2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen BLACKEAGLE-BJK

Konu: et suyu tozu muhafaza

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05 Feb 15

    Mesajları
    25
    Konuları
    8
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart et suyu tozu muhafaza

    merhabalar kuru gıda depomuzda sıcaklık 30 derece ve nem yüzde 84 falan et suyu tozunun bu şartlar altında muhafazası nasıl olmalı. stoğumuz normalde çok olmuyordu da bu seferlik fazla aldık .Şimdi +4 dereceye mi koysak napsak.

  2. #2
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    229
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    170
    Harcanan
    0
    Kalan
    170

    Standart Cevap: et suyu tozu muhafaza

    merhabalar ;
    Öncelikle kuru erzak deposu için 30 derece sıcaklık çok fazla... Güve problemi yaşamıyor musunuz?
    Bence direk klima taktırın...
    Orjinal ambalaj üzerinde yazan özel muhafaza koşullarını kontrol edebilirsiniz.onun dışında +4 yerine belki üretimde uygun bir alanda muhafaza edilebilir.Tabii üretim alanının sıcaklığının da 30 derecelerde olmadığını var sayıyorum.. oda uygun değilse bence +4 de muhafaza edilebilir.kapalı ambalaj neticede..
    iyi çalışmalar dilerim.
    Çiğdem Coşkun bunu beğendi.
    "Gökyüzü KARTALındır!"

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 21-03-2012, 19:33
  2. Peynir Altı Suyu Tozu
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 25
    Son Mesaj: 28-12-2010, 19:51
  3. peynir altı suyu-süt tozu
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan food_engi_neer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-02-2009, 17:08
  4. süt tozu ve peynir suyu tozu
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan caner432
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10-11-2008, 00:11
  5. Süt tozu, peyniraltı suyu tozu ve dondurmanın ambalajlanması
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23-03-2008, 22:04

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed