2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05 Jul 13
    Yaş
    25

    Mesajları
    4
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Baharat " Boylama Analizi"

    Umarım Doğru bölüme yazmışımdır.
    Türkiye' de ki Gıda Laboratuvarlarının analizini incelerken böyle bir analize rastladım. İnternette araştırdım bir sonuca ulaşamadım. Gıda 2. sınıf öğrencisiyim. Bu konu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? İlginiz içi şimdiden teşekkür ederim.

  2. #2
    Onursal Üye mutlu_571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Jun 08
    Yaş
    37

    Mesajları
    740
    Konuları
    77
    Eklentileri
    38
    Kredisi
    2100
    Harcanan
    0
    Kalan
    2100

    Standart Cevap: Baharat " Boylama Analizi"

    HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.

    Yine dağların sevdası düştü yüreğime anne
    Kurşunların sevdası,
    Zulümlerden bıktım usandım
    Yüreğim kanıyor anne,
    Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş gider
    Dünya zulüm, zulüm kokar anne
    ...

Benzer Konular

  1. Örnek ISO 22000 HACCP "Blok Piliç Döner ve Schinitzel"
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan omer_delikkafa
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-01-2013, 14:05
  2. "Meyve Sularının Üretimi: Enzimler Ve Önemi" konusunda yardım
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan emreyılmazoğlu
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06-12-2012, 11:14
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-06-2010, 14:37
  4. Yorum: 0
    Son Mesaj: 10-04-2009, 15:31
  5. Tehlike Analizi "Salatalar"
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan emra
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11-11-2008, 21:29

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed