3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen seyfselvi
  • 1 gönderen buyuksahin

Konu: Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Sep 08

    Mesajları
    5
    Konuları
    5
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi

    : Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    : Pdf
    : 3 ten Fazla

    Giriş 7
    Kapsam 7
    Rehberi nasıl kullanacaksınız? 7
    1. Bölüm: Yasal zorunluluklar 8 - 9
    2. Bölüm: Tehlikeler 10
    2.1. Biyolojik tehlikeler 10
    2.1.1. Clostridium botulinum 10
    2.1.2. Mayalar 10
    2.2. Kimyasal tehlikeler 10 - 12
    2.3. Fiziksel tehlikeler 13
    3. Bölüm: Kritik limitler 14 - 15
    4. Bölüm: Tehlikelerin kontrol altına alınması 16 - 19
    5. Bölüm: Ön gereksinimler ve
    ileri uygulama tavsiyeleri 20
    5.1. İşletmenin inşası ve yerleşimi 20
    5.1.1 İşletme çevresi 20
    5.1.2. İşletmenin taşıması gereken
    asgari teknik ve hijyenik şartlar 20
    5.1.3. Aydınlatma ve havalandırma 21
    5.2. Çalışma ortamı ve sosyal tesisler de
    dahil olmak üzere tesislerin yerleşimi 21
    5.3. Su tedariki 21
    5.4. Atıkların uzaklaştırılması 22
    5.5. Alet ve ekipmanın uygunluğu, temizlik ve bakımı 22
    5.6. Satın alınan ürünlerin, destek hizmetlerinin,
    atıkların ve ürünlerle ilgili faaliyetlerin yönetimi 22
    5.6.1 Girdi-tedarikçi kontrolü 22
    5.6.2 Depolama 22
    5.6.3 Taşıma 23
    5.7. Çapraz bulaşmanın önlenmesi 23
    5.7.1 Personel sağlık kontrolü 23
    5.7.2 Ziyaretçi kontrolü 23
    5.7.3 Gıdaların ambalajlanması ve paketlenmesi 23
    5.8. Temizlik ve dezenfeksiyon koşulları 24
    5.9. Zararlılarla mücadele 24
    5.10. Personel hijyeni 25
    5.11. Eğitim 25
    5.12. İzlenebilirlik 25
    6. Bölüm: Ekler 26
    Ek1. Örnek akış şeması 26
    Ek2. Cam kontrol formu 27
    Ek3. Tuvalet temizlik kontrol formu 28
    Ek4. Kalibrasyon takip formu 29
    Ek5. Personel temizlik kontrol formu 30
    Ek6. Uygun olmayan ürün formu 31
    Ek7. İlaçlama takip formu 32
    Ek8 Tuvalet temizlik planı 33
    Ek9 Eğitim planı 34
    Ek10 Hijyen kontrol listeleri 35 - 39
    Ne tür yardım alabilirsiniz? 40
    Kaynaklar 41

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 332,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 25 Kez

    yusufmutlu bunu beğendi.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04 Feb 20
    Yaş
    24

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    4
    Kalan
    1

    Standart Cevap: Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi

    dosyayı nasıl açabilirim

  3. #3
    Lisans Üye
    Üyelik tarihi
    29 May 07
    Yaş
    40

    Mesajları
    401
    Konuları
    97
    Eklentileri
    29
    Kredisi
    1472
    Harcanan
    52
    Kalan
    1420

    Standart Cevap: Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi

    indir tuşuna basın
    açarkende şifreyi soracak www.forumfood.net yazın
    Sinan COSKUN bunu beğendi.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. perakende sektörü
    Perakende Sektörü forum içinde, yazan deja-vu
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 14-01-2010, 15:59
  2. catering sektörü
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan verbavolant
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 23-12-2008, 17:25
  3. margarin sektörü
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan Didem SALİCİK
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 17-05-2008, 15:30
  4. Et Sektörü Raporu DPT
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 23
    Son Mesaj: 15-05-2008, 17:49
  5. Makarna Sektörü
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11-04-2008, 09:44

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed