Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 296 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Kimyası

  1. Önemli Vitaminler

    Başlatan Emre Altınay, 05-03-2018 20:42
    vitaminler, önemli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 279
    05-03-2018, 20:42 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 10.088
    02-01-2018, 18:58 son yazılan Mesajı göster
  2. Sitrik Asit üretim prosesi

    Başlatan mit2000tr, 09-04-2009 19:12
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 9.638
    26-10-2017, 17:52 son yazılan Mesajı göster
  3. Post Lipitler

    Başlatan aydo87, 15-08-2017 01:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 502
    15-08-2017, 01:11 son yazılan Mesajı göster
  4. Renk Maddeleri

    Başlatan seyma h, 03-08-2017 14:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 238
    03-08-2017, 14:47 son yazılan Mesajı göster
  5. Mineraller

    Başlatan seyma h, 03-08-2017 14:40
    gida, mineraller
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 163
    03-08-2017, 14:40 son yazılan Mesajı göster
  6. Post Food chemistry ouiz 1

    Başlatan Sumeyrak, 17-03-2017 17:41
    chemistry, food
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 926
    17-03-2017, 17:41 son yazılan Mesajı göster
  7. Gıda Kimyası Ders Notları

    Başlatan kemalstr, 06-02-2017 19:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.168
    06-02-2017, 19:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 338
    03-02-2017, 13:17 son yazılan Mesajı göster
  8. Proteolitik Enzimler

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 22:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 557
    01-01-2017, 22:20 son yazılan Mesajı göster
  9. Amilazlar

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 21:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 362
    01-01-2017, 21:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 500
    16-12-2016, 12:03 son yazılan Mesajı göster
  10. gıda kimyası staj defteri coca cola

    Başlatan alia66700, 21-07-2016 09:26
    gıda, kimyası
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.096
    10-10-2016, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  11. Gıdalarda Kolloidal Yapılar

    Başlatan craliy, 01-05-2016 21:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 643
    01-05-2016, 21:36 son yazılan Mesajı göster
  12. şeker fabrikası

    Başlatan sinya, 19-03-2016 17:59
    fabrikası, şeker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 754
    19-03-2016, 17:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 632
    10-02-2016, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  13. Biyojenik Aminler

    Başlatan aydinoz, 30-12-2015 10:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 821
    30-12-2015, 10:29 son yazılan Mesajı göster
  14. Nişastanın Modifikasyonu (Sunum)

    Başlatan ableange, 11-12-2015 12:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.083
    11-12-2015, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  15. Food Lipits

    Başlatan Tuba Köklü, 11-11-2015 11:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 716
    11-11-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  16. Klordioksit

    Başlatan foodnk, 24-10-2015 12:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 850
    24-10-2015, 12:04 son yazılan Mesajı göster
  17. Süper Kritik Akışkan

    Başlatan emine.ates2, 22-10-2015 11:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 677
    22-10-2015, 11:59 son yazılan Mesajı göster
  18. Probiyotikler ve Prebiyotikler

    Başlatan zeynepozturk, 09-10-2015 19:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 788
    09-10-2015, 19:37 son yazılan Mesajı göster
  19. Protein Tayini Yöntemleri

    Başlatan merveeee, 16-09-2015 17:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 898
    16-09-2015, 17:26 son yazılan Mesajı göster
  20. Kimya Laboratuarı (ingilizce)

    Başlatan mrvfoodengineer, 02-09-2015 17:17
    kimya, laboratuarı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 659
    02-09-2015, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  21. Mİneraller

    Başlatan Tuba Köklü, 29-07-2015 13:21
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 745
    29-07-2015, 13:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 887
    21-06-2015, 19:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.669
    07-04-2015, 16:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.482
    22-03-2015, 14:35 son yazılan Mesajı göster
  22. Gıda Biyokimyası Giriş

    Başlatan gazeteibrahim, 21-03-2015 16:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 852
    21-03-2015, 16:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 804
    23-02-2015, 23:40 son yazılan Mesajı göster
  23. Vitaminler

    Başlatan gzdgrbz, 07-12-2014 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.181
    07-12-2014, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  24. Arrow Toz Vitamin Üretim Yöntemi

    Başlatan sonkahraman, 30-09-2009 11:54
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.913
    01-12-2014, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  25. Kimya Lab Sheet

    Başlatan tomcruse, 24-10-2014 18:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.201
    24-10-2014, 18:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.190
    13-10-2014, 18:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.317
    13-10-2014, 17:52 son yazılan Mesajı göster
  26. Carbohyrates

    Başlatan zeynepselin, 21-09-2014 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 826
    21-09-2014, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  27. gıda kimyası

    Başlatan zsinan, 27-08-2014 17:18
    gıda, kimyası
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.028
    27-08-2014, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  28. Alerjen Nedir?

    Başlatan mahmutgsb, 03-08-2014 06:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.056
    03-08-2014, 06:24 son yazılan Mesajı göster
  29. Fitokimyasal ve Nütrasötik

    Başlatan powerx, 08-07-2014 21:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.134
    08-07-2014, 21:08 son yazılan Mesajı göster
  30. Aromayı nasıl yaparım

    Başlatan Denizli, 29-05-2014 10:50
    gida, nasıl
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.134
    29-05-2014, 10:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 6.682
    20-04-2014, 09:54 son yazılan Mesajı göster
  31. Su Aktivitesi

    Başlatan veysel sefa, 19-03-2014 17:49
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.566
    19-03-2014, 17:49 son yazılan Mesajı göster
  32. Pigment Degradasyonu

    Başlatan Özge OYBAK, 06-03-2014 16:57
    gida, pigment
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 907
    06-03-2014, 16:57 son yazılan Mesajı göster
  33. Nişastanın Retrogradasyonu

    Başlatan theowl, 03-05-2012 18:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 12.114
    21-02-2014, 10:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.746
    06-01-2014, 19:47 son yazılan Mesajı göster
  34. Sensory Attributes

    Başlatan dilaraevren, 11-12-2013 16:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 763
    11-12-2013, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  35. Antioksidanlar Sunumu

    Başlatan zynb, 12-11-2013 01:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.663
    12-11-2013, 01:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.669
    24-08-2013, 08:52 son yazılan Mesajı göster
  36. Cool gliseritler

    Başlatan bht, 07-06-2013 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.036
    bht
    07-06-2013, 16:15 son yazılan Mesajı göster
  37. Proteinler

    Başlatan eliferdem, 25-05-2013 12:45
    gida, proteinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.257
    25-05-2013, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  38. Genel Kimya Laboratuar Deneyleri

    Başlatan sgurdas, 03-05-2013 10:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.642
    03-05-2013, 10:24 son yazılan Mesajı göster
  39. Post Flavor Chemistry

    Başlatan basakozdere, 29-04-2013 17:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 826
    29-04-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  40. Balda ticari glikozun

    Başlatan ganiyusuf, 29-03-2013 16:20
    balda, ticari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 953
    29-03-2013, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  41. Gıda Biyokimyası

    Başlatan heromajezik, 11-12-2011 16:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.660
    06-03-2013, 22:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.686
    19-02-2013, 01:34 son yazılan Mesajı göster
  42. Protein Su İnteraksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.007
    08-02-2013, 13:28 son yazılan Mesajı göster
  43. Gıdalarda Maillard Reaksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.758
    08-02-2013, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  44. Red face kuru gıdada kimyasal analizler

    Başlatan pkz06, 28-12-2012 10:23
    analizler, gida, gıdada, kimyasal, kuru
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 952
    28-12-2012, 10:23 son yazılan Mesajı göster
  45. Post Proteinler

    Başlatan mhrzkn, 05-12-2012 12:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 889
    05-12-2012, 12:50 son yazılan Mesajı göster
  46. Gıdalarla Gelen Kimyasal Tehlikeler

    Başlatan baymert, 02-12-2012 22:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.111
    02-12-2012, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  47. Biyoteknoloji - Nükleik Asitler

    Başlatan mesuttolan19, 25-09-2011 12:28
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.250
    22-11-2012, 13:10 son yazılan Mesajı göster
  48. Antioksidanlar

    Başlatan gzmsncn, 17-04-2012 15:29
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.188
    22-11-2012, 13:06 son yazılan Mesajı göster
  49. Yemlerde ham besİn madde analİzlerİ

    Başlatan osmannalbant, 12-11-2012 13:40
    analİzlerİ, besın, gida, ham, madde, yemlerde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.242
    12-11-2012, 13:40 son yazılan Mesajı göster
  50. Arpa ve Bira

    Başlatan ezgitt, 16-10-2012 15:25
    arpa, bira, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.027
    16-10-2012, 15:25 son yazılan Mesajı göster
  51. Enzimler

    Başlatan memetcicek, 14-10-2012 12:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.254
    14-10-2012, 12:33 son yazılan Mesajı göster
  52. Suda Sertlik Tayini

    Başlatan nagihan123, 30-08-2012 19:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.019
    30-08-2012, 19:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.336
    30-08-2012, 19:23 son yazılan Mesajı göster
  53. palu içme suyu final

    Başlatan cehennem2005, 26-08-2012 17:23
    dergisi, final, gida, haberleri, içme, ilanlari, mühendisligi, palu, sektörü, suyu, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 824
    26-08-2012, 17:23 son yazılan Mesajı göster
  54. Biyokimya (genel)

    Başlatan cap, 25-08-2012 22:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.388
    cap
    25-08-2012, 22:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.072
    02-08-2012, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  55. Zülallar (Proteinler - Azerice)

    Başlatan elmir, 20-07-2012 19:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.366
    20-07-2012, 19:14 son yazılan Mesajı göster
  56. Vitaminler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 15:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 987
    06-07-2012, 15:01 son yazılan Mesajı göster
  57. Mineraller

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 945
    06-07-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
  58. Lipitler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.522
    06-07-2012, 14:57 son yazılan Mesajı göster
  59. Karbonhidratlar

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.195
    06-07-2012, 14:55 son yazılan Mesajı göster
  60. Gıda kongresinden

    Başlatan fatmason, 28-06-2012 10:48
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kongresinden, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 798
    28-06-2012, 10:48 son yazılan Mesajı göster
  61. Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan gomez086, 12-06-2012 08:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.516
    12-06-2012, 08:47 son yazılan Mesajı göster
  62. squalen

    Başlatan yeon, 28-05-2012 14:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, squalen, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.203
    28-05-2012, 14:30 son yazılan Mesajı göster
  63. Hücre

    Başlatan cihadcetin06, 14-05-2012 00:58
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 825
    14-05-2012, 00:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.302
    06-05-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  64. Akrilamid ve Gıdalarda Bulunuşu

    Başlatan lionserdar, 06-05-2012 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.172
    06-05-2012, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  65. Gıda Katkı Maddeleri

    Başlatan osman, 01-05-2012 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.095
    01-05-2012, 16:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.909
    07-04-2012, 12:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.137
    19-03-2012, 00:19 son yazılan Mesajı göster
  66. Enerjinin Fermentasyonla Kazanılması

    Başlatan muratdogan, 18-03-2012 20:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 944
    18-03-2012, 20:44 son yazılan Mesajı göster
  67. Gıda Toksikolojisi Ders Notları (OMÜ)

    Başlatan enderun, 17-03-2012 20:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.720
    17-03-2012, 20:00 son yazılan Mesajı göster
  68. Kinesthetics or Texture

    Başlatan izmirfood, 11-03-2012 00:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.013
    11-03-2012, 00:35 son yazılan Mesajı göster
  69. Taşındı: Karbonhidratlar

    Başlatan üçnokta, 07-03-2012 23:22
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, karbonhidratlar, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  70. Lipoproteinler

    Başlatan beco00, 28-02-2012 16:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.075
    28-02-2012, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  71. nişastanın enzimatik yolla analizi

    Başlatan nurelif, 25-02-2012 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.094
    25-02-2012, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  72. balda HMF oluşumu

    Başlatan glsmbkr, 22-02-2012 10:35
    balda, dergisi, gida, haberleri, hmf, ilanlari, mühendisligi, oluşumu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.787
    22-02-2012, 10:35 son yazılan Mesajı göster
  73. Toxins in food

    Başlatan candas2002, 19-02-2012 19:04
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toxins, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 908
    19-02-2012, 19:04 son yazılan Mesajı göster
  74. Sinigrin

    Başlatan altar17, 15-02-2012 07:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.229
    15-02-2012, 07:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.441
    11-02-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.331
    30-01-2012, 15:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.373
    08-01-2012, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  75. Yağ Asitleri

    Başlatan mayca, 08-01-2012 22:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.315
    08-01-2012, 22:56 son yazılan Mesajı göster
  76. Gıda kimyası modülü

    Başlatan YASİNOYMAN, 02-01-2012 19:34
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kimyası, modülü, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.476
    02-01-2012, 19:34 son yazılan Mesajı göster
  77. enzim teknolojisi

    Başlatan baydilek, 13-12-2011 02:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.587
    13-12-2011, 02:07 son yazılan Mesajı göster
  78. Gel electrophoresis of proteins

    Başlatan orhanvegs, 06-12-2011 15:22
    dergisi, electrophoresis, gel, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, proteins, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 885
    06-12-2011, 15:22 son yazılan Mesajı göster
  79. Post Elzem Aminoasitler

    Başlatan busra838, 06-12-2011 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 21.728
    06-12-2011, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  80. nişasta üretimi enerji-kütle denkliği

    Başlatan 198947, 05-12-2011 15:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.341
    05-12-2011, 15:24 son yazılan Mesajı göster
  81. carbohydrate

    Başlatan ademircan.91, 29-11-2011 13:36
    carbohydrate, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.152
    29-11-2011, 13:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.049
    28-11-2011, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  82. Post Besin Lifi

    Başlatan busra838, 12-11-2011 19:32
    besin, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lifi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.853
    27-11-2011, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  83. enzyme kinetics practice problems

    Başlatan ademircan.91, 27-11-2011 01:21
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, practice, problems, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 929
    27-11-2011, 01:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.874
    20-11-2011, 12:18 son yazılan Mesajı göster
  84. Emülsiyonlar

    Başlatan hzl, 16-11-2011 10:51
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.309
    hzl
    16-11-2011, 16:01 son yazılan Mesajı göster
  85. Gıda kimyası

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.633
    11-11-2011, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  86. Karbonhidratlar

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.076
    11-11-2011, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  87. zeytin analizleri

    Başlatan dlbrcm, 04-11-2011 14:56
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, zeytin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.694
    04-11-2011, 14:56 son yazılan Mesajı göster
  88. Post Proteinler

    Başlatan mbyrktr, 01-11-2011 21:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 975
    01-11-2011, 21:04 son yazılan Mesajı göster
  89. Smile Makro Mineraller

    Başlatan murat1987, 25-10-2011 01:00
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.391
    25-10-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  90. Kjeldahl metodu ile protein tayini

    Başlatan ukur, 20-10-2011 01:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.738
    20-10-2011, 01:05 son yazılan Mesajı göster
  91. Peynirde Asitlik Tayini

    Başlatan BAYMEDİKAL, 12-10-2011 10:34
    asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirde, sektörü, tayini, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.339
    12-10-2011, 10:34 son yazılan Mesajı göster
  92. ext. yağ asitliği tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:16
    ext.yağ asitliği
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.414
    11-10-2011, 13:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.538
    11-10-2011, 13:14 son yazılan Mesajı göster
  93. gluten tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:13
    gluten
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.226
    11-10-2011, 13:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.957
    30-06-2011, 16:00 son yazılan Mesajı göster
  94. Saponİnler

    Başlatan oflufuk, 30-06-2011 15:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, saponİnler, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.102
    30-06-2011, 15:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.455
    14-05-2011, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  95. Gıda Kimyası

    Başlatan engnblgn, 16-04-2011 18:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7.966
    16-04-2011, 18:06 son yazılan Mesajı göster
  96. Gıda Biyokimyası Ders Notları

    Başlatan senator38, 13-04-2011 21:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.315
    13-04-2011, 21:28 son yazılan Mesajı göster
  97. Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri

    Başlatan synergicx, 06-04-2011 23:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.511
    06-04-2011, 23:32 son yazılan Mesajı göster
  98. Carbonhydrates

    Başlatan esr, 27-03-2011 20:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.017
    esr
    27-03-2011, 20:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.094
    25-03-2011, 21:58 son yazılan Mesajı göster
  99. Emülsiyonlar

    Başlatan ertugay, 23-03-2011 09:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.869
    23-03-2011, 09:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.216
    18-03-2011, 11:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.290
    18-03-2011, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.485
    18-03-2011, 10:31 son yazılan Mesajı göster
  100. Besinlerde Tekstür

    Başlatan gmcihankaya, 14-03-2011 10:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.459
    14-03-2011, 10:09 son yazılan Mesajı göster
  101. Gıda Biyokimyası

    Başlatan prokain42, 04-03-2011 23:41
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.559
    05-03-2011, 02:10 son yazılan Mesajı göster
  102. IFU METHODLAR - IFU2 - Ethanol GC rev.

    Başlatan bohemian84, 23-02-2011 09:33
    dergisi, ethanol, gida, haberleri, ifu, ifu2, ilanlari, methodlar, mühendisligi, rev., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 991
    23-02-2011, 09:33 son yazılan Mesajı göster
  103. Thumbs up Karbonhidratlar

    Başlatan prokain42, 06-02-2011 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.246
    06-02-2011, 16:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.146
    28-01-2011, 23:47 son yazılan Mesajı göster
  104. Gıda Kimyası Enzimler

    Başlatan semihkanatlar, 23-01-2011 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.454
    23-01-2011, 16:18 son yazılan Mesajı göster
  105. Besin Kimyası

    Başlatan mutlu_rmzn, 14-01-2011 19:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.428
    14-01-2011, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  106. Cool Tahil bazli gidalarda akrİlamİd

    Başlatan omer11353, 13-01-2011 16:46
    akrİlamİd
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.334
    13-01-2011, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  107. Vitaminler

    Başlatan krhn, 08-11-2010 09:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.073
    06-01-2011, 21:35 son yazılan Mesajı göster
  108. Lightbulb Su ve Fonksiyonları

    Başlatan callaci, 29-12-2010 19:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.302
    29-12-2010, 19:20 son yazılan Mesajı göster
  109. food chem

    Başlatan bunyamin-027, 11-11-2010 15:27
    chem, dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 986
    11-11-2010, 15:27 son yazılan Mesajı göster
  110. Süt ve Kremada Asitlik Tayini

    Başlatan sss, 15-10-2010 19:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.895
    sss
    15-10-2010, 19:02 son yazılan Mesajı göster
  111. aminoasitlerin yapısı

    Başlatan nittahales, 15-10-2010 10:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.135
    15-10-2010, 10:04 son yazılan Mesajı göster
  112. instrumentation for fermentation

    Başlatan ibrahim1453, 13-10-2010 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 922
    13-10-2010, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  113. Cell Growth

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:30
    cell, dergisi, gida, growth, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 890
    11-10-2010, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  114. Enzim Kinetiği

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:24
    dergisi, enzim, gida, haberleri, ilanlari, kinetiği, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.517
    11-10-2010, 18:24 son yazılan Mesajı göster
  115. Enzyme Kinetics

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:20
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 977
    11-10-2010, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  116. hmf

    Başlatan Kübraaa, 25-09-2010 19:33
    bal, hmf
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.614
    25-09-2010, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  117. Taşındı: 18001 ohsas iş sağlığı ve güvenliği standardı

    Başlatan s.simsek34, 16-09-2010 11:43
    18001, dergisi, gida, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, ohsas, sağlığı, sektörü, standardı, videolari
    •  
    •  
  118. Yağların sindirimi

    Başlatan tkn, 17-08-2010 12:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sindirimi, videolari, yağların
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.759
    tkn
    17-08-2010, 12:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.535
    25-07-2010, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  119. Arrow vitamin nedir ....

    Başlatan croht, 23-05-2010 15:48
    vitamin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 855
    23-05-2010, 15:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.656
    30-04-2010, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  120. Biyokimya özeti...

    Başlatan 001, 24-04-2010 20:20
    biyokimya, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, özeti...
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.133
    001
    24-04-2010, 20:20 son yazılan Mesajı göster
  121. maillard reaksiyonu

    Başlatan cevdet emektaş, 22-03-2010 17:01
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, maillard, mühendisligi, reaksiyonu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.804
    22-03-2010, 17:01 son yazılan Mesajı göster
  122. Lipitler

    Başlatan callaci, 15-03-2010 18:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.938
    15-03-2010, 18:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.201
    14-03-2010, 18:02 son yazılan Mesajı göster
  123. organic lab.

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:45
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 928
    09-03-2010, 17:45 son yazılan Mesajı göster
  124. food systems

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 891
    09-03-2010, 17:43 son yazılan Mesajı göster
  125. cellulose

    Başlatan omerhattab, 06-03-2010 03:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 956
    06-03-2010, 03:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 8.211
    13-02-2010, 00:53 son yazılan Mesajı göster
  126. NMR Spektroskopisi

    Başlatan bsvr, 28-01-2010 17:06
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.776
    29-01-2010, 13:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.615
    19-01-2010, 11:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.334
    19-01-2010, 11:44 son yazılan Mesajı göster
  127. Thumbs up En önemli katki maddeleri gruplari

    Başlatan filiz özgüç, 08-01-2010 13:54
    dergisi, gida, gruplari, haberleri, ilanlari, katki, maddeleri, mühendisligi, sektörü, videolari, önemli
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.152
    08-01-2010, 23:23 son yazılan Mesajı göster
  128. Sitrik asit fermentasyonu

    Başlatan besinkimyasi, 11-10-2008 23:20
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.628
    02-12-2009, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  129. Doğada Bulunan Renk Pigmentleri

    Başlatan enas57, 11-11-2009 15:12
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.762
    11-11-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  130. Mersin Üni-Gıda Kimyası Ders Notu-1

    Başlatan cedric33, 17-10-2009 12:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.200
    17-10-2009, 12:39 son yazılan Mesajı göster
  131. Laktuloz prebiyotik

    Başlatan mtkurt, 14-10-2009 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.354
    14-10-2009, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  132. Gıdalarda Biyojen Aminler

    Başlatan gıdacı06, 06-10-2009 22:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.314
    06-10-2009, 22:14 son yazılan Mesajı göster
  133. Arrow Vitaminler/Yağda çözünen vitaminler(ADEK)

    Başlatan nimfi, 27-09-2009 20:56
    adek., vitaminler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.393
    27-09-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster
  134. Glikoliz...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 27-09-2007 08:31
    dergisi, gida, glikoliz..., haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 4.348
    21-09-2009, 12:26 son yazılan Mesajı göster
  135. Food Chemistry and Analysis

    Başlatan atomesbio, 17-09-2009 15:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.181
    17-09-2009, 15:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.422
    05-05-2009, 14:50 son yazılan Mesajı göster
  136. nişasta

    Başlatan foreverfood, 05-05-2009 14:47
    nişasta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.533
    05-05-2009, 14:47 son yazılan Mesajı göster
  137. Alfa amilaz

    Başlatan enermax, 10-04-2009 20:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.780
    04-05-2009, 16:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.246
    20-04-2009, 15:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.162
    27-03-2009, 13:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.146
    27-03-2009, 13:00 son yazılan Mesajı göster
  138. Nükleik Asitler Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.971
    23-03-2009, 02:27 son yazılan Mesajı göster
  139. Vitaminler ve Mineraller Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.716
    23-03-2009, 02:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.209
    21-03-2009, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  140. Post Süt lipidleri hakkında bir sunum

    Başlatan burhanakar, 21-03-2009 20:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.746
    21-03-2009, 20:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.145
    16-03-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  141. Selüloz, gamlar, pektin ve lifler

    Başlatan gmserdartohma, 16-03-2009 13:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.791
    16-03-2009, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  142. Enzimler

    Başlatan gıda2008, 14-03-2009 16:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.152
    14-03-2009, 16:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.261
    13-03-2009, 21:23 son yazılan Mesajı göster
  143. biotechnolog

    Başlatan miko, 11-03-2009 16:19
    biotechnolog
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 904
    11-03-2009, 16:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 966
    06-03-2009, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  144. karbonhidratlar

    Başlatan efgh12, 05-03-2009 01:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    05-03-2009, 01:42 son yazılan Mesajı göster
  145. protein nedir ?proteinli besinler...

    Başlatan jansuu89, 01-03-2009 15:05
    ?proteinli, besinler..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir, protein, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.338
    01-03-2009, 15:14 son yazılan Mesajı göster
  146. Besin Kimyası Ders Notları...

    Başlatan Baldassare, 01-03-2009 09:38
    besin, dergisi, ders, gida, haberleri, ilanlari, kimyası, mühendisligi, notları..., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.947
    01-03-2009, 09:38 son yazılan Mesajı göster
  147. aminoasitler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 17:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.123
    23-02-2009, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  148. lipidler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 980
    23-02-2009, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  149. proteinler ve enzimler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.299
    23-02-2009, 14:13 son yazılan Mesajı göster
  150. karbonhidratlar

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.007
    21-02-2009, 23:33 son yazılan Mesajı göster
  151. su biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.014
    21-02-2009, 23:24 son yazılan Mesajı göster
  152. beslenme biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.030
    21-02-2009, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  153. Post Vitaminler

    Başlatan trident13, 05-02-2009 21:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.130
    05-02-2009, 21:44 son yazılan Mesajı göster
  154. Post Enzimler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 17:17
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.160
    04-02-2009, 17:17 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed