Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 292 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Kimyası

  1. Post Food chemistry ouiz 1

    Başlatan Sumeyrak, 17-03-2017 17:41
    chemistry, food
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 250
    17-03-2017, 17:41 son yazılan Mesajı göster
  2. Gıda Kimyası Ders Notları

    Başlatan kemalstr, 06-02-2017 19:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 362
    06-02-2017, 19:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 106
    03-02-2017, 13:17 son yazılan Mesajı göster
  3. Proteolitik Enzimler

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 22:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 247
    01-01-2017, 22:20 son yazılan Mesajı göster
  4. Amilazlar

    Başlatan mervecinar03, 01-01-2017 21:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 92
    01-01-2017, 21:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 215
    16-12-2016, 12:03 son yazılan Mesajı göster
  5. gıda kimyası staj defteri coca cola

    Başlatan alia66700, 21-07-2016 09:26
    gıda, kimyası
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 767
    10-10-2016, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  6. Gıdalarda Kolloidal Yapılar

    Başlatan craliy, 01-05-2016 21:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 389
    01-05-2016, 21:36 son yazılan Mesajı göster
  7. şeker fabrikası

    Başlatan sinya, 19-03-2016 17:59
    fabrikası, şeker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 509
    19-03-2016, 17:59 son yazılan Mesajı göster
  8. Sitrik Asit üretim prosesi

    Başlatan mit2000tr, 09-04-2009 19:12
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 7.715
    01-03-2016, 00:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 410
    10-02-2016, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  9. Biyojenik Aminler

    Başlatan aydinoz, 30-12-2015 10:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 544
    30-12-2015, 10:29 son yazılan Mesajı göster
  10. Nişastanın Modifikasyonu (Sunum)

    Başlatan ableange, 11-12-2015 12:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 675
    11-12-2015, 12:58 son yazılan Mesajı göster
  11. Food Lipits

    Başlatan Tuba Köklü, 11-11-2015 11:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 521
    11-11-2015, 11:38 son yazılan Mesajı göster
  12. Klordioksit

    Başlatan foodnk, 24-10-2015 12:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 564
    24-10-2015, 12:04 son yazılan Mesajı göster
  13. Süper Kritik Akışkan

    Başlatan emine.ates2, 22-10-2015 11:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 469
    22-10-2015, 11:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 9.041
    19-10-2015, 17:15 son yazılan Mesajı göster
  14. Probiyotikler ve Prebiyotikler

    Başlatan zeynepozturk, 09-10-2015 19:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 554
    09-10-2015, 19:37 son yazılan Mesajı göster
  15. Protein Tayini Yöntemleri

    Başlatan merveeee, 16-09-2015 17:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 649
    16-09-2015, 17:26 son yazılan Mesajı göster
  16. Kimya Laboratuarı (ingilizce)

    Başlatan mrvfoodengineer, 02-09-2015 17:17
    kimya, laboratuarı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 471
    02-09-2015, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  17. Mİneraller

    Başlatan Tuba Köklü, 29-07-2015 13:21
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 513
    29-07-2015, 13:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 649
    21-06-2015, 19:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.282
    07-04-2015, 16:45 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 997
    22-03-2015, 14:35 son yazılan Mesajı göster
  18. Gıda Biyokimyası Giriş

    Başlatan gazeteibrahim, 21-03-2015 16:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 618
    21-03-2015, 16:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 585
    23-02-2015, 23:40 son yazılan Mesajı göster
  19. Vitaminler

    Başlatan gzdgrbz, 07-12-2014 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 872
    07-12-2014, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  20. Arrow Toz Vitamin Üretim Yöntemi

    Başlatan sonkahraman, 30-09-2009 11:54
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.600
    01-12-2014, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  21. Kimya Lab Sheet

    Başlatan tomcruse, 24-10-2014 18:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 910
    24-10-2014, 18:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 890
    13-10-2014, 18:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.887
    13-10-2014, 17:52 son yazılan Mesajı göster
  22. Carbohyrates

    Başlatan zeynepselin, 21-09-2014 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 624
    21-09-2014, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  23. gıda kimyası

    Başlatan zsinan, 27-08-2014 17:18
    gıda, kimyası
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 804
    27-08-2014, 17:18 son yazılan Mesajı göster
  24. Alerjen Nedir?

    Başlatan mahmutgsb, 03-08-2014 06:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 804
    03-08-2014, 06:24 son yazılan Mesajı göster
  25. Fitokimyasal ve Nütrasötik

    Başlatan powerx, 08-07-2014 21:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 851
    08-07-2014, 21:08 son yazılan Mesajı göster
  26. Aromayı nasıl yaparım

    Başlatan Denizli, 29-05-2014 10:50
    gida, nasıl
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 859
    29-05-2014, 10:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 5.930
    20-04-2014, 09:54 son yazılan Mesajı göster
  27. Su Aktivitesi

    Başlatan veysel sefa, 19-03-2014 17:49
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.202
    19-03-2014, 17:49 son yazılan Mesajı göster
  28. Pigment Degradasyonu

    Başlatan Özge OYBAK, 06-03-2014 16:57
    gida, pigment
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 665
    06-03-2014, 16:57 son yazılan Mesajı göster
  29. Nişastanın Retrogradasyonu

    Başlatan theowl, 03-05-2012 18:01
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 9.806
    21-02-2014, 10:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.384
    06-01-2014, 19:47 son yazılan Mesajı göster
  30. Sensory Attributes

    Başlatan dilaraevren, 11-12-2013 16:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 576
    11-12-2013, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  31. Antioksidanlar Sunumu

    Başlatan zynb, 12-11-2013 01:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.282
    12-11-2013, 01:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.304
    24-08-2013, 08:52 son yazılan Mesajı göster
  32. Cool gliseritler

    Başlatan bht, 07-06-2013 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 772
    bht
    07-06-2013, 16:15 son yazılan Mesajı göster
  33. Proteinler

    Başlatan eliferdem, 25-05-2013 12:45
    gida, proteinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 994
    25-05-2013, 12:45 son yazılan Mesajı göster
  34. Genel Kimya Laboratuar Deneyleri

    Başlatan sgurdas, 03-05-2013 10:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.310
    03-05-2013, 10:24 son yazılan Mesajı göster
  35. Post Flavor Chemistry

    Başlatan basakozdere, 29-04-2013 17:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 643
    29-04-2013, 17:47 son yazılan Mesajı göster
  36. Balda ticari glikozun

    Başlatan ganiyusuf, 29-03-2013 16:20
    balda, ticari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 693
    29-03-2013, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  37. Gıda Biyokimyası

    Başlatan heromajezik, 11-12-2011 16:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.243
    06-03-2013, 22:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.344
    19-02-2013, 01:34 son yazılan Mesajı göster
  38. Protein Su İnteraksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 800
    08-02-2013, 13:28 son yazılan Mesajı göster
  39. Gıdalarda Maillard Reaksiyonları

    Başlatan AHUDUDUAGACI, 08-02-2013 13:26
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.473
    08-02-2013, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  40. Red face kuru gıdada kimyasal analizler

    Başlatan pkz06, 28-12-2012 10:23
    analizler, gida, gıdada, kimyasal, kuru
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 729
    28-12-2012, 10:23 son yazılan Mesajı göster
  41. Post Proteinler

    Başlatan mhrzkn, 05-12-2012 12:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 659
    05-12-2012, 12:50 son yazılan Mesajı göster
  42. Gıdalarla Gelen Kimyasal Tehlikeler

    Başlatan baymert, 02-12-2012 22:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 826
    02-12-2012, 22:03 son yazılan Mesajı göster
  43. Biyoteknoloji - Nükleik Asitler

    Başlatan mesuttolan19, 25-09-2011 12:28
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 960
    22-11-2012, 13:10 son yazılan Mesajı göster
  44. Antioksidanlar

    Başlatan gzmsncn, 17-04-2012 15:29
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 988
    22-11-2012, 13:06 son yazılan Mesajı göster
  45. Yemlerde ham besİn madde analİzlerİ

    Başlatan osmannalbant, 12-11-2012 13:40
    analİzlerİ, besın, gida, ham, madde, yemlerde
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 940
    12-11-2012, 13:40 son yazılan Mesajı göster
  46. Arpa ve Bira

    Başlatan ezgitt, 16-10-2012 15:25
    arpa, bira, gida
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 805
    16-10-2012, 15:25 son yazılan Mesajı göster
  47. Enzimler

    Başlatan memetcicek, 14-10-2012 12:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 979
    14-10-2012, 12:33 son yazılan Mesajı göster
  48. Suda Sertlik Tayini

    Başlatan nagihan123, 30-08-2012 19:36
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.619
    30-08-2012, 19:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.303
    30-08-2012, 19:23 son yazılan Mesajı göster
  49. palu içme suyu final

    Başlatan cehennem2005, 26-08-2012 17:23
    dergisi, final, gida, haberleri, içme, ilanlari, mühendisligi, palu, sektörü, suyu, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 601
    26-08-2012, 17:23 son yazılan Mesajı göster
  50. Biyokimya (genel)

    Başlatan cap, 25-08-2012 22:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.055
    cap
    25-08-2012, 22:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.684
    02-08-2012, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  51. Zülallar (Proteinler - Azerice)

    Başlatan elmir, 20-07-2012 19:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.900
    20-07-2012, 19:14 son yazılan Mesajı göster
  52. Vitaminler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 15:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 741
    06-07-2012, 15:01 son yazılan Mesajı göster
  53. Mineraller

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 748
    06-07-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
  54. Lipitler

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.247
    06-07-2012, 14:57 son yazılan Mesajı göster
  55. Karbonhidratlar

    Başlatan foodman34, 06-07-2012 14:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 969
    06-07-2012, 14:55 son yazılan Mesajı göster
  56. Gıda kongresinden

    Başlatan fatmason, 28-06-2012 10:48
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kongresinden, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 612
    28-06-2012, 10:48 son yazılan Mesajı göster
  57. Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan gomez086, 12-06-2012 08:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.263
    12-06-2012, 08:47 son yazılan Mesajı göster
  58. squalen

    Başlatan yeon, 28-05-2012 14:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, squalen, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 933
    28-05-2012, 14:30 son yazılan Mesajı göster
  59. Hücre

    Başlatan cihadcetin06, 14-05-2012 00:58
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 582
    14-05-2012, 00:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 975
    06-05-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  60. Akrilamid ve Gıdalarda Bulunuşu

    Başlatan lionserdar, 06-05-2012 14:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 839
    06-05-2012, 14:00 son yazılan Mesajı göster
  61. Gıda Katkı Maddeleri

    Başlatan osman, 01-05-2012 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 858
    01-05-2012, 16:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.332
    07-04-2012, 12:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.754
    19-03-2012, 00:19 son yazılan Mesajı göster
  62. Enerjinin Fermentasyonla Kazanılması

    Başlatan muratdogan, 18-03-2012 20:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 679
    18-03-2012, 20:44 son yazılan Mesajı göster
  63. Gıda Toksikolojisi Ders Notları (OMÜ)

    Başlatan enderun, 17-03-2012 20:00
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.820
    17-03-2012, 20:00 son yazılan Mesajı göster
  64. Kinesthetics or Texture

    Başlatan izmirfood, 11-03-2012 00:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 795
    11-03-2012, 00:35 son yazılan Mesajı göster
  65. Taşındı: Karbonhidratlar

    Başlatan üçnokta, 07-03-2012 23:22
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, karbonhidratlar, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  66. Lipoproteinler

    Başlatan beco00, 28-02-2012 16:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 849
    28-02-2012, 16:20 son yazılan Mesajı göster
  67. nişastanın enzimatik yolla analizi

    Başlatan nurelif, 25-02-2012 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.471
    25-02-2012, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  68. balda HMF oluşumu

    Başlatan glsmbkr, 22-02-2012 10:35
    balda, dergisi, gida, haberleri, hmf, ilanlari, mühendisligi, oluşumu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.483
    22-02-2012, 10:35 son yazılan Mesajı göster
  69. Toxins in food

    Başlatan candas2002, 19-02-2012 19:04
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toxins, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 719
    19-02-2012, 19:04 son yazılan Mesajı göster
  70. Sinigrin

    Başlatan altar17, 15-02-2012 07:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 890
    15-02-2012, 07:40 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.169
    11-02-2012, 14:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.036
    30-01-2012, 15:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.034
    08-01-2012, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  71. Yağ Asitleri

    Başlatan mayca, 08-01-2012 22:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.035
    08-01-2012, 22:56 son yazılan Mesajı göster
  72. Gıda kimyası modülü

    Başlatan YASİNOYMAN, 02-01-2012 19:34
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kimyası, modülü, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.144
    02-01-2012, 19:34 son yazılan Mesajı göster
  73. enzim teknolojisi

    Başlatan baydilek, 13-12-2011 02:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.337
    13-12-2011, 02:07 son yazılan Mesajı göster
  74. Gel electrophoresis of proteins

    Başlatan orhanvegs, 06-12-2011 15:22
    dergisi, electrophoresis, gel, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, proteins, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 701
    06-12-2011, 15:22 son yazılan Mesajı göster
  75. Post Elzem Aminoasitler

    Başlatan busra838, 06-12-2011 12:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16.315
    06-12-2011, 12:14 son yazılan Mesajı göster
  76. nişasta üretimi enerji-kütle denkliği

    Başlatan 198947, 05-12-2011 15:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.802
    05-12-2011, 15:24 son yazılan Mesajı göster
  77. carbohydrate

    Başlatan ademircan.91, 29-11-2011 13:36
    carbohydrate, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 891
    29-11-2011, 13:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 802
    28-11-2011, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  78. Post Besin Lifi

    Başlatan busra838, 12-11-2011 19:32
    besin, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lifi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.437
    27-11-2011, 15:28 son yazılan Mesajı göster
  79. enzyme kinetics practice problems

    Başlatan ademircan.91, 27-11-2011 01:21
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, practice, problems, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 699
    27-11-2011, 01:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.300
    20-11-2011, 12:18 son yazılan Mesajı göster
  80. Emülsiyonlar

    Başlatan hzl, 16-11-2011 10:51
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.034
    hzl
    16-11-2011, 16:01 son yazılan Mesajı göster
  81. Gıda kimyası

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.368
    11-11-2011, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  82. Karbonhidratlar

    Başlatan Cracker, 11-11-2011 22:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 886
    11-11-2011, 22:22 son yazılan Mesajı göster
  83. zeytin analizleri

    Başlatan dlbrcm, 04-11-2011 14:56
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, zeytin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.287
    04-11-2011, 14:56 son yazılan Mesajı göster
  84. Post Proteinler

    Başlatan mbyrktr, 01-11-2011 21:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 721
    01-11-2011, 21:04 son yazılan Mesajı göster
  85. Smile Makro Mineraller

    Başlatan murat1987, 25-10-2011 01:00
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.161
    25-10-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  86. Kjeldahl metodu ile protein tayini

    Başlatan ukur, 20-10-2011 01:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.135
    20-10-2011, 01:05 son yazılan Mesajı göster
  87. Peynirde Asitlik Tayini

    Başlatan BAYMEDİKAL, 12-10-2011 10:34
    asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirde, sektörü, tayini, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.804
    12-10-2011, 10:34 son yazılan Mesajı göster
  88. ext. yağ asitliği tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:16
    ext.yağ asitliği
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.114
    11-10-2011, 13:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.234
    11-10-2011, 13:14 son yazılan Mesajı göster
  89. gluten tayini

    Başlatan tusunami1234, 11-10-2011 13:13
    gluten
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.006
    11-10-2011, 13:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.654
    30-06-2011, 16:00 son yazılan Mesajı göster
  90. Saponİnler

    Başlatan oflufuk, 30-06-2011 15:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, saponİnler, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 936
    30-06-2011, 15:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.216
    14-05-2011, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  91. Gıda Kimyası

    Başlatan engnblgn, 16-04-2011 18:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7.029
    16-04-2011, 18:06 son yazılan Mesajı göster
  92. Gıda Biyokimyası Ders Notları

    Başlatan senator38, 13-04-2011 21:28
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.989
    13-04-2011, 21:28 son yazılan Mesajı göster
  93. Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri

    Başlatan synergicx, 06-04-2011 23:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.267
    06-04-2011, 23:32 son yazılan Mesajı göster
  94. Carbonhydrates

    Başlatan esr, 27-03-2011 20:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 875
    esr
    27-03-2011, 20:05 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.670
    25-03-2011, 21:58 son yazılan Mesajı göster
  95. Emülsiyonlar

    Başlatan ertugay, 23-03-2011 09:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.556
    23-03-2011, 09:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 918
    18-03-2011, 11:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.040
    18-03-2011, 10:37 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.048
    18-03-2011, 10:31 son yazılan Mesajı göster
  96. Besinlerde Tekstür

    Başlatan gmcihankaya, 14-03-2011 10:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.122
    14-03-2011, 10:09 son yazılan Mesajı göster
  97. Gıda Biyokimyası

    Başlatan prokain42, 04-03-2011 23:41
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.262
    05-03-2011, 02:10 son yazılan Mesajı göster
  98. IFU METHODLAR - IFU2 - Ethanol GC rev.

    Başlatan bohemian84, 23-02-2011 09:33
    dergisi, ethanol, gida, haberleri, ifu, ifu2, ilanlari, methodlar, mühendisligi, rev., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 762
    23-02-2011, 09:33 son yazılan Mesajı göster
  99. Thumbs up Karbonhidratlar

    Başlatan prokain42, 06-02-2011 16:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 977
    06-02-2011, 16:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.762
    28-01-2011, 23:47 son yazılan Mesajı göster
  100. Gıda Kimyası Enzimler

    Başlatan semihkanatlar, 23-01-2011 16:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.067
    23-01-2011, 16:18 son yazılan Mesajı göster
  101. Besin Kimyası

    Başlatan mutlu_rmzn, 14-01-2011 19:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.996
    14-01-2011, 19:27 son yazılan Mesajı göster
  102. Cool Tahil bazli gidalarda akrİlamİd

    Başlatan omer11353, 13-01-2011 16:46
    akrİlamİd
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.100
    13-01-2011, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  103. Vitaminler

    Başlatan krhn, 08-11-2010 09:58
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 842
    06-01-2011, 21:35 son yazılan Mesajı göster
  104. Lightbulb Su ve Fonksiyonları

    Başlatan callaci, 29-12-2010 19:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.015
    29-12-2010, 19:20 son yazılan Mesajı göster
  105. food chem

    Başlatan bunyamin-027, 11-11-2010 15:27
    chem, dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 753
    11-11-2010, 15:27 son yazılan Mesajı göster
  106. Süt ve Kremada Asitlik Tayini

    Başlatan sss, 15-10-2010 19:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.590
    sss
    15-10-2010, 19:02 son yazılan Mesajı göster
  107. aminoasitlerin yapısı

    Başlatan nittahales, 15-10-2010 10:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 847
    15-10-2010, 10:04 son yazılan Mesajı göster
  108. instrumentation for fermentation

    Başlatan ibrahim1453, 13-10-2010 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 703
    13-10-2010, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  109. Cell Growth

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:30
    cell, dergisi, gida, growth, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 651
    11-10-2010, 18:30 son yazılan Mesajı göster
  110. Enzim Kinetiği

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:24
    dergisi, enzim, gida, haberleri, ilanlari, kinetiği, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.318
    11-10-2010, 18:24 son yazılan Mesajı göster
  111. Enzyme Kinetics

    Başlatan gıdacı06, 11-10-2010 18:20
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 777
    11-10-2010, 18:20 son yazılan Mesajı göster
  112. hmf

    Başlatan Kübraaa, 25-09-2010 19:33
    bal, hmf
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.395
    25-09-2010, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  113. Taşındı: 18001 ohsas iş sağlığı ve güvenliği standardı

    Başlatan s.simsek34, 16-09-2010 11:43
    18001, dergisi, gida, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, ohsas, sağlığı, sektörü, standardı, videolari
    •  
    •  
  114. Yağların sindirimi

    Başlatan tkn, 17-08-2010 12:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sindirimi, videolari, yağların
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.506
    tkn
    17-08-2010, 12:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.234
    25-07-2010, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  115. Arrow vitamin nedir ....

    Başlatan croht, 23-05-2010 15:48
    vitamin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 635
    23-05-2010, 15:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.313
    30-04-2010, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  116. Biyokimya özeti...

    Başlatan 001, 24-04-2010 20:20
    biyokimya, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, özeti...
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.811
    001
    24-04-2010, 20:20 son yazılan Mesajı göster
  117. maillard reaksiyonu

    Başlatan cevdet emektaş, 22-03-2010 17:01
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, maillard, mühendisligi, reaksiyonu, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.545
    22-03-2010, 17:01 son yazılan Mesajı göster
  118. Lipitler

    Başlatan callaci, 15-03-2010 18:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.556
    15-03-2010, 18:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 922
    14-03-2010, 18:02 son yazılan Mesajı göster
  119. organic lab.

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:45
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 725
    09-03-2010, 17:45 son yazılan Mesajı göster
  120. food systems

    Başlatan exeren, 09-03-2010 17:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 692
    09-03-2010, 17:43 son yazılan Mesajı göster
  121. cellulose

    Başlatan omerhattab, 06-03-2010 03:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 777
    06-03-2010, 03:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 7.280
    13-02-2010, 00:53 son yazılan Mesajı göster
  122. NMR Spektroskopisi

    Başlatan bsvr, 28-01-2010 17:06
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.408
    29-01-2010, 13:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.240
    19-01-2010, 11:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.079
    19-01-2010, 11:44 son yazılan Mesajı göster
  123. Thumbs up En önemli katki maddeleri gruplari

    Başlatan filiz özgüç, 08-01-2010 13:54
    dergisi, gida, gruplari, haberleri, ilanlari, katki, maddeleri, mühendisligi, sektörü, videolari, önemli
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 946
    08-01-2010, 23:23 son yazılan Mesajı göster
  124. Sitrik asit fermentasyonu

    Başlatan besinkimyasi, 11-10-2008 23:20
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2.365
    02-12-2009, 18:18 son yazılan Mesajı göster
  125. Doğada Bulunan Renk Pigmentleri

    Başlatan enas57, 11-11-2009 15:12
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.358
    11-11-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  126. Mersin Üni-Gıda Kimyası Ders Notu-1

    Başlatan cedric33, 17-10-2009 12:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.820
    17-10-2009, 12:39 son yazılan Mesajı göster
  127. Laktuloz prebiyotik

    Başlatan mtkurt, 14-10-2009 14:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.057
    14-10-2009, 14:43 son yazılan Mesajı göster
  128. Gıdalarda Biyojen Aminler

    Başlatan gıdacı06, 06-10-2009 22:14
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.064
    06-10-2009, 22:14 son yazılan Mesajı göster
  129. Arrow Vitaminler/Yağda çözünen vitaminler(ADEK)

    Başlatan nimfi, 27-09-2009 20:56
    adek., vitaminler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.055
    27-09-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster
  130. Glikoliz...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 27-09-2007 08:31
    dergisi, gida, glikoliz..., haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 4.060
    21-09-2009, 12:26 son yazılan Mesajı göster
  131. Food Chemistry and Analysis

    Başlatan atomesbio, 17-09-2009 15:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 948
    17-09-2009, 15:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.322
    05-05-2009, 14:50 son yazılan Mesajı göster
  132. nişasta

    Başlatan foreverfood, 05-05-2009 14:47
    nişasta
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.270
    05-05-2009, 14:47 son yazılan Mesajı göster
  133. Alfa amilaz

    Başlatan enermax, 10-04-2009 20:12
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.426
    04-05-2009, 16:12 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.031
    20-04-2009, 15:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 914
    27-03-2009, 13:02 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 905
    27-03-2009, 13:00 son yazılan Mesajı göster
  134. Nükleik Asitler Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.684
    23-03-2009, 02:27 son yazılan Mesajı göster
  135. Vitaminler ve Mineraller Sunum

    Başlatan rebellious07, 23-03-2009 02:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.386
    23-03-2009, 02:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 980
    21-03-2009, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  136. Post Süt lipidleri hakkında bir sunum

    Başlatan burhanakar, 21-03-2009 20:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.451
    21-03-2009, 20:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 883
    16-03-2009, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  137. Selüloz, gamlar, pektin ve lifler

    Başlatan gmserdartohma, 16-03-2009 13:38
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.490
    16-03-2009, 13:38 son yazılan Mesajı göster
  138. Enzimler

    Başlatan gıda2008, 14-03-2009 16:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 936
    14-03-2009, 16:44 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.005
    13-03-2009, 21:23 son yazılan Mesajı göster
  139. biotechnolog

    Başlatan miko, 11-03-2009 16:19
    biotechnolog
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 704
    11-03-2009, 16:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 759
    06-03-2009, 17:21 son yazılan Mesajı göster
  140. karbonhidratlar

    Başlatan efgh12, 05-03-2009 01:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 801
    05-03-2009, 01:42 son yazılan Mesajı göster
  141. protein nedir ?proteinli besinler...

    Başlatan jansuu89, 01-03-2009 15:05
    ?proteinli, besinler..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir, protein, sektörü, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.020
    01-03-2009, 15:14 son yazılan Mesajı göster
  142. Besin Kimyası Ders Notları...

    Başlatan Baldassare, 01-03-2009 09:38
    besin, dergisi, ders, gida, haberleri, ilanlari, kimyası, mühendisligi, notları..., sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.329
    01-03-2009, 09:38 son yazılan Mesajı göster
  143. aminoasitler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 17:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 794
    23-02-2009, 17:22 son yazılan Mesajı göster
  144. lipidler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:15
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 781
    23-02-2009, 14:15 son yazılan Mesajı göster
  145. proteinler ve enzimler

    Başlatan qqqzrep, 23-02-2009 14:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.019
    23-02-2009, 14:13 son yazılan Mesajı göster
  146. karbonhidratlar

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 807
    21-02-2009, 23:33 son yazılan Mesajı göster
  147. su biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 23:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.613
    21-02-2009, 23:24 son yazılan Mesajı göster
  148. beslenme biyokimyası

    Başlatan qqqzrep, 21-02-2009 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.718
    21-02-2009, 22:50 son yazılan Mesajı göster
  149. Post Vitaminler

    Başlatan trident13, 05-02-2009 21:44
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 900
    05-02-2009, 21:44 son yazılan Mesajı göster
  150. Post Enzimler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 17:17
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 911
    04-02-2009, 17:17 son yazılan Mesajı göster
  151. Post Nükleik Asitler

    Başlatan trident13, 04-02-2009 12:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 898
    04-02-2009, 12:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.573
    30-01-2009, 18:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.523
    09-01-2009, 12:34 son yazılan Mesajı göster
  152. Enzim kinetiği

    Başlatan bakanay, 09-01-2009 12:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.492
    09-01-2009, 12:30 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed