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  238. Yemek maliyet hesaplari
  239. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  240. Catering için operasyon takip
  241. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  242. mönü analizi
  243. Mal Kabul
  244. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  245. tatlı reçeteleri
  246. Yemek prosesi kalite plani
  247. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  248. Mutfak Hijyeni EGitimi
  249. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  250. Hazir yemek sektörü gida güvenliği