PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. yemek sözlüğü ( ingilizce,almanca,rusça,fransızca,italyanca )
  2. Catering Hazır Yemek Firması Kurmak
  3. Depo sicaklik kontrol formu
  4. Yemek sipariş fişi
  5. Aylik periyotlara ayrilmiş sabah,öğle,akşam, ara öğün yemek menüsü
  6. örnek kurum yemekhanesi menüsü
  7. Örnek İhale Yemek Maliyet
  8. Catering Yemek Reçeteleri
  9. Konveksiyonel Fırın Önerisi
  10. Hazır Yemek Firması ile ilgili öneri almak
  11. Kız Yurdu Menü Örneği
  12. ISO 22000 Sistem Formları
  13. Yemek Maliyet Kontrolü
  14. numune takip formu
  15. Aylık Depo Kontrol Formu
  16. Onaylı Tedarikçi Formu
  17. Ürün Takip Formu
  18. menü ve gramajları
  19. yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi
  20. Akış Şeması ve Ürün Reçeteleri
  21. yemekçilikte kalori hesaplama
  22. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)
  23. Catering Yemek Gramajları
  24. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  25. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  26. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  27. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  28. Catering Akış Şemaları
  29. Kalori Hesaplama
  30. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  31. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  32. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  33. caterıng talımatı RUSCA
  34. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  35. iftar-sahur
  36. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  37. Bulaşikçi görev tanimi
  38. Mutfak Temizlik Planları
  39. örnek menü
  40. günlük formlar
  41. satıs tablosu
  42. fiyat calısması
  43. örnek puantaj
  44. Sicaklik takip formu
  45. yüksek paralar, düşük maaşlar
  46. sayım
  47. temizlik formu
  48. depo kontrol
  49. Fiyat Bülteni
  50. Kalori Listesi
  51. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  52. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  53. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  54. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  55. catering deposu
  56. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  57. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  58. yemek listesi hazırlama programları
  59. yemek firması denetim check listi
  60. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  61. numune kapları sterilizasyonu
  62. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  63. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  64. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  65. depo kontrol formu
  66. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  67. Ham madde ürün tanımlama
  68. yıllık üretim kapasitesi
  69. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  70. Catering Otomasyon
  71. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  72. Kafa karışıklığını giderme
  73. Toplu Yemek Örnek Menü
  74. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  75. Teknolojik Kartlar
  76. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  77. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  78. haccp planı
  79. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  80. Gıda Giriş Kontrolü
  81. Hazır Yemek Teknolojisi
  82. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  83. KALORİ LİSTESi
  84. Kalori Hesaplama
  85. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  86. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  87. benmari sıcaklığı
  88. gıda hazırlama talimatı
  89. Icmal
  90. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  91. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  92. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  93. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  94. Yemekhane Denetleme Checklistler
  95. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  96. Teknik fişten maliyete
  97. Catering İçin Üretim Planlaması
  98. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  99. hazır yemek maliyet hesabı
  100. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  101. Cateringlerde HACCP kurulumu
  102. Şahit Numune Alma Talimatı
  103. Müşteri anketi
  104. Menü Örneği
  105. Hizmeti Bilgi Formu
  106. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  107. Üretim izin çalışması
  108. Örnek İhale Teklifi
  109. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  110. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  111. üretim akış diagramı
  112. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  113. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  114. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  115. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  116. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  117. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  118. personel hijyeni sunum
  119. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  120. gıda kontrolleri
  121. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  122. maliyet hazırlama programı excel
  123. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  124. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  125. Gıda SA Staj Defteri
  126. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  127. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  128. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  129. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  130. gramaj
  131. Hazır Yemek Tablo
  132. Hazır Yemekçilik Formları
  133. Raf Ömürleri Tablosu
  134. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  135. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  136. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  137. Numune alma analİz planlari
  138. Atık Yağ
  139. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  140. atık yağ
  141. hazır yemek kütle denklikleri
  142. Örnek mÖnÜ
  143. traditional foods
  144. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  145. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  146. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  147. Örnek Menü
  148. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  149. Menümle İlgili Yardım
  150. İşçilerin Beslenmesi
  151. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  152. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  153. Catering Sektörü
  154. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  155. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  156. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  157. Gıda Hijyeni Eğitimi
  158. yemek üretim excel programı
  159. Gıda Muhafazası
  160. Formlar
  161. Mutfak genel kurallar ve
  162. mal kabul kriteri
  163. modern caterıng sistemi cook-chill
  164. catering yardımm?
  165. aylık yemek mönüsü
  166. y.g.g
  167. catering için iso formlar
  168. mönüler
  169. catering yardımcı formlar
  170. hijyen eğitimi
  171. color in food
  172. Stok Takibi
  173. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  174. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  175. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  176. yemek fabrikası için formlar
  177. acil yardımm...
  178. Kalite Hijyen Planı
  179. acil catering yardım?
  180. yemek maliyet excel
  181. Yemek terkip ve gramaj listesi
  182. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  183. cateringde depolama ......
  184. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  185. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  186. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  187. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  188. Görev tanımları
  189. haccp a
  190. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  191. catering hijyen ve dezenfeksyon
  192. 22000 formları
  193. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  194. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  195. Fond ve Temel Çorbalar
  196. Sebze Garnitürleri
  197. Uluslar arası özel çorbalar
  198. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  199. Yumurta Pişirme
  200. Likörler Ve Servisi
  201. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  202. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  203. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  204. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  205. örnek numune etiketi
  206. Yabancı Madde Eğitimi
  207. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  208. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  209. Ön gereksİnİm programi
  210. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  211. Diyet tatlı reçeteleri
  212. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  213. Yumurtanın küflenmesi
  214. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  215. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  216. personel bilgi formu
  217. Catering personel sayısı
  218. örnek yemek menüsü
  219. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  220. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  221. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  222. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  223. Personel Saat Sablonu
  224. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  225. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  226. form-yemek maliyet formu
  227. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  228. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  229. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  230. yemek gramajları
  231. Örnek Yemek Menüsü
  232. Barmenin el kitabi
  233. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  234. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  235. Mutfaklar için talimatlar
  236. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  237. Yemek maliyet hesaplari
  238. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  239. Catering için operasyon takip
  240. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  241. mönü analizi
  242. Mal Kabul
  243. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  244. tatlı reçeteleri
  245. Yemek prosesi kalite plani
  246. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  247. Mutfak Hijyeni EGitimi
  248. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  249. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  250. Hijyen