3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen thunderstorm

Konu: Catering sektörü için CCP ve CP noktaları ingilizce döküman

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Nov 08

    Mesajları
    13
    Konuları
    12
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    720
    Harcanan
    0
    Kalan
    720

    Arrow Catering sektörü için CCP ve CP noktaları ingilizce döküman

    Gıda güvenlik ve HACCP Kalite sistemi dökümanı
    Tanıtım
    Amaç
    Tanımlama
    Prensipler
    Uyarlama
    KKN ları ve KN nı içermektedir..HACCP sistemi kurmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilir

    Introduction: The HACCP concept is the result of a joint effort (1959-1971) of the Pillsbury Co., the NASA and the US Army Natick Laboratories to attempt to apply a zero-defects program to the production of food.

    Purpose: The Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) system offers considerable benefits for food safety in airline catering. It is an important part of the quality policy within the global LSG Sky Chefs group. The purpose of this document is to state the principles to be used in applying HACCP procedures to airline catering facilities and outline its application, with special reference to Food Safety Practice (FSP) procedures.

    Devamı…


    Dosya Türü: doc
    Şifre: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 15,1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 98 Kez

    TATAR Renan bunu beğendi.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    02 Dec 18
    Yaş
    28

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0

    Standart Cevap: Catering sektörü için CCP ve CP noktaları ingilizce döküman

    neden indirilen dosya acilmiyor acaba?

  3. #3
    Yazılım ve Tasarım Uzmanı Sorumlu Yönetici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09 Feb 07

    Mesajları
    197
    Konuları
    22
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    111
    Harcanan
    0
    Kalan
    111

    Standart Cevap: Catering sektörü için CCP ve CP noktaları ingilizce döküman

    Alıntı Elıf yaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden indirilen dosya acilmiyor acaba?
    Dosyada herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. İndirdiğiniz dosyayı winrar ile açınız şifresi de yukarıda yazmakta..

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Dondurulmuş gıda sektörü için DPT raporu
    Dondurulmuş Gıdalar forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 24
    Son Mesaj: 23-12-2014, 21:51
  2. Toplu yemek sektörü için rehber
    e-Kitaplar forum içinde, yazan pttszey
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-11-2008, 18:03
  3. catering firmalari için depo stok
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan ser2eri
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 20-09-2008, 23:21
  4. kpss için yüzlerce sayfa döküman bütün kaynaklar!
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Didem SALİCİK
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 04-04-2008, 17:34
  5. Kritik Kontrol Noktaları için bir öneri
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 01-07-2007, 11:49

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed