2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye mbjk1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23 May 15

    Mesajları
    5
    Konuları
    5
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    0
    Kalan
    205

    Standart Çikolatada Maltodekstrin ve laktoz neden kullanılır ?

    Arkadaşlar şuan bir çikolata firmasında çalışıyorum. Maltodekstrin ve laktozun çikolatada neden kullanıldığını bilmiyorum. Araştırma yaptım ve detaylı bilgi bulamadım. Yardımcı olabilecek varmı bana lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    04 Jul 12
    Yaş
    29

    Mesajları
    6
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Cevap: Çikolatada Maltodekstrin ve laktoz neden kullanılır ?

    merhabalar,

    Maltodekstrin çikolatanın yağ kusmasını yani çiçeklenmeyi önlemek için kullanılır.

    Laktoz ise hem tadı iyileştirmek hem de protein seviyesini 8.5 un üstüne almak için.

Benzer Konular

  1. Yorum: 2
    Son Mesaj: 10-10-2016, 13:00
  2. Laktoz
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan gsaygi
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13-09-2009, 22:04
  3. laktoz
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan fosfat111
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 02-12-2008, 17:01
  4. Çikolatada matlaşma
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan pullsarr
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 06-08-2008, 10:50
  5. Çikolatada Toplam Yağ Tayini
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 12-06-2007, 10:01

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed