PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. Catering Yemek Gramajları
  2. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  3. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  4. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  5. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  6. Catering Akış Şemaları
  7. Kalori Hesaplama
  8. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  9. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  10. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  11. caterıng talımatı RUSCA
  12. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  13. iftar-sahur
  14. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  15. Bulaşikçi görev tanimi
  16. Mutfak Temizlik Planları
  17. örnek menü
  18. günlük formlar
  19. satıs tablosu
  20. fiyat calısması
  21. örnek puantaj
  22. Sicaklik takip formu
  23. yüksek paralar, düşük maaşlar
  24. sayım
  25. temizlik formu
  26. depo kontrol
  27. Fiyat Bülteni
  28. Kalori Listesi
  29. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  30. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  31. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  32. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  33. catering deposu
  34. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  35. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  36. yemek listesi hazırlama programları
  37. yemek firması denetim check listi
  38. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  39. numune kapları sterilizasyonu
  40. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  41. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  42. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  43. depo kontrol formu
  44. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  45. Ham madde ürün tanımlama
  46. yıllık üretim kapasitesi
  47. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  48. Catering Otomasyon
  49. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  50. Kafa karışıklığını giderme
  51. Toplu Yemek Örnek Menü
  52. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  53. Teknolojik Kartlar
  54. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  55. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  56. haccp planı
  57. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  58. Gıda Giriş Kontrolü
  59. Hazır Yemek Teknolojisi
  60. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  61. KALORİ LİSTESi
  62. Kalori Hesaplama
  63. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  64. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  65. benmari sıcaklığı
  66. gıda hazırlama talimatı
  67. Icmal
  68. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  69. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  70. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  71. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  72. Yemekhane Denetleme Checklistler
  73. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  74. Teknik fişten maliyete
  75. Catering İçin Üretim Planlaması
  76. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  77. hazır yemek maliyet hesabı
  78. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  79. Cateringlerde HACCP kurulumu
  80. Şahit Numune Alma Talimatı
  81. Müşteri anketi
  82. Menü Örneği
  83. Hizmeti Bilgi Formu
  84. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  85. Üretim izin çalışması
  86. Örnek İhale Teklifi
  87. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  88. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  89. üretim akış diagramı
  90. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  91. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  92. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  93. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  94. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  95. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  96. personel hijyeni sunum
  97. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  98. gıda kontrolleri
  99. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  100. maliyet hazırlama programı excel
  101. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  102. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  103. Gıda SA Staj Defteri
  104. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  105. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  106. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  107. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  108. gramaj
  109. Hazır Yemek Tablo
  110. Hazır Yemekçilik Formları
  111. Raf Ömürleri Tablosu
  112. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  113. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  114. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  115. Numune alma analİz planlari
  116. Atık Yağ
  117. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  118. atık yağ
  119. hazır yemek kütle denklikleri
  120. Örnek mÖnÜ
  121. traditional foods
  122. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  123. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  124. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  125. Örnek Menü
  126. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  127. Menümle İlgili Yardım
  128. İşçilerin Beslenmesi
  129. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  130. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  131. Catering Sektörü
  132. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  133. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  134. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  135. Gıda Hijyeni Eğitimi
  136. yemek üretim excel programı
  137. Gıda Muhafazası
  138. Formlar
  139. Mutfak genel kurallar ve
  140. mal kabul kriteri
  141. modern caterıng sistemi cook-chill
  142. catering yardımm?
  143. aylık yemek mönüsü
  144. y.g.g
  145. catering için iso formlar
  146. mönüler
  147. catering yardımcı formlar
  148. hijyen eğitimi
  149. color in food
  150. Stok Takibi
  151. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  152. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  153. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  154. yemek fabrikası için formlar
  155. acil yardımm...
  156. Kalite Hijyen Planı
  157. acil catering yardım?
  158. yemek maliyet excel
  159. Yemek terkip ve gramaj listesi
  160. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  161. cateringde depolama ......
  162. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  163. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  164. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  165. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  166. Görev tanımları
  167. haccp a
  168. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  169. catering hijyen ve dezenfeksyon
  170. 22000 formları
  171. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  172. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  173. Fond ve Temel Çorbalar
  174. Sebze Garnitürleri
  175. Uluslar arası özel çorbalar
  176. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  177. Yumurta Pişirme
  178. Likörler Ve Servisi
  179. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  180. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  181. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  182. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  183. örnek numune etiketi
  184. Yabancı Madde Eğitimi
  185. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  186. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  187. Ön gereksİnİm programi
  188. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  189. Diyet tatlı reçeteleri
  190. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  191. Yumurtanın küflenmesi
  192. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  193. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  194. personel bilgi formu
  195. Catering personel sayısı
  196. örnek yemek menüsü
  197. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  198. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  199. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  200. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  201. Personel Saat Sablonu
  202. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  203. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  204. form-yemek maliyet formu
  205. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  206. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  207. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  208. yemek gramajları
  209. Örnek Yemek Menüsü
  210. Barmenin el kitabi
  211. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  212. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  213. Mutfaklar için talimatlar
  214. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  215. Yemek maliyet hesaplari
  216. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  217. Catering için operasyon takip
  218. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  219. mönü analizi
  220. Mal Kabul
  221. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  222. tatlı reçeteleri
  223. Yemek prosesi kalite plani
  224. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  225. Mutfak Hijyeni EGitimi
  226. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  227. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  228. Hijyen
  229. Buz makinesi temizlik talimati
  230. Kahvalti için hazirlik talimati
  231. Gidalarin raf ömürleri
  232. Toplu Beslenme Sistemi
  233. Akış Şemaları-Catering
  234. ürün etiketleri
  235. Ürün reçeteleri
  236. kalori listesi
  237. Gıda zehirlenmesi yapan bakteriler
  238. Catering kuruluslari icin haccp - iso 22000
  239. Gıda depolama sıcaklıkları
  240. Hazır yemek için üretim iş akış şeması
  241. Hazır yemekçiler için anket
  242. devlet bünyesinde çalışanlar örnek yönerge
  243. Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
  244. Catering'de Depolama
  245. Toplu Yemek Sektörü
  246. Hazırlık ve Üretim Sırasındaki Kontroller
  247. bir gıda işletmesi kurarken nelere dikkat etmek gerek?
  248. Depocuya yönelik hazırlanmış sunum
  249. Türkiye’de Hazır Yemek Tüketim Alışkanlıkları ve Tepkiler
  250. HYT Gıda Zehirlenmeleri