1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Ön Lisans Üye
    Üyelik tarihi
    11 Sep 07

    Mesajları
    230
    Konuları
    181
    Eklentileri
    21
    Kredisi
    1124
    Harcanan
    0
    Kalan
    1124

    Standart Ekmek Yapım Aşamaları(sunum)

    Sert ekmeklik buğday unu
    7-10 gün dinlendirme
    Eleme ile unun havalandırılması, yabancı maddelerin ayrılması ve un kalitesinde gelişme sağlanır

    Maya
    Saccharomyces Cerevisiae
    Yaş veya kuru maya
    Buzdolabında muhafaza ve taze kullanım
    %3-4 oranında

    Yoğurmada Dikkat
    Edilecek Noktalar

    Su miktarı
    Tuz ve maya teması önlenmeli
    Maya parçalanarak un yüzeyine dağıtılmalı
    Yoğurma süresi
    Ele yapışmamalı ve yüzeyi düzgün olmalı


    Şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 2,27 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 106 Kez

Benzer Konular

  1. Ekmek yapım teknolojisi
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan feraset
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20-04-2008, 21:21
  2. bisküvi çikolata ciklet yapım aşamaları ve üretim teknikleri
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan makaay
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 05-04-2008, 22:48
  3. Buğdayın Öğütülmesi, Un ve Ekmek Üretim Teknolojisi
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 9
    Son Mesaj: 05-02-2008, 00:54
  4. İnci yapım aşamaları
    DİĞER KONULAR forum içinde, yazan kübrayln
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 24-11-2007, 20:37
  5. UN FABRIKALARI EKMEK FIRINLARI-EKMEK SATIŞ YERLERI
    Temel Kavram ve Bilgiler forum içinde, yazan fatihalt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-08-2007, 22:11

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed