PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. caterıng talımatı RUSCA
  2. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  3. iftar-sahur
  4. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  5. Bulaşikçi görev tanimi
  6. Mutfak Temizlik Planları
  7. örnek menü
  8. günlük formlar
  9. satıs tablosu
  10. fiyat calısması
  11. örnek puantaj
  12. Sicaklik takip formu
  13. yüksek paralar, düşük maaşlar
  14. sayım
  15. temizlik formu
  16. depo kontrol
  17. Fiyat Bülteni
  18. Kalori Listesi
  19. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  20. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  21. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  22. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  23. catering deposu
  24. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  25. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  26. yemek listesi hazırlama programları
  27. yemek firması denetim check listi
  28. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  29. numune kapları sterilizasyonu
  30. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  31. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  32. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  33. depo kontrol formu
  34. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  35. Ham madde ürün tanımlama
  36. yıllık üretim kapasitesi
  37. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  38. Catering Otomasyon
  39. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  40. Kafa karışıklığını giderme
  41. Toplu Yemek Örnek Menü
  42. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  43. Teknolojik Kartlar
  44. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  45. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  46. haccp planı
  47. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  48. Gıda Giriş Kontrolü
  49. Hazır Yemek Teknolojisi
  50. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  51. KALORİ LİSTESi
  52. Kalori Hesaplama
  53. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  54. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  55. benmari sıcaklığı
  56. gıda hazırlama talimatı
  57. Icmal
  58. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  59. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  60. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  61. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  62. Yemekhane Denetleme Checklistler
  63. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  64. Teknik fişten maliyete
  65. Catering İçin Üretim Planlaması
  66. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  67. hazır yemek maliyet hesabı
  68. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  69. Cateringlerde HACCP kurulumu
  70. Şahit Numune Alma Talimatı
  71. Müşteri anketi
  72. Menü Örneği
  73. Hizmeti Bilgi Formu
  74. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  75. Üretim izin çalışması
  76. Örnek İhale Teklifi
  77. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  78. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  79. üretim akış diagramı
  80. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  81. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  82. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  83. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  84. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  85. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  86. personel hijyeni sunum
  87. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  88. gıda kontrolleri
  89. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  90. maliyet hazırlama programı excel
  91. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  92. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  93. Gıda SA Staj Defteri
  94. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  95. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  96. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  97. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  98. gramaj
  99. Hazır Yemek Tablo
  100. Hazır Yemekçilik Formları
  101. Raf Ömürleri Tablosu
  102. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  103. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  104. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  105. Numune alma analİz planlari
  106. Atık Yağ
  107. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  108. atık yağ
  109. hazır yemek kütle denklikleri
  110. Örnek mÖnÜ
  111. traditional foods
  112. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  113. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  114. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  115. Örnek Menü
  116. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  117. Menümle İlgili Yardım
  118. İşçilerin Beslenmesi
  119. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  120. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  121. Catering Sektörü
  122. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  123. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  124. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  125. Gıda Hijyeni Eğitimi
  126. yemek üretim excel programı
  127. Gıda Muhafazası
  128. Formlar
  129. Mutfak genel kurallar ve
  130. mal kabul kriteri
  131. modern caterıng sistemi cook-chill
  132. catering yardımm?
  133. aylık yemek mönüsü
  134. y.g.g
  135. catering için iso formlar
  136. mönüler
  137. catering yardımcı formlar
  138. hijyen eğitimi
  139. color in food
  140. Stok Takibi
  141. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  142. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  143. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  144. yemek fabrikası için formlar
  145. acil yardımm...
  146. Kalite Hijyen Planı
  147. acil catering yardım?
  148. yemek maliyet excel
  149. Yemek terkip ve gramaj listesi
  150. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  151. cateringde depolama ......
  152. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  153. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  154. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  155. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  156. Görev tanımları
  157. haccp a
  158. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  159. catering hijyen ve dezenfeksyon
  160. 22000 formları
  161. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  162. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  163. Fond ve Temel Çorbalar
  164. Sebze Garnitürleri
  165. Uluslar arası özel çorbalar
  166. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  167. Yumurta Pişirme
  168. Likörler Ve Servisi
  169. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  170. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  171. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  172. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  173. örnek numune etiketi
  174. Yabancı Madde Eğitimi
  175. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  176. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  177. Ön gereksİnİm programi
  178. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  179. Diyet tatlı reçeteleri
  180. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  181. Yumurtanın küflenmesi
  182. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  183. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  184. personel bilgi formu
  185. Catering personel sayısı
  186. örnek yemek menüsü
  187. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  188. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  189. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  190. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  191. Personel Saat Sablonu
  192. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  193. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  194. form-yemek maliyet formu
  195. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  196. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  197. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  198. yemek gramajları
  199. Örnek Yemek Menüsü
  200. Barmenin el kitabi
  201. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  202. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  203. Mutfaklar için talimatlar
  204. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  205. Yemek maliyet hesaplari
  206. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  207. Catering için operasyon takip
  208. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  209. mönü analizi
  210. Mal Kabul
  211. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  212. tatlı reçeteleri
  213. Yemek prosesi kalite plani
  214. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  215. Mutfak Hijyeni EGitimi
  216. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  217. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  218. Hijyen
  219. Buz makinesi temizlik talimati
  220. Kahvalti için hazirlik talimati
  221. Gidalarin raf ömürleri
  222. Toplu Beslenme Sistemi
  223. Akış Şemaları-Catering
  224. ürün etiketleri
  225. Ürün reçeteleri
  226. kalori listesi
  227. Gıda zehirlenmesi yapan bakteriler
  228. Catering kuruluslari icin haccp - iso 22000
  229. Gıda depolama sıcaklıkları
  230. Hazır yemek için üretim iş akış şeması
  231. Hazır yemekçiler için anket
  232. devlet bünyesinde çalışanlar örnek yönerge
  233. Bir Hazır Yemek İşletmesinde HACCP Sisteminin Kurulması
  234. Catering'de Depolama
  235. Toplu Yemek Sektörü
  236. Hazırlık ve Üretim Sırasındaki Kontroller
  237. bir gıda işletmesi kurarken nelere dikkat etmek gerek?
  238. Depocuya yönelik hazırlanmış sunum
  239. Türkiye’de Hazır Yemek Tüketim Alışkanlıkları ve Tepkiler
  240. HYT Gıda Zehirlenmeleri
  241. Hazır Yemek Kavramı ve Tanımlar ve Tarihi Gelişim
  242. Hazir yemek ve catering
  243. Gıdalarda satınalma kuralları
  244. Yaz aylarında riski artan yemekler
  245. Kahvaltılık Gevrekler
  246. Mayonez
  247. Hastanelere hazır yemek hizmetinde dikkate alınması gereken hususlar
  248. yemek sektörü
  249. tüm üretim akış şemaları
  250. yemek bileşen listeleri