Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası
Ağaç Şeklinde Aç6Beğeni

Konu: Çikolata konusunda uzman yada bilgisi olanlar benımle ıletısıme geçebilir mi?

  1. #11
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14 Feb 12

    Mesajları
    23
    Konuları
    5
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Çikolata konusunda uzman yada bilgisi olanlar benımle ıletısıme geçebilir mi?

    çok güzel bir paylaşım teşekkürler

    ben de çikolata sektöründe yeniyim.bu prestin hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?

  2. #12
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    01 Mar 12
    Yaş
    29

    Mesajları
    4
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Cevap: çikolata konusunda uzman yada bilgisi olanlar benımle ıletısıme geçebilir mi?

    merhaba arkadaşlar tez araştırmam için türkçe kaynaklara ihtiyacım var. konum çikolatalarda kullanılabilen alternatif yağlar ve bunların kalite üzerine etkisi. özellikle kaliteye etki konusundaki kaynaklarım çok kısıtlı. palm yağı, shea yağı, sal yağı, kokum yağı ve palm çekirdeği yağı hakkında yazılı metin bulmada çok zorlanıyorum. yardımcı olabilen varsa sevinirim (((: sevgiler...
    ctlkcd

  3. #13
    Onursal Üye yusufcukur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26 Aug 08
    Yaş
    38

    Mesajları
    121
    Konuları
    13
    Eklentileri
    18
    Kredisi
    924
    Harcanan
    0
    Kalan
    924

    Standart Cevap: Çikolata konusunda uzman yada bilgisi olanlar benımle ıletısıme geçebilir mi?

    İTÜ kütüphanesinde bu konu ile ilgili çok detaylı tez var.Ayrıca endüstriyel yağlar ile ilgili de Modifye Yağlar Kitabından yararlanabilirsiniz.Bunun yanında özellikle palm yağına ait sormak istediğiniz kritik noktalarda yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin
     
    [TR]
    [TD="width: 124, bgcolor: #b9ffcf"]
    [/TD]
    [TD="width: 267, bgcolor: #b9ffcf"][/TD]
    [/TR]

  4. #14
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14 Feb 12

    Mesajları
    23
    Konuları
    5
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Çikolata konusunda uzman yada bilgisi olanlar benımle ıletısıme geçebilir mi?

    paylaşımlar çok güzel,biz de faydalanmış olduk teşekkürler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. meyve sularında yada soslarda renk açılma sorunu
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan lejyoner
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 14-06-2011, 15:24
  2. Yorum: 5
    Son Mesaj: 11-06-2011, 20:53
  3. HPLC konusunda uzman - Ankara, Elite Naturel
    İç Anadolu Bölgesi forum içinde, yazan pttszey
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 19-10-2010, 17:28
  4. Forumla ilgili fikir yada istek
    Şikayet ve Öneriler forum içinde, yazan bilana
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 01-12-2007, 17:21
  5. GİT ! YADA DUR GİTME!!
    Şiir forum içinde, yazan Alone_AngeL
    Yorum: 14
    Son Mesaj: 29-05-2007, 20:19

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed