3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14 Dec 09

    Mesajları
    3
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Smile Gıda Güvenliği Ekip Lideri Görev Tanımı

    Gıda Güvenliği Ekip Lideri Görev Tanımı

  2. #2
    Onursal Üye Didem SALİCİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Nov 07
    Yaş
    31

    Mesajları
    845
    Konuları
    161
    Eklentileri
    37
    Kredisi
    1956
    Harcanan
    0
    Kalan
    1956

    Standart Cevap: Gıda Güvenliği Ekip Lideri Görev Tanımı

    Lütfen konunuza link ekleyiniz.

  3. #3
    Onursal Üye Ümit ÖZTEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09 Oct 08
    Yaş
    31

    Mesajları
    569
    Konuları
    116
    Eklentileri
    23
    Kredisi
    1193
    Harcanan
    0
    Kalan
    1193

    Standart Cevap: Gıda Güvenliği Ekip Lideri Görev Tanımı

    sanırım arkadaş burda GGEL nin görev tanımını sormak istemiş.

    GÖREV UNVANI : GIDA GÜVENLİĞİ EKİP LİDERİ – GIDA MÜHENDİSİ
    DEPARTMANI : ÜST YÖNETİM
    ÜST İLİŞKİLERİ : GENEL MÜDÜR,
    AST İLİŞKİLERİ : GIDA GÜVENLİĞİ EKİP ÜYELERİ
    VEKÂLET EDEN : -

    NİTELİKLER :
    1. Gıda Mühendisliği bölümü mezunu olmalı,
    2. Tercihen İngilizce olmak üzere en az bir yabancı dili orta derecede okuyup, konuşup, yazabilmeli ,
    3. ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel eğitimini almış olmalı,
    4. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel eğitimini almış olmalı ,
    5. ISO 19011 İç Tetkikçi eğitimi almış olmalı ,
    6. Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli olmalı ,
    7. MS Office programlarına hâkim olmalı

    GÖREV TANIMI : Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin otel bünyesinde etkin bir şekilde kurulmasını, uygulanmasını ve sürdürülmesini sağlamak,

    GÖREV VE SORUMLULUKLARI:
    1. Gıda Güvenliği Ekibinin koordinasyonunu yapmak, Gıda Güvenliği Ekip Üyelerini seçmek,
    2. Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin performansı ile ilgili raporlandırmaları gerektiğinde üst yönetime yapmak.
    3. Gıda Güvenliği Ekibi çalışmalarının organizasyonunu yapmak,
    4. Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (GGYS) ile ilgili olarak ortaya çıkan kaynak ihtiyaçlarını Üst Yönetime bildirmek.
    5. OGP çalışmalarını takip etmek ve denetlemek.
    6. Biyolojik, kimyasal ve fiziksel tehlike analizleri ile yasal mevzuat takibini yapmak.
    7. Gıda Güvenliği çalışmaları ile uygulamalarını takip etmek.
    8. Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi denetimlerini plânlamak, gerçekleştirilmesinin takibini yapmak,
    9. Alva Donna’ yı temsilen Gıda Güvenliği Yönetim sistemini doğrulamak ve gerekli dokümantasyonu hazırlamak.
    10. Gıda Güvenliği Ekibi ile yapılan toplantı kayıtlarının tutulmasını sağlamak.
    11. OGP (Ön Gereksinim Programları), uygulamalarının takibini yapmak.
    12. Personele Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilgili eğitimleri vermek, GGYS ile ilgili sorulara cevap vermek, GGYS ile ilgili tüm eğitimlerin planlanması ve uygulanmasının takibini yapmak.
    13. Üretim basamaklarında herhangi bir ürün, proses veya ekipman değişikliği olduğu zaman HACCP planına ve Operasyonel OGP planını buna uygun olacak şekilde revize etmek.
    14. Gıda güvenliği ile ilgili problemlerin raporlanması ve çözülmesine yardımcı olmak.
    15. Düzeltici faaliyetleri ve düzeltmeleri uygulamaya koymak ve uygun olmayan ürünleri kontrol etmek.
    16. Ürün, proses ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilgili herhangi bir uyumsuzluk olmasını önlemek için gerekli faaliyetleri başlatmak.
    17. Kritik Kontrol Noktaları (KKN-CCP), Operasyonel OGP ve OGP önlemleri sonucu ortaya çıkan uygunsuzluklarda, OGP önlemlerindeki değişikliklerde, Yasal gereklilikler, düzenleyici kurallardaki değişikliklerde ve tehlikelere ilişkin yeni bilgilere ulaştığında Gıda Güvenliği Ekibini bilgilendirmek.
    18. GGY Sistemine etki edebilecek herhangi bir durum olduğunda olumlu veya olumsuz bu durumu tüm gıda güvenliği ekibine ileterek gıda güvenliği iletişimini sağlamak.



    Ümit ÖZTEK
    Food Engineer
    Gıda Mühendisi

Benzer Konular

  1. Gida güvenliği ekip lideri görev tanimi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan handeonur
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05-05-2009, 10:45
  2. Görev Tanımı Örneği
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan karagüzel
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07-05-2008, 11:07
  3. Görev Tanımı Örneği
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan karagüzel
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07-05-2008, 10:43
  4. gıda güvenliği ekip lideri görev tanımı örneği
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan bgmsl
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 30-04-2008, 07:53

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed