Sayfa 1/2 12 SonSon
296 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Gıda Kimyası

  1. Önemli Vitaminler

    Konu Bilgileri: Emre Altınay , 05-03-2018 20:42
    vitaminler, önemli
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 506
    05-03-2018, 20:42 Son mesaja git
  2. Sakarya Üniversitesi Gida Kimyasi Ders Notları

    Konu Bilgileri: MrSari , 21-10-2011 20:37
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 10.236
    02-01-2018, 18:58 Son mesaja git
  3. Sitrik Asit üretim prosesi

    Konu Bilgileri: mit2000tr , 09-04-2009 19:12
    2 Sayfa
    1 2
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 9.928
    26-10-2017, 17:52 Son mesaja git
  4. Post Lipitler

    Konu Bilgileri: aydo87 , 15-08-2017 01:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 564
    15-08-2017, 01:11 Son mesaja git
  5. Renk Maddeleri

    Konu Bilgileri: seyma h , 03-08-2017 14:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 302
    03-08-2017, 14:47 Son mesaja git
  6. Mineraller

    Konu Bilgileri: seyma h , 03-08-2017 14:40
    gida, mineraller
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 220
    03-08-2017, 14:40 Son mesaja git
  7. Post Food chemistry ouiz 1

    Konu Bilgileri: Sumeyrak , 17-03-2017 17:41
    chemistry, food
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 987
    17-03-2017, 17:41 Son mesaja git
  8. Gıda Kimyası Ders Notları

    Konu Bilgileri: kemalstr , 06-02-2017 19:08
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.318
    06-02-2017, 19:08 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 399
    03-02-2017, 13:17 Son mesaja git
  9. Proteolitik Enzimler

    Konu Bilgileri: mervecinar03 , 01-01-2017 22:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 652
    01-01-2017, 22:20 Son mesaja git
  10. Amilazlar

    Konu Bilgileri: mervecinar03 , 01-01-2017 21:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 428
    01-01-2017, 21:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 585
    16-12-2016, 12:03 Son mesaja git
  11. gıda kimyası staj defteri coca cola

    Konu Bilgileri: alia66700 , 21-07-2016 09:26
    gıda, kimyası
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.161
    10-10-2016, 12:58 Son mesaja git
  12. Gıdalarda Kolloidal Yapılar

    Konu Bilgileri: craliy , 01-05-2016 21:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 708
    01-05-2016, 21:36 Son mesaja git
  13. şeker fabrikası

    Konu Bilgileri: sinya , 19-03-2016 17:59
    fabrikası, şeker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 829
    19-03-2016, 17:59 Son mesaja git
  14. Laboratory Analysis of Milk and Dairy Products

    Konu Bilgileri: kimkos , 10-02-2016 22:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 685
    10-02-2016, 22:50 Son mesaja git
  15. Biyojenik Aminler

    Konu Bilgileri: aydinoz , 30-12-2015 10:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 884
    30-12-2015, 10:29 Son mesaja git
  16. Nişastanın Modifikasyonu (Sunum)

    Konu Bilgileri: ableange , 11-12-2015 12:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.172
    11-12-2015, 12:58 Son mesaja git
  17. Food Lipits

    Konu Bilgileri: Tuba Köklü , 11-11-2015 11:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 773
    11-11-2015, 11:38 Son mesaja git
  18. Klordioksit

    Konu Bilgileri: foodnk , 24-10-2015 12:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 918
    24-10-2015, 12:04 Son mesaja git
  19. Süper Kritik Akışkan

    Konu Bilgileri: emine.ates2 , 22-10-2015 11:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 729
    22-10-2015, 11:59 Son mesaja git
  20. Probiyotikler ve Prebiyotikler

    Konu Bilgileri: zeynepozturk , 09-10-2015 19:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 834
    09-10-2015, 19:37 Son mesaja git
  21. Protein Tayini Yöntemleri

    Konu Bilgileri: merveeee , 16-09-2015 17:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 968
    16-09-2015, 17:26 Son mesaja git
  22. Kimya Laboratuarı (ingilizce)

    Konu Bilgileri: mrvfoodengineer , 02-09-2015 17:17
    kimya, laboratuarı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 710
    02-09-2015, 17:17 Son mesaja git
  23. Mİneraller

    Konu Bilgileri: Tuba Köklü , 29-07-2015 13:21
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 799
    29-07-2015, 13:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 962
    21-06-2015, 19:22 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.743
    07-04-2015, 16:45 Son mesaja git
  24. Sitrik Asit Tarihçesi ve Üretimi

    Konu Bilgileri: gıda_mühendisi , 22-03-2015 14:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.572
    22-03-2015, 14:35 Son mesaja git
  25. Gıda Biyokimyası Giriş

    Konu Bilgileri: gazeteibrahim , 21-03-2015 16:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 916
    21-03-2015, 16:23 Son mesaja git
  26. Oksidasyon, Serbest Radikal, Antioksidanlar

    Konu Bilgileri: Sinemis93 , 23-02-2015 23:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 861
    23-02-2015, 23:40 Son mesaja git
  27. Vitaminler

    Konu Bilgileri: gzdgrbz , 07-12-2014 14:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.243
    07-12-2014, 14:00 Son mesaja git
  28. Arrow Toz Vitamin Üretim Yöntemi

    Konu Bilgileri: sonkahraman , 30-09-2009 11:54
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.966
    01-12-2014, 16:20 Son mesaja git
  29. Kimya Lab Sheet

    Konu Bilgileri: tomcruse , 24-10-2014 18:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.265
    24-10-2014, 18:53 Son mesaja git
  30. Lightbulb Balda Hidroksimetil Furfurol (HMF) Tayini

    Konu Bilgileri: baharelcicek , 13-10-2014 18:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.260
    13-10-2014, 18:01 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5.628
    13-10-2014, 17:52 Son mesaja git
  31. Carbohyrates

    Konu Bilgileri: zeynepselin , 21-09-2014 18:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 881
    21-09-2014, 18:25 Son mesaja git
  32. gıda kimyası

    Konu Bilgileri: zsinan , 27-08-2014 17:18
    gıda, kimyası
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.087
    27-08-2014, 17:18 Son mesaja git
  33. Alerjen Nedir?

    Konu Bilgileri: mahmutgsb , 03-08-2014 06:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.125
    03-08-2014, 06:24 Son mesaja git
  34. Fitokimyasal ve Nütrasötik

    Konu Bilgileri: powerx , 08-07-2014 21:08
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.205
    08-07-2014, 21:08 Son mesaja git
  35. Aromayı nasıl yaparım

    Konu Bilgileri: Denizli , 29-05-2014 10:50
    gida, nasıl
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.202
    29-05-2014, 10:50 Son mesaja git
  36. Nişasta jelatinizasyonu ve çirişlenme (Sunum)

    Konu Bilgileri: omerhattab , 17-03-2008 21:48
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 6.809
    20-04-2014, 09:54 Son mesaja git
  37. Su Aktivitesi

    Konu Bilgileri: veysel sefa , 19-03-2014 17:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.629
    19-03-2014, 17:49 Son mesaja git
  38. Pigment Degradasyonu

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 06-03-2014 16:57
    gida, pigment
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 974
    06-03-2014, 16:57 Son mesaja git
  39. Nişastanın Retrogradasyonu

    Konu Bilgileri: theowl , 03-05-2012 18:01
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 12.454
    21-02-2014, 10:14 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.818
    06-01-2014, 19:47 Son mesaja git
  40. Sensory Attributes

    Konu Bilgileri: dilaraevren , 11-12-2013 16:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 814
    11-12-2013, 16:32 Son mesaja git
  41. Antioksidanlar Sunumu

    Konu Bilgileri: zynb , 12-11-2013 01:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.732
    12-11-2013, 01:22 Son mesaja git
  42. Genel Kimya Laboratuvar Deneyleri ve Labsheetler

    Konu Bilgileri: onurpak27 , 24-08-2013 08:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.733
    24-08-2013, 08:52 Son mesaja git
  43. Cool gliseritler

    Konu Bilgileri: bht , 07-06-2013 16:15
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.098
    bht
    07-06-2013, 16:15 Son mesaja git
  44. Proteinler

    Konu Bilgileri: eliferdem , 25-05-2013 12:45
    gida, proteinler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.320
    25-05-2013, 12:45 Son mesaja git
  45. Genel Kimya Laboratuar Deneyleri

    Konu Bilgileri: sgurdas , 03-05-2013 10:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.725
    03-05-2013, 10:24 Son mesaja git
  46. Post Flavor Chemistry

    Konu Bilgileri: basakozdere , 29-04-2013 17:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 878
    29-04-2013, 17:47 Son mesaja git
  47. Balda ticari glikozun

    Konu Bilgileri: ganiyusuf , 29-03-2013 16:20
    balda, ticari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.008
    29-03-2013, 16:20 Son mesaja git
  48. Gıda Biyokimyası

    Konu Bilgileri: heromajezik , 11-12-2011 16:22
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.745
    06-03-2013, 22:47 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.750
    19-02-2013, 01:34 Son mesaja git
  49. Protein Su İnteraksiyonları

    Konu Bilgileri: AHUDUDUAGACI , 08-02-2013 13:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.057
    08-02-2013, 13:28 Son mesaja git
  50. Gıdalarda Maillard Reaksiyonları

    Konu Bilgileri: AHUDUDUAGACI , 08-02-2013 13:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.826
    08-02-2013, 13:26 Son mesaja git
  51. Red face kuru gıdada kimyasal analizler

    Konu Bilgileri: pkz06 , 28-12-2012 10:23
    analizler, gida, gıdada, kimyasal, kuru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.013
    28-12-2012, 10:23 Son mesaja git
  52. Post Proteinler

    Konu Bilgileri: mhrzkn , 05-12-2012 12:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 948
    05-12-2012, 12:50 Son mesaja git
  53. Gıdalarla Gelen Kimyasal Tehlikeler

    Konu Bilgileri: baymert , 02-12-2012 22:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.180
    02-12-2012, 22:03 Son mesaja git
  54. Biyoteknoloji - Nükleik Asitler

    Konu Bilgileri: mesuttolan19 , 25-09-2011 12:28
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.308
    22-11-2012, 13:10 Son mesaja git
  55. Antioksidanlar

    Konu Bilgileri: gzmsncn , 17-04-2012 15:29
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.242
    22-11-2012, 13:06 Son mesaja git
  56. Yemlerde ham besİn madde analİzlerİ

    Konu Bilgileri: osmannalbant , 12-11-2012 13:40
    analİzlerİ, besın, gida, ham, madde, yemlerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.315
    12-11-2012, 13:40 Son mesaja git
  57. Arpa ve Bira

    Konu Bilgileri: ezgitt , 16-10-2012 15:25
    arpa, bira, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.082
    16-10-2012, 15:25 Son mesaja git
  58. Enzimler

    Konu Bilgileri: memetcicek , 14-10-2012 12:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.310
    14-10-2012, 12:33 Son mesaja git
  59. Suda Sertlik Tayini

    Konu Bilgileri: nagihan123 , 30-08-2012 19:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.082
    30-08-2012, 19:36 Son mesaja git
  60. Gıda biyokimyası-esmerleşme reaksiyonları

    Konu Bilgileri: nagihan123 , 30-08-2012 19:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.504
    30-08-2012, 19:23 Son mesaja git
  61. palu içme suyu final

    Konu Bilgileri: cehennem2005 , 26-08-2012 17:23
    dergisi, final, gida, haberleri, içme, ilanlari, mühendisligi, palu, sektörü, suyu, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 874
    26-08-2012, 17:23 Son mesaja git
  62. Biyokimya (genel)

    Konu Bilgileri: cap , 25-08-2012 22:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.457
    cap
    25-08-2012, 22:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.137
    02-08-2012, 14:18 Son mesaja git
  63. Zülallar (Proteinler - Azerice)

    Konu Bilgileri: elmir , 20-07-2012 19:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.446
    20-07-2012, 19:14 Son mesaja git
  64. Vitaminler

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06-07-2012 15:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.043
    06-07-2012, 15:01 Son mesaja git
  65. Mineraller

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06-07-2012 14:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 993
    06-07-2012, 14:59 Son mesaja git
  66. Lipitler

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06-07-2012 14:57
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.583
    06-07-2012, 14:57 Son mesaja git
  67. Karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06-07-2012 14:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.245
    06-07-2012, 14:55 Son mesaja git
  68. Gıda kongresinden

    Konu Bilgileri: fatmason , 28-06-2012 10:48
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kongresinden, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 857
    28-06-2012, 10:48 Son mesaja git
  69. Biyojen Aminler Ve Önemi

    Konu Bilgileri: gomez086 , 12-06-2012 08:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.575
    12-06-2012, 08:47 Son mesaja git
  70. squalen

    Konu Bilgileri: yeon , 28-05-2012 14:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, squalen, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.265
    28-05-2012, 14:30 Son mesaja git
  71. Hücre

    Konu Bilgileri: cihadcetin06 , 14-05-2012 00:58
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 876
    14-05-2012, 00:58 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.361
    06-05-2012, 14:07 Son mesaja git
  72. Akrilamid ve Gıdalarda Bulunuşu

    Konu Bilgileri: lionserdar , 06-05-2012 14:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.241
    06-05-2012, 14:00 Son mesaja git
  73. Gıda Katkı Maddeleri

    Konu Bilgileri: osman , 01-05-2012 16:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.154
    01-05-2012, 16:18 Son mesaja git
  74. Protein Saflaştırma (Kromatografik Teknikler)

    Konu Bilgileri: pervin , 31-01-2012 17:34
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.999
    07-04-2012, 12:58 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.207
    19-03-2012, 00:19 Son mesaja git
  75. Enerjinin Fermentasyonla Kazanılması

    Konu Bilgileri: muratdogan , 18-03-2012 20:44
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.000
    18-03-2012, 20:44 Son mesaja git
  76. Gıda Toksikolojisi Ders Notları (OMÜ)

    Konu Bilgileri: enderun , 17-03-2012 20:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.842
    17-03-2012, 20:00 Son mesaja git
  77. Kinesthetics or Texture

    Konu Bilgileri: izmirfood , 11-03-2012 00:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.061
    11-03-2012, 00:35 Son mesaja git
  78. Taşındı: Karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: üçnokta , 07-03-2012 23:22
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, karbonhidratlar, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  79. Lipoproteinler

    Konu Bilgileri: beco00 , 28-02-2012 16:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.133
    28-02-2012, 16:20 Son mesaja git
  80. nişastanın enzimatik yolla analizi

    Konu Bilgileri: nurelif , 25-02-2012 12:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.209
    25-02-2012, 12:14 Son mesaja git
  81. balda HMF oluşumu

    Konu Bilgileri: glsmbkr , 22-02-2012 10:35
    balda, dergisi, gida, haberleri, hmf, ilanlari, mühendisligi, oluşumu, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.860
    22-02-2012, 10:35 Son mesaja git
  82. Toxins in food

    Konu Bilgileri: candas2002 , 19-02-2012 19:04
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toxins, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 963
    19-02-2012, 19:04 Son mesaja git
  83. Sinigrin

    Konu Bilgileri: altar17 , 15-02-2012 07:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.317
    15-02-2012, 07:40 Son mesaja git
  84. Çay Yapraklarından Kafein Ekstraksiyonu (İng.)

    Konu Bilgileri: selimhaki , 11-02-2012 14:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.497
    11-02-2012, 14:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.397
    30-01-2012, 15:46 Son mesaja git
  85. Yağ Asitleri, Esansiyel Yağ Asitleri, Omega 3

    Konu Bilgileri: mayca , 08-01-2012 23:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.442
    08-01-2012, 23:06 Son mesaja git
  86. Yağ Asitleri

    Konu Bilgileri: mayca , 08-01-2012 22:56
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.376
    08-01-2012, 22:56 Son mesaja git
  87. Gıda kimyası modülü

    Konu Bilgileri: YASİNOYMAN , 02-01-2012 19:34
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kimyası, modülü, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.546
    02-01-2012, 19:34 Son mesaja git
  88. enzim teknolojisi

    Konu Bilgileri: baydilek , 13-12-2011 02:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.652
    13-12-2011, 02:07 Son mesaja git
  89. Gel electrophoresis of proteins

    Konu Bilgileri: orhanvegs , 06-12-2011 15:22
    dergisi, electrophoresis, gel, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, proteins, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 938
    06-12-2011, 15:22 Son mesaja git
  90. Post Elzem Aminoasitler

    Konu Bilgileri: busra838 , 06-12-2011 12:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 22.250
    06-12-2011, 12:14 Son mesaja git
  91. nişasta üretimi enerji-kütle denkliği

    Konu Bilgileri: 198947 , 05-12-2011 15:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.457
    05-12-2011, 15:24 Son mesaja git
  92. carbohydrate

    Konu Bilgileri: ademircan.91 , 29-11-2011 13:36
    carbohydrate, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.205
    29-11-2011, 13:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.102
    28-11-2011, 18:20 Son mesaja git
  93. Post Besin Lifi

    Konu Bilgileri: busra838 , 12-11-2011 19:32
    besin, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lifi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.863
    27-11-2011, 15:28 Son mesaja git
  94. enzyme kinetics practice problems

    Konu Bilgileri: ademircan.91 , 27-11-2011 01:21
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, practice, problems, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 988
    27-11-2011, 01:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.961
    20-11-2011, 12:18 Son mesaja git
  95. Emülsiyonlar

    Konu Bilgileri: hzl , 16-11-2011 10:51
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.377
    hzl
    16-11-2011, 16:01 Son mesaja git
  96. Gıda kimyası

    Konu Bilgileri: Cracker , 11-11-2011 22:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.699
    11-11-2011, 22:50 Son mesaja git
  97. Karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: Cracker , 11-11-2011 22:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.129
    11-11-2011, 22:22 Son mesaja git
  98. zeytin analizleri

    Konu Bilgileri: dlbrcm , 04-11-2011 14:56
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, zeytin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.776
    04-11-2011, 14:56 Son mesaja git
  99. Post Proteinler

    Konu Bilgileri: mbyrktr , 01-11-2011 21:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.023
    01-11-2011, 21:04 Son mesaja git
  100. Smile Makro Mineraller

    Konu Bilgileri: murat1987 , 25-10-2011 01:00
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.474
    25-10-2011, 01:01 Son mesaja git
  101. Kjeldahl metodu ile protein tayini

    Konu Bilgileri: ukur , 20-10-2011 01:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.825
    20-10-2011, 01:05 Son mesaja git
  102. Peynirde Asitlik Tayini

    Konu Bilgileri: BAYMEDİKAL , 12-10-2011 10:34
    asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirde, sektörü, tayini, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.441
    12-10-2011, 10:34 Son mesaja git
  103. ext. yağ asitliği tayini

    Konu Bilgileri: tusunami1234 , 11-10-2011 13:16
    ext.yağ asitliği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.481
    11-10-2011, 13:16 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.590
    11-10-2011, 13:14 Son mesaja git
  104. gluten tayini

    Konu Bilgileri: tusunami1234 , 11-10-2011 13:13
    gluten
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.282
    11-10-2011, 13:13 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.016
    30-06-2011, 16:00 Son mesaja git
  105. Saponİnler

    Konu Bilgileri: oflufuk , 30-06-2011 15:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, saponİnler, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.170
    30-06-2011, 15:43 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.508
    14-05-2011, 00:37 Son mesaja git
  106. Gıda Kimyası

    Konu Bilgileri: engnblgn , 16-04-2011 18:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 8.097
    16-04-2011, 18:06 Son mesaja git
  107. Gıda Biyokimyası Ders Notları

    Konu Bilgileri: senator38 , 13-04-2011 21:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.381
    13-04-2011, 21:28 Son mesaja git
  108. Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri

    Konu Bilgileri: synergicx , 06-04-2011 23:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.569
    06-04-2011, 23:32 Son mesaja git
  109. Carbonhydrates

    Konu Bilgileri: esr , 27-03-2011 20:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.067
    esr
    27-03-2011, 20:05 Son mesaja git
  110. Thumbs up elektrokimyasal kaplama animasyonlu gösterimi

    Konu Bilgileri: kimya.s , 25-03-2011 21:58
    elektrokimya, kaplama, korozyon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.172
    25-03-2011, 21:58 Son mesaja git
  111. Emülsiyonlar

    Konu Bilgileri: ertugay , 23-03-2011 09:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.934
    23-03-2011, 09:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.274
    18-03-2011, 11:10 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.344
    18-03-2011, 10:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.561
    18-03-2011, 10:31 Son mesaja git
  112. Besinlerde Tekstür

    Konu Bilgileri: gmcihankaya , 14-03-2011 10:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.515
    14-03-2011, 10:09 Son mesaja git
  113. Gıda Biyokimyası

    Konu Bilgileri: prokain42 , 04-03-2011 23:41
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.634
    05-03-2011, 02:10 Son mesaja git
  114. IFU METHODLAR - IFU2 - Ethanol GC rev.

    Konu Bilgileri: bohemian84 , 23-02-2011 09:33
    dergisi, ethanol, gida, haberleri, ifu, ifu2, ilanlari, methodlar, mühendisligi, rev., sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.044
    23-02-2011, 09:33 Son mesaja git
  115. Thumbs up Karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: prokain42 , 06-02-2011 16:15
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.313
    06-02-2011, 16:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.209
    28-01-2011, 23:47 Son mesaja git
  116. Gıda Kimyası Enzimler

    Konu Bilgileri: semihkanatlar , 23-01-2011 16:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.536
    23-01-2011, 16:18 Son mesaja git
  117. Besin Kimyası

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 14-01-2011 19:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.505
    14-01-2011, 19:27 Son mesaja git
  118. Cool Tahil bazli gidalarda akrİlamİd

    Konu Bilgileri: omer11353 , 13-01-2011 16:46
    akrİlamİd
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.388
    13-01-2011, 18:30 Son mesaja git
  119. Vitaminler

    Konu Bilgileri: krhn , 08-11-2010 09:58
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.122
    06-01-2011, 21:35 Son mesaja git
  120. Lightbulb Su ve Fonksiyonları

    Konu Bilgileri: callaci , 29-12-2010 19:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.371
    29-12-2010, 19:20 Son mesaja git
  121. food chem

    Konu Bilgileri: bunyamin-027 , 11-11-2010 15:27
    chem, dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.040
    11-11-2010, 15:27 Son mesaja git
  122. Süt ve Kremada Asitlik Tayini

    Konu Bilgileri: sss , 15-10-2010 19:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.968
    sss
    15-10-2010, 19:02 Son mesaja git
  123. aminoasitlerin yapısı

    Konu Bilgileri: nittahales , 15-10-2010 10:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.190
    15-10-2010, 10:04 Son mesaja git
  124. instrumentation for fermentation

    Konu Bilgileri: ibrahim1453 , 13-10-2010 14:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 977
    13-10-2010, 14:43 Son mesaja git
  125. Cell Growth

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 11-10-2010 18:30
    cell, dergisi, gida, growth, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 945
    11-10-2010, 18:30 Son mesaja git
  126. Enzim Kinetiği

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 11-10-2010 18:24
    dergisi, enzim, gida, haberleri, ilanlari, kinetiği, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.567
    11-10-2010, 18:24 Son mesaja git
  127. Enzyme Kinetics

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 11-10-2010 18:20
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.029
    11-10-2010, 18:20 Son mesaja git
  128. hmf

    Konu Bilgileri: Kübraaa , 25-09-2010 19:33
    bal, hmf
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.673
    25-09-2010, 19:33 Son mesaja git
  129. Taşındı: 18001 ohsas iş sağlığı ve güvenliği standardı

    Konu Bilgileri: s.simsek34 , 16-09-2010 11:43
    18001, dergisi, gida, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, ohsas, sağlığı, sektörü, standardı, videolari
    •  
    •  
  130. Yağların sindirimi

    Konu Bilgileri: tkn , 17-08-2010 12:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sindirimi, videolari, yağların
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.815
    tkn
    17-08-2010, 12:44 Son mesaja git
  131. Gıda Endüstrisinde Nanoteknoloji Uygulamaları

    Konu Bilgileri: slmytl , 25-07-2010 22:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.588
    25-07-2010, 22:51 Son mesaja git
  132. Arrow vitamin nedir ....

    Konu Bilgileri: croht , 23-05-2010 15:48
    vitamin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 912
    23-05-2010, 15:48 Son mesaja git
  133. Nükleer Magnetik Rezonans Spektroskopisi

    Konu Bilgileri: bluehobbys , 30-04-2010 13:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.718
    30-04-2010, 13:23 Son mesaja git
  134. Biyokimya özeti...

    Konu Bilgileri: 001 , 24-04-2010 20:20
    biyokimya, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, özeti...
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.190
    001
    24-04-2010, 20:20 Son mesaja git
  135. maillard reaksiyonu

    Konu Bilgileri: cevdet emektaş , 22-03-2010 17:01
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, maillard, mühendisligi, reaksiyonu, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.861
    22-03-2010, 17:01 Son mesaja git
  136. Lipitler

    Konu Bilgileri: callaci , 15-03-2010 18:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.006
    15-03-2010, 18:38 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.258
    14-03-2010, 18:02 Son mesaja git
  137. organic lab.

    Konu Bilgileri: exeren , 09-03-2010 17:45
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 986
    09-03-2010, 17:45 Son mesaja git
  138. food systems

    Konu Bilgileri: exeren , 09-03-2010 17:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 947
    09-03-2010, 17:43 Son mesaja git
  139. cellulose

    Konu Bilgileri: omerhattab , 06-03-2010 03:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.010
    06-03-2010, 03:53 Son mesaja git
  140. Gıda Kimyası tüm ders notları (meü)

    Konu Bilgileri: xrayvision , 08-12-2009 13:47
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 8.341
    13-02-2010, 00:53 Son mesaja git
  141. NMR Spektroskopisi

    Konu Bilgileri: bsvr , 28-01-2010 17:06
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.844
    29-01-2010, 13:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.684
    19-01-2010, 11:49 Son mesaja git
  142. Thumbs up AMİNO ASİTLER ,PEPTİTLER ve PROTEİNLER

    Konu Bilgileri: filiz özgüç , 19-01-2010 11:44
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.389
    19-01-2010, 11:44 Son mesaja git
  143. Thumbs up En önemli katki maddeleri gruplari

    Konu Bilgileri: filiz özgüç , 08-01-2010 13:54
    dergisi, gida, gruplari, haberleri, ilanlari, katki, maddeleri, mühendisligi, sektörü, videolari, önemli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.212
    08-01-2010, 23:23 Son mesaja git
  144. Sitrik asit fermentasyonu

    Konu Bilgileri: besinkimyasi , 11-10-2008 23:20
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.698
    02-12-2009, 18:18 Son mesaja git
  145. Doğada Bulunan Renk Pigmentleri

    Konu Bilgileri: enas57 , 11-11-2009 15:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.841
    11-11-2009, 15:12 Son mesaja git
  146. Mersin Üni-Gıda Kimyası Ders Notu-1

    Konu Bilgileri: cedric33 , 17-10-2009 12:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.271
    17-10-2009, 12:39 Son mesaja git
  147. Laktuloz prebiyotik

    Konu Bilgileri: mtkurt , 14-10-2009 14:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.432
    14-10-2009, 14:43 Son mesaja git
  148. Gıdalarda Biyojen Aminler

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 06-10-2009 22:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.361
    06-10-2009, 22:14 Son mesaja git
  149. Arrow Vitaminler/Yağda çözünen vitaminler(ADEK)

    Konu Bilgileri: nimfi , 27-09-2009 20:56
    adek., vitaminler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.463
    27-09-2009, 20:56 Son mesaja git
  150. Glikoliz...

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 27-09-2007 08:31
    dergisi, gida, glikoliz..., haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 4.423
    21-09-2009, 12:26 Son mesaja git
  151. Food Chemistry and Analysis

    Konu Bilgileri: atomesbio , 17-09-2009 15:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.235
    17-09-2009, 15:09 Son mesaja git
  152. nişastanın jelleşmesi ve modifikasyonu

    Konu Bilgileri: foreverfood , 05-05-2009 14:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, jelleşmesi, modifikasyonu, mühendisligi, nişastanın, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.634
    05-05-2009, 14:50 Son mesaja git
  153. nişasta

    Konu Bilgileri: foreverfood , 05-05-2009 14:47
    nişasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.598
    05-05-2009, 14:47 Son mesaja git
  154. Alfa amilaz

    Konu Bilgileri: enermax , 10-04-2009 20:12
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.841
    04-05-2009, 16:12 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.295
    20-04-2009, 15:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.220
    27-03-2009, 13:02 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.206
    27-03-2009, 13:00 Son mesaja git
  155. Nükleik Asitler Sunum

    Konu Bilgileri: rebellious07 , 23-03-2009 02:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.026
    23-03-2009, 02:27 Son mesaja git
  156. Vitaminler ve Mineraller Sunum

    Konu Bilgileri: rebellious07 , 23-03-2009 02:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.778
    23-03-2009, 02:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.263
    21-03-2009, 20:37 Son mesaja git
  157. Post Süt lipidleri hakkında bir sunum

    Konu Bilgileri: burhanakar , 21-03-2009 20:31
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.806
    21-03-2009, 20:31 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.209
    16-03-2009, 15:12 Son mesaja git
  158. Selüloz, gamlar, pektin ve lifler

    Konu Bilgileri: gmserdartohma , 16-03-2009 13:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.858
    16-03-2009, 13:38 Son mesaja git
  159. Enzimler

    Konu Bilgileri: gıda2008 , 14-03-2009 16:44
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.212
    14-03-2009, 16:44 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.320
    13-03-2009, 21:23 Son mesaja git
  160. biotechnolog

    Konu Bilgileri: miko , 11-03-2009 16:19
    biotechnolog
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 957
    11-03-2009, 16:19 Son mesaja git
  161. kimyasal cihazların kullanımı (kromotografi...)

    Konu Bilgileri: lsfahmet , 06-03-2009 17:21
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.027
    06-03-2009, 17:21 Son mesaja git
  162. karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: efgh12 , 05-03-2009 01:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.081
    05-03-2009, 01:42 Son mesaja git
  163. protein nedir ?proteinli besinler...

    Konu Bilgileri: jansuu89 , 01-03-2009 15:05
    ?proteinli, besinler..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir, protein, sektörü, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.395
    01-03-2009, 15:14 Son mesaja git
  164. Besin Kimyası Ders Notları...

    Konu Bilgileri: Baldassare , 01-03-2009 09:38
    besin, dergisi, ders, gida, haberleri, ilanlari, kimyası, mühendisligi, notları..., sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5.040
    01-03-2009, 09:38 Son mesaja git
  165. aminoasitler

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 23-02-2009 17:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.186
    23-02-2009, 17:22 Son mesaja git
  166. lipidler

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 23-02-2009 14:15
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.039
    23-02-2009, 14:15 Son mesaja git
  167. proteinler ve enzimler

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 23-02-2009 14:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.362
    23-02-2009, 14:13 Son mesaja git
  168. karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 21-02-2009 23:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.068
    21-02-2009, 23:33 Son mesaja git
  169. su biyokimyası

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 21-02-2009 23:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.089
    21-02-2009, 23:24 Son mesaja git
  170. beslenme biyokimyası

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 21-02-2009 22:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.087
    21-02-2009, 22:50 Son mesaja git
  171. Post Vitaminler

    Konu Bilgileri: trident13 , 05-02-2009 21:44
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.181
    05-02-2009, 21:44 Son mesaja git
  172. Post Enzimler

    Konu Bilgileri: trident13 , 04-02-2009 17:17
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.217
    04-02-2009, 17:17 Son mesaja git

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed