PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gıdalarda Görülen Mikrobiyal Bozulmalar (sunum)



hulyabskrt
17-12-2012, 00:18
http://www.forumfood.net/images/konu/hakk.jpg
http://www.forumfood.net/images/konu/adi.jpg| : Gıdalarda Görülen Mikrobiyal Bozulmalar
http://www.forumfood.net/images/konu/turu.jpg| : Ppt
http://www.forumfood.net/images/konu/kaynak.jpg| : .......

http://www.forumfood.net/images/konu/ozet.jpg

Gıdalar kaynaklarına göre iki grupta sınıflandırılır.

1- Hayvansal Ürünler
Et ve Et ürünleri, Yumurta, Süt ve Süt ürünleri

2- Bitkisel Ürünler
Meyve ve Sebzeler, Tahıl ürünleri,

Et ve Et Ürünleri
Et ürünleri insanoğlunun temel besin öğesidir.
Beslenme rejiminin ana unsurudur.
Temel protein kaynağıdır.
Et kalitesinin ve tüketim miktarının yükseltilmesi ülke gelişmişliğinin bir göstergesidir.

Etin Yapısı ve İçeriği
Et kavramı içerisinde temel olarak kas dokusu ve sakatatlar yer almaktadır.
Kas dokusunda aktin ve myosin myofibrilleri, bunlar da sakolemayı oluşturmaktadır.

http://www.forumfood.net/images/konu/yontem.jpg| : |http://www.forumfood.net/images/konu/kredi.gif (http://www.forumfood.net/showthread.php?t=19766)http://www.forumfood.net/images/konu/ucret.gif (http://www.forumfood.net/payments.php)