Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 289 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Kimyası

  1. Proteolitik Enzimler

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 22:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 122
    01-01-2017, 22:20 son yazılan Mesajı göster
  2. Amilazlar

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 21:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 42
    01-01-2017, 21:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 160
    16-12-2016, 12:03 son yazılan Mesajı göster
  3. gıda kimyası staj defteri coca cola

    Başlatan alia66700, 21-07-2016 09:26
    gıda, kimyası
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 664
    10-10-2016, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  4. Gıdalarda Kolloidal Yapılar

    Başlatan craliy, 01-05-2016 21:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 333
    01-05-2016, 21:36 son yazılan Mesajı göster
  5. şeker fabrikası

    Başlatan sinya, 19-03-2016 17:59
    fabrikası, şeker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 436
    19-03-2016, 17:59 son yazılan Mesajı göster
  6. Sitrik Asit üretim prosesi

    Başlatan mit2000tr, 09-04-2009 19:12
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 7.258
    01-03-2016, 00:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 355
    10-02-2016, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  7. Biyojenik Aminler

    Başlatan aydinoz, 30-12-2015 10:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 478
    30-12-2015, 10:29 son yazılan Mesajı göster
  8. Nişastanın Modifikasyonu (Sunum)

    Başlatan ableange, 11-12-2015 12:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 580
    11-12-2015, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  9. Food Lipits

    Başlatan Tuba Köklü, 11-11-2015 11:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 471
    11-11-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  10. Klordioksit

    Başlatan foodnk, 24-10-2015 12:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 489
    24-10-2015, 12:04 son yazılan Mesajı göster
  11. Süper Kritik Akışkan

    Başlatan emine.ates2, 22-10-2015 11:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 429
    22-10-2015, 11:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 8.840
    19-10-2015, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  12. Probiyotikler ve Prebiyotikler

    Başlatan zeynepozturk, 09-10-2015 19:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 498
    09-10-2015, 19:37 son yazılan Mesajı göster
  13. Protein Tayini Yöntemleri

    Başlatan merveeee, 16-09-2015 17:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 595
    16-09-2015, 17:26 son yazılan Mesajı göster
  14. Kimya Laboratuarı (ingilizce)

    Başlatan mrvfoodengineer, 02-09-2015 17:17
    kimya, laboratuarı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 429
    02-09-2015, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  15. Mİneraller

    Başlatan Tuba Köklü, 29-07-2015 13:21
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 459
    29-07-2015, 13:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 581
    21-06-2015, 19:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.162
    07-04-2015, 16:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 895
    22-03-2015, 14:35 son yazılan Mesajı göster
  16. Gıda Biyokimyası Giriş

    Başlatan gazeteibrahim, 21-03-2015 16:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 556
    21-03-2015, 16:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 535
    23-02-2015, 23:40 son yazılan Mesajı göster
  17. Vitaminler

    Başlatan gzdgrbz, 07-12-2014 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 808
    07-12-2014, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  18. Arrow Toz Vitamin Üretim Yöntemi

    Başlatan sonkahraman, 30-09-2009 11:54
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.539
    01-12-2014, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  19. Kimya Lab Sheet

    Başlatan tomcruse, 24-10-2014 18:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 843
    24-10-2014, 18:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 829
    13-10-2014, 18:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.324
    13-10-2014, 17:52 son yazılan Mesajı göster
  20. Carbohyrates

    Başlatan zeynepselin, 21-09-2014 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 578
    21-09-2014, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  21. gıda kimyası

    Başlatan zsinan, 27-08-2014 17:18
    gıda, kimyası
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 747
    27-08-2014, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  22. Alerjen Nedir?

    Başlatan mahmutgsb, 03-08-2014 06:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 743
    03-08-2014, 06:24 son yazılan Mesajı göster
  23. Fitokimyasal ve Nütrasötik

    Başlatan powerx, 08-07-2014 21:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 762
    08-07-2014, 21:08 son yazılan Mesajı göster
  24. Aromayı nasıl yaparım

    Başlatan Denizli, 29-05-2014 10:50
    gida, nasıl
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 809
    29-05-2014, 10:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 5.762
    20-04-2014, 09:54 son yazılan Mesajı göster
  25. Su Aktivitesi

    Başlatan veysel sefa, 19-03-2014 17:49
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.110
    19-03-2014, 17:49 son yazılan Mesajı göster
  26. Pigment Degradasyonu

    Başlatan Özge OYBAK, 06-03-2014 16:57
    gida, pigment
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 583
    06-03-2014, 16:57 son yazılan Mesajı göster
  27. Nişastanın Retrogradasyonu

    Başlatan theowl, 03-05-2012 18:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 9.211
    21-02-2014, 10:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.298
    06-01-2014, 19:47 son yazılan Mesajı göster
  28. Sensory Attributes

    Başlatan dilaraevren, 11-12-2013 16:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 529
    11-12-2013, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  29. Antioksidanlar Sunumu

    Başlatan zynb, 12-11-2013 01:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.200
    12-11-2013, 01:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.241
    24-08-2013, 08:52 son yazılan Mesajı göster
  30. Cool gliseritler

    Başlatan bht, 07-06-2013 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 719
    bht
    07-06-2013, 16:15 son yazılan Mesajı göster
  31. Proteinler

    Başlatan eliferdem, 25-05-2013 12:45
    gida, proteinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 933
    25-05-2013, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  32. Genel Kimya Laboratuar Deneyleri

    Başlatan sgurdas, 03-05-2013 10:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.233
    03-05-2013, 10:24 son yazılan Mesajı göster
  33. Post Flavor Chemistry

    Başlatan basakozdere, 29-04-2013 17:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 581
    29-04-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  34. Balda ticari glikozun

    Başlatan ganiyusuf, 29-03-2013 16:20
    balda, ticari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 652
    29-03-2013, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  35. Gıda Biyokimyası

    Başlatan heromajezik, 11-12-2011 16:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.141
    06-03-2013, 22:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.275
    19-02-2013, 01:34 son yazılan Mesajı göster
  36. Protein Su İnteraksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 753
    08-02-2013, 13:28 son yazılan Mesajı göster
  37. Gıdalarda Maillard Reaksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.398
    08-02-2013, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  38. Red face kuru gıdada kimyasal analizler

    Başlatan pkz06, 28-12-2012 10:23
    analizler, gida, gıdada, kimyasal, kuru
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 680
    28-12-2012, 10:23 son yazılan Mesajı göster
  39. Post Proteinler

    Başlatan mhrzkn, 05-12-2012 12:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 614
    05-12-2012, 12:50 son yazılan Mesajı göster
  40. Gıdalarla Gelen Kimyasal Tehlikeler

    Başlatan baymert, 02-12-2012 22:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 766
    02-12-2012, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  41. Biyoteknoloji - Nükleik Asitler

    Başlatan mesuttolan19, 25-09-2011 12:28
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 908
    22-11-2012, 13:10 son yazılan Mesajı göster
  42. Antioksidanlar

    Başlatan gzmsncn, 17-04-2012 15:29
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 929
    22-11-2012, 13:06 son yazılan Mesajı göster
  43. Yemlerde ham besİn madde analİzlerİ

    Başlatan osmannalbant, 12-11-2012 13:40
    analİzlerİ, besın, gida, ham, madde, yemlerde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 879
    12-11-2012, 13:40 son yazılan Mesajı göster
  44. Arpa ve Bira

    Başlatan ezgitt, 16-10-2012 15:25
    arpa, bira, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 744
    16-10-2012, 15:25 son yazılan Mesajı göster
  45. Enzimler

    Başlatan memetcicek, 14-10-2012 12:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 928
    14-10-2012, 12:33 son yazılan Mesajı göster
  46. Suda Sertlik Tayini

    Başlatan nagihan123, 30-08-2012 19:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.545
    30-08-2012, 19:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.058
    30-08-2012, 19:23 son yazılan Mesajı göster
  47. palu içme suyu final

    Başlatan cehennem2005, 26-08-2012 17:23
    dergisi, final, gida, haberleri, içme, ilanlari, mühendisligi, palu, sektörü, suyu, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 541
    26-08-2012, 17:23 son yazılan Mesajı göster
  48. Biyokimya (genel)

    Başlatan cap, 25-08-2012 22:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 981
    cap
    25-08-2012, 22:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.608
    02-08-2012, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  49. Zülallar (Proteinler - Azerice)

    Başlatan elmir, 20-07-2012 19:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.758
    20-07-2012, 19:14 son yazılan Mesajı göster
  50. Vitaminler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 15:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 695
    06-07-2012, 15:01 son yazılan Mesajı göster
  51. Mineraller

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 681
    06-07-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
  52. Lipitler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.172
    06-07-2012, 14:57 son yazılan Mesajı göster
  53. Karbonhidratlar

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 912
    06-07-2012, 14:55 son yazılan Mesajı göster
  54. Gıda kongresinden

    Başlatan fatmason, 28-06-2012 10:48
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kongresinden, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 563
    28-06-2012, 10:48 son yazılan Mesajı göster
  55. Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan gomez086, 12-06-2012 08:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.208
    12-06-2012, 08:47 son yazılan Mesajı göster
  56. squalen

    Başlatan yeon, 28-05-2012 14:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, squalen, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 859
    28-05-2012, 14:30 son yazılan Mesajı göster
  57. Hücre

    Başlatan cihadcetin06, 14-05-2012 00:58
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 525
    14-05-2012, 00:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 911
    06-05-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  58. Akrilamid ve Gıdalarda Bulunuşu

    Başlatan lionserdar, 06-05-2012 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 775
    06-05-2012, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  59. Gıda Katkı Maddeleri

    Başlatan osman, 01-05-2012 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 807
    01-05-2012, 16:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.213
    07-04-2012, 12:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.670
    19-03-2012, 00:19 son yazılan Mesajı göster
  60. Enerjinin Fermentasyonla Kazanılması

    Başlatan muratdogan, 18-03-2012 20:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 636
    18-03-2012, 20:44 son yazılan Mesajı göster
  61. Gıda Toksikolojisi Ders Notları (OMÜ)

    Başlatan enderun, 17-03-2012 20:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.576
    17-03-2012, 20:00 son yazılan Mesajı göster
  62. Kinesthetics or Texture

    Başlatan izmirfood, 11-03-2012 00:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 744
    11-03-2012, 00:35 son yazılan Mesajı göster
  63. Taşındı: Karbonhidratlar

    Başlatan üçnokta, 07-03-2012 23:22
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, karbonhidratlar, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  64. Lipoproteinler

    Başlatan beco00, 28-02-2012 16:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 793
    28-02-2012, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  65. nişastanın enzimatik yolla analizi

    Başlatan nurelif, 25-02-2012 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.308
    25-02-2012, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  66. balda HMF oluşumu

    Başlatan glsmbkr, 22-02-2012 10:35
    balda, dergisi, gida, haberleri, hmf, ilanlari, mühendisligi, oluşumu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.410
    22-02-2012, 10:35 son yazılan Mesajı göster
  67. Toxins in food

    Başlatan candas2002, 19-02-2012 19:04
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toxins, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 673
    19-02-2012, 19:04 son yazılan Mesajı göster
  68. Sinigrin

    Başlatan altar17, 15-02-2012 07:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 795
    15-02-2012, 07:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.121
    11-02-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 972
    30-01-2012, 15:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 973
    08-01-2012, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  69. Yağ Asitleri

    Başlatan mayca, 08-01-2012 22:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 977
    08-01-2012, 22:56 son yazılan Mesajı göster
  70. Gıda kimyası modülü

    Başlatan YASİNOYMAN, 02-01-2012 19:34
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kimyası, modülü, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.061
    02-01-2012, 19:34 son yazılan Mesajı göster
  71. enzim teknolojisi

    Başlatan baydilek, 13-12-2011 02:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.280
    13-12-2011, 02:07 son yazılan Mesajı göster
  72. Gel electrophoresis of proteins

    Başlatan orhanvegs, 06-12-2011 15:22
    dergisi, electrophoresis, gel, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, proteins, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 652
    06-12-2011, 15:22 son yazılan Mesajı göster
  73. Post Elzem Aminoasitler

    Başlatan busra838, 06-12-2011 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 14.904
    06-12-2011, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  74. nişasta üretimi enerji-kütle denkliği

    Başlatan 198947, 05-12-2011 15:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.664
    05-12-2011, 15:24 son yazılan Mesajı göster
  75. carbohydrate

    Başlatan ademircan.91, 29-11-2011 13:36
    carbohydrate, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 839
    29-11-2011, 13:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 750
    28-11-2011, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  76. Post Besin Lifi

    Başlatan busra838, 12-11-2011 19:32
    besin, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lifi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.343
    27-11-2011, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  77. enzyme kinetics practice problems

    Başlatan ademircan.91, 27-11-2011 01:21
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, practice, problems, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 656
    27-11-2011, 01:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.141
    20-11-2011, 12:18 son yazılan Mesajı göster
  78. Emülsiyonlar

    Başlatan hzl, 16-11-2011 10:51
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 970
    hzl
    16-11-2011, 16:01 son yazılan Mesajı göster
  79. Gıda kimyası

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.316
    11-11-2011, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  80. Karbonhidratlar

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 841
    11-11-2011, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  81. zeytin analizleri

    Başlatan dlbrcm, 04-11-2011 14:56
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, zeytin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.226
    04-11-2011, 14:56 son yazılan Mesajı göster
  82. Post Proteinler

    Başlatan mbyrktr, 01-11-2011 21:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 673
    01-11-2011, 21:04 son yazılan Mesajı göster
  83. Smile Makro Mineraller

    Başlatan murat1987, 25-10-2011 01:00
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.105
    25-10-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  84. Kjeldahl metodu ile protein tayini

    Başlatan ukur, 20-10-2011 01:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.960
    20-10-2011, 01:05 son yazılan Mesajı göster
  85. Peynirde Asitlik Tayini

    Başlatan BAYMEDİKAL, 12-10-2011 10:34
    asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirde, sektörü, tayini, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.692
    12-10-2011, 10:34 son yazılan Mesajı göster
  86. ext. yağ asitliği tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:16
    ext.yağ asitliği
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.050
    11-10-2011, 13:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.168
    11-10-2011, 13:14 son yazılan Mesajı göster
  87. gluten tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:13
    gluten
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 939
    11-10-2011, 13:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.579
    30-06-2011, 16:00 son yazılan Mesajı göster
  88. Saponİnler

    Başlatan oflufuk, 30-06-2011 15:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, saponİnler, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 888
    30-06-2011, 15:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.149
    14-05-2011, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  89. Gıda Kimyası

    Başlatan engnblgn, 16-04-2011 18:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6.300
    16-04-2011, 18:06 son yazılan Mesajı göster
  90. Gıda Biyokimyası Ders Notları

    Başlatan senator38, 13-04-2011 21:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.928
    13-04-2011, 21:28 son yazılan Mesajı göster
  91. Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri

    Başlatan synergicx, 06-04-2011 23:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.206
    06-04-2011, 23:32 son yazılan Mesajı göster
  92. Carbonhydrates

    Başlatan esr, 27-03-2011 20:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 832
    esr
    27-03-2011, 20:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.568
    25-03-2011, 21:58 son yazılan Mesajı göster
  93. Emülsiyonlar

    Başlatan ertugay, 23-03-2011 09:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.495
    23-03-2011, 09:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 867
    18-03-2011, 11:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 983
    18-03-2011, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.946
    18-03-2011, 10:31 son yazılan Mesajı göster
  94. Besinlerde Tekstür

    Başlatan gmcihankaya, 14-03-2011 10:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.065
    14-03-2011, 10:09 son yazılan Mesajı göster
  95. Gıda Biyokimyası

    Başlatan prokain42, 04-03-2011 23:41
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.200
    05-03-2011, 02:10 son yazılan Mesajı göster
  96. IFU METHODLAR - IFU2 - Ethanol GC rev.

    Başlatan bohemian84, 23-02-2011 09:33
    dergisi, ethanol, gida, haberleri, ifu, ifu2, ilanlari, methodlar, mühendisligi, rev., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 708
    23-02-2011, 09:33 son yazılan Mesajı göster
  97. Thumbs up Karbonhidratlar

    Başlatan prokain42, 06-02-2011 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 925
    06-02-2011, 16:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.678
    28-01-2011, 23:47 son yazılan Mesajı göster
  98. Gıda Kimyası Enzimler

    Başlatan semihkanatlar, 23-01-2011 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.984
    23-01-2011, 16:18 son yazılan Mesajı göster
  99. Besin Kimyası

    Başlatan mutlu_rmzn, 14-01-2011 19:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.903
    14-01-2011, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  100. Cool Tahil bazli gidalarda akrİlamİd

    Başlatan omer11353, 13-01-2011 16:46
    akrİlamİd
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.042
    13-01-2011, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  101. Vitaminler

    Başlatan krhn, 08-11-2010 09:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 798
    06-01-2011, 21:35 son yazılan Mesajı göster
  102. Lightbulb Su ve Fonksiyonları

    Başlatan callaci, 29-12-2010 19:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 956
    29-12-2010, 19:20 son yazılan Mesajı göster
  103. food chem

    Başlatan bunyamin-027, 11-11-2010 15:27
    chem, dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 701
    11-11-2010, 15:27 son yazılan Mesajı göster
  104. Süt ve Kremada Asitlik Tayini

    Başlatan sss, 15-10-2010 19:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.500
    sss
    15-10-2010, 19:02 son yazılan Mesajı göster
  105. aminoasitlerin yapısı

    Başlatan nittahales, 15-10-2010 10:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 793
    15-10-2010, 10:04 son yazılan Mesajı göster
  106. instrumentation for fermentation

    Başlatan ibrahim1453, 13-10-2010 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 661
    13-10-2010, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  107. Cell Growth

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:30
    cell, dergisi, gida, growth, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 597
    11-10-2010, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  108. Enzim Kinetiği

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:24
    dergisi, enzim, gida, haberleri, ilanlari, kinetiği, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.256
    11-10-2010, 18:24 son yazılan Mesajı göster
  109. Enzyme Kinetics

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:20
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 718
    11-10-2010, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  110. hmf

    Başlatan Kübraaa, 25-09-2010 19:33
    bal, hmf
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.330
    25-09-2010, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  111. Taşındı: 18001 ohsas iş sağlığı ve güvenliği standardı

    Başlatan s.simsek34, 16-09-2010 11:43
    18001, dergisi, gida, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, ohsas, sağlığı, sektörü, standardı, videolari
    •  
    •  
  112. Yağların sindirimi

    Başlatan tkn, 17-08-2010 12:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sindirimi, videolari, yağların
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.445
    tkn
    17-08-2010, 12:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.162
    25-07-2010, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  113. Arrow vitamin nedir ....

    Başlatan croht, 23-05-2010 15:48
    vitamin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 593
    23-05-2010, 15:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.239
    30-04-2010, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  114. Biyokimya özeti...

    Başlatan 001, 24-04-2010 20:20
    biyokimya, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, özeti...
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.732
    001
    24-04-2010, 20:20 son yazılan Mesajı göster
  115. maillard reaksiyonu

    Başlatan cevdet emektaş, 22-03-2010 17:01
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, maillard, mühendisligi, reaksiyonu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.493
    22-03-2010, 17:01 son yazılan Mesajı göster
  116. Lipitler

    Başlatan callaci, 15-03-2010 18:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.483
    15-03-2010, 18:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 860
    14-03-2010, 18:02 son yazılan Mesajı göster
  117. organic lab.

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:45
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 669
    09-03-2010, 17:45 son yazılan Mesajı göster
  118. food systems

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 644
    09-03-2010, 17:43 son yazılan Mesajı göster
  119. cellulose

    Başlatan omerhattab, 06-03-2010 03:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 723
    06-03-2010, 03:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 7.094
    13-02-2010, 00:53 son yazılan Mesajı göster
  120. NMR Spektroskopisi

    Başlatan bsvr, 28-01-2010 17:06
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.337
    29-01-2010, 13:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.191
    19-01-2010, 11:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.022
    19-01-2010, 11:44 son yazılan Mesajı göster
  121. Thumbs up En önemli katki maddeleri gruplari

    Başlatan filiz özgüç, 08-01-2010 13:54
    dergisi, gida, gruplari, haberleri, ilanlari, katki, maddeleri, mühendisligi, sektörü, videolari, önemli
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 910
    08-01-2010, 23:23 son yazılan Mesajı göster
  122. Sitrik asit fermentasyonu

    Başlatan besinkimyasi, 11-10-2008 23:20
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.309
    02-12-2009, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  123. Doğada Bulunan Renk Pigmentleri

    Başlatan enas57, 11-11-2009 15:12
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.285
    11-11-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  124. Mersin Üni-Gıda Kimyası Ders Notu-1

    Başlatan cedric33, 17-10-2009 12:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.742
    17-10-2009, 12:39 son yazılan Mesajı göster
  125. Laktuloz prebiyotik

    Başlatan mtkurt, 14-10-2009 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 999
    14-10-2009, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  126. Gıdalarda Biyojen Aminler

    Başlatan gıdacı06, 06-10-2009 22:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    06-10-2009, 22:14 son yazılan Mesajı göster
  127. Arrow Vitaminler/Yağda çözünen vitaminler(ADEK)

    Başlatan nimfi, 27-09-2009 20:56
    adek., vitaminler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.992
    27-09-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster
  128. Glikoliz...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 27-09-2007 08:31
    dergisi, gida, glikoliz..., haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 3.995
    21-09-2009, 12:26 son yazılan Mesajı göster
  129. Food Chemistry and Analysis

    Başlatan atomesbio, 17-09-2009 15:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 888
    17-09-2009, 15:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.122
    05-05-2009, 14:50 son yazılan Mesajı göster
  130. nişasta

    Başlatan foreverfood, 05-05-2009 14:47
    nişasta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.206
    05-05-2009, 14:47 son yazılan Mesajı göster
  131. Alfa amilaz

    Başlatan enermax, 10-04-2009 20:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.349
    04-05-2009, 16:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 981
    20-04-2009, 15:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 859
    27-03-2009, 13:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 846
    27-03-2009, 13:00 son yazılan Mesajı göster
  132. Nükleik Asitler Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.631
    23-03-2009, 02:27 son yazılan Mesajı göster
  133. Vitaminler ve Mineraller Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.305
    23-03-2009, 02:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 931
    21-03-2009, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  134. Post Süt lipidleri hakkında bir sunum

    Başlatan burhanakar, 21-03-2009 20:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.379
    21-03-2009, 20:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 837
    16-03-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  135. Selüloz, gamlar, pektin ve lifler

    Başlatan gmserdartohma, 16-03-2009 13:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.421
    16-03-2009, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  136. Enzimler

    Başlatan gıda2008, 14-03-2009 16:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 876
    14-03-2009, 16:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 940
    13-03-2009, 21:23 son yazılan Mesajı göster
  137. biotechnolog

    Başlatan miko, 11-03-2009 16:19
    biotechnolog
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 664
    11-03-2009, 16:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 718
    06-03-2009, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  138. karbonhidratlar

    Başlatan efgh12, 05-03-2009 01:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 753
    05-03-2009, 01:42 son yazılan Mesajı göster
  139. protein nedir ?proteinli besinler...

    Başlatan jansuu89, 01-03-2009 15:05
    ?proteinli, besinler..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir, protein, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 962
    01-03-2009, 15:14 son yazılan Mesajı göster
  140. Besin Kimyası Ders Notları...

    Başlatan Baldassare, 01-03-2009 09:38
    besin, dergisi, ders, gida, haberleri, ilanlari, kimyası, mühendisligi, notları..., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.210
    01-03-2009, 09:38 son yazılan Mesajı göster
  141. aminoasitler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 17:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 741
    23-02-2009, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  142. lipidler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 734
    23-02-2009, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  143. proteinler ve enzimler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 971
    23-02-2009, 14:13 son yazılan Mesajı göster
  144. karbonhidratlar

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 764
    21-02-2009, 23:33 son yazılan Mesajı göster
  145. su biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.546
    21-02-2009, 23:24 son yazılan Mesajı göster
  146. beslenme biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.648
    21-02-2009, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  147. Post Vitaminler

    Başlatan trident13, 05-02-2009 21:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 873
    05-02-2009, 21:44 son yazılan Mesajı göster
  148. Post Enzimler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 17:17
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 873
    04-02-2009, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  149. Post Nükleik Asitler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 12:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 848
    04-02-2009, 12:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.508
    30-01-2009, 18:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.300
    09-01-2009, 12:34 son yazılan Mesajı göster
  150. Enzim kinetiği

    Başlatan bakanay, 09-01-2009 12:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.431
    09-01-2009, 12:30 son yazılan Mesajı göster
  151. Gıdalarda kimyasal kalite değişimleri

    Başlatan haykan, 26-12-2008 23:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 847
    26-12-2008, 23:29 son yazılan Mesajı göster
  152. antibiyotik kalıntılarında risk yönetimi

    Başlatan nke, 20-12-2008 22:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 753
    nke
    20-12-2008, 22:31 son yazılan Mesajı göster
  153. Lipitler

    Başlatan ank_gm, 17-12-2008 12:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.319
    17-12-2008, 12:58 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed