Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 452 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Mikrobiyolojisi

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 780
    30-11-2017, 14:04 son yazılan Mesajı göster
  1. Besiyerleri ve Özellikleri

    Başlatan ltate36, 21-11-2017 04:10
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 226
    21-11-2017, 04:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.390
    28-02-2017, 23:39 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 587
    14-01-2017, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  2. vidas cihazı ve akredite

    Başlatan fatma33, 12-12-2016 08:10
    cihazı, vidas
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 568
    12-12-2016, 08:10 son yazılan Mesajı göster
  3. salmonella spp aranması

    Başlatan fatma33, 11-11-2016 09:22
    salmonella, spp
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 686
    11-11-2016, 09:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 565
    11-11-2016, 09:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 362
    10-11-2016, 15:04 son yazılan Mesajı göster
  4. Clostridium

    Başlatan murat210, 29-10-2016 15:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 465
    29-10-2016, 15:06 son yazılan Mesajı göster
  5. Tek Hücre Proteinleri

    Başlatan tskaplani, 14-12-2011 18:52
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, proteinleri, sektörü, tek, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.892
    04-10-2016, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  6. Filtrasyon

    Başlatan gkuru, 18-08-2016 22:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 542
    18-08-2016, 22:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 633
    19-06-2016, 15:47 son yazılan Mesajı göster
  7. super Gida Mikrobiyolojisi sunum Dersi 2-3

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:38
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.058
    07-06-2016, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  8. Gıda Mikrobiyolojisi

    Başlatan Bedriye Tümer, 23-05-2016 14:51
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 651
    23-05-2016, 14:51 son yazılan Mesajı göster
  9. Membrane Filtration Guidelines

    Başlatan savas1simsek, 26-04-2016 23:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 589
    26-04-2016, 23:02 son yazılan Mesajı göster
  10. Funguslar ve Mikotoksinler

    Başlatan srymln, 26-04-2016 13:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 558
    26-04-2016, 13:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 627
    24-04-2016, 13:35 son yazılan Mesajı göster
  11. Lightbulb Listeria Monocytogenes Analizi

    Başlatan Busra Timur, 10-09-2014 16:08
    listeria, monocytogenes
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.338
    17-04-2016, 13:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 761
    28-03-2016, 17:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 923
    29-02-2016, 23:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.100
    26-12-2015, 15:03 son yazılan Mesajı göster
  12. Koliform bakteriler yardım!...

    Başlatan bilana, 17-12-2015 15:43
    bakteriler, koliform
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 586
    17-12-2015, 15:43 son yazılan Mesajı göster
  13. Besiyeri Geliştirme

    Başlatan probiyotik, 20-11-2015 01:46
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 689
    20-11-2015, 01:46 son yazılan Mesajı göster
  14. Gıda Mikrobiyolojisi Uygulama

    Başlatan KlimienS, 10-11-2015 16:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 864
    10-11-2015, 16:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 743
    03-09-2015, 00:05 son yazılan Mesajı göster
  15. Post mikrobiyolojik_kriterler

    Başlatan bht, 11-04-2015 17:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.053
    bht
    11-04-2015, 17:55 son yazılan Mesajı göster
  16. gıda mikrobiyolojisi

    Başlatan tamergoktas, 10-04-2015 16:50
    gıda, mikrobiyolojisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 894
    10-04-2015, 16:50 son yazılan Mesajı göster
  17. Lightbulb Su Numunesi Alma

    Başlatan merve35, 09-04-2015 20:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 996
    09-04-2015, 20:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.097
    ETG
    02-04-2015, 19:19 son yazılan Mesajı göster
  18. gida kaynakli hastaliklar

    Başlatan tmlarzu, 08-01-2015 14:55
    gida, kaynakli
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.561
    12-03-2015, 12:42 son yazılan Mesajı göster
  19. Brucella

    Başlatan nesetbk, 07-03-2015 13:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 720
    07-03-2015, 13:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 883
    04-03-2015, 18:31 son yazılan Mesajı göster
  20. Prionlar

    Başlatan Sinemis93, 23-02-2015 22:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 993
    23-02-2015, 22:58 son yazılan Mesajı göster
  21. Shigella Dizanteri

    Başlatan hoshga, 19-02-2015 00:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 748
    19-02-2015, 00:59 son yazılan Mesajı göster
  22. Besiyeri Pozitif doğrulama Yardım!

    Başlatan banbur, 18-02-2015 19:10
    besiyeri, pozitif
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 779
    18-02-2015, 19:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 4.494
    15-12-2014, 09:32 son yazılan Mesajı göster
  23. Gıda Yoluyla Bulaşan Bakteriler

    Başlatan smoker, 08-12-2014 18:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 935
    08-12-2014, 18:54 son yazılan Mesajı göster
  24. E.coli O157:H7

    Başlatan betes, 08-12-2014 01:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 879
    08-12-2014, 01:02 son yazılan Mesajı göster
  25. Clostridium botulinum

    Başlatan Genç Gıdacı, 06-12-2014 18:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 743
    06-12-2014, 18:56 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 4.096
    26-11-2014, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  26. Candida ile Sitrik Asit Üretimi

    Başlatan gıda_mühendisi, 25-11-2014 01:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.231
    25-11-2014, 01:27 son yazılan Mesajı göster
  27. Bacterial and Fungal Toxins

    Başlatan bktsgbsn, 18-11-2014 16:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 958
    18-11-2014, 16:55 son yazılan Mesajı göster
  28. Shigella

    Başlatan hoshga, 22-10-2014 11:19
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 868
    22-10-2014, 11:19 son yazılan Mesajı göster
  29. Post Baharatların Antimikrobiyal Etkileri

    Başlatan mltm06, 17-10-2014 15:34
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.089
    17-10-2014, 15:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 915
    16-10-2014, 10:37 son yazılan Mesajı göster
  30. Post E.Coli ve Yatık Slant

    Başlatan baharelcicek, 13-10-2014 21:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 665
    13-10-2014, 21:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 889
    06-10-2014, 17:28 son yazılan Mesajı göster
  31. E-coli sunum

    Başlatan deryaistanbul, 25-08-2014 20:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.257
    25-08-2014, 20:09 son yazılan Mesajı göster
  32. Question Mikotoksinlerin işinlanmasi (yardim)

    Başlatan madmizah, 11-06-2014 15:54
    mikotoksin, ışınlama
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    11-06-2014, 15:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 830
    18-05-2014, 22:04 son yazılan Mesajı göster
  33. Listeria Monocytogenes Analizi

    Başlatan prometheus, 22-04-2014 20:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.008
    22-04-2014, 20:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 902
    18-03-2014, 10:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.240
    01-03-2014, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  34. En Muhtemel Sayı (EMS) Yöntemi

    Başlatan RABİA, 12-12-2013 00:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.785
    12-12-2013, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  35. Hazır besiyerleri

    Başlatan mervetolunay, 21-11-2013 10:28
    besiyerleri, hazır
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 977
    21-11-2013, 23:07 son yazılan Mesajı göster
  36. Gıda Mikrobiyolojisi Staphylococcus aureus

    Başlatan mak, 06-11-2013 20:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.253
    mak
    06-11-2013, 20:39 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.056
    23-10-2013, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  37. gıda mikrobiyolojisi 4-5

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 23-08-2007 12:46
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.553
    02-09-2013, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  38. 17025 Kalite El Kitabı

    Başlatan skywide, 27-11-2010 10:35
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 3.085
    28-08-2013, 12:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.267
    15-05-2013, 22:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.575
    11-05-2013, 14:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.908
    04-05-2013, 18:52 son yazılan Mesajı göster
  39. listeria

    Başlatan Pelin Evcil, 25-04-2013 19:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 938
    25-04-2013, 19:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 4.475
    23-04-2013, 14:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.112
    20-03-2013, 16:26 son yazılan Mesajı göster
  40. Smile Saccharomyces Cerevisiae Afişi

    Başlatan KarameL, 20-03-2013 12:47
    cerevisiae, saccharomyces
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.058
    20-03-2013, 12:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.636
    12-03-2013, 17:25 son yazılan Mesajı göster
  41. Microbiological Analysis Of Milk

    Başlatan omersezer, 21-02-2013 12:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.167
    21-02-2013, 12:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.585
    12-02-2013, 22:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.479
    20-01-2013, 20:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.199
    08-01-2013, 02:45 son yazılan Mesajı göster
  42. Maya ve küfler

    Başlatan ceydaakyol14, 02-01-2013 05:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.520
    02-01-2013, 05:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.696
    22-12-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  43. Arrow Moleküler Biyolojik Yöntemler

    Başlatan furkandemirgul, 27-09-2012 10:08
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.443
    22-12-2012, 03:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.038
    17-12-2012, 14:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.171
    17-12-2012, 00:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.401
    11-12-2012, 17:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.866
    11-12-2012, 09:11 son yazılan Mesajı göster
  44. Shigella Bakterisi Sunum...

    Başlatan babaadem, 25-11-2012 18:19
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.731
    25-11-2012, 18:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.801
    24-11-2012, 23:00 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.095
    19-11-2012, 00:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 894
    15-11-2012, 12:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.093
    06-11-2012, 09:09 son yazılan Mesajı göster
  45. Exclamation merck mikrobiyoloji el kitabı

    Başlatan gıdacı_8891, 30-10-2012 23:01
    gida, kitabı, merck, merck mikrobiyoliji, mikrobiyoloji
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.557
    30-10-2012, 23:01 son yazılan Mesajı göster
  46. Konservelerdeki mikrobiyolojik bozulmalar

    Başlatan aceylan00, 19-10-2012 19:38
    bozulmalar, gida, konservelerdeki, mikrobiyolojik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.143
    19-10-2012, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  47. Fermente Gıdalarda Kullanılan Mayalar

    Başlatan sahdarms, 18-10-2012 07:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.136
    18-10-2012, 07:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.336
    18-10-2012, 00:31 son yazılan Mesajı göster
  48. Clostridium Perfringens ppt

    Başlatan Didem GOGUS, 15-10-2012 22:40
    clostridium, gida, perfringens, ppt
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.401
    16-10-2012, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  49. Campylobacter

    Başlatan Didem GOGUS, 15-10-2012 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.032
    15-10-2012, 22:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.412
    13-10-2012, 18:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.441
    28-09-2012, 21:10 son yazılan Mesajı göster
  50. Question kullanlan besiyer nelerdir??

    Başlatan pkz06, 03-09-2012 14:35
    besiyer, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanlan, mühendisligi, nelerdir??, sektörü, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.078
    07-09-2012, 20:02 son yazılan Mesajı göster
  51. Claviceps purpurea

    Başlatan Mucahit, 08-08-2012 20:18
    claviceps, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, purpurea, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 945
    08-08-2012, 20:18 son yazılan Mesajı göster
  52. Gıdaların Mikrobiyolojik Analizi

    Başlatan o_listening, 08-08-2012 16:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.276
    08-08-2012, 16:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.820
    27-07-2012, 07:28 son yazılan Mesajı göster
  53. Besiyerleri

    Başlatan yns_food, 26-03-2010 06:19
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.751
    17-07-2012, 20:50 son yazılan Mesajı göster
  54. Post Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar

    Başlatan qubish, 13-07-2012 13:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.479
    13-07-2012, 13:47 son yazılan Mesajı göster
  55. Foodborne Infections (Tr + Eng)

    Başlatan anorak, 12-06-2012 20:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.045
    12-06-2012, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  56. Thumbs up Gıda Biyolojisi Ders Notu

    Başlatan yarenerhan, 06-06-2012 13:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.355
    06-06-2012, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  57. Red face gıda zehirlenmeleri

    Başlatan devmadenciali, 06-06-2012 12:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 865
    06-06-2012, 12:43 son yazılan Mesajı göster
  58. hammadde kimyasa analizler

    Başlatan cemilcan19, 28-04-2012 14:33
    analizler, dergisi, gida, haberleri, hammadde, ilanlari, kimyasa, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 958
    28-04-2012, 16:21 son yazılan Mesajı göster
  59. Post Bacillus cereus aranması ve sayımı

    Başlatan zeyna83, 13-12-2011 23:16
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.486
    bel
    19-04-2012, 20:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.123
    15-04-2012, 18:29 son yazılan Mesajı göster
  60. Mikroorganizmalar ve sayım yöntemleri

    Başlatan papa, 31-03-2012 13:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.758
    31-03-2012, 13:04 son yazılan Mesajı göster
  61. Vibrio cholerae

    Başlatan osmanlı9, 30-03-2012 23:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 816
    30-03-2012, 23:31 son yazılan Mesajı göster
  62. Post Hijyen Eğitimi

    Başlatan ogiritli, 30-03-2012 13:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.075
    30-03-2012, 13:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.216
    14-03-2012, 23:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.951
    11-03-2012, 18:13 son yazılan Mesajı göster
  63. Lightbulb LAHANA SiYAH DAMAR ÇÜRÜKLÜĞÜ

    Başlatan Cyann, 11-03-2012 12:36
    ÇÜrÜklÜĞÜ, damar, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lahana, mühendisligi, sektörü, siyah, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.143
    11-03-2012, 12:36 son yazılan Mesajı göster
  64. En Muhtemel Sayı Yöntemi deney raporu

    Başlatan dkose, 05-03-2012 11:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.395
    05-03-2012, 11:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.295
    05-03-2012, 10:58 son yazılan Mesajı göster
  65. Suyun Mikrobiyal Analizi

    Başlatan dkose, 05-03-2012 10:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.540
    05-03-2012, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  66. Sütün Mikrobiyolojik Analizi

    Başlatan dkose, 05-03-2012 10:51
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.285
    05-03-2012, 10:51 son yazılan Mesajı göster
  67. Taşındı: maya ve küf analizleri

    Başlatan elenceli, 04-03-2012 23:48
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, küf, maya, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  68. Viral enfeksiyonlar

    Başlatan Peachy, 04-03-2012 14:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 915
    04-03-2012, 14:35 son yazılan Mesajı göster
    •  
    •  
  69. Gıda Yoluyla Bulaşan Zoonlar

    Başlatan D y n a m i c, 03-01-2012 23:27
    bulaşan, dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yoluyla, zoonlar
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.231
    04-01-2012, 10:30 son yazılan Mesajı göster
  70. bakteri sayımları...

    Başlatan tubadaysal, 29-11-2007 12:42
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.960
    16-12-2011, 16:12 son yazılan Mesajı göster
  71. risk yönetimi değerlendirmesi

    Başlatan klmyn, 16-12-2011 13:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.343
    16-12-2011, 13:02 son yazılan Mesajı göster
  72. Mikroorganizmalardan Enzim Üretimi

    Başlatan tskaplani, 14-12-2011 19:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.177
    14-12-2011, 19:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.224
    14-12-2011, 12:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 974
    14-12-2011, 12:16 son yazılan Mesajı göster
  73. Gıdalardaki Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan hacerpau, 12-12-2011 15:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.045
    12-12-2011, 15:39 son yazılan Mesajı göster
  74. Gıdalarda Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan VURGUN, 07-12-2011 17:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 973
    07-12-2011, 17:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.170
    02-12-2011, 00:41 son yazılan Mesajı göster
  75. mikrobiyolojik metot

    Başlatan menekse08, 27-11-2011 23:15
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, metot, mikrobiyolojik, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 996
    28-11-2011, 09:07 son yazılan Mesajı göster
  76. Gıda Mikrobiyolojisi ders notları

    Başlatan ankebut46, 27-10-2011 16:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6.752
    27-10-2011, 16:29 son yazılan Mesajı göster
  77. Su Legionella Analizi

    Başlatan skumova, 21-09-2011 15:12
    analizi, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, legionella, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.385
    21-09-2011, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  78. Allycillobacillus

    Başlatan skumova, 21-09-2011 15:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 972
    21-09-2011, 15:11 son yazılan Mesajı göster
  79. Thumbs up super Gida Mikrobiyolojisi Sunum I.Bölüm

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:36
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.905
    17-09-2011, 02:39 son yazılan Mesajı göster
  80. Biyoteknoloji I Enzim Teknolojisi

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.778
    17-09-2011, 02:30 son yazılan Mesajı göster
  81. bakteri tutuklama

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 867
    17-09-2011, 02:24 son yazılan Mesajı göster
  82. Amino Asitlerin Yıkılımı

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.060
    17-09-2011, 02:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.186
    14-08-2011, 17:32 son yazılan Mesajı göster
  83. Anket Anket: Gıdalardaki Mikrobiyolojik Tehlikeler

    Başlatan ersinturcan, 11-08-2011 15:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.367
    11-08-2011, 15:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.698
    20-07-2011, 20:53 son yazılan Mesajı göster
  84. pathogen table

    Başlatan asel, 20-07-2011 15:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, pathogen, sektörü, table, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.080
    20-07-2011, 15:30 son yazılan Mesajı göster
  85. Spirulina

    Başlatan hasant, 18-07-2011 01:20
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, spirulina, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 961
    18-07-2011, 01:20 son yazılan Mesajı göster
  86. vibriolar

    Başlatan ilkayinan, 11-06-2011 22:47
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, vibriolar, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.370
    11-06-2011, 22:47 son yazılan Mesajı göster
  87. escherichia coli

    Başlatan ilkayinan, 11-06-2011 22:34
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.102
    11-06-2011, 22:34 son yazılan Mesajı göster
  88. Gıda Mikrobiyolojisi Kitap

    Başlatan ahasverus, 09-05-2011 16:14
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kitap, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.220
    09-05-2011, 16:14 son yazılan Mesajı göster
  89. Gıda Muhafaza Metotları

    Başlatan pamuk kedim, 08-05-2011 14:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.581
    08-05-2011, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  90. Pestisid Toksikoloji

    Başlatan kenanulavur, 30-04-2011 16:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.061
    30-04-2011, 16:54 son yazılan Mesajı göster
  91. Gram Pozitif ve Negatif Bakteriler

    Başlatan engnblgn, 17-04-2011 22:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8.465
    17-04-2011, 22:33 son yazılan Mesajı göster
  92. animasyon ette mikrobiyolojik analiz

    Başlatan omerhattab, 17-03-2010 19:05
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.390
    16-04-2011, 08:48 son yazılan Mesajı göster
    •  
    •  
  93. Thumbs up Aseptik Dolum Tekniği

    Başlatan opsiyonel, 31-03-2011 01:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.255
    31-03-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  94. general microbiology lecture

    Başlatan esr, 27-03-2011 21:25
    dergisi, general, gida, haberleri, ilanlari, lecture, microbiology, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.202
    esr
    27-03-2011, 21:25 son yazılan Mesajı göster
  95. enterekoklar

    Başlatan Gülsel ŞEN, 27-06-2007 14:53
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, enterekoklar, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 2.676
    24-03-2011, 22:18 son yazılan Mesajı göster
  96. koliform bakteri

    Başlatan alis, 22-03-2011 19:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.631
    22-03-2011, 19:48 son yazılan Mesajı göster
  97. Ticari Sterilizasyon Hesabı

    Başlatan 001, 20-03-2011 20:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.814
    001
    20-03-2011, 20:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.076
    001
    17-03-2011, 12:08 son yazılan Mesajı göster
  98. Fermantasyon

    Başlatan staphylococcus, 12-03-2011 23:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.182
    12-03-2011, 23:22 son yazılan Mesajı göster
  99. Fermantasyonda Mikroorganizmalar

    Başlatan staphylococcus, 12-03-2011 23:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.623
    12-03-2011, 23:20 son yazılan Mesajı göster
  100. Thumbs up gıda mikrobiyolojisi uygulamaları

    Başlatan justme, 10-03-2011 14:49
    analiz, gıda, mikrobiyoloji, yöntem
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.940
    10-03-2011, 14:49 son yazılan Mesajı göster
  101. Yağ teknolojisi labaratuar

    Başlatan egelisalih, 09-03-2011 00:15
    yağ teknolojisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 941
    09-03-2011, 00:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.123
    09-03-2011, 00:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 922
    09-03-2011, 00:04 son yazılan Mesajı göster
  102. Citrobacter spp

    Başlatan eminercan1990, 07-03-2011 21:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.289
    07-03-2011, 21:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.469
    01-02-2011, 19:57 son yazılan Mesajı göster
  103. gıda mikrobiyolojisi 7

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 23-08-2007 12:47
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.318
    28-01-2011, 22:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.317
    22-01-2011, 14:29 son yazılan Mesajı göster
  104. Bakterİler

    Başlatan mustafa195, 16-01-2011 20:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.186
    16-01-2011, 20:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.517
    14-01-2011, 21:38 son yazılan Mesajı göster
  105. mikotoksinleri toksisitesi

    Başlatan cakir34, 07-01-2011 22:51
    aflatoksinler, fumonisinler, mikotoksinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 991
    07-01-2011, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  106. Haloccocus

    Başlatan rockruck, 24-12-2010 18:52
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.294
    24-12-2010, 18:52 son yazılan Mesajı göster
  107. Geotrichum

    Başlatan rockruck, 24-12-2010 18:50
    geotrichum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.192
    24-12-2010, 18:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.563
    20-12-2010, 23:17 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.328
    20-12-2010, 03:50 son yazılan Mesajı göster
  108. Hububat ve Ürünlerinin Mikrobiyolojisi

    Başlatan fatih407, 16-12-2010 17:56
    dergisi, gida, haberleri, hububat, ilanlari, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari, ürünlerinin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.263
    16-12-2010, 17:56 son yazılan Mesajı göster
  109. Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Güvenliği

    Başlatan ulasM, 14-12-2010 19:16
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, laboratuvar, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.327
    14-12-2010, 19:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.165
    23-11-2010, 17:06 son yazılan Mesajı göster
  110. microoganism in food

    Başlatan gidaci_, 30-10-2010 12:57
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, microoganism, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 849
    30-10-2010, 12:57 son yazılan Mesajı göster
  111. Arrow Mikrobiyal Bulaşma Kaynakları

    Başlatan sk_mystery, 25-10-2010 22:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.711
    25-10-2010, 22:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.688
    25-10-2010, 22:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.011
    30-09-2010, 10:37 son yazılan Mesajı göster
  112. Wink Salmonella geniş içerik

    Başlatan kutadg, 27-09-2010 22:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 975
    27-09-2010, 22:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.232
    27-09-2010, 22:57 son yazılan Mesajı göster
  113. Gıda İşletmelerinde Hepatit A Virüsü

    Başlatan Akın52, 21-07-2007 21:06
    dergisi, gida, gıda, haberleri, hepatit, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, virüsü, İşletmelerinde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.411
    13-09-2010, 16:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.487
    18-08-2010, 12:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.182
    07-08-2010, 17:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.620
    07-08-2010, 17:57 son yazılan Mesajı göster
  114. salmonella slayt ödev

    Başlatan Aydedem_toxic, 07-08-2010 17:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.115
    07-08-2010, 17:40 son yazılan Mesajı göster
  115. bakteriler powerpoint

    Başlatan bsrsrc, 22-05-2010 13:48
    bakteriler, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, powerpoint, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.675
    22-05-2010, 13:48 son yazılan Mesajı göster
  116. Probiyotikler

    Başlatan t_u_b_a_89, 17-05-2010 17:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.181
    17-05-2010, 17:57 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.526
    08-05-2010, 10:57 son yazılan Mesajı göster
  117. Probiyotik nedir?

    Başlatan bluehobbys, 30-04-2010 13:26
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir?, probiyotik, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.296
    30-04-2010, 13:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.655
    10-04-2010, 20:58 son yazılan Mesajı göster
  118. Gıda Alerjenleri (sunum)

    Başlatan secepi, 05-04-2010 22:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.946
    05-04-2010, 22:40 son yazılan Mesajı göster
  119. alternia

    Başlatan tunasert, 04-04-2010 21:43
    alternia, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.079
    04-04-2010, 21:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.436
    18-03-2010, 23:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.551
    17-03-2010, 12:01 son yazılan Mesajı göster
  120. Et ve Et Ürünlerinde Gıda Güvenliği

    Başlatan tubadaysal, 19-11-2007 11:57
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, Ürünlerinde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.655
    11-03-2010, 03:43 son yazılan Mesajı göster
  121. gıda mikrobiyolojisi 14

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 24-08-2007 12:08
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.201
    11-03-2010, 03:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.492
    17-02-2010, 15:23 son yazılan Mesajı göster
  122. bergley's manual

    Başlatan jooper, 11-02-2010 15:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.234
    11-02-2010, 15:07 son yazılan Mesajı göster
  123. gıda zehirlenmeleri

    Başlatan zulalk, 03-02-2010 09:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.169
    03-02-2010, 09:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.513
    30-01-2010, 00:22 son yazılan Mesajı göster
  124. Algal üretim

    Başlatan suhakucukoz, 24-01-2010 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.098
    24-01-2010, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  125. clostridium botulinum...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 26-10-2007 15:45
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.750
    30-12-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed