4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen alperen ekinci

Konu: dondurulmuş baklava yardım!!!

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    16 Aug 13

    Mesajları
    14
    Konuları
    11
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    29
    Kalan
    126

    Standart dondurulmuş baklava yardım!!!

    herkese merhaba arkadaşlar,

    dondurulmuş baklava hakkında bilgisi olan var mı? bu ürünü nasıl üretebilirim? herhangi bir katkı maddesine ihtiyacım olacak mı acaba? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

  2. #2
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    02 Oct 11
    Yaş
    32

    Mesajları
    94
    Konuları
    6
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    218
    Harcanan
    0
    Kalan
    218

    Standart Cevap: dondurulmuş baklava yardım!!!

    Merhaba, baklavayı çiğ olarak mı donduracaksınız yoksa fırınlanmış mı?

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    16 Aug 13

    Mesajları
    14
    Konuları
    11
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    29
    Kalan
    126

    Standart Cevap: dondurulmuş baklava yardım!!!

    çiğ olarak donduracağız..

  4. #4
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    02 Oct 11
    Yaş
    32

    Mesajları
    94
    Konuları
    6
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    218
    Harcanan
    0
    Kalan
    218

    Standart Cevap: dondurulmuş baklava yardım!!!

    Baklavayı dilimledikten sonra yağını vermelisiniz ardından yaklaşık 20 dk kadar dinlenmeye bırakın ve üzerini streçledikten sonra min. -10 derceye kadar hızlı bir şekilde soğutun. Bu şekilde muhafaza edilirse yaklaşık 3 ay ürün özellğinde çok birşey kaybetmez ancak süreyi uzatırsanız pişirme esnasında kabarma olayında sorun yaşayabilirsiniz. Bir de dondurulacak baklava hamurunda yumurta oranını biraz düşürmeniz gerekebilir.
    BLACKEAGLE-BJK ve Çiğdem Coşkun bunu beğendiler.

Benzer Konular

  1. Acil: Baklava
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan elifyilmaz
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 06-10-2013, 19:34
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 17-09-2012, 13:58
  3. Dondurulmuş Gıda-Yardım Talebi
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan CEM1981
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 09-04-2011, 15:00
  4. Fıstıklı baklava :)
    Tatlılar forum içinde, yazan ewin3
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 15-07-2009, 16:42
  5. Baklava Üretimi ve Tarihçesi
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan hatice_alt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-02-2008, 21:25

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed