2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24 May 16
    Yaş
    26

    Mesajları
    3
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Question Balık Etinin Dondurulması Sırasında Kimyasal ve Biyolojik Değişimler

    Balık Etinin Dondurulması Sırasında Kimyasal ve Biyolojik Değişimler nelerdir? Bu bilgilere hangi kaynak üzerinden ulaşabilirim?

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24 May 16
    Yaş
    26

    Mesajları
    3
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Balık Etinin Dondurulması Sırasında Kimyasal ve Biyolojik Değişimler

    yardım edebilecek olan var mıdır?

Benzer Konular

  1. Sığır Eti ile Balık Etinin Karşılaştırılması
    Su Ürünleri forum içinde, yazan Feyza ATALKYY
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28-02-2015, 19:31
  2. Ekmekte fermantasyon ve pişirme sırasında oluşan değişimler
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan mrymaydn
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12-03-2013, 17:09
  3. balıklarda depolama sırasında oluşabilecek kimyasal değişimler
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan moon24
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13-02-2013, 19:59
  4. kimyasal değişimler
    Genel Kültür forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-08-2007, 16:29

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed