PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. Depo sicaklik kontrol formu
  2. Yemek sipariş fişi
  3. Aylik periyotlara ayrilmiş sabah,öğle,akşam, ara öğün yemek menüsü
  4. örnek kurum yemekhanesi menüsü
  5. Örnek İhale Yemek Maliyet
  6. Catering Yemek Reçeteleri
  7. Konveksiyonel Fırın Önerisi
  8. Hazır Yemek Firması ile ilgili öneri almak
  9. Kız Yurdu Menü Örneği
  10. ISO 22000 Sistem Formları
  11. Yemek Maliyet Kontrolü
  12. numune takip formu
  13. Aylık Depo Kontrol Formu
  14. Onaylı Tedarikçi Formu
  15. Ürün Takip Formu
  16. menü ve gramajları
  17. yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi
  18. Akış Şeması ve Ürün Reçeteleri
  19. yemekçilikte kalori hesaplama
  20. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)
  21. Catering Yemek Gramajları
  22. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  23. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  24. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  25. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  26. Catering Akış Şemaları
  27. Kalori Hesaplama
  28. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  29. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  30. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  31. caterıng talımatı RUSCA
  32. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  33. iftar-sahur
  34. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  35. Bulaşikçi görev tanimi
  36. Mutfak Temizlik Planları
  37. örnek menü
  38. günlük formlar
  39. satıs tablosu
  40. fiyat calısması
  41. örnek puantaj
  42. Sicaklik takip formu
  43. yüksek paralar, düşük maaşlar
  44. sayım
  45. temizlik formu
  46. depo kontrol
  47. Fiyat Bülteni
  48. Kalori Listesi
  49. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  50. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  51. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  52. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  53. catering deposu
  54. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  55. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  56. yemek listesi hazırlama programları
  57. yemek firması denetim check listi
  58. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  59. numune kapları sterilizasyonu
  60. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  61. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  62. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  63. depo kontrol formu
  64. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  65. Ham madde ürün tanımlama
  66. yıllık üretim kapasitesi
  67. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  68. Catering Otomasyon
  69. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  70. Kafa karışıklığını giderme
  71. Toplu Yemek Örnek Menü
  72. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  73. Teknolojik Kartlar
  74. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  75. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  76. haccp planı
  77. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  78. Gıda Giriş Kontrolü
  79. Hazır Yemek Teknolojisi
  80. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  81. KALORİ LİSTESi
  82. Kalori Hesaplama
  83. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  84. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  85. benmari sıcaklığı
  86. gıda hazırlama talimatı
  87. Icmal
  88. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  89. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  90. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  91. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  92. Yemekhane Denetleme Checklistler
  93. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  94. Teknik fişten maliyete
  95. Catering İçin Üretim Planlaması
  96. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  97. hazır yemek maliyet hesabı
  98. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  99. Cateringlerde HACCP kurulumu
  100. Şahit Numune Alma Talimatı
  101. Müşteri anketi
  102. Menü Örneği
  103. Hizmeti Bilgi Formu
  104. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  105. Üretim izin çalışması
  106. Örnek İhale Teklifi
  107. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  108. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  109. üretim akış diagramı
  110. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  111. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  112. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  113. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  114. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  115. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  116. personel hijyeni sunum
  117. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  118. gıda kontrolleri
  119. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  120. maliyet hazırlama programı excel
  121. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  122. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  123. Gıda SA Staj Defteri
  124. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  125. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  126. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  127. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  128. gramaj
  129. Hazır Yemek Tablo
  130. Hazır Yemekçilik Formları
  131. Raf Ömürleri Tablosu
  132. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  133. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  134. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  135. Numune alma analİz planlari
  136. Atık Yağ
  137. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  138. atık yağ
  139. hazır yemek kütle denklikleri
  140. Örnek mÖnÜ
  141. traditional foods
  142. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  143. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  144. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  145. Örnek Menü
  146. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  147. Menümle İlgili Yardım
  148. İşçilerin Beslenmesi
  149. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  150. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  151. Catering Sektörü
  152. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  153. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  154. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  155. Gıda Hijyeni Eğitimi
  156. yemek üretim excel programı
  157. Gıda Muhafazası
  158. Formlar
  159. Mutfak genel kurallar ve
  160. mal kabul kriteri
  161. modern caterıng sistemi cook-chill
  162. catering yardımm?
  163. aylık yemek mönüsü
  164. y.g.g
  165. catering için iso formlar
  166. mönüler
  167. catering yardımcı formlar
  168. hijyen eğitimi
  169. color in food
  170. Stok Takibi
  171. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  172. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  173. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  174. yemek fabrikası için formlar
  175. acil yardımm...
  176. Kalite Hijyen Planı
  177. acil catering yardım?
  178. yemek maliyet excel
  179. Yemek terkip ve gramaj listesi
  180. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  181. cateringde depolama ......
  182. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  183. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  184. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  185. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  186. Görev tanımları
  187. haccp a
  188. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  189. catering hijyen ve dezenfeksyon
  190. 22000 formları
  191. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  192. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  193. Fond ve Temel Çorbalar
  194. Sebze Garnitürleri
  195. Uluslar arası özel çorbalar
  196. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  197. Yumurta Pişirme
  198. Likörler Ve Servisi
  199. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  200. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  201. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  202. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  203. örnek numune etiketi
  204. Yabancı Madde Eğitimi
  205. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  206. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  207. Ön gereksİnİm programi
  208. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  209. Diyet tatlı reçeteleri
  210. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  211. Yumurtanın küflenmesi
  212. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  213. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  214. personel bilgi formu
  215. Catering personel sayısı
  216. örnek yemek menüsü
  217. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  218. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  219. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  220. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  221. Personel Saat Sablonu
  222. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  223. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  224. form-yemek maliyet formu
  225. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  226. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  227. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  228. yemek gramajları
  229. Örnek Yemek Menüsü
  230. Barmenin el kitabi
  231. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  232. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  233. Mutfaklar için talimatlar
  234. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  235. Yemek maliyet hesaplari
  236. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  237. Catering için operasyon takip
  238. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  239. mönü analizi
  240. Mal Kabul
  241. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  242. tatlı reçeteleri
  243. Yemek prosesi kalite plani
  244. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  245. Mutfak Hijyeni EGitimi
  246. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  247. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  248. Hijyen
  249. Buz makinesi temizlik talimati
  250. Kahvalti için hazirlik talimati