Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 449 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Mikrobiyolojisi

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 32
    14-01-2017, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  1. vidas cihazı ve akredite

    Başlatan fatma33, 12-12-2016 08:10
    cihazı, vidas
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 241
    12-12-2016, 08:10 son yazılan Mesajı göster
  2. salmonella spp aranması

    Başlatan fatma33, 11-11-2016 09:22
    salmonella, spp
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 248
    11-11-2016, 09:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 103
    11-11-2016, 09:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 106
    10-11-2016, 15:04 son yazılan Mesajı göster
  3. Clostridium

    Başlatan murat210, 29-10-2016 15:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 170
    29-10-2016, 15:06 son yazılan Mesajı göster
  4. Tek Hücre Proteinleri

    Başlatan tskaplani, 14-12-2011 18:52
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, proteinleri, sektörü, tek, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.284
    04-10-2016, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  5. Filtrasyon

    Başlatan gkuru, 18-08-2016 22:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 226
    18-08-2016, 22:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 330
    19-06-2016, 15:47 son yazılan Mesajı göster
  6. super Gida Mikrobiyolojisi sunum Dersi 2-3

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:38
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.600
    07-06-2016, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  7. Gıda Mikrobiyolojisi

    Başlatan Bedriye Tümer, 23-05-2016 14:51
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 232
    23-05-2016, 14:51 son yazılan Mesajı göster
  8. Membrane Filtration Guidelines

    Başlatan savas1simsek, 26-04-2016 23:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 275
    26-04-2016, 23:02 son yazılan Mesajı göster
  9. Funguslar ve Mikotoksinler

    Başlatan srymln, 26-04-2016 13:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 299
    26-04-2016, 13:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 317
    24-04-2016, 13:35 son yazılan Mesajı göster
  10. Lightbulb Listeria Monocytogenes Analizi

    Başlatan Busra Timur, 10-09-2014 16:08
    listeria, monocytogenes
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 766
    17-04-2016, 13:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 423
    28-03-2016, 17:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 529
    29-02-2016, 23:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 671
    26-12-2015, 15:03 son yazılan Mesajı göster
  11. Koliform bakteriler yardım!...

    Başlatan bilana, 17-12-2015 15:43
    bakteriler, koliform
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 333
    17-12-2015, 15:43 son yazılan Mesajı göster
  12. Besiyeri Geliştirme

    Başlatan probiyotik, 20-11-2015 01:46
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 428
    20-11-2015, 01:46 son yazılan Mesajı göster
  13. Gıda Mikrobiyolojisi Uygulama

    Başlatan KlimienS, 10-11-2015 16:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 532
    10-11-2015, 16:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 448
    03-09-2015, 00:05 son yazılan Mesajı göster
  14. Post mikrobiyolojik_kriterler

    Başlatan bht, 11-04-2015 17:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 721
    bht
    11-04-2015, 17:55 son yazılan Mesajı göster
  15. gıda mikrobiyolojisi

    Başlatan tamergoktas, 10-04-2015 16:50
    gıda, mikrobiyolojisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 553
    10-04-2015, 16:50 son yazılan Mesajı göster
  16. Lightbulb Su Numunesi Alma

    Başlatan merve35, 09-04-2015 20:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 592
    09-04-2015, 20:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 709
    ETG
    02-04-2015, 19:19 son yazılan Mesajı göster
  17. gida kaynakli hastaliklar

    Başlatan tmlarzu, 08-01-2015 14:55
    gida, kaynakli
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 962
    12-03-2015, 12:42 son yazılan Mesajı göster
  18. Brucella

    Başlatan nesetbk, 07-03-2015 13:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 464
    07-03-2015, 13:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 639
    04-03-2015, 18:31 son yazılan Mesajı göster
  19. Prionlar

    Başlatan Sinemis93, 23-02-2015 22:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 633
    23-02-2015, 22:58 son yazılan Mesajı göster
  20. Shigella Dizanteri

    Başlatan hoshga, 19-02-2015 00:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 476
    19-02-2015, 00:59 son yazılan Mesajı göster
  21. Besiyeri Pozitif doğrulama Yardım!

    Başlatan banbur, 18-02-2015 19:10
    besiyeri, pozitif
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 485
    18-02-2015, 19:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 3.254
    15-12-2014, 09:32 son yazılan Mesajı göster
  22. Gıda Yoluyla Bulaşan Bakteriler

    Başlatan smoker, 08-12-2014 18:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 569
    08-12-2014, 18:54 son yazılan Mesajı göster
  23. E.coli O157:H7

    Başlatan betes, 08-12-2014 01:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 545
    08-12-2014, 01:02 son yazılan Mesajı göster
  24. Clostridium botulinum

    Başlatan Genç Gıdacı, 06-12-2014 18:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 477
    06-12-2014, 18:56 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.506
    26-11-2014, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  25. Candida ile Sitrik Asit Üretimi

    Başlatan gıda_mühendisi, 25-11-2014 01:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 782
    25-11-2014, 01:27 son yazılan Mesajı göster
  26. Bacterial and Fungal Toxins

    Başlatan bktsgbsn, 18-11-2014 16:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 650
    18-11-2014, 16:55 son yazılan Mesajı göster
  27. Shigella

    Başlatan hoshga, 22-10-2014 11:19
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 596
    22-10-2014, 11:19 son yazılan Mesajı göster
  28. Post Baharatların Antimikrobiyal Etkileri

    Başlatan mltm06, 17-10-2014 15:34
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 671
    17-10-2014, 15:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 548
    16-10-2014, 10:37 son yazılan Mesajı göster
  29. Post E.Coli ve Yatık Slant

    Başlatan baharelcicek, 13-10-2014 21:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 442
    13-10-2014, 21:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 534
    06-10-2014, 17:28 son yazılan Mesajı göster
  30. E-coli sunum

    Başlatan deryaistanbul, 25-08-2014 20:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 795
    25-08-2014, 20:09 son yazılan Mesajı göster
  31. Question Mikotoksinlerin işinlanmasi (yardim)

    Başlatan madmizah, 11-06-2014 15:54
    mikotoksin, ışınlama
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 742
    11-06-2014, 15:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 525
    18-05-2014, 22:04 son yazılan Mesajı göster
  32. Listeria Monocytogenes Analizi

    Başlatan prometheus, 22-04-2014 20:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 715
    22-04-2014, 20:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 504
    18-03-2014, 10:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 816
    01-03-2014, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  33. En Muhtemel Sayı (EMS) Yöntemi

    Başlatan RABİA, 12-12-2013 00:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.044
    12-12-2013, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  34. Hazır besiyerleri

    Başlatan mervetolunay, 21-11-2013 10:28
    besiyerleri, hazır
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 631
    21-11-2013, 23:07 son yazılan Mesajı göster
  35. Gıda Mikrobiyolojisi Staphylococcus aureus

    Başlatan mak, 06-11-2013 20:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 915
    mak
    06-11-2013, 20:39 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 716
    23-10-2013, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  36. gıda mikrobiyolojisi 4-5

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 23-08-2007 12:46
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.251
    02-09-2013, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  37. 17025 Kalite El Kitabı

    Başlatan skywide, 27-11-2010 10:35
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.774
    28-08-2013, 12:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.323
    15-05-2013, 22:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.680
    11-05-2013, 14:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.434
    04-05-2013, 18:52 son yazılan Mesajı göster
  38. listeria

    Başlatan Pelin Evcil, 25-04-2013 19:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 618
    25-04-2013, 19:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.589
    23-04-2013, 14:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 746
    20-03-2013, 16:26 son yazılan Mesajı göster
  39. Smile Saccharomyces Cerevisiae Afişi

    Başlatan KarameL, 20-03-2013 12:47
    cerevisiae, saccharomyces
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 766
    20-03-2013, 12:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.296
    12-03-2013, 17:25 son yazılan Mesajı göster
  40. Microbiological Analysis Of Milk

    Başlatan omersezer, 21-02-2013 12:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 859
    21-02-2013, 12:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.155
    12-02-2013, 22:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.931
    20-01-2013, 20:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.726
    08-01-2013, 02:45 son yazılan Mesajı göster
  41. Maya ve küfler

    Başlatan ceydaakyol14, 02-01-2013 05:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.083
    02-01-2013, 05:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.198
    22-12-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  42. Arrow Moleküler Biyolojik Yöntemler

    Başlatan furkandemirgul, 27-09-2012 10:08
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.016
    22-12-2012, 03:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.432
    17-12-2012, 14:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.444
    17-12-2012, 00:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.056
    11-12-2012, 17:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.406
    11-12-2012, 09:11 son yazılan Mesajı göster
  43. Shigella Bakterisi Sunum...

    Başlatan babaadem, 25-11-2012 18:19
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.294
    25-11-2012, 18:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.885
    24-11-2012, 23:00 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 731
    19-11-2012, 00:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 602
    15-11-2012, 12:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 811
    06-11-2012, 09:09 son yazılan Mesajı göster
  44. Exclamation merck mikrobiyoloji el kitabı

    Başlatan gıdacı_8891, 30-10-2012 23:01
    gida, kitabı, merck, merck mikrobiyoliji, mikrobiyoloji
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.141
    30-10-2012, 23:01 son yazılan Mesajı göster
  45. Konservelerdeki mikrobiyolojik bozulmalar

    Başlatan aceylan00, 19-10-2012 19:38
    bozulmalar, gida, konservelerdeki, mikrobiyolojik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 736
    19-10-2012, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  46. Fermente Gıdalarda Kullanılan Mayalar

    Başlatan sahdarms, 18-10-2012 07:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 835
    18-10-2012, 07:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 999
    18-10-2012, 00:31 son yazılan Mesajı göster
  47. Clostridium Perfringens ppt

    Başlatan Didem GOGUS, 15-10-2012 22:40
    clostridium, gida, perfringens, ppt
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.045
    16-10-2012, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  48. Campylobacter

    Başlatan Didem GOGUS, 15-10-2012 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 713
    15-10-2012, 22:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.032
    13-10-2012, 18:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.101
    28-09-2012, 21:10 son yazılan Mesajı göster
  49. Question kullanlan besiyer nelerdir??

    Başlatan pkz06, 03-09-2012 14:35
    besiyer, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanlan, mühendisligi, nelerdir??, sektörü, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 850
    07-09-2012, 20:02 son yazılan Mesajı göster
  50. Claviceps purpurea

    Başlatan Mucahit, 08-08-2012 20:18
    claviceps, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, purpurea, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 659
    08-08-2012, 20:18 son yazılan Mesajı göster
  51. Gıdaların Mikrobiyolojik Analizi

    Başlatan o_listening, 08-08-2012 16:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 898
    08-08-2012, 16:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.010
    27-07-2012, 07:28 son yazılan Mesajı göster
  52. Besiyerleri

    Başlatan yns_food, 26-03-2010 06:19
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.223
    17-07-2012, 20:50 son yazılan Mesajı göster
  53. Post Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar

    Başlatan qubish, 13-07-2012 13:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.052
    13-07-2012, 13:47 son yazılan Mesajı göster
  54. Foodborne Infections (Tr + Eng)

    Başlatan anorak, 12-06-2012 20:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 722
    12-06-2012, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  55. Thumbs up Gıda Biyolojisi Ders Notu

    Başlatan yarenerhan, 06-06-2012 13:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.247
    06-06-2012, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  56. Red face gıda zehirlenmeleri

    Başlatan devmadenciali, 06-06-2012 12:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 587
    06-06-2012, 12:43 son yazılan Mesajı göster
  57. hammadde kimyasa analizler

    Başlatan cemilcan19, 28-04-2012 14:33
    analizler, dergisi, gida, haberleri, hammadde, ilanlari, kimyasa, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 690
    28-04-2012, 16:21 son yazılan Mesajı göster
  58. Post Bacillus cereus aranması ve sayımı

    Başlatan zeyna83, 13-12-2011 23:16
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.864
    bel
    19-04-2012, 20:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 798
    15-04-2012, 18:29 son yazılan Mesajı göster
  59. Mikroorganizmalar ve sayım yöntemleri

    Başlatan papa, 31-03-2012 13:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.355
    31-03-2012, 13:04 son yazılan Mesajı göster
  60. Vibrio cholerae

    Başlatan osmanlı9, 30-03-2012 23:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 574
    30-03-2012, 23:31 son yazılan Mesajı göster
  61. Post Hijyen Eğitimi

    Başlatan ogiritli, 30-03-2012 13:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 789
    30-03-2012, 13:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 894
    14-03-2012, 23:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.923
    11-03-2012, 18:13 son yazılan Mesajı göster
  62. Lightbulb LAHANA SiYAH DAMAR ÇÜRÜKLÜĞÜ

    Başlatan Cyann, 11-03-2012 12:36
    ÇÜrÜklÜĞÜ, damar, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lahana, mühendisligi, sektörü, siyah, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 797
    11-03-2012, 12:36 son yazılan Mesajı göster
  63. En Muhtemel Sayı Yöntemi deney raporu

    Başlatan dkose, 05-03-2012 11:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.463
    05-03-2012, 11:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 902
    05-03-2012, 10:58 son yazılan Mesajı göster
  64. Suyun Mikrobiyal Analizi

    Başlatan dkose, 05-03-2012 10:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.105
    05-03-2012, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  65. Sütün Mikrobiyolojik Analizi

    Başlatan dkose, 05-03-2012 10:51
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.844
    05-03-2012, 10:51 son yazılan Mesajı göster
  66. Taşındı: maya ve küf analizleri

    Başlatan elenceli, 04-03-2012 23:48
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, küf, maya, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  67. Viral enfeksiyonlar

    Başlatan Peachy, 04-03-2012 14:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 680
    04-03-2012, 14:35 son yazılan Mesajı göster
    •  
    •  
  68. Gıda Yoluyla Bulaşan Zoonlar

    Başlatan D y n a m i c, 03-01-2012 23:27
    bulaşan, dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yoluyla, zoonlar
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 920
    04-01-2012, 10:30 son yazılan Mesajı göster
  69. bakteri sayımları...

    Başlatan tubadaysal, 29-11-2007 12:42
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.616
    16-12-2011, 16:12 son yazılan Mesajı göster
  70. risk yönetimi değerlendirmesi

    Başlatan klmyn, 16-12-2011 13:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 909
    16-12-2011, 13:02 son yazılan Mesajı göster
  71. Mikroorganizmalardan Enzim Üretimi

    Başlatan tskaplani, 14-12-2011 19:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.624
    14-12-2011, 19:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 876
    14-12-2011, 12:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 666
    14-12-2011, 12:16 son yazılan Mesajı göster
  72. Gıdalardaki Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan hacerpau, 12-12-2011 15:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 796
    12-12-2011, 15:39 son yazılan Mesajı göster
  73. Gıdalarda Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan VURGUN, 07-12-2011 17:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 661
    07-12-2011, 17:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 910
    02-12-2011, 00:41 son yazılan Mesajı göster
  74. mikrobiyolojik metot

    Başlatan menekse08, 27-11-2011 23:15
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, metot, mikrobiyolojik, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 638
    28-11-2011, 09:07 son yazılan Mesajı göster
  75. Gıda Mikrobiyolojisi ders notları

    Başlatan ankebut46, 27-10-2011 16:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.350
    27-10-2011, 16:29 son yazılan Mesajı göster
  76. Su Legionella Analizi

    Başlatan skumova, 21-09-2011 15:12
    analizi, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, legionella, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.062
    21-09-2011, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  77. Allycillobacillus

    Başlatan skumova, 21-09-2011 15:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 676
    21-09-2011, 15:11 son yazılan Mesajı göster
  78. Thumbs up super Gida Mikrobiyolojisi Sunum I.Bölüm

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:36
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.594
    17-09-2011, 02:39 son yazılan Mesajı göster
  79. Biyoteknoloji I Enzim Teknolojisi

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.290
    17-09-2011, 02:30 son yazılan Mesajı göster
  80. bakteri tutuklama

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 634
    17-09-2011, 02:24 son yazılan Mesajı göster
  81. Amino Asitlerin Yıkılımı

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 744
    17-09-2011, 02:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 904
    14-08-2011, 17:32 son yazılan Mesajı göster
  82. Anket Anket: Gıdalardaki Mikrobiyolojik Tehlikeler

    Başlatan ersinturcan, 11-08-2011 15:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.018
    11-08-2011, 15:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.303
    20-07-2011, 20:53 son yazılan Mesajı göster
  83. pathogen table

    Başlatan asel, 20-07-2011 15:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, pathogen, sektörü, table, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 784
    20-07-2011, 15:30 son yazılan Mesajı göster
  84. Spirulina

    Başlatan hasant, 18-07-2011 01:20
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, spirulina, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 659
    18-07-2011, 01:20 son yazılan Mesajı göster
  85. vibriolar

    Başlatan ilkayinan, 11-06-2011 22:47
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, vibriolar, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.102
    11-06-2011, 22:47 son yazılan Mesajı göster
  86. escherichia coli

    Başlatan ilkayinan, 11-06-2011 22:34
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 776
    11-06-2011, 22:34 son yazılan Mesajı göster
  87. Gıda Mikrobiyolojisi Kitap

    Başlatan ahasverus, 09-05-2011 16:14
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kitap, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.447
    09-05-2011, 16:14 son yazılan Mesajı göster
  88. Gıda Muhafaza Metotları

    Başlatan pamuk kedim, 08-05-2011 14:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.295
    08-05-2011, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  89. Pestisid Toksikoloji

    Başlatan kenanulavur, 30-04-2011 16:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 718
    30-04-2011, 16:54 son yazılan Mesajı göster
  90. Gram Pozitif ve Negatif Bakteriler

    Başlatan engnblgn, 17-04-2011 22:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6.036
    17-04-2011, 22:33 son yazılan Mesajı göster
  91. animasyon ette mikrobiyolojik analiz

    Başlatan omerhattab, 17-03-2010 19:05
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.019
    16-04-2011, 08:48 son yazılan Mesajı göster
    •  
    •  
  92. Thumbs up Aseptik Dolum Tekniği

    Başlatan opsiyonel, 31-03-2011 01:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.478
    31-03-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  93. general microbiology lecture

    Başlatan esr, 27-03-2011 21:25
    dergisi, general, gida, haberleri, ilanlari, lecture, microbiology, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 908
    esr
    27-03-2011, 21:25 son yazılan Mesajı göster
  94. enterekoklar

    Başlatan Gülsel ŞEN, 27-06-2007 14:53
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, enterekoklar, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 2.141
    24-03-2011, 22:18 son yazılan Mesajı göster
  95. koliform bakteri

    Başlatan alis, 22-03-2011 19:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.311
    22-03-2011, 19:48 son yazılan Mesajı göster
  96. Ticari Sterilizasyon Hesabı

    Başlatan 001, 20-03-2011 20:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.797
    001
    20-03-2011, 20:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 781
    001
    17-03-2011, 12:08 son yazılan Mesajı göster
  97. Fermantasyon

    Başlatan staphylococcus, 12-03-2011 23:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    12-03-2011, 23:22 son yazılan Mesajı göster
  98. Fermantasyonda Mikroorganizmalar

    Başlatan staphylococcus, 12-03-2011 23:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.196
    12-03-2011, 23:20 son yazılan Mesajı göster
  99. Thumbs up gıda mikrobiyolojisi uygulamaları

    Başlatan justme, 10-03-2011 14:49
    analiz, gıda, mikrobiyoloji, yöntem
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.637
    10-03-2011, 14:49 son yazılan Mesajı göster
  100. Yağ teknolojisi labaratuar

    Başlatan egelisalih, 09-03-2011 00:15
    yağ teknolojisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 630
    09-03-2011, 00:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 831
    09-03-2011, 00:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 692
    09-03-2011, 00:04 son yazılan Mesajı göster
  101. Citrobacter spp

    Başlatan eminercan1990, 07-03-2011 21:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.044
    07-03-2011, 21:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.178
    01-02-2011, 19:57 son yazılan Mesajı göster
  102. gıda mikrobiyolojisi 7

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 23-08-2007 12:47
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.059
    28-01-2011, 22:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.034
    22-01-2011, 14:29 son yazılan Mesajı göster
  103. Bakterİler

    Başlatan mustafa195, 16-01-2011 20:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 923
    16-01-2011, 20:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.208
    14-01-2011, 21:38 son yazılan Mesajı göster
  104. mikotoksinleri toksisitesi

    Başlatan cakir34, 07-01-2011 22:51
    aflatoksinler, fumonisinler, mikotoksinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 717
    07-01-2011, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  105. Haloccocus

    Başlatan rockruck, 24-12-2010 18:52
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.045
    24-12-2010, 18:52 son yazılan Mesajı göster
  106. Geotrichum

    Başlatan rockruck, 24-12-2010 18:50
    geotrichum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.561
    24-12-2010, 18:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.175
    20-12-2010, 23:17 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.033
    20-12-2010, 03:50 son yazılan Mesajı göster
  107. Hububat ve Ürünlerinin Mikrobiyolojisi

    Başlatan fatih407, 16-12-2010 17:56
    dergisi, gida, haberleri, hububat, ilanlari, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari, ürünlerinin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.750
    16-12-2010, 17:56 son yazılan Mesajı göster
  108. Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Güvenliği

    Başlatan ulasM, 14-12-2010 19:16
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, laboratuvar, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 985
    14-12-2010, 19:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 843
    23-11-2010, 17:06 son yazılan Mesajı göster
  109. microoganism in food

    Başlatan gidaci_, 30-10-2010 12:57
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, microoganism, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 594
    30-10-2010, 12:57 son yazılan Mesajı göster
  110. Arrow Mikrobiyal Bulaşma Kaynakları

    Başlatan sk_mystery, 25-10-2010 22:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.852
    25-10-2010, 22:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.209
    25-10-2010, 22:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 750
    30-09-2010, 10:37 son yazılan Mesajı göster
  111. Wink Salmonella geniş içerik

    Başlatan kutadg, 27-09-2010 22:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 669
    27-09-2010, 22:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 905
    27-09-2010, 22:57 son yazılan Mesajı göster
  112. Gıda İşletmelerinde Hepatit A Virüsü

    Başlatan Akın52, 21-07-2007 21:06
    dergisi, gida, gıda, haberleri, hepatit, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, virüsü, İşletmelerinde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.045
    13-09-2010, 16:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.139
    18-08-2010, 12:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 885
    07-08-2010, 17:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.218
    07-08-2010, 17:57 son yazılan Mesajı göster
  113. salmonella slayt ödev

    Başlatan Aydedem_toxic, 07-08-2010 17:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.639
    07-08-2010, 17:40 son yazılan Mesajı göster
  114. bakteriler powerpoint

    Başlatan bsrsrc, 22-05-2010 13:48
    bakteriler, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, powerpoint, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.331
    22-05-2010, 13:48 son yazılan Mesajı göster
  115. Probiyotikler

    Başlatan t_u_b_a_89, 17-05-2010 17:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 839
    17-05-2010, 17:57 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.095
    08-05-2010, 10:57 son yazılan Mesajı göster
  116. Probiyotik nedir?

    Başlatan bluehobbys, 30-04-2010 13:26
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir?, probiyotik, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 901
    30-04-2010, 13:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.195
    10-04-2010, 20:58 son yazılan Mesajı göster
  117. Gıda Alerjenleri (sunum)

    Başlatan secepi, 05-04-2010 22:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.786
    05-04-2010, 22:40 son yazılan Mesajı göster
  118. alternia

    Başlatan tunasert, 04-04-2010 21:43
    alternia, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 764
    04-04-2010, 21:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.073
    18-03-2010, 23:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.189
    17-03-2010, 12:01 son yazılan Mesajı göster
  119. Et ve Et Ürünlerinde Gıda Güvenliği

    Başlatan tubadaysal, 19-11-2007 11:57
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, Ürünlerinde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.232
    11-03-2010, 03:43 son yazılan Mesajı göster
  120. gıda mikrobiyolojisi 14

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 24-08-2007 12:08
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 936
    11-03-2010, 03:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.754
    17-02-2010, 15:23 son yazılan Mesajı göster
  121. bergley's manual

    Başlatan jooper, 11-02-2010 15:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 886
    11-02-2010, 15:07 son yazılan Mesajı göster
  122. gıda zehirlenmeleri

    Başlatan zulalk, 03-02-2010 09:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 831
    03-02-2010, 09:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.080
    30-01-2010, 00:22 son yazılan Mesajı göster
  123. Algal üretim

    Başlatan suhakucukoz, 24-01-2010 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 864
    24-01-2010, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  124. clostridium botulinum...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 26-10-2007 15:45
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.436
    30-12-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster
  125. brucellozis...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 26-10-2007 15:43
    brucellozis..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 733
    30-12-2009, 16:53 son yazılan Mesajı göster
  126. örneklerin toplanması

    Başlatan haticetuncer, 24-08-2007 23:55
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toplanması, videolari, örneklerin
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 811
    30-12-2009, 11:18 son yazılan Mesajı göster
  127. Gıda Mikrobiyolojisi

    Başlatan mahir, 19-09-2007 19:25
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.444
    30-12-2009, 02:51 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed