Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 292 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Kimyası

  1. Post Food chemistry ouiz 1

    Başlatan Sumeyrak, 17-03-2017 17:41
    chemistry, food
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 559
    17-03-2017, 17:41 son yazılan Mesajı göster
  2. Gıda Kimyası Ders Notları

    Başlatan kemalstr, 06-02-2017 19:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 454
    06-02-2017, 19:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 134
    03-02-2017, 13:17 son yazılan Mesajı göster
  3. Proteolitik Enzimler

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 22:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 273
    01-01-2017, 22:20 son yazılan Mesajı göster
  4. Amilazlar

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 21:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 113
    01-01-2017, 21:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 242
    16-12-2016, 12:03 son yazılan Mesajı göster
  5. gıda kimyası staj defteri coca cola

    Başlatan alia66700, 21-07-2016 09:26
    gıda, kimyası
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 810
    10-10-2016, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  6. Gıdalarda Kolloidal Yapılar

    Başlatan craliy, 01-05-2016 21:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 416
    01-05-2016, 21:36 son yazılan Mesajı göster
  7. şeker fabrikası

    Başlatan sinya, 19-03-2016 17:59
    fabrikası, şeker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 531
    19-03-2016, 17:59 son yazılan Mesajı göster
  8. Sitrik Asit üretim prosesi

    Başlatan mit2000tr, 09-04-2009 19:12
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 7.935
    01-03-2016, 00:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 438
    10-02-2016, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  9. Biyojenik Aminler

    Başlatan aydinoz, 30-12-2015 10:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 573
    30-12-2015, 10:29 son yazılan Mesajı göster
  10. Nişastanın Modifikasyonu (Sunum)

    Başlatan ableange, 11-12-2015 12:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 714
    11-12-2015, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  11. Food Lipits

    Başlatan Tuba Köklü, 11-11-2015 11:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 536
    11-11-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  12. Klordioksit

    Başlatan foodnk, 24-10-2015 12:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 593
    24-10-2015, 12:04 son yazılan Mesajı göster
  13. Süper Kritik Akışkan

    Başlatan emine.ates2, 22-10-2015 11:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 482
    22-10-2015, 11:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 9.117
    19-10-2015, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  14. Probiyotikler ve Prebiyotikler

    Başlatan zeynepozturk, 09-10-2015 19:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 593
    09-10-2015, 19:37 son yazılan Mesajı göster
  15. Protein Tayini Yöntemleri

    Başlatan merveeee, 16-09-2015 17:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 674
    16-09-2015, 17:26 son yazılan Mesajı göster
  16. Kimya Laboratuarı (ingilizce)

    Başlatan mrvfoodengineer, 02-09-2015 17:17
    kimya, laboratuarı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 492
    02-09-2015, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  17. Mİneraller

    Başlatan Tuba Köklü, 29-07-2015 13:21
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 543
    29-07-2015, 13:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 672
    21-06-2015, 19:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.316
    07-04-2015, 16:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.041
    22-03-2015, 14:35 son yazılan Mesajı göster
  18. Gıda Biyokimyası Giriş

    Başlatan gazeteibrahim, 21-03-2015 16:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 646
    21-03-2015, 16:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 602
    23-02-2015, 23:40 son yazılan Mesajı göster
  19. Vitaminler

    Başlatan gzdgrbz, 07-12-2014 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 892
    07-12-2014, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  20. Arrow Toz Vitamin Üretim Yöntemi

    Başlatan sonkahraman, 30-09-2009 11:54
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.626
    01-12-2014, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  21. Kimya Lab Sheet

    Başlatan tomcruse, 24-10-2014 18:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 935
    24-10-2014, 18:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 913
    13-10-2014, 18:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.080
    13-10-2014, 17:52 son yazılan Mesajı göster
  22. Carbohyrates

    Başlatan zeynepselin, 21-09-2014 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 643
    21-09-2014, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  23. gıda kimyası

    Başlatan zsinan, 27-08-2014 17:18
    gıda, kimyası
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 825
    27-08-2014, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  24. Alerjen Nedir?

    Başlatan mahmutgsb, 03-08-2014 06:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 831
    03-08-2014, 06:24 son yazılan Mesajı göster
  25. Fitokimyasal ve Nütrasötik

    Başlatan powerx, 08-07-2014 21:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 882
    08-07-2014, 21:08 son yazılan Mesajı göster
  26. Aromayı nasıl yaparım

    Başlatan Denizli, 29-05-2014 10:50
    gida, nasıl
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 878
    29-05-2014, 10:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 6.013
    20-04-2014, 09:54 son yazılan Mesajı göster
  27. Su Aktivitesi

    Başlatan veysel sefa, 19-03-2014 17:49
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.237
    19-03-2014, 17:49 son yazılan Mesajı göster
  28. Pigment Degradasyonu

    Başlatan Özge OYBAK, 06-03-2014 16:57
    gida, pigment
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 693
    06-03-2014, 16:57 son yazılan Mesajı göster
  29. Nişastanın Retrogradasyonu

    Başlatan theowl, 03-05-2012 18:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 10.095
    21-02-2014, 10:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.417
    06-01-2014, 19:47 son yazılan Mesajı göster
  30. Sensory Attributes

    Başlatan dilaraevren, 11-12-2013 16:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 591
    11-12-2013, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  31. Antioksidanlar Sunumu

    Başlatan zynb, 12-11-2013 01:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.312
    12-11-2013, 01:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.323
    24-08-2013, 08:52 son yazılan Mesajı göster
  32. Cool gliseritler

    Başlatan bht, 07-06-2013 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 792
    bht
    07-06-2013, 16:15 son yazılan Mesajı göster
  33. Proteinler

    Başlatan eliferdem, 25-05-2013 12:45
    gida, proteinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    25-05-2013, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  34. Genel Kimya Laboratuar Deneyleri

    Başlatan sgurdas, 03-05-2013 10:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.334
    03-05-2013, 10:24 son yazılan Mesajı göster
  35. Post Flavor Chemistry

    Başlatan basakozdere, 29-04-2013 17:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 658
    29-04-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  36. Balda ticari glikozun

    Başlatan ganiyusuf, 29-03-2013 16:20
    balda, ticari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 714
    29-03-2013, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  37. Gıda Biyokimyası

    Başlatan heromajezik, 11-12-2011 16:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.284
    06-03-2013, 22:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.370
    19-02-2013, 01:34 son yazılan Mesajı göster
  38. Protein Su İnteraksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 820
    08-02-2013, 13:28 son yazılan Mesajı göster
  39. Gıdalarda Maillard Reaksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.504
    08-02-2013, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  40. Red face kuru gıdada kimyasal analizler

    Başlatan pkz06, 28-12-2012 10:23
    analizler, gida, gıdada, kimyasal, kuru
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 751
    28-12-2012, 10:23 son yazılan Mesajı göster
  41. Post Proteinler

    Başlatan mhrzkn, 05-12-2012 12:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 679
    05-12-2012, 12:50 son yazılan Mesajı göster
  42. Gıdalarla Gelen Kimyasal Tehlikeler

    Başlatan baymert, 02-12-2012 22:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 855
    02-12-2012, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  43. Biyoteknoloji - Nükleik Asitler

    Başlatan mesuttolan19, 25-09-2011 12:28
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 994
    22-11-2012, 13:10 son yazılan Mesajı göster
  44. Antioksidanlar

    Başlatan gzmsncn, 17-04-2012 15:29
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.006
    22-11-2012, 13:06 son yazılan Mesajı göster
  45. Yemlerde ham besİn madde analİzlerİ

    Başlatan osmannalbant, 12-11-2012 13:40
    analİzlerİ, besın, gida, ham, madde, yemlerde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 965
    12-11-2012, 13:40 son yazılan Mesajı göster
  46. Arpa ve Bira

    Başlatan ezgitt, 16-10-2012 15:25
    arpa, bira, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 824
    16-10-2012, 15:25 son yazılan Mesajı göster
  47. Enzimler

    Başlatan memetcicek, 14-10-2012 12:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.002
    14-10-2012, 12:33 son yazılan Mesajı göster
  48. Suda Sertlik Tayini

    Başlatan nagihan123, 30-08-2012 19:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.668
    30-08-2012, 19:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.430
    30-08-2012, 19:23 son yazılan Mesajı göster
  49. palu içme suyu final

    Başlatan cehennem2005, 26-08-2012 17:23
    dergisi, final, gida, haberleri, içme, ilanlari, mühendisligi, palu, sektörü, suyu, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 619
    26-08-2012, 17:23 son yazılan Mesajı göster
  50. Biyokimya (genel)

    Başlatan cap, 25-08-2012 22:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.090
    cap
    25-08-2012, 22:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.725
    02-08-2012, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  51. Zülallar (Proteinler - Azerice)

    Başlatan elmir, 20-07-2012 19:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.953
    20-07-2012, 19:14 son yazılan Mesajı göster
  52. Vitaminler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 15:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 763
    06-07-2012, 15:01 son yazılan Mesajı göster
  53. Mineraller

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 775
    06-07-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
  54. Lipitler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.269
    06-07-2012, 14:57 son yazılan Mesajı göster
  55. Karbonhidratlar

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.001
    06-07-2012, 14:55 son yazılan Mesajı göster
  56. Gıda kongresinden

    Başlatan fatmason, 28-06-2012 10:48
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kongresinden, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 628
    28-06-2012, 10:48 son yazılan Mesajı göster
  57. Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan gomez086, 12-06-2012 08:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.288
    12-06-2012, 08:47 son yazılan Mesajı göster
  58. squalen

    Başlatan yeon, 28-05-2012 14:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, squalen, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 962
    28-05-2012, 14:30 son yazılan Mesajı göster
  59. Hücre

    Başlatan cihadcetin06, 14-05-2012 00:58
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 606
    14-05-2012, 00:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.000
    06-05-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  60. Akrilamid ve Gıdalarda Bulunuşu

    Başlatan lionserdar, 06-05-2012 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 866
    06-05-2012, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  61. Gıda Katkı Maddeleri

    Başlatan osman, 01-05-2012 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 876
    01-05-2012, 16:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.406
    07-04-2012, 12:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.782
    19-03-2012, 00:19 son yazılan Mesajı göster
  62. Enerjinin Fermentasyonla Kazanılması

    Başlatan muratdogan, 18-03-2012 20:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 704
    18-03-2012, 20:44 son yazılan Mesajı göster
  63. Gıda Toksikolojisi Ders Notları (OMÜ)

    Başlatan enderun, 17-03-2012 20:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.908
    17-03-2012, 20:00 son yazılan Mesajı göster
  64. Kinesthetics or Texture

    Başlatan izmirfood, 11-03-2012 00:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 816
    11-03-2012, 00:35 son yazılan Mesajı göster
  65. Taşındı: Karbonhidratlar

    Başlatan üçnokta, 07-03-2012 23:22
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, karbonhidratlar, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  66. Lipoproteinler

    Başlatan beco00, 28-02-2012 16:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 864
    28-02-2012, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  67. nişastanın enzimatik yolla analizi

    Başlatan nurelif, 25-02-2012 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.561
    25-02-2012, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  68. balda HMF oluşumu

    Başlatan glsmbkr, 22-02-2012 10:35
    balda, dergisi, gida, haberleri, hmf, ilanlari, mühendisligi, oluşumu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.508
    22-02-2012, 10:35 son yazılan Mesajı göster
  69. Toxins in food

    Başlatan candas2002, 19-02-2012 19:04
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toxins, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 745
    19-02-2012, 19:04 son yazılan Mesajı göster
  70. Sinigrin

    Başlatan altar17, 15-02-2012 07:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 952
    15-02-2012, 07:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.192
    11-02-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.067
    30-01-2012, 15:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.056
    08-01-2012, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  71. Yağ Asitleri

    Başlatan mayca, 08-01-2012 22:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.065
    08-01-2012, 22:56 son yazılan Mesajı göster
  72. Gıda kimyası modülü

    Başlatan YASİNOYMAN, 02-01-2012 19:34
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kimyası, modülü, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.181
    02-01-2012, 19:34 son yazılan Mesajı göster
  73. enzim teknolojisi

    Başlatan baydilek, 13-12-2011 02:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.371
    13-12-2011, 02:07 son yazılan Mesajı göster
  74. Gel electrophoresis of proteins

    Başlatan orhanvegs, 06-12-2011 15:22
    dergisi, electrophoresis, gel, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, proteins, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 711
    06-12-2011, 15:22 son yazılan Mesajı göster
  75. Post Elzem Aminoasitler

    Başlatan busra838, 06-12-2011 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 17.166
    06-12-2011, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  76. nişasta üretimi enerji-kütle denkliği

    Başlatan 198947, 05-12-2011 15:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.854
    05-12-2011, 15:24 son yazılan Mesajı göster
  77. carbohydrate

    Başlatan ademircan.91, 29-11-2011 13:36
    carbohydrate, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 921
    29-11-2011, 13:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 827
    28-11-2011, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  78. Post Besin Lifi

    Başlatan busra838, 12-11-2011 19:32
    besin, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lifi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.480
    27-11-2011, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  79. enzyme kinetics practice problems

    Başlatan ademircan.91, 27-11-2011 01:21
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, practice, problems, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 720
    27-11-2011, 01:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.361
    20-11-2011, 12:18 son yazılan Mesajı göster
  80. Emülsiyonlar

    Başlatan hzl, 16-11-2011 10:51
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.064
    hzl
    16-11-2011, 16:01 son yazılan Mesajı göster
  81. Gıda kimyası

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.390
    11-11-2011, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  82. Karbonhidratlar

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 902
    11-11-2011, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  83. zeytin analizleri

    Başlatan dlbrcm, 04-11-2011 14:56
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, zeytin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.319
    04-11-2011, 14:56 son yazılan Mesajı göster
  84. Post Proteinler

    Başlatan mbyrktr, 01-11-2011 21:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 742
    01-11-2011, 21:04 son yazılan Mesajı göster
  85. Smile Makro Mineraller

    Başlatan murat1987, 25-10-2011 01:00
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.179
    25-10-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  86. Kjeldahl metodu ile protein tayini

    Başlatan ukur, 20-10-2011 01:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.211
    20-10-2011, 01:05 son yazılan Mesajı göster
  87. Peynirde Asitlik Tayini

    Başlatan BAYMEDİKAL, 12-10-2011 10:34
    asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirde, sektörü, tayini, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.874
    12-10-2011, 10:34 son yazılan Mesajı göster
  88. ext. yağ asitliği tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:16
    ext.yağ asitliği
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.142
    11-10-2011, 13:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.270
    11-10-2011, 13:14 son yazılan Mesajı göster
  89. gluten tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:13
    gluten
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.035
    11-10-2011, 13:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.678
    30-06-2011, 16:00 son yazılan Mesajı göster
  90. Saponİnler

    Başlatan oflufuk, 30-06-2011 15:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, saponİnler, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 957
    30-06-2011, 15:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.244
    14-05-2011, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  91. Gıda Kimyası

    Başlatan engnblgn, 16-04-2011 18:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7.193
    16-04-2011, 18:06 son yazılan Mesajı göster
  92. Gıda Biyokimyası Ders Notları

    Başlatan senator38, 13-04-2011 21:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.018
    13-04-2011, 21:28 son yazılan Mesajı göster
  93. Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri

    Başlatan synergicx, 06-04-2011 23:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.291
    06-04-2011, 23:32 son yazılan Mesajı göster
  94. Carbonhydrates

    Başlatan esr, 27-03-2011 20:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 889
    esr
    27-03-2011, 20:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.722
    25-03-2011, 21:58 son yazılan Mesajı göster
  95. Emülsiyonlar

    Başlatan ertugay, 23-03-2011 09:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.584
    23-03-2011, 09:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 940
    18-03-2011, 11:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.058
    18-03-2011, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.085
    18-03-2011, 10:31 son yazılan Mesajı göster
  96. Besinlerde Tekstür

    Başlatan gmcihankaya, 14-03-2011 10:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.138
    14-03-2011, 10:09 son yazılan Mesajı göster
  97. Gıda Biyokimyası

    Başlatan prokain42, 04-03-2011 23:41
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.294
    05-03-2011, 02:10 son yazılan Mesajı göster
  98. IFU METHODLAR - IFU2 - Ethanol GC rev.

    Başlatan bohemian84, 23-02-2011 09:33
    dergisi, ethanol, gida, haberleri, ifu, ifu2, ilanlari, methodlar, mühendisligi, rev., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 780
    23-02-2011, 09:33 son yazılan Mesajı göster
  99. Thumbs up Karbonhidratlar

    Başlatan prokain42, 06-02-2011 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 995
    06-02-2011, 16:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.793
    28-01-2011, 23:47 son yazılan Mesajı göster
  100. Gıda Kimyası Enzimler

    Başlatan semihkanatlar, 23-01-2011 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.105
    23-01-2011, 16:18 son yazılan Mesajı göster
  101. Besin Kimyası

    Başlatan mutlu_rmzn, 14-01-2011 19:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.041
    14-01-2011, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  102. Cool Tahil bazli gidalarda akrİlamİd

    Başlatan omer11353, 13-01-2011 16:46
    akrİlamİd
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.125
    13-01-2011, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  103. Vitaminler

    Başlatan krhn, 08-11-2010 09:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 873
    06-01-2011, 21:35 son yazılan Mesajı göster
  104. Lightbulb Su ve Fonksiyonları

    Başlatan callaci, 29-12-2010 19:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.046
    29-12-2010, 19:20 son yazılan Mesajı göster
  105. food chem

    Başlatan bunyamin-027, 11-11-2010 15:27
    chem, dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 773
    11-11-2010, 15:27 son yazılan Mesajı göster
  106. Süt ve Kremada Asitlik Tayini

    Başlatan sss, 15-10-2010 19:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.629
    sss
    15-10-2010, 19:02 son yazılan Mesajı göster
  107. aminoasitlerin yapısı

    Başlatan nittahales, 15-10-2010 10:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    15-10-2010, 10:04 son yazılan Mesajı göster
  108. instrumentation for fermentation

    Başlatan ibrahim1453, 13-10-2010 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 727
    13-10-2010, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  109. Cell Growth

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:30
    cell, dergisi, gida, growth, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 678
    11-10-2010, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  110. Enzim Kinetiği

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:24
    dergisi, enzim, gida, haberleri, ilanlari, kinetiği, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.341
    11-10-2010, 18:24 son yazılan Mesajı göster
  111. Enzyme Kinetics

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:20
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 791
    11-10-2010, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  112. hmf

    Başlatan Kübraaa, 25-09-2010 19:33
    bal, hmf
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.420
    25-09-2010, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  113. Taşındı: 18001 ohsas iş sağlığı ve güvenliği standardı

    Başlatan s.simsek34, 16-09-2010 11:43
    18001, dergisi, gida, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, ohsas, sağlığı, sektörü, standardı, videolari
    •  
    •  
  114. Yağların sindirimi

    Başlatan tkn, 17-08-2010 12:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sindirimi, videolari, yağların
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.527
    tkn
    17-08-2010, 12:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.260
    25-07-2010, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  115. Arrow vitamin nedir ....

    Başlatan croht, 23-05-2010 15:48
    vitamin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 653
    23-05-2010, 15:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.351
    30-04-2010, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  116. Biyokimya özeti...

    Başlatan 001, 24-04-2010 20:20
    biyokimya, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, özeti...
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.847
    001
    24-04-2010, 20:20 son yazılan Mesajı göster
  117. maillard reaksiyonu

    Başlatan cevdet emektaş, 22-03-2010 17:01
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, maillard, mühendisligi, reaksiyonu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.571
    22-03-2010, 17:01 son yazılan Mesajı göster
  118. Lipitler

    Başlatan callaci, 15-03-2010 18:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.594
    15-03-2010, 18:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 954
    14-03-2010, 18:02 son yazılan Mesajı göster
  119. organic lab.

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:45
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 743
    09-03-2010, 17:45 son yazılan Mesajı göster
  120. food systems

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 704
    09-03-2010, 17:43 son yazılan Mesajı göster
  121. cellulose

    Başlatan omerhattab, 06-03-2010 03:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 799
    06-03-2010, 03:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 7.373
    13-02-2010, 00:53 son yazılan Mesajı göster
  122. NMR Spektroskopisi

    Başlatan bsvr, 28-01-2010 17:06
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.439
    29-01-2010, 13:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.280
    19-01-2010, 11:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.099
    19-01-2010, 11:44 son yazılan Mesajı göster
  123. Thumbs up En önemli katki maddeleri gruplari

    Başlatan filiz özgüç, 08-01-2010 13:54
    dergisi, gida, gruplari, haberleri, ilanlari, katki, maddeleri, mühendisligi, sektörü, videolari, önemli
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 964
    08-01-2010, 23:23 son yazılan Mesajı göster
  124. Sitrik asit fermentasyonu

    Başlatan besinkimyasi, 11-10-2008 23:20
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.391
    02-12-2009, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  125. Doğada Bulunan Renk Pigmentleri

    Başlatan enas57, 11-11-2009 15:12
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.401
    11-11-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  126. Mersin Üni-Gıda Kimyası Ders Notu-1

    Başlatan cedric33, 17-10-2009 12:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.855
    17-10-2009, 12:39 son yazılan Mesajı göster
  127. Laktuloz prebiyotik

    Başlatan mtkurt, 14-10-2009 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.086
    14-10-2009, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  128. Gıdalarda Biyojen Aminler

    Başlatan gıdacı06, 06-10-2009 22:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.084
    06-10-2009, 22:14 son yazılan Mesajı göster
  129. Arrow Vitaminler/Yağda çözünen vitaminler(ADEK)

    Başlatan nimfi, 27-09-2009 20:56
    adek., vitaminler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.078
    27-09-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster
  130. Glikoliz...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 27-09-2007 08:31
    dergisi, gida, glikoliz..., haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 4.078
    21-09-2009, 12:26 son yazılan Mesajı göster
  131. Food Chemistry and Analysis

    Başlatan atomesbio, 17-09-2009 15:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 973
    17-09-2009, 15:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.437
    05-05-2009, 14:50 son yazılan Mesajı göster
  132. nişasta

    Başlatan foreverfood, 05-05-2009 14:47
    nişasta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.298
    05-05-2009, 14:47 son yazılan Mesajı göster
  133. Alfa amilaz

    Başlatan enermax, 10-04-2009 20:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.455
    04-05-2009, 16:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.049
    20-04-2009, 15:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 930
    27-03-2009, 13:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 929
    27-03-2009, 13:00 son yazılan Mesajı göster
  134. Nükleik Asitler Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.704
    23-03-2009, 02:27 son yazılan Mesajı göster
  135. Vitaminler ve Mineraller Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.418
    23-03-2009, 02:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.008
    21-03-2009, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  136. Post Süt lipidleri hakkında bir sunum

    Başlatan burhanakar, 21-03-2009 20:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.483
    21-03-2009, 20:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 900
    16-03-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  137. Selüloz, gamlar, pektin ve lifler

    Başlatan gmserdartohma, 16-03-2009 13:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.511
    16-03-2009, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  138. Enzimler

    Başlatan gıda2008, 14-03-2009 16:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 966
    14-03-2009, 16:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.028
    13-03-2009, 21:23 son yazılan Mesajı göster
  139. biotechnolog

    Başlatan miko, 11-03-2009 16:19
    biotechnolog
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 729
    11-03-2009, 16:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 775
    06-03-2009, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  140. karbonhidratlar

    Başlatan efgh12, 05-03-2009 01:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 818
    05-03-2009, 01:42 son yazılan Mesajı göster
  141. protein nedir ?proteinli besinler...

    Başlatan jansuu89, 01-03-2009 15:05
    ?proteinli, besinler..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir, protein, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.049
    01-03-2009, 15:14 son yazılan Mesajı göster
  142. Besin Kimyası Ders Notları...

    Başlatan Baldassare, 01-03-2009 09:38
    besin, dergisi, ders, gida, haberleri, ilanlari, kimyası, mühendisligi, notları..., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.390
    01-03-2009, 09:38 son yazılan Mesajı göster
  143. aminoasitler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 17:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 820
    23-02-2009, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  144. lipidler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 803
    23-02-2009, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  145. proteinler ve enzimler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.040
    23-02-2009, 14:13 son yazılan Mesajı göster
  146. karbonhidratlar

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 820
    21-02-2009, 23:33 son yazılan Mesajı göster
  147. su biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.651
    21-02-2009, 23:24 son yazılan Mesajı göster
  148. beslenme biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.749
    21-02-2009, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  149. Post Vitaminler

    Başlatan trident13, 05-02-2009 21:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 922
    05-02-2009, 21:44 son yazılan Mesajı göster
  150. Post Enzimler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 17:17
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 928
    04-02-2009, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  151. Post Nükleik Asitler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 12:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 921
    04-02-2009, 12:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.596
    30-01-2009, 18:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.634
    09-01-2009, 12:34 son yazılan Mesajı göster
  152. Enzim kinetiği

    Başlatan bakanay, 09-01-2009 12:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.516
    09-01-2009, 12:30 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed