1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    22 Feb 11
    Yaş
    28

    Mesajları
    9
    Konuları
    8
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Gıda Analizlerinde Elde Edilen Verilerin İstatistiksel Değerlendirilmesi

    Aynı analiz için iki farklı laboratuvar ölçüm yapıyor ve her biri 5'er adet ölçüm buluyor.Bu laboratuvarların elde ettiği değerlerin ortalamasını, standart sapmasını, varyansını, varyasyon katsayısını ve bağıl hatasını ayrı ayrı buluyoruz.Hangi laboratuvarın gerçek değere göre iyi bir analiz yaptığını hangi değerlere bakarak nasıl anlarız? Yardımcı olursanız sevinirim. Gerçek değer:100

    A laboratuvarı: 90-90-100-100-110
    B laboratuvarı: 90-85-115-100-100
    Konu ankebut46 tarafından (05-01-2013 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-12-2011, 19:22
  2. Meyve ve Sebze Atıklarından Elde Edilen Doğal Renk Maddeleri
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan mutlu_rmzn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-08-2010, 21:36
  3. İade edilen ürünlerin yeniden değerlendirilmesi
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan aspergillus
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 07-05-2010, 16:29
  4. Süzme Yogurt Üretiminde Elde Edilen Serumun Bazı Özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Didem SALİCİK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-03-2008, 00:05
  5. Kabuk Maserasyonunun Beyaz Emir Üzümünden Elde Edilen
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan eng_1982
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-08-2007, 07:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed