3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen klemenjero

Konu: gıda işletmelerinde yer kaplamaları

  1. #1
    Yeni Üye melekrdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06 Oct 11

    Mesajları
    15
    Konuları
    7
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart gıda işletmelerinde yer kaplamaları

    arkadaşlar gıda işletmelerinde yer döşemeleri, kaplamaları nasıl olmalı? kodekste bu konuda bir bilgi mevcut mudur? unlu mamullerde uygun yer kaplaması nasıl olmalıdır?

  2. #2
    Yeni Üye klemenjero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Jul 09

    Mesajları
    52
    Konuları
    10
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    262
    Harcanan
    0
    Kalan
    262

    Standart Cevap: gıda işletmelerinde yer kaplamaları

    Kodeksi bir yana bırakıp düz mantık olarak düşünürsek,
    ilk önce temizliğe uygun düz zemin malzemesi olması gerekli, iş güvenliği açısından kaymaz olanlar tercih edilmeli, unlu mamullerde büyük un çuvalları taşınacaksa transpaletin kırma ihtimaline karşı dayanıklı olmalı. ayrıca dolgu malzemesi olarak anti bakteriyel epoksi bazlı olanlar tercih edilmeli (weber ep800 kullanılabilir). zeminin duvarlar birleştiği yerler köşe değil, eğimli olmalı temizlik kolaylığı açısından.
    kolay gelsin.
    melekrdm bunu beğendi.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    27 Nov 14
    Yaş
    34

    Mesajları
    11
    Konuları
    5
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: gıda işletmelerinde yer kaplamaları

    epoksi tüm bunların çöüzümüdür

Benzer Konular

  1. gıda işletmelerinde gerekli formlar
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan özdemirh
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18-07-2012, 16:27
  2. gıda işletmelerinde haccp uygulamaları ve denetimi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan stafefe
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18-04-2012, 21:34
  3. Gıda işletmelerinde HACCP uygulamaları ve denetimi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan esrakabakci1986
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-11-2011, 12:42
  4. Gıda işletmelerinde HACCP Uygulamaları
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan oneraltinsoy
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19-10-2010, 21:09
  5. gıda işletmelerinde kullanılan dezenfektanlar
    Gıda Katkı Maddeleri ve Temizlik Maddeleri forum içinde, yazan assolist26
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 15-04-2008, 22:34

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed