PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  2. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  3. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  4. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  5. Catering Akış Şemaları
  6. Kalori Hesaplama
  7. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  8. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  9. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  10. caterıng talımatı RUSCA
  11. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  12. iftar-sahur
  13. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  14. Bulaşikçi görev tanimi
  15. Mutfak Temizlik Planları
  16. örnek menü
  17. günlük formlar
  18. satıs tablosu
  19. fiyat calısması
  20. örnek puantaj
  21. Sicaklik takip formu
  22. yüksek paralar, düşük maaşlar
  23. sayım
  24. temizlik formu
  25. depo kontrol
  26. Fiyat Bülteni
  27. Kalori Listesi
  28. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  29. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  30. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  31. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  32. catering deposu
  33. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  34. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  35. yemek listesi hazırlama programları
  36. yemek firması denetim check listi
  37. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  38. numune kapları sterilizasyonu
  39. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  40. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  41. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  42. depo kontrol formu
  43. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  44. Ham madde ürün tanımlama
  45. yıllık üretim kapasitesi
  46. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  47. Catering Otomasyon
  48. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  49. Kafa karışıklığını giderme
  50. Toplu Yemek Örnek Menü
  51. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  52. Teknolojik Kartlar
  53. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  54. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  55. haccp planı
  56. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  57. Gıda Giriş Kontrolü
  58. Hazır Yemek Teknolojisi
  59. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  60. KALORİ LİSTESi
  61. Kalori Hesaplama
  62. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  63. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  64. benmari sıcaklığı
  65. gıda hazırlama talimatı
  66. Icmal
  67. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  68. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  69. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  70. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  71. Yemekhane Denetleme Checklistler
  72. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  73. Teknik fişten maliyete
  74. Catering İçin Üretim Planlaması
  75. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  76. hazır yemek maliyet hesabı
  77. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  78. Cateringlerde HACCP kurulumu
  79. Şahit Numune Alma Talimatı
  80. Müşteri anketi
  81. Menü Örneği
  82. Hizmeti Bilgi Formu
  83. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  84. Üretim izin çalışması
  85. Örnek İhale Teklifi
  86. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  87. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  88. üretim akış diagramı
  89. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  90. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  91. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  92. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  93. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  94. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  95. personel hijyeni sunum
  96. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  97. gıda kontrolleri
  98. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  99. maliyet hazırlama programı excel
  100. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  101. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  102. Gıda SA Staj Defteri
  103. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  104. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  105. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  106. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  107. gramaj
  108. Hazır Yemek Tablo
  109. Hazır Yemekçilik Formları
  110. Raf Ömürleri Tablosu
  111. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  112. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  113. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  114. Numune alma analİz planlari
  115. Atık Yağ
  116. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  117. atık yağ
  118. hazır yemek kütle denklikleri
  119. Örnek mÖnÜ
  120. traditional foods
  121. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  122. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  123. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  124. Örnek Menü
  125. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  126. Menümle İlgili Yardım
  127. İşçilerin Beslenmesi
  128. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  129. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  130. Catering Sektörü
  131. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  132. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  133. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  134. Gıda Hijyeni Eğitimi
  135. yemek üretim excel programı
  136. Gıda Muhafazası
  137. Formlar
  138. Mutfak genel kurallar ve
  139. mal kabul kriteri
  140. modern caterıng sistemi cook-chill
  141. catering yardımm?
  142. aylık yemek mönüsü
  143. y.g.g
  144. catering için iso formlar
  145. mönüler
  146. catering yardımcı formlar
  147. hijyen eğitimi
  148. color in food
  149. Stok Takibi
  150. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  151. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  152. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  153. yemek fabrikası için formlar
  154. acil yardımm...
  155. Kalite Hijyen Planı
  156. acil catering yardım?
  157. yemek maliyet excel
  158. Yemek terkip ve gramaj listesi
  159. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  160. cateringde depolama ......
  161. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  162. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  163. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  164. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  165. Görev tanımları
  166. haccp a
  167. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  168. catering hijyen ve dezenfeksyon
  169. 22000 formları
  170. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  171. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  172. Fond ve Temel Çorbalar
  173. Sebze Garnitürleri
  174. Uluslar arası özel çorbalar
  175. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  176. Yumurta Pişirme
  177. Likörler Ve Servisi
  178. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  179. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  180. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  181. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  182. örnek numune etiketi
  183. Yabancı Madde Eğitimi
  184. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  185. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  186. Ön gereksİnİm programi
  187. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  188. Diyet tatlı reçeteleri
  189. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  190. Yumurtanın küflenmesi
  191. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  192. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  193. personel bilgi formu
  194. Catering personel sayısı
  195. örnek yemek menüsü
  196. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  197. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  198. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  199. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  200. Personel Saat Sablonu
  201. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  202. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  203. form-yemek maliyet formu
  204. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  205. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  206. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  207. yemek gramajları
  208. Örnek Yemek Menüsü
  209. Barmenin el kitabi
  210. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  211. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  212. Mutfaklar için talimatlar
  213. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  214. Yemek maliyet hesaplari
  215. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  216. Catering için operasyon takip
  217. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  218. mönü analizi
  219. Mal Kabul
  220. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  221. tatlı reçeteleri
  222. Yemek prosesi kalite plani
  223. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  224. Mutfak Hijyeni EGitimi
  225. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  226. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  227. Hijyen
  228. Buz makinesi temizlik talimati
  229. Kahvalti için hazirlik talimati
  230. Gidalarin raf ömürleri
  231. Toplu Beslenme Sistemi
  232. Akış Şemaları-Catering
  233. ürün etiketleri
  234. Ürün reçeteleri
  235. kalori listesi
  236. Gıda zehirlenmesi yapan bakteriler
  237. Catering kuruluslari icin haccp - iso 22000
  238. Gıda depolama sıcaklıkları
  239. Hazır yemek için üretim iş akış şeması
  240. Hazır yemekçiler için anket
  241. devlet bünyesinde çalışanlar örnek yönerge
  242. Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
  243. Catering'de Depolama
  244. Toplu Yemek Sektörü
  245. Hazırlık ve Üretim Sırasındaki Kontroller
  246. bir gıda işletmesi kurarken nelere dikkat etmek gerek?
  247. Depocuya yönelik hazırlanmış sunum
  248. Türkiye’de Hazır Yemek Tüketim Alışkanlıkları ve Tepkiler
  249. HYT Gıda Zehirlenmeleri
  250. Hazır Yemek Kavramı ve Tanımlar ve Tarihi Gelişim