PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. ISO 22000:2005 denetimi ingilizce
  2. Konveksiyonel Fırın Önerisi
  3. Hazır Yemek Firması ile ilgili öneri almak
  4. Kız Yurdu Menü Örneği
  5. ISO 22000 Sistem Formları
  6. Yemek Maliyet Kontrolü
  7. numune takip formu
  8. Aylık Depo Kontrol Formu
  9. Onaylı Tedarikçi Formu
  10. Ürün Takip Formu
  11. menü ve gramajları
  12. yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi
  13. Akış Şeması ve Ürün Reçeteleri
  14. yemekçilikte kalori hesaplama
  15. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)
  16. Catering Yemek Gramajları
  17. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  18. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  19. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  20. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  21. Catering Akış Şemaları
  22. Kalori Hesaplama
  23. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  24. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  25. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  26. caterıng talımatı RUSCA
  27. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  28. iftar-sahur
  29. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  30. Bulaşikçi görev tanimi
  31. Mutfak Temizlik Planları
  32. örnek menü
  33. günlük formlar
  34. satıs tablosu
  35. fiyat calısması
  36. örnek puantaj
  37. Sicaklik takip formu
  38. yüksek paralar, düşük maaşlar
  39. sayım
  40. temizlik formu
  41. depo kontrol
  42. Fiyat Bülteni
  43. Kalori Listesi
  44. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  45. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  46. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  47. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  48. catering deposu
  49. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  50. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  51. yemek listesi hazırlama programları
  52. yemek firması denetim check listi
  53. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  54. numune kapları sterilizasyonu
  55. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  56. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  57. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  58. depo kontrol formu
  59. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  60. Ham madde ürün tanımlama
  61. yıllık üretim kapasitesi
  62. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  63. Catering Otomasyon
  64. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  65. Kafa karışıklığını giderme
  66. Toplu Yemek Örnek Menü
  67. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  68. Teknolojik Kartlar
  69. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  70. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  71. haccp planı
  72. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  73. Gıda Giriş Kontrolü
  74. Hazır Yemek Teknolojisi
  75. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  76. KALORİ LİSTESi
  77. Kalori Hesaplama
  78. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  79. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  80. benmari sıcaklığı
  81. gıda hazırlama talimatı
  82. Icmal
  83. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  84. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  85. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  86. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  87. Yemekhane Denetleme Checklistler
  88. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  89. Teknik fişten maliyete
  90. Catering İçin Üretim Planlaması
  91. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  92. hazır yemek maliyet hesabı
  93. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  94. Cateringlerde HACCP kurulumu
  95. Şahit Numune Alma Talimatı
  96. Müşteri anketi
  97. Menü Örneği
  98. Hizmeti Bilgi Formu
  99. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  100. Üretim izin çalışması
  101. Örnek İhale Teklifi
  102. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  103. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  104. üretim akış diagramı
  105. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  106. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  107. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  108. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  109. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  110. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  111. personel hijyeni sunum
  112. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  113. gıda kontrolleri
  114. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  115. maliyet hazırlama programı excel
  116. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  117. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  118. Gıda SA Staj Defteri
  119. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  120. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  121. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  122. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  123. gramaj
  124. Hazır Yemek Tablo
  125. Hazır Yemekçilik Formları
  126. Raf Ömürleri Tablosu
  127. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  128. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  129. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  130. Numune alma analİz planlari
  131. Atık Yağ
  132. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  133. atık yağ
  134. hazır yemek kütle denklikleri
  135. Örnek mÖnÜ
  136. traditional foods
  137. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  138. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  139. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  140. Örnek Menü
  141. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  142. Menümle İlgili Yardım
  143. İşçilerin Beslenmesi
  144. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  145. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  146. Catering Sektörü
  147. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  148. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  149. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  150. Gıda Hijyeni Eğitimi
  151. yemek üretim excel programı
  152. Gıda Muhafazası
  153. Formlar
  154. Mutfak genel kurallar ve
  155. mal kabul kriteri
  156. modern caterıng sistemi cook-chill
  157. catering yardımm?
  158. aylık yemek mönüsü
  159. y.g.g
  160. catering için iso formlar
  161. mönüler
  162. catering yardımcı formlar
  163. hijyen eğitimi
  164. color in food
  165. Stok Takibi
  166. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  167. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  168. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  169. yemek fabrikası için formlar
  170. acil yardımm...
  171. Kalite Hijyen Planı
  172. acil catering yardım?
  173. yemek maliyet excel
  174. Yemek terkip ve gramaj listesi
  175. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  176. cateringde depolama ......
  177. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  178. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  179. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  180. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  181. Görev tanımları
  182. haccp a
  183. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  184. catering hijyen ve dezenfeksyon
  185. 22000 formları
  186. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  187. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  188. Fond ve Temel Çorbalar
  189. Sebze Garnitürleri
  190. Uluslar arası özel çorbalar
  191. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  192. Yumurta Pişirme
  193. Likörler Ve Servisi
  194. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  195. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  196. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  197. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  198. örnek numune etiketi
  199. Yabancı Madde Eğitimi
  200. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  201. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  202. Ön gereksİnİm programi
  203. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  204. Diyet tatlı reçeteleri
  205. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  206. Yumurtanın küflenmesi
  207. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  208. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  209. personel bilgi formu
  210. Catering personel sayısı
  211. örnek yemek menüsü
  212. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  213. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  214. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  215. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  216. Personel Saat Sablonu
  217. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  218. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  219. form-yemek maliyet formu
  220. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  221. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  222. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  223. yemek gramajları
  224. Örnek Yemek Menüsü
  225. Barmenin el kitabi
  226. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  227. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  228. Mutfaklar için talimatlar
  229. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  230. Yemek maliyet hesaplari
  231. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  232. Catering için operasyon takip
  233. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  234. mönü analizi
  235. Mal Kabul
  236. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  237. tatlı reçeteleri
  238. Yemek prosesi kalite plani
  239. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  240. Mutfak Hijyeni EGitimi
  241. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  242. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  243. Hijyen
  244. Buz makinesi temizlik talimati
  245. Kahvalti için hazirlik talimati
  246. Gidalarin raf ömürleri
  247. Toplu Beslenme Sistemi
  248. Akış Şemaları-Catering
  249. ürün etiketleri
  250. Ürün reçeteleri