2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Feb 09
    Yaş
    37

    Mesajları
    10
    Konuları
    7
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Question Dondurulmuş Gıda Üzerine ISO 22.000 Dökümanları

    Merhaba arkadaŞlar. İÇ ege bÖlgesİne yenİ bİr fabrİka kuruyoruz. TÜv tÜrk ten iso 22000 belgesİ almayi hedefliyoruz.Özellikle dondurulmuŞ gida Üretİmİne aİt haccp dokumani olan varsa paylaŞabilirmi.

    Saygilarimla

  2. #2
    Onursal Üye Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Feb 07
    Yaş
    43

    Mesajları
    2730
    Konuları
    384
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    0
    Kalan
    3608

    Standart Cevap: Dondurulmuş Gıda Üzerine ISO 22.000 Dökümanları

    Merhaba Cem Bey,
    Bu sitede ISO sistemleri hakkında ihtiyacınızdan çok fazlasını kapsayacak kadar doküman var. Birebir dondurulmuş gıda fabrikasına ait dokümanlar dahi olsa, onlara bakarak kurulacak sistem hiçbir işe yaramayacaktır. Muhtemelen size fikir vermesi açısından istiyorsunuz ama inanın ona bile gerek yok. Sistemi kuracak kişiyi iyi bir eğitime gönderirseniz veya profesyonel birilerinden destek alırsanız sistemi çok daha sağlıklı kurabilirsiniz.
    Sistem size özgü ve sağlıklı olmayacaksa, kimsenin yorulmasına gerek yok. Zira bildiğiniz gibi denetime bile gelmeden belge gönderen firmalar mevcut. Bu nednele kurduğunuz sistemin ve verdiğiniz emeğe değmesini istiyorsanız sunduğum iki şeçenekten birisini denmenizi tavsiye ederim.

    Saygılarımla
    “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”

Benzer Konular

  1. Dondurulmuş Gıda Sektörü
    Dondurulmuş Gıdalar forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 19-05-2014, 02:18
  2. Gıda Mühendisi Aranıyor (Dondurulmuş Gıda Sektörü)
    Ege Bölgesi forum içinde, yazan CEM1981
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 18-04-2011, 19:12
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 20-05-2009, 11:34
  4. Dondurulmuş Gıda Sanayi
    e-Kitaplar forum içinde, yazan sonkahraman
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 29-09-2008, 18:51
  5. Dondurulmuş Ekmek Hamurlarında Hidrokolloidlerin Kalite Üzerine Etkileri
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09-08-2007, 09:17

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed