3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen sercu5435

Konu: Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    12 Mar 11
    Yaş
    31

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Post Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları

    : Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları
    : Ppt
    : SERCAN PEHLEVAN, BEKİR DEMİR, FURKAN HELVACILAR

    Dondurma;Türk Standartları Enstitüsünün 4265’nci maddesine göre krema ve diğer uygun süt ürünleri, içilebilir su, yumurta, sakkaroz ile çeşni maddeleri ve katkı maddelerinin belirli oranlarda karıştırılması ve pastörize edilmesinden sonra tekniğine uygun olarak hazırlanan bir süt ürünü olarak tanımlanmaktadır.

    DONDURMA ÇEŞİTLERİ

    1) Aroma ve İlave Edilen Çeşni Maddelerine Göre

    2) Yapım Tekniğine Göre

    3) Diyabetik ve Diyetetik Dondurmalar

    4) TSE’ye göre dondurma tipleri

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 952,7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 49 Kez
    the jager bunu beğendi.

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    06 Dec 18
    Yaş
    23

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    3
    Kalan
    2

    Standart Cevap: Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları

    dosyanın şifresini nerden bulucaz

  3. #3
    Yazılım ve Tasarım Uzmanı Sorumlu Yönetici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09 Feb 07

    Mesajları
    189
    Konuları
    22
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    111
    Harcanan
    0
    Kalan
    111

    Standart Cevap: Dondurmada Kritik Kontrol Noktaları

    Alıntı BAHADR123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dosyanın şifresini nerden bulucaz
    Yukarıda, indir butonunun yanında. Mavi yazıyor, bir link...

Benzer Konular

  1. Yorum: 10
    Son Mesaj: 30-09-2016, 11:32
  2. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 44
    Son Mesaj: 17-11-2015, 16:25
  3. Haccp (Tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları) SUNUM
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 41
    Son Mesaj: 24-02-2015, 21:35
  4. HACCP tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan mataaimasho
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-10-2009, 23:58
  5. Kritik Kontrol Noktaları için bir öneri
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 01-07-2007, 11:49

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed