Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 291 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Kimyası

  1. Gıda Kimyası Ders Notları

    Başlatan kemalstr, 06-02-2017 19:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 129
    06-02-2017, 19:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 70
    03-02-2017, 13:17 son yazılan Mesajı göster
  2. Proteolitik Enzimler

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 22:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 205
    01-01-2017, 22:20 son yazılan Mesajı göster
  3. Amilazlar

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 21:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 58
    01-01-2017, 21:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 184
    16-12-2016, 12:03 son yazılan Mesajı göster
  4. gıda kimyası staj defteri coca cola

    Başlatan alia66700, 21-07-2016 09:26
    gıda, kimyası
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 703
    10-10-2016, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  5. Gıdalarda Kolloidal Yapılar

    Başlatan craliy, 01-05-2016 21:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 357
    01-05-2016, 21:36 son yazılan Mesajı göster
  6. şeker fabrikası

    Başlatan sinya, 19-03-2016 17:59
    fabrikası, şeker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 461
    19-03-2016, 17:59 son yazılan Mesajı göster
  7. Sitrik Asit üretim prosesi

    Başlatan mit2000tr, 09-04-2009 19:12
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 7.409
    01-03-2016, 00:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 378
    10-02-2016, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  8. Biyojenik Aminler

    Başlatan aydinoz, 30-12-2015 10:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 506
    30-12-2015, 10:29 son yazılan Mesajı göster
  9. Nişastanın Modifikasyonu (Sunum)

    Başlatan ableange, 11-12-2015 12:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 620
    11-12-2015, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  10. Food Lipits

    Başlatan Tuba Köklü, 11-11-2015 11:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 498
    11-11-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  11. Klordioksit

    Başlatan foodnk, 24-10-2015 12:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 519
    24-10-2015, 12:04 son yazılan Mesajı göster
  12. Süper Kritik Akışkan

    Başlatan emine.ates2, 22-10-2015 11:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 449
    22-10-2015, 11:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 8.928
    19-10-2015, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  13. Probiyotikler ve Prebiyotikler

    Başlatan zeynepozturk, 09-10-2015 19:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 523
    09-10-2015, 19:37 son yazılan Mesajı göster
  14. Protein Tayini Yöntemleri

    Başlatan merveeee, 16-09-2015 17:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 621
    16-09-2015, 17:26 son yazılan Mesajı göster
  15. Kimya Laboratuarı (ingilizce)

    Başlatan mrvfoodengineer, 02-09-2015 17:17
    kimya, laboratuarı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 447
    02-09-2015, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  16. Mİneraller

    Başlatan Tuba Köklü, 29-07-2015 13:21
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 483
    29-07-2015, 13:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 608
    21-06-2015, 19:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.220
    07-04-2015, 16:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 935
    22-03-2015, 14:35 son yazılan Mesajı göster
  17. Gıda Biyokimyası Giriş

    Başlatan gazeteibrahim, 21-03-2015 16:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 584
    21-03-2015, 16:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 559
    23-02-2015, 23:40 son yazılan Mesajı göster
  18. Vitaminler

    Başlatan gzdgrbz, 07-12-2014 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 835
    07-12-2014, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  19. Arrow Toz Vitamin Üretim Yöntemi

    Başlatan sonkahraman, 30-09-2009 11:54
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.570
    01-12-2014, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  20. Kimya Lab Sheet

    Başlatan tomcruse, 24-10-2014 18:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 871
    24-10-2014, 18:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 857
    13-10-2014, 18:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.446
    13-10-2014, 17:52 son yazılan Mesajı göster
  21. Carbohyrates

    Başlatan zeynepselin, 21-09-2014 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 601
    21-09-2014, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  22. gıda kimyası

    Başlatan zsinan, 27-08-2014 17:18
    gıda, kimyası
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 776
    27-08-2014, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  23. Alerjen Nedir?

    Başlatan mahmutgsb, 03-08-2014 06:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 772
    03-08-2014, 06:24 son yazılan Mesajı göster
  24. Fitokimyasal ve Nütrasötik

    Başlatan powerx, 08-07-2014 21:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 800
    08-07-2014, 21:08 son yazılan Mesajı göster
  25. Aromayı nasıl yaparım

    Başlatan Denizli, 29-05-2014 10:50
    gida, nasıl
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 834
    29-05-2014, 10:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 5.823
    20-04-2014, 09:54 son yazılan Mesajı göster
  26. Su Aktivitesi

    Başlatan veysel sefa, 19-03-2014 17:49
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.147
    19-03-2014, 17:49 son yazılan Mesajı göster
  27. Pigment Degradasyonu

    Başlatan Özge OYBAK, 06-03-2014 16:57
    gida, pigment
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 615
    06-03-2014, 16:57 son yazılan Mesajı göster
  28. Nişastanın Retrogradasyonu

    Başlatan theowl, 03-05-2012 18:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 9.347
    21-02-2014, 10:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.333
    06-01-2014, 19:47 son yazılan Mesajı göster
  29. Sensory Attributes

    Başlatan dilaraevren, 11-12-2013 16:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 554
    11-12-2013, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  30. Antioksidanlar Sunumu

    Başlatan zynb, 12-11-2013 01:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.236
    12-11-2013, 01:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.272
    24-08-2013, 08:52 son yazılan Mesajı göster
  31. Cool gliseritler

    Başlatan bht, 07-06-2013 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 742
    bht
    07-06-2013, 16:15 son yazılan Mesajı göster
  32. Proteinler

    Başlatan eliferdem, 25-05-2013 12:45
    gida, proteinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 959
    25-05-2013, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  33. Genel Kimya Laboratuar Deneyleri

    Başlatan sgurdas, 03-05-2013 10:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.272
    03-05-2013, 10:24 son yazılan Mesajı göster
  34. Post Flavor Chemistry

    Başlatan basakozdere, 29-04-2013 17:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 612
    29-04-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  35. Balda ticari glikozun

    Başlatan ganiyusuf, 29-03-2013 16:20
    balda, ticari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 673
    29-03-2013, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  36. Gıda Biyokimyası

    Başlatan heromajezik, 11-12-2011 16:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.176
    06-03-2013, 22:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.311
    19-02-2013, 01:34 son yazılan Mesajı göster
  37. Protein Su İnteraksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 775
    08-02-2013, 13:28 son yazılan Mesajı göster
  38. Gıdalarda Maillard Reaksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.433
    08-02-2013, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  39. Red face kuru gıdada kimyasal analizler

    Başlatan pkz06, 28-12-2012 10:23
    analizler, gida, gıdada, kimyasal, kuru
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 702
    28-12-2012, 10:23 son yazılan Mesajı göster
  40. Post Proteinler

    Başlatan mhrzkn, 05-12-2012 12:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 639
    05-12-2012, 12:50 son yazılan Mesajı göster
  41. Gıdalarla Gelen Kimyasal Tehlikeler

    Başlatan baymert, 02-12-2012 22:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 793
    02-12-2012, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  42. Biyoteknoloji - Nükleik Asitler

    Başlatan mesuttolan19, 25-09-2011 12:28
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 934
    22-11-2012, 13:10 son yazılan Mesajı göster
  43. Antioksidanlar

    Başlatan gzmsncn, 17-04-2012 15:29
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 956
    22-11-2012, 13:06 son yazılan Mesajı göster
  44. Yemlerde ham besİn madde analİzlerİ

    Başlatan osmannalbant, 12-11-2012 13:40
    analİzlerİ, besın, gida, ham, madde, yemlerde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 904
    12-11-2012, 13:40 son yazılan Mesajı göster
  45. Arpa ve Bira

    Başlatan ezgitt, 16-10-2012 15:25
    arpa, bira, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 772
    16-10-2012, 15:25 son yazılan Mesajı göster
  46. Enzimler

    Başlatan memetcicek, 14-10-2012 12:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 955
    14-10-2012, 12:33 son yazılan Mesajı göster
  47. Suda Sertlik Tayini

    Başlatan nagihan123, 30-08-2012 19:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.575
    30-08-2012, 19:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.157
    30-08-2012, 19:23 son yazılan Mesajı göster
  48. palu içme suyu final

    Başlatan cehennem2005, 26-08-2012 17:23
    dergisi, final, gida, haberleri, içme, ilanlari, mühendisligi, palu, sektörü, suyu, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 566
    26-08-2012, 17:23 son yazılan Mesajı göster
  49. Biyokimya (genel)

    Başlatan cap, 25-08-2012 22:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.016
    cap
    25-08-2012, 22:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.639
    02-08-2012, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  50. Zülallar (Proteinler - Azerice)

    Başlatan elmir, 20-07-2012 19:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.808
    20-07-2012, 19:14 son yazılan Mesajı göster
  51. Vitaminler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 15:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 720
    06-07-2012, 15:01 son yazılan Mesajı göster
  52. Mineraller

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 713
    06-07-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
  53. Lipitler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.204
    06-07-2012, 14:57 son yazılan Mesajı göster
  54. Karbonhidratlar

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 935
    06-07-2012, 14:55 son yazılan Mesajı göster
  55. Gıda kongresinden

    Başlatan fatmason, 28-06-2012 10:48
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kongresinden, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 588
    28-06-2012, 10:48 son yazılan Mesajı göster
  56. Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan gomez086, 12-06-2012 08:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.237
    12-06-2012, 08:47 son yazılan Mesajı göster
  57. squalen

    Başlatan yeon, 28-05-2012 14:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, squalen, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 892
    28-05-2012, 14:30 son yazılan Mesajı göster
  58. Hücre

    Başlatan cihadcetin06, 14-05-2012 00:58
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 554
    14-05-2012, 00:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 941
    06-05-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  59. Akrilamid ve Gıdalarda Bulunuşu

    Başlatan lionserdar, 06-05-2012 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 806
    06-05-2012, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  60. Gıda Katkı Maddeleri

    Başlatan osman, 01-05-2012 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 831
    01-05-2012, 16:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.254
    07-04-2012, 12:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.703
    19-03-2012, 00:19 son yazılan Mesajı göster
  61. Enerjinin Fermentasyonla Kazanılması

    Başlatan muratdogan, 18-03-2012 20:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 651
    18-03-2012, 20:44 son yazılan Mesajı göster
  62. Gıda Toksikolojisi Ders Notları (OMÜ)

    Başlatan enderun, 17-03-2012 20:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.712
    17-03-2012, 20:00 son yazılan Mesajı göster
  63. Kinesthetics or Texture

    Başlatan izmirfood, 11-03-2012 00:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 765
    11-03-2012, 00:35 son yazılan Mesajı göster
  64. Taşındı: Karbonhidratlar

    Başlatan üçnokta, 07-03-2012 23:22
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, karbonhidratlar, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  65. Lipoproteinler

    Başlatan beco00, 28-02-2012 16:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 819
    28-02-2012, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  66. nişastanın enzimatik yolla analizi

    Başlatan nurelif, 25-02-2012 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.363
    25-02-2012, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  67. balda HMF oluşumu

    Başlatan glsmbkr, 22-02-2012 10:35
    balda, dergisi, gida, haberleri, hmf, ilanlari, mühendisligi, oluşumu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.445
    22-02-2012, 10:35 son yazılan Mesajı göster
  68. Toxins in food

    Başlatan candas2002, 19-02-2012 19:04
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toxins, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 695
    19-02-2012, 19:04 son yazılan Mesajı göster
  69. Sinigrin

    Başlatan altar17, 15-02-2012 07:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 832
    15-02-2012, 07:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.143
    11-02-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.000
    30-01-2012, 15:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.003
    08-01-2012, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  70. Yağ Asitleri

    Başlatan mayca, 08-01-2012 22:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.003
    08-01-2012, 22:56 son yazılan Mesajı göster
  71. Gıda kimyası modülü

    Başlatan YASİNOYMAN, 02-01-2012 19:34
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kimyası, modülü, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.099
    02-01-2012, 19:34 son yazılan Mesajı göster
  72. enzim teknolojisi

    Başlatan baydilek, 13-12-2011 02:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.305
    13-12-2011, 02:07 son yazılan Mesajı göster
  73. Gel electrophoresis of proteins

    Başlatan orhanvegs, 06-12-2011 15:22
    dergisi, electrophoresis, gel, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, proteins, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 673
    06-12-2011, 15:22 son yazılan Mesajı göster
  74. Post Elzem Aminoasitler

    Başlatan busra838, 06-12-2011 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15.297
    06-12-2011, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  75. nişasta üretimi enerji-kütle denkliği

    Başlatan 198947, 05-12-2011 15:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.703
    05-12-2011, 15:24 son yazılan Mesajı göster
  76. carbohydrate

    Başlatan ademircan.91, 29-11-2011 13:36
    carbohydrate, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 863
    29-11-2011, 13:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 776
    28-11-2011, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  77. Post Besin Lifi

    Başlatan busra838, 12-11-2011 19:32
    besin, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lifi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.378
    27-11-2011, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  78. enzyme kinetics practice problems

    Başlatan ademircan.91, 27-11-2011 01:21
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, practice, problems, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 680
    27-11-2011, 01:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.184
    20-11-2011, 12:18 son yazılan Mesajı göster
  79. Emülsiyonlar

    Başlatan hzl, 16-11-2011 10:51
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 997
    hzl
    16-11-2011, 16:01 son yazılan Mesajı göster
  80. Gıda kimyası

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.341
    11-11-2011, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  81. Karbonhidratlar

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 860
    11-11-2011, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  82. zeytin analizleri

    Başlatan dlbrcm, 04-11-2011 14:56
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, zeytin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.249
    04-11-2011, 14:56 son yazılan Mesajı göster
  83. Post Proteinler

    Başlatan mbyrktr, 01-11-2011 21:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 698
    01-11-2011, 21:04 son yazılan Mesajı göster
  84. Smile Makro Mineraller

    Başlatan murat1987, 25-10-2011 01:00
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.129
    25-10-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  85. Kjeldahl metodu ile protein tayini

    Başlatan ukur, 20-10-2011 01:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.008
    20-10-2011, 01:05 son yazılan Mesajı göster
  86. Peynirde Asitlik Tayini

    Başlatan BAYMEDİKAL, 12-10-2011 10:34
    asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirde, sektörü, tayini, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.733
    12-10-2011, 10:34 son yazılan Mesajı göster
  87. ext. yağ asitliği tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:16
    ext.yağ asitliği
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.082
    11-10-2011, 13:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.201
    11-10-2011, 13:14 son yazılan Mesajı göster
  88. gluten tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:13
    gluten
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 969
    11-10-2011, 13:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.611
    30-06-2011, 16:00 son yazılan Mesajı göster
  89. Saponİnler

    Başlatan oflufuk, 30-06-2011 15:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, saponİnler, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 912
    30-06-2011, 15:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.179
    14-05-2011, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  90. Gıda Kimyası

    Başlatan engnblgn, 16-04-2011 18:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6.772
    16-04-2011, 18:06 son yazılan Mesajı göster
  91. Gıda Biyokimyası Ders Notları

    Başlatan senator38, 13-04-2011 21:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.957
    13-04-2011, 21:28 son yazılan Mesajı göster
  92. Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri

    Başlatan synergicx, 06-04-2011 23:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.230
    06-04-2011, 23:32 son yazılan Mesajı göster
  93. Carbonhydrates

    Başlatan esr, 27-03-2011 20:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 856
    esr
    27-03-2011, 20:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.613
    25-03-2011, 21:58 son yazılan Mesajı göster
  94. Emülsiyonlar

    Başlatan ertugay, 23-03-2011 09:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.524
    23-03-2011, 09:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 895
    18-03-2011, 11:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.006
    18-03-2011, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.989
    18-03-2011, 10:31 son yazılan Mesajı göster
  95. Besinlerde Tekstür

    Başlatan gmcihankaya, 14-03-2011 10:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.092
    14-03-2011, 10:09 son yazılan Mesajı göster
  96. Gıda Biyokimyası

    Başlatan prokain42, 04-03-2011 23:41
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.226
    05-03-2011, 02:10 son yazılan Mesajı göster
  97. IFU METHODLAR - IFU2 - Ethanol GC rev.

    Başlatan bohemian84, 23-02-2011 09:33
    dergisi, ethanol, gida, haberleri, ifu, ifu2, ilanlari, methodlar, mühendisligi, rev., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 733
    23-02-2011, 09:33 son yazılan Mesajı göster
  98. Thumbs up Karbonhidratlar

    Başlatan prokain42, 06-02-2011 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 949
    06-02-2011, 16:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.709
    28-01-2011, 23:47 son yazılan Mesajı göster
  99. Gıda Kimyası Enzimler

    Başlatan semihkanatlar, 23-01-2011 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.018
    23-01-2011, 16:18 son yazılan Mesajı göster
  100. Besin Kimyası

    Başlatan mutlu_rmzn, 14-01-2011 19:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.945
    14-01-2011, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  101. Cool Tahil bazli gidalarda akrİlamİd

    Başlatan omer11353, 13-01-2011 16:46
    akrİlamİd
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.071
    13-01-2011, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  102. Vitaminler

    Başlatan krhn, 08-11-2010 09:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 820
    06-01-2011, 21:35 son yazılan Mesajı göster
  103. Lightbulb Su ve Fonksiyonları

    Başlatan callaci, 29-12-2010 19:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 983
    29-12-2010, 19:20 son yazılan Mesajı göster
  104. food chem

    Başlatan bunyamin-027, 11-11-2010 15:27
    chem, dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 729
    11-11-2010, 15:27 son yazılan Mesajı göster
  105. Süt ve Kremada Asitlik Tayini

    Başlatan sss, 15-10-2010 19:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.540
    sss
    15-10-2010, 19:02 son yazılan Mesajı göster
  106. aminoasitlerin yapısı

    Başlatan nittahales, 15-10-2010 10:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 818
    15-10-2010, 10:04 son yazılan Mesajı göster
  107. instrumentation for fermentation

    Başlatan ibrahim1453, 13-10-2010 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 682
    13-10-2010, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  108. Cell Growth

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:30
    cell, dergisi, gida, growth, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 624
    11-10-2010, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  109. Enzim Kinetiği

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:24
    dergisi, enzim, gida, haberleri, ilanlari, kinetiği, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.290
    11-10-2010, 18:24 son yazılan Mesajı göster
  110. Enzyme Kinetics

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:20
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 747
    11-10-2010, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  111. hmf

    Başlatan Kübraaa, 25-09-2010 19:33
    bal, hmf
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.356
    25-09-2010, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  112. Taşındı: 18001 ohsas iş sağlığı ve güvenliği standardı

    Başlatan s.simsek34, 16-09-2010 11:43
    18001, dergisi, gida, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, ohsas, sağlığı, sektörü, standardı, videolari
    •  
    •  
  113. Yağların sindirimi

    Başlatan tkn, 17-08-2010 12:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sindirimi, videolari, yağların
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.471
    tkn
    17-08-2010, 12:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.191
    25-07-2010, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  114. Arrow vitamin nedir ....

    Başlatan croht, 23-05-2010 15:48
    vitamin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 611
    23-05-2010, 15:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.272
    30-04-2010, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  115. Biyokimya özeti...

    Başlatan 001, 24-04-2010 20:20
    biyokimya, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, özeti...
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.759
    001
    24-04-2010, 20:20 son yazılan Mesajı göster
  116. maillard reaksiyonu

    Başlatan cevdet emektaş, 22-03-2010 17:01
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, maillard, mühendisligi, reaksiyonu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.517
    22-03-2010, 17:01 son yazılan Mesajı göster
  117. Lipitler

    Başlatan callaci, 15-03-2010 18:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.513
    15-03-2010, 18:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 887
    14-03-2010, 18:02 son yazılan Mesajı göster
  118. organic lab.

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:45
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 693
    09-03-2010, 17:45 son yazılan Mesajı göster
  119. food systems

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 668
    09-03-2010, 17:43 son yazılan Mesajı göster
  120. cellulose

    Başlatan omerhattab, 06-03-2010 03:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 752
    06-03-2010, 03:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 7.157
    13-02-2010, 00:53 son yazılan Mesajı göster
  121. NMR Spektroskopisi

    Başlatan bsvr, 28-01-2010 17:06
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.372
    29-01-2010, 13:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.211
    19-01-2010, 11:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.047
    19-01-2010, 11:44 son yazılan Mesajı göster
  122. Thumbs up En önemli katki maddeleri gruplari

    Başlatan filiz özgüç, 08-01-2010 13:54
    dergisi, gida, gruplari, haberleri, ilanlari, katki, maddeleri, mühendisligi, sektörü, videolari, önemli
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 932
    08-01-2010, 23:23 son yazılan Mesajı göster
  123. Sitrik asit fermentasyonu

    Başlatan besinkimyasi, 11-10-2008 23:20
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.331
    02-12-2009, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  124. Doğada Bulunan Renk Pigmentleri

    Başlatan enas57, 11-11-2009 15:12
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.323
    11-11-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  125. Mersin Üni-Gıda Kimyası Ders Notu-1

    Başlatan cedric33, 17-10-2009 12:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.776
    17-10-2009, 12:39 son yazılan Mesajı göster
  126. Laktuloz prebiyotik

    Başlatan mtkurt, 14-10-2009 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.025
    14-10-2009, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  127. Gıdalarda Biyojen Aminler

    Başlatan gıdacı06, 06-10-2009 22:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.038
    06-10-2009, 22:14 son yazılan Mesajı göster
  128. Arrow Vitaminler/Yağda çözünen vitaminler(ADEK)

    Başlatan nimfi, 27-09-2009 20:56
    adek., vitaminler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.018
    27-09-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster
  129. Glikoliz...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 27-09-2007 08:31
    dergisi, gida, glikoliz..., haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 4.024
    21-09-2009, 12:26 son yazılan Mesajı göster
  130. Food Chemistry and Analysis

    Başlatan atomesbio, 17-09-2009 15:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 915
    17-09-2009, 15:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.189
    05-05-2009, 14:50 son yazılan Mesajı göster
  131. nişasta

    Başlatan foreverfood, 05-05-2009 14:47
    nişasta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.237
    05-05-2009, 14:47 son yazılan Mesajı göster
  132. Alfa amilaz

    Başlatan enermax, 10-04-2009 20:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.389
    04-05-2009, 16:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.008
    20-04-2009, 15:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 885
    27-03-2009, 13:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 869
    27-03-2009, 13:00 son yazılan Mesajı göster
  133. Nükleik Asitler Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.658
    23-03-2009, 02:27 son yazılan Mesajı göster
  134. Vitaminler ve Mineraller Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.339
    23-03-2009, 02:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 951
    21-03-2009, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  135. Post Süt lipidleri hakkında bir sunum

    Başlatan burhanakar, 21-03-2009 20:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.413
    21-03-2009, 20:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 858
    16-03-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  136. Selüloz, gamlar, pektin ve lifler

    Başlatan gmserdartohma, 16-03-2009 13:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.451
    16-03-2009, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  137. Enzimler

    Başlatan gıda2008, 14-03-2009 16:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 910
    14-03-2009, 16:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 970
    13-03-2009, 21:23 son yazılan Mesajı göster
  138. biotechnolog

    Başlatan miko, 11-03-2009 16:19
    biotechnolog
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 685
    11-03-2009, 16:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 736
    06-03-2009, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  139. karbonhidratlar

    Başlatan efgh12, 05-03-2009 01:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 776
    05-03-2009, 01:42 son yazılan Mesajı göster
  140. protein nedir ?proteinli besinler...

    Başlatan jansuu89, 01-03-2009 15:05
    ?proteinli, besinler..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir, protein, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 990
    01-03-2009, 15:14 son yazılan Mesajı göster
  141. Besin Kimyası Ders Notları...

    Başlatan Baldassare, 01-03-2009 09:38
    besin, dergisi, ders, gida, haberleri, ilanlari, kimyası, mühendisligi, notları..., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.262
    01-03-2009, 09:38 son yazılan Mesajı göster
  142. aminoasitler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 17:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 770
    23-02-2009, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  143. lipidler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 755
    23-02-2009, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  144. proteinler ve enzimler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 998
    23-02-2009, 14:13 son yazılan Mesajı göster
  145. karbonhidratlar

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 783
    21-02-2009, 23:33 son yazılan Mesajı göster
  146. su biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.573
    21-02-2009, 23:24 son yazılan Mesajı göster
  147. beslenme biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.681
    21-02-2009, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  148. Post Vitaminler

    Başlatan trident13, 05-02-2009 21:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 885
    05-02-2009, 21:44 son yazılan Mesajı göster
  149. Post Enzimler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 17:17
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 894
    04-02-2009, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  150. Post Nükleik Asitler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 12:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    04-02-2009, 12:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.536
    30-01-2009, 18:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.355
    09-01-2009, 12:34 son yazılan Mesajı göster
  151. Enzim kinetiği

    Başlatan bakanay, 09-01-2009 12:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.459
    09-01-2009, 12:30 son yazılan Mesajı göster
  152. Gıdalarda kimyasal kalite değişimleri

    Başlatan haykan, 26-12-2008 23:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 872
    26-12-2008, 23:29 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed