PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır Yemekcilik - Catering



Sayfa : [1] 2

  1. Örnek İhale Yemek Maliyet
  2. Catering Yemek Reçeteleri
  3. Konveksiyonel Fırın Önerisi
  4. Hazır Yemek Firması ile ilgili öneri almak
  5. Kız Yurdu Menü Örneği
  6. ISO 22000 Sistem Formları
  7. Yemek Maliyet Kontrolü
  8. numune takip formu
  9. Aylık Depo Kontrol Formu
  10. Onaylı Tedarikçi Formu
  11. Ürün Takip Formu
  12. menü ve gramajları
  13. yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi
  14. Akış Şeması ve Ürün Reçeteleri
  15. yemekçilikte kalori hesaplama
  16. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)
  17. Catering Yemek Gramajları
  18. Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü
  19. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani
  20. Aralik ayina ait örnek tabldot menü
  21. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi
  22. Catering Akış Şemaları
  23. Kalori Hesaplama
  24. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı
  25. kızartma yağları polar ölçme çubuk ve kullanım talimatları
  26. Catering şirketi açıcam her türlü yardıma hazırım...
  27. caterıng talımatı RUSCA
  28. Yemek Sektöründe Aşırı Düşük Hesaplama Örneği ve Akış diyagramları
  29. iftar-sahur
  30. Köftenin içi biştikten sonra kırmızı kalması
  31. Bulaşikçi görev tanimi
  32. Mutfak Temizlik Planları
  33. örnek menü
  34. günlük formlar
  35. satıs tablosu
  36. fiyat calısması
  37. örnek puantaj
  38. Sicaklik takip formu
  39. yüksek paralar, düşük maaşlar
  40. sayım
  41. temizlik formu
  42. depo kontrol
  43. Fiyat Bülteni
  44. Kalori Listesi
  45. Toplu Yemek Hizmetleri İçin Örnek Bir Aylık Örnek Menüler
  46. gıda zehirlenmesinde acil durum planı
  47. Yemekhane Yurtdışı Denetimi
  48. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı
  49. catering deposu
  50. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)
  51. Mikrobiyoloji(Hijyen)
  52. yemek listesi hazırlama programları
  53. yemek firması denetim check listi
  54. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
  55. numune kapları sterilizasyonu
  56. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları
  57. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
  58. Mutfak İşletmelerinde İhtiyaç Duyulan Dokümanlar
  59. depo kontrol formu
  60. Son ürün tanımlamalarına örnek ...
  61. Ham madde ürün tanımlama
  62. yıllık üretim kapasitesi
  63. Catering için faydalı olabilecek reçeteler
  64. Catering Otomasyon
  65. yemek rasyo/ gramaj/ kalori
  66. Kafa karışıklığını giderme
  67. Toplu Yemek Örnek Menü
  68. Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemlerinde Önemli Hususlar
  69. Teknolojik Kartlar
  70. Yemek Sektöründe Gramaj Çalışması ve Besin Değerleri Tablosu
  71. Hazır Yemek Kalite Kriterleri
  72. haccp planı
  73. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı
  74. Gıda Giriş Kontrolü
  75. Hazır Yemek Teknolojisi
  76. kalori ve besin değeri acil yardım!!
  77. KALORİ LİSTESi
  78. Kalori Hesaplama
  79. Su Deposu, Personel Yemekhanesi ve Planet Mikser Kullanım ve Bakım Talimatı
  80. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi
  81. benmari sıcaklığı
  82. gıda hazırlama talimatı
  83. Icmal
  84. Otel Mutfaklarında Standart Reçetelerin Oluşturulması
  85. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!
  86. depo sıcaklık ve nem kontrol formu
  87. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon
  88. Yemekhane Denetleme Checklistler
  89. Gıda Mühendisleri Yardımm:)
  90. Teknik fişten maliyete
  91. Catering İçin Üretim Planlaması
  92. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri
  93. hazır yemek maliyet hesabı
  94. Yemek Hazırlama Teknik Fişi
  95. Cateringlerde HACCP kurulumu
  96. Şahit Numune Alma Talimatı
  97. Müşteri anketi
  98. Menü Örneği
  99. Hizmeti Bilgi Formu
  100. Yemeklerin enerji ve besin değerleri
  101. Üretim izin çalışması
  102. Örnek İhale Teklifi
  103. Catering Hijyen ve Sanitasyon
  104. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar
  105. üretim akış diagramı
  106. Catering Isletmelerinde Planlama ve Maliyet Düşürme Sistemleri
  107. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri
  108. Catering alanında işe başlayacağım önerilerinize ihtiyacım var.
  109. M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu
  110. entegre sistem 9001-14001-OHSAS 18001-22000 için hazır dökümantasyon
  111. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları
  112. personel hijyeni sunum
  113. Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi
  114. gıda kontrolleri
  115. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli
  116. maliyet hazırlama programı excel
  117. Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
  118. Menü Kavramı, Menü Çeşitleri ve Menü Hazırlama Kriterleri
  119. Gıda SA Staj Defteri
  120. Yemek Sektöründe Kullanılmak Üzere Hazırlanmış Talimatlar
  121. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?
  122. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı
  123. Yemek Sektörü Reçeteler ve İş Akış Şemaları
  124. gramaj
  125. Hazır Yemek Tablo
  126. Hazır Yemekçilik Formları
  127. Raf Ömürleri Tablosu
  128. Toplu Yemek Üretimi Yapılan Bir Tesisin HACCP Planının Mikrobiyolojik İndikatörler...
  129. yemek çeşitlerinin kalori değerleri
  130. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri
  131. Numune alma analİz planlari
  132. Atık Yağ
  133. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ
  134. atık yağ
  135. hazır yemek kütle denklikleri
  136. Örnek mÖnÜ
  137. traditional foods
  138. Catering ve fast food firmaları için küçük bir el kitabı
  139. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri
  140. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector
  141. Örnek Menü
  142. Bir Hazır Yemek Üretim Tesisinde HACCP Gıda Güvenliği Sisteminin Kurulması Üzerine Bi
  143. Menümle İlgili Yardım
  144. İşçilerin Beslenmesi
  145. Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
  146. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta
  147. Catering Sektörü
  148. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri
  149. Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar
  150. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
  151. Gıda Hijyeni Eğitimi
  152. yemek üretim excel programı
  153. Gıda Muhafazası
  154. Formlar
  155. Mutfak genel kurallar ve
  156. mal kabul kriteri
  157. modern caterıng sistemi cook-chill
  158. catering yardımm?
  159. aylık yemek mönüsü
  160. y.g.g
  161. catering için iso formlar
  162. mönüler
  163. catering yardımcı formlar
  164. hijyen eğitimi
  165. color in food
  166. Stok Takibi
  167. Yiyecek İçecek Hizmetleri - Bulaşık Yıkama ve Çöp Atımı
  168. catering sektöründe yapılan tüm yemeklerin kişi başı gramajları
  169. Yiyecek İçecek İsletmelerinde ISO 22000 “Gıda Güvenligi Yönetim Sistemi” Uygulamaları
  170. yemek fabrikası için formlar
  171. acil yardımm...
  172. Kalite Hijyen Planı
  173. acil catering yardım?
  174. yemek maliyet excel
  175. Yemek terkip ve gramaj listesi
  176. HACCP Programı Çerçevesinde Uygulanan Checklist’ ler
  177. cateringde depolama ......
  178. Mutfak planlamasi ve kullanilan araç-gereçlerin incelenmesi
  179. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
  180. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
  181. Toplu Beslenme Hizmeti Verilen Kurumlarda Mutfak Planının İncelenmesi Ve Mutfak Planı
  182. Görev tanımları
  183. haccp a
  184. OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemleri
  185. catering hijyen ve dezenfeksyon
  186. 22000 formları
  187. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri
  188. Catering Bilgi Deposu (MEGEP) :D
  189. Fond ve Temel Çorbalar
  190. Sebze Garnitürleri
  191. Uluslar arası özel çorbalar
  192. Sebzeleri Pişirmeye Hazırlama
  193. Yumurta Pişirme
  194. Likörler Ve Servisi
  195. catering şirketleri için üretim planlama şablonu
  196. Sebze Hazırlık İzleme Formu
  197. Gıda Üretim Alanları, Gıdaların Hazırlanması ve Gıda Zehirlenmeleri
  198. ıso 22000 catering organizasyon şeması
  199. örnek numune etiketi
  200. Yabancı Madde Eğitimi
  201. Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
  202. Tam Gün Okullara Yönelik Geliştirilen Menü Modelleri Ve Örnek Öğle Yemeği Listeleri
  203. Ön gereksİnİm programi
  204. Karboksimetil selüloz (cmc) bileşiği hakkında genel bilgiler
  205. Diyet tatlı reçeteleri
  206. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
  207. Yumurtanın küflenmesi
  208. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
  209. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım
  210. personel bilgi formu
  211. Catering personel sayısı
  212. örnek yemek menüsü
  213. yemek sektöründe örnek fiyat teklifi
  214. Baharatlarin yararlari ve yemeklerdekİ kullanim İp uÇlari
  215. yemeklerin hızlı soğutulması ve sebze dezenfeksiyon izleme formları
  216. Proses Basamaklarına Göre Eğitim
  217. Personel Saat Sablonu
  218. Hijyen Ve Gıda Güvenliği Eğitimi Personel Sınavı
  219. Gıdalardaki Patojenler (Resimli Anlatım)
  220. form-yemek maliyet formu
  221. Çeşitli ürünler için depolama sıcaklıkları.
  222. beslenmenin çalışan performansına etkisi
  223. yemekçilikte personel özlük dosyaları
  224. yemek gramajları
  225. Örnek Yemek Menüsü
  226. Barmenin el kitabi
  227. Toplu Beslenme Sektöründe Hijyen
  228. Değişik Bir Yemek Maliyeti Hesap Sistemi
  229. Mutfaklar için talimatlar
  230. Donmuş Gıdaların Çözülme Talimatı
  231. Yemek maliyet hesaplari
  232. toplumun beslenmede bilinçlendirilmesi
  233. Catering için operasyon takip
  234. Catering İçin Üretim Planlama Şablonu
  235. mönü analizi
  236. Mal Kabul
  237. gıda zehirlenmesine yol açan bakteri listesi
  238. tatlı reçeteleri
  239. Yemek prosesi kalite plani
  240. Otel sektöründe mutfak çalışanları için HACCP
  241. Mutfak Hijyeni EGitimi
  242. dünya sağlık ö. hazır yemek sektörüyle ilgili 10 altın kuralı
  243. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
  244. Hijyen
  245. Buz makinesi temizlik talimati
  246. Kahvalti için hazirlik talimati
  247. Gidalarin raf ömürleri
  248. Toplu Beslenme Sistemi
  249. Akış Şemaları-Catering
  250. ürün etiketleri