Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
-
18-02-2008, 21:23 #1Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
- Üyelik tarihi
- 11 Sep 07
- Ad Soyad
- Omer Celik
- Şehir
- Seçiniz
- Üniversite
- Seciniz
- Meslek
- öğrenci
- Sektör
- öğrenci
- Mesajlar
- 230
- Konular
- 181
- Eklentileriniz
- 21
- Kazanılan Kredi
- 1055
- Kullanılan Kredi
- 5
- Kalan Kredi
- 1050
Ekmek Yapım Aşamaları(sunum)
Sert ekmeklik buğday unu
7-10 gün dinlendirme
Eleme ile unun havalandırılması, yabancı maddelerin ayrılması ve un kalitesinde gelişme sağlanır
Maya
Saccharomyces Cerevisiae
Yaş veya kuru maya
Buzdolabında muhafaza ve taze kullanım
%3-4 oranında
Yoğurmada Dikkat
Edilecek Noktalar
Su miktarı
Tuz ve maya teması önlenmeli
Maya parçalanarak un yüzeyine dağıtılmalı
Yoğurma süresi
Ele yapışmamalı ve yüzeyi düzgün olmalı
Şifre:www.forumfood.net
Dosya Şifresi : www.forumfood.net
Dosya Boyutu : 2.27 MB (Megabyte)
İndirme Sayısı : 106 Kez
Benzer Konular
-
Ekmek yapım teknolojisi
Konu Sahibi feraset Forum Un ve Unlu MamüllerCevap: 0Son Mesaj : 20-04-2008, 21:21 -
bisküvi çikolata ciklet yapım aşamaları ve üretim teknikleri
Konu Sahibi makaay Forum Şeker ve Şekerli GıdalarCevap: 1Son Mesaj : 05-04-2008, 22:48 -
Buğdayın Öğütülmesi, Un ve Ekmek Üretim Teknolojisi
Konu Sahibi Gülsel ŞEN Forum Un ve Unlu MamüllerCevap: 9Son Mesaj : 05-02-2008, 00:54 -
İnci yapım aşamaları
Konu Sahibi kübrayln Forum DİĞER KONULARCevap: 1Son Mesaj : 24-11-2007, 20:37 -
UN FABRIKALARI EKMEK FIRINLARI-EKMEK SATIŞ YERLERI
Konu Sahibi fatihalt Forum Temel Kavram ve BilgilerCevap: 0Son Mesaj : 03-08-2007, 22:11
Bookmarks