PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi
  2. gram ve kalori cetveli
  3. yemekçilikte kalori hesaplama
  4. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)
  5. Catering Yemek Gramajları
  6. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  7. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  8. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  9. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  10. Catering Akış Şemaları
  11. Kalori Hesaplama
  12. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  13. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  14. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  15. caterıng talımatı RUSCA
  16. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  17. iftar-sahur
  18. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  19. Bulaşikçi görev tanimi
  20. Mutfak Temizlik Planları
  21. örnek menü
  22. günlük formlar
  23. satıs tablosu
  24. fiyat calısması
  25. örnek puantaj
  26. Sicaklik takip formu
  27. yüksek paralar, düşük maaşlar
  28. sayım
  29. temizlik formu
  30. depo kontrol
  31. Fiyat Bülteni
  32. Kalori Listesi
  33. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  34. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  35. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  36. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  37. catering deposu
  38. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  39. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  40. yemek listesi hazırlama programları
  41. yemek firması denetim check listi
  42. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  43. numune kapları sterilizasyonu
  44. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  45. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  46. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  47. depo kontrol formu
  48. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  49. Ham madde ürün tanımlama
  50. yıllık üretim kapasitesi
  51. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  52. Catering Otomasyon
  53. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  54. Kafa karışıklığını giderme
  55. Toplu Yemek Örnek Menü
  56. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  57. Teknolojik Kartlar
  58. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  59. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  60. haccp planı
  61. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  62. Gıda Giriş Kontrolü
  63. Hazır Yemek Teknolojisi
  64. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  65. KALORİ LİSTESi
  66. Kalori Hesaplama
  67. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  68. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  69. benmari sıcaklığı
  70. gıda hazırlama talimatı
  71. Icmal
  72. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  73. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  74. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  75. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  76. Yemekhane Denetleme Checklistler
  77. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  78. Teknik fişten maliyete
  79. Catering İçin Üretim Planlaması
  80. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  81. hazır yemek maliyet hesabı
  82. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  83. Cateringlerde HACCP kurulumu
  84. Şahit Numune Alma Talimatı
  85. Müşteri anketi
  86. Menü Örneği
  87. Hizmeti Bilgi Formu
  88. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  89. Üretim izin çalışması
  90. Örnek İhale Teklifi
  91. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  92. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  93. üretim akış diagramı
  94. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  95. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  96. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  97. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  98. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  99. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  100. personel hijyeni sunum
  101. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  102. gıda kontrolleri
  103. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  104. maliyet hazırlama programı excel
  105. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  106. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  107. Gıda SA Staj Defteri
  108. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  109. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  110. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  111. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  112. gramaj
  113. Hazır Yemek Tablo
  114. Hazır Yemekçilik Formları
  115. Raf Ömürleri Tablosu
  116. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  117. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  118. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  119. Numune alma analİz planlari
  120. Atık Yağ
  121. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  122. atık yağ
  123. hazır yemek kütle denklikleri
  124. Örnek mÖnÜ
  125. traditional foods
  126. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  127. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  128. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  129. Örnek Menü
  130. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  131. Menümle İlgili Yardım
  132. İşçilerin Beslenmesi
  133. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  134. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  135. Catering Sektörü
  136. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  137. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  138. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  139. Gıda Hijyeni Eğitimi
  140. yemek üretim excel programı
  141. Gıda Muhafazası
  142. Formlar
  143. Mutfak genel kurallar ve
  144. mal kabul kriteri
  145. modern caterıng sistemi cook-chill
  146. catering yardımm?
  147. aylık yemek mönüsü
  148. y.g.g
  149. catering için iso formlar
  150. mönüler
  151. catering yardımcı formlar
  152. hijyen eğitimi
  153. color in food
  154. Stok Takibi
  155. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  156. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  157. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  158. yemek fabrikası için formlar
  159. acil yardımm...
  160. Kalite Hijyen Planı
  161. acil catering yardım?
  162. yemek maliyet excel
  163. Yemek terkip ve gramaj listesi
  164. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  165. cateringde depolama ......
  166. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  167. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  168. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  169. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  170. Görev tanımları
  171. haccp a
  172. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  173. catering hijyen ve dezenfeksyon
  174. 22000 formları
  175. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  176. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  177. Fond ve Temel Çorbalar
  178. Sebze Garnitürleri
  179. Uluslar arası özel çorbalar
  180. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  181. Yumurta Pişirme
  182. Likörler Ve Servisi
  183. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  184. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  185. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  186. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  187. örnek numune etiketi
  188. Yabancı Madde Eğitimi
  189. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  190. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  191. Ön gereksİnİm programi
  192. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  193. Diyet tatlı reçeteleri
  194. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  195. Yumurtanın küflenmesi
  196. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  197. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  198. personel bilgi formu
  199. Catering personel sayısı
  200. örnek yemek menüsü
  201. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  202. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  203. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  204. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  205. Personel Saat Sablonu
  206. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  207. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  208. form-yemek maliyet formu
  209. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  210. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  211. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  212. yemek gramajları
  213. Örnek Yemek Menüsü
  214. Barmenin el kitabi
  215. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  216. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  217. Mutfaklar için talimatlar
  218. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  219. Yemek maliyet hesaplari
  220. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  221. Catering için operasyon takip
  222. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  223. mönü analizi
  224. Mal Kabul
  225. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  226. tatlı reçeteleri
  227. Yemek prosesi kalite plani
  228. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  229. Mutfak Hijyeni EGitimi
  230. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  231. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  232. Hijyen
  233. Buz makinesi temizlik talimati
  234. Kahvalti için hazirlik talimati
  235. Gidalarin raf ömürleri
  236. Toplu Beslenme Sistemi
  237. Akış Şemaları-Catering
  238. ürün etiketleri
  239. Ürün reçeteleri
  240. kalori listesi
  241. Gıda zehirlenmesi yapan bakteriler
  242. Catering kuruluslari icin haccp - iso 22000
  243. Gıda depolama sıcaklıkları
  244. Hazır yemek için üretim iş akış şeması
  245. Hazır yemekçiler için anket
  246. devlet bünyesinde çalışanlar örnek yönerge
  247. Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
  248. Catering'de Depolama
  249. Toplu Yemek Sektörü
  250. Hazırlık ve Üretim Sırasındaki Kontroller