Sayfa 1/3 123 SonSon
455 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Gıda Mikrobiyolojisi

  1. Mutfak içi panoları için hijyen notları

    Konu Bilgileri: gülseker , 18-07-2018 16:05
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 174
    Dün, 19:33 Son mesaja git
  2. salmonella enfeksiyonları

    Konu Bilgileri: gülseker , 18-07-2018 16:11
    salmonella
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 74
    18-07-2018, 16:11 Son mesaja git
  3. Gıda Mikrobiyolojisi -1 Ders Notları

    Konu Bilgileri: furkan02 , 25-06-2018 10:42
    gıda, mikrobiyolojisi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 223
    25-06-2018, 10:42 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.187
    30-11-2017, 14:04 Son mesaja git
  4. Besiyerleri ve Özellikleri

    Konu Bilgileri: ltate36 , 21-11-2017 04:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 360
    21-11-2017, 04:10 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.511
    28-02-2017, 23:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 713
    14-01-2017, 16:32 Son mesaja git
  5. vidas cihazı ve akredite

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12-12-2016 08:10
    cihazı, vidas
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 689
    12-12-2016, 08:10 Son mesaja git
  6. salmonella spp aranması

    Konu Bilgileri: fatma33 , 11-11-2016 09:22
    salmonella, spp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 837
    11-11-2016, 09:22 Son mesaja git
  7. Koloni Sayımı, Kültürel Sayım Yöntemleri

    Konu Bilgileri: fatma33 , 11-11-2016 09:16
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 712
    11-11-2016, 09:16 Son mesaja git
  8. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10-11-2016 15:04
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 483
    10-11-2016, 15:04 Son mesaja git
  9. Clostridium

    Konu Bilgileri: murat210 , 29-10-2016 15:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 594
    29-10-2016, 15:06 Son mesaja git
  10. Tek Hücre Proteinleri

    Konu Bilgileri: tskaplani , 14-12-2011 18:52
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, proteinleri, sektörü, tek, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3.089
    04-10-2016, 15:15 Son mesaja git
  11. Filtrasyon

    Konu Bilgileri: gkuru , 18-08-2016 22:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 654
    18-08-2016, 22:13 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 740
    19-06-2016, 15:47 Son mesaja git
  12. super Gida Mikrobiyolojisi sunum Dersi 2-3

    Konu Bilgileri: one70 , 17-09-2011 02:38
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.183
    07-06-2016, 13:26 Son mesaja git
  13. Gıda Mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: Bedriye Tümer , 23-05-2016 14:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 768
    23-05-2016, 14:51 Son mesaja git
  14. Membrane Filtration Guidelines

    Konu Bilgileri: savas1simsek , 26-04-2016 23:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 698
    26-04-2016, 23:02 Son mesaja git
  15. Funguslar ve Mikotoksinler

    Konu Bilgileri: srymln , 26-04-2016 13:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 675
    26-04-2016, 13:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 742
    24-04-2016, 13:35 Son mesaja git
  16. Lightbulb Listeria Monocytogenes Analizi

    Konu Bilgileri: Busra Timur , 10-09-2014 16:08
    listeria, monocytogenes
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.462
    17-04-2016, 13:04 Son mesaja git
  17. Bakterilerin Neden Olduğu Mikrobiyal Zehirlenmeler

    Konu Bilgileri: esurez , 28-03-2016 17:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 895
    28-03-2016, 17:25 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.054
    29-02-2016, 23:23 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.273
    26-12-2015, 15:03 Son mesaja git
  18. Koliform bakteriler yardım!...

    Konu Bilgileri: bilana , 17-12-2015 15:43
    bakteriler, koliform
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 712
    17-12-2015, 15:43 Son mesaja git
  19. Besiyeri Geliştirme

    Konu Bilgileri: probiyotik , 20-11-2015 01:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 800
    20-11-2015, 01:46 Son mesaja git
  20. Gıda Mikrobiyolojisi Uygulama

    Konu Bilgileri: KlimienS , 10-11-2015 16:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 983
    10-11-2015, 16:55 Son mesaja git
  21. Kültür Elde Etme ve Koloni Sayım Tekniği

    Konu Bilgileri: ScienceNET , 03-09-2015 00:05
    elde, kültür
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 874
    03-09-2015, 00:05 Son mesaja git
  22. Post mikrobiyolojik_kriterler

    Konu Bilgileri: bht , 11-04-2015 17:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.170
    bht
    11-04-2015, 17:55 Son mesaja git
  23. gıda mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: tamergoktas , 10-04-2015 16:50
    gıda, mikrobiyolojisi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.032
    10-04-2015, 16:50 Son mesaja git
  24. Lightbulb Su Numunesi Alma

    Konu Bilgileri: merve35 , 09-04-2015 20:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.112
    09-04-2015, 20:43 Son mesaja git
  25. Laktik Asit, Maya ve Küf, Koliform Bakterileri Tespiti

    Konu Bilgileri: ETG , 02-04-2015 19:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.221
    ETG
    02-04-2015, 19:19 Son mesaja git
  26. gida kaynakli hastaliklar

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 08-01-2015 14:55
    gida, kaynakli
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.700
    12-03-2015, 12:42 Son mesaja git
  27. Brucella

    Konu Bilgileri: nesetbk , 07-03-2015 13:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 843
    07-03-2015, 13:11 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 988
    04-03-2015, 18:31 Son mesaja git
  28. Prionlar

    Konu Bilgileri: Sinemis93 , 23-02-2015 22:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.121
    23-02-2015, 22:58 Son mesaja git
  29. Shigella Dizanteri

    Konu Bilgileri: hoshga , 19-02-2015 00:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 856
    19-02-2015, 00:59 Son mesaja git
  30. Besiyeri Pozitif doğrulama Yardım!

    Konu Bilgileri: banbur , 18-02-2015 19:10
    besiyeri, pozitif
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 898
    18-02-2015, 19:10 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 4.728
    15-12-2014, 09:32 Son mesaja git
  31. Gıda Yoluyla Bulaşan Bakteriler

    Konu Bilgileri: smoker , 08-12-2014 18:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.054
    08-12-2014, 18:54 Son mesaja git
  32. E.coli O157:H7

    Konu Bilgileri: betes , 08-12-2014 01:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 986
    08-12-2014, 01:02 Son mesaja git
  33. Clostridium botulinum

    Konu Bilgileri: Genç Gıdacı , 06-12-2014 18:56
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 842
    06-12-2014, 18:56 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 4.274
    26-11-2014, 15:15 Son mesaja git
  34. Candida ile Sitrik Asit Üretimi

    Konu Bilgileri: gıda_mühendisi , 25-11-2014 01:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.376
    25-11-2014, 01:27 Son mesaja git
  35. Bacterial and Fungal Toxins

    Konu Bilgileri: bktsgbsn , 18-11-2014 16:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.071
    18-11-2014, 16:55 Son mesaja git
  36. Shigella

    Konu Bilgileri: hoshga , 22-10-2014 11:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 971
    22-10-2014, 11:19 Son mesaja git
  37. Post Baharatların Antimikrobiyal Etkileri

    Konu Bilgileri: mltm06 , 17-10-2014 15:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.205
    17-10-2014, 15:34 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.032
    16-10-2014, 10:37 Son mesaja git
  38. Post E.Coli ve Yatık Slant

    Konu Bilgileri: baharelcicek , 13-10-2014 21:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 780
    13-10-2014, 21:06 Son mesaja git
  39. Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi

    Konu Bilgileri: dilaragnl , 06-10-2014 17:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 994
    06-10-2014, 17:28 Son mesaja git
  40. E-coli sunum

    Konu Bilgileri: deryaistanbul , 25-08-2014 20:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.389
    25-08-2014, 20:09 Son mesaja git
  41. Question Mikotoksinlerin işinlanmasi (yardim)

    Konu Bilgileri: madmizah , 11-06-2014 15:54
    mikotoksin, ışınlama
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.126
    11-06-2014, 15:54 Son mesaja git
  42. Zayıflama Çayları ve Metabolizmaya Etkileri

    Konu Bilgileri: muratdogan , 18-05-2014 22:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 953
    18-05-2014, 22:04 Son mesaja git
  43. Listeria Monocytogenes Analizi

    Konu Bilgileri: prometheus , 22-04-2014 20:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.133
    22-04-2014, 20:54 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.016
    18-03-2014, 10:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.366
    01-03-2014, 19:33 Son mesaja git
  44. En Muhtemel Sayı (EMS) Yöntemi

    Konu Bilgileri: RABİA , 12-12-2013 00:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.987
    12-12-2013, 00:37 Son mesaja git
  45. Hazır besiyerleri

    Konu Bilgileri: mervetolunay , 21-11-2013 10:28
    besiyerleri, hazır
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.102
    21-11-2013, 23:07 Son mesaja git
  46. Gıda Mikrobiyolojisi Staphylococcus aureus

    Konu Bilgileri: mak , 06-11-2013 20:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.379
    mak
    06-11-2013, 20:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.164
    23-10-2013, 23:06 Son mesaja git
  47. gıda mikrobiyolojisi 4-5

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 23-08-2007 12:46
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.666
    02-09-2013, 10:16 Son mesaja git
  48. 17025 Kalite El Kitabı

    Konu Bilgileri: skywide , 27-11-2010 10:35
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 3.208
    28-08-2013, 12:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.443
    15-05-2013, 22:25 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.730
    11-05-2013, 14:01 Son mesaja git
  49. Gıda Kaynaklı Küf İntoksikasyonları

    Konu Bilgileri: ozgem2109 , 14-08-2012 20:42
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.059
    04-05-2013, 18:52 Son mesaja git
  50. listeria

    Konu Bilgileri: Pelin Evcil , 25-04-2013 19:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.065
    25-04-2013, 19:25 Son mesaja git
  51. Biyoreaktörler ve Gıda Sanayinde Kullanımları

    Konu Bilgileri: Umuty , 10-12-2011 20:37
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 4.637
    23-04-2013, 14:11 Son mesaja git
  52. biyofilmler: yüzeylerdeki mikrobiyal yaşam

    Konu Bilgileri: kemal000009 , 20-03-2013 16:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.242
    20-03-2013, 16:26 Son mesaja git
  53. Smile Saccharomyces Cerevisiae Afişi

    Konu Bilgileri: KarameL , 20-03-2013 12:47
    cerevisiae, saccharomyces
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.174
    20-03-2013, 12:47 Son mesaja git
  54. Laktik Asit Bakterisinin Sağlığa Yararlı Etkileri

    Konu Bilgileri: Gluten , 10-04-2008 09:17
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.751
    12-03-2013, 17:25 Son mesaja git
  55. Microbiological Analysis Of Milk

    Konu Bilgileri: omersezer , 21-02-2013 12:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.293
    21-02-2013, 12:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.724
    12-02-2013, 22:43 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.642
    20-01-2013, 20:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.341
    08-01-2013, 02:45 Son mesaja git
  56. Maya ve küfler

    Konu Bilgileri: ceydaakyol14 , 02-01-2013 05:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.650
    02-01-2013, 05:25 Son mesaja git
  57. kuru meyve-sebzelerde maya ve küf sayımı

    Konu Bilgileri: hicranyilmaz34 , 22-12-2012 14:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.862
    22-12-2012, 14:07 Son mesaja git
  58. Arrow Moleküler Biyolojik Yöntemler

    Konu Bilgileri: furkandemirgul , 27-09-2012 10:08
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.584
    22-12-2012, 03:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.181
    17-12-2012, 14:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.339
    17-12-2012, 00:18 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.524
    11-12-2012, 17:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.986
    11-12-2012, 09:11 Son mesaja git
  59. Shigella Bakterisi Sunum...

    Konu Bilgileri: babaadem , 25-11-2012 18:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.865
    25-11-2012, 18:19 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 4.024
    24-11-2012, 23:00 Son mesaja git
  60. Salmonella İzolasyonu ve Tanımlanması

    Konu Bilgileri: denizdamla , 19-11-2012 00:10
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.227
    19-11-2012, 00:33 Son mesaja git
  61. Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları

    Konu Bilgileri: tekosino , 15-11-2012 12:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.023
    15-11-2012, 12:49 Son mesaja git
  62. Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: evren_kocabiyik , 06-11-2012 09:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.214
    06-11-2012, 09:09 Son mesaja git
  63. Exclamation merck mikrobiyoloji el kitabı

    Konu Bilgileri: gıdacı_8891 , 30-10-2012 23:01
    gida, kitabı, merck, merck mikrobiyoliji, mikrobiyoloji
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.677
    30-10-2012, 23:01 Son mesaja git
  64. Konservelerdeki mikrobiyolojik bozulmalar

    Konu Bilgileri: aceylan00 , 19-10-2012 19:38
    bozulmalar, gida, konservelerdeki, mikrobiyolojik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.266
    19-10-2012, 19:38 Son mesaja git
  65. Fermente Gıdalarda Kullanılan Mayalar

    Konu Bilgileri: sahdarms , 18-10-2012 07:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.240
    18-10-2012, 07:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.455
    18-10-2012, 00:31 Son mesaja git
  66. Clostridium Perfringens ppt

    Konu Bilgileri: Didem GOGUS , 15-10-2012 22:40
    clostridium, gida, perfringens, ppt
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.517
    16-10-2012, 11:26 Son mesaja git
  67. Campylobacter

    Konu Bilgileri: Didem GOGUS , 15-10-2012 22:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.153
    15-10-2012, 22:50 Son mesaja git
  68. Bakteriyofaj Ve Starter Kültürün Fajla İlişkisi

    Konu Bilgileri: songul , 13-10-2012 18:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.564
    13-10-2012, 18:48 Son mesaja git
  69. Gıdalara Mikroorganizma Bulaşma Kaynakları

    Konu Bilgileri: gul_2009 , 28-09-2012 21:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.563
    28-09-2012, 21:10 Son mesaja git
  70. Question kullanlan besiyer nelerdir??

    Konu Bilgileri: pkz06 , 03-09-2012 14:35
    besiyer, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanlan, mühendisligi, nelerdir??, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1.181
    07-09-2012, 20:02 Son mesaja git
  71. Claviceps purpurea

    Konu Bilgileri: Mucahit , 08-08-2012 20:18
    claviceps, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, purpurea, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.049
    08-08-2012, 20:18 Son mesaja git
  72. Gıdaların Mikrobiyolojik Analizi

    Konu Bilgileri: o_listening , 08-08-2012 16:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.396
    08-08-2012, 16:06 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 6.000
    27-07-2012, 07:28 Son mesaja git
  73. Besiyerleri

    Konu Bilgileri: yns_food , 26-03-2010 06:19
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.888
    17-07-2012, 20:50 Son mesaja git
  74. Post Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: qubish , 13-07-2012 13:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.616
    13-07-2012, 13:47 Son mesaja git
  75. Foodborne Infections (Tr + Eng)

    Konu Bilgileri: anorak , 12-06-2012 20:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.144
    12-06-2012, 20:37 Son mesaja git
  76. Thumbs up Gıda Biyolojisi Ders Notu

    Konu Bilgileri: yarenerhan , 06-06-2012 13:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.547
    06-06-2012, 13:23 Son mesaja git
  77. Red face gıda zehirlenmeleri

    Konu Bilgileri: devmadenciali , 06-06-2012 12:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 975
    06-06-2012, 12:43 Son mesaja git
  78. hammadde kimyasa analizler

    Konu Bilgileri: cemilcan19 , 28-04-2012 14:33
    analizler, dergisi, gida, haberleri, hammadde, ilanlari, kimyasa, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.065
    28-04-2012, 16:21 Son mesaja git
  79. Post Bacillus cereus aranması ve sayımı

    Konu Bilgileri: zeyna83 , 13-12-2011 23:16
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.634
    bel
    19-04-2012, 20:58 Son mesaja git
  80. Post Pseudomonas Türleri Hakkında Genel Bilgi

    Konu Bilgileri: mincedayi , 15-04-2012 18:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.233
    15-04-2012, 18:29 Son mesaja git
  81. Mikroorganizmalar ve sayım yöntemleri

    Konu Bilgileri: papa , 31-03-2012 13:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.939
    31-03-2012, 13:04 Son mesaja git
  82. Vibrio cholerae

    Konu Bilgileri: osmanlı9 , 30-03-2012 23:31
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 917
    30-03-2012, 23:31 Son mesaja git
  83. Post Hijyen Eğitimi

    Konu Bilgileri: ogiritli , 30-03-2012 13:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.181
    30-03-2012, 13:03 Son mesaja git
  84. Dondurulmuş Gıdaların Mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: gıdacıgülnur , 14-03-2012 23:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.340
    14-03-2012, 23:24 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.159
    11-03-2012, 18:13 Son mesaja git
  85. Lightbulb LAHANA SiYAH DAMAR ÇÜRÜKLÜĞÜ

    Konu Bilgileri: Cyann , 11-03-2012 12:36
    ÇÜrÜklÜĞÜ, damar, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lahana, mühendisligi, sektörü, siyah, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.262
    11-03-2012, 12:36 Son mesaja git
  86. En Muhtemel Sayı Yöntemi deney raporu

    Konu Bilgileri: dkose , 05-03-2012 11:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.561
    05-03-2012, 11:29 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.414
    05-03-2012, 10:58 Son mesaja git
  87. Suyun Mikrobiyal Analizi

    Konu Bilgileri: dkose , 05-03-2012 10:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.672
    05-03-2012, 10:54 Son mesaja git
  88. Sütün Mikrobiyolojik Analizi

    Konu Bilgileri: dkose , 05-03-2012 10:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.465
    05-03-2012, 10:51 Son mesaja git
  89. Taşındı: maya ve küf analizleri

    Konu Bilgileri: elenceli , 04-03-2012 23:48
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, küf, maya, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  90. Viral enfeksiyonlar

    Konu Bilgileri: Peachy , 04-03-2012 14:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.025
    04-03-2012, 14:35 Son mesaja git
    •  
    •  
  91. Gıda Yoluyla Bulaşan Zoonlar

    Konu Bilgileri: D y n a m i c , 03-01-2012 23:27
    bulaşan, dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yoluyla, zoonlar
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.342
    04-01-2012, 10:30 Son mesaja git
  92. bakteri sayımları...

    Konu Bilgileri: tubadaysal , 29-11-2007 12:42
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.093
    16-12-2011, 16:12 Son mesaja git
  93. risk yönetimi değerlendirmesi

    Konu Bilgileri: klmyn , 16-12-2011 13:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.471
    16-12-2011, 13:02 Son mesaja git
  94. Mikroorganizmalardan Enzim Üretimi

    Konu Bilgileri: tskaplani , 14-12-2011 19:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.368
    14-12-2011, 19:09 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.331
    14-12-2011, 12:22 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.072
    14-12-2011, 12:16 Son mesaja git
  95. Gıdalardaki Biyojen Aminler Ve Önemi

    Konu Bilgileri: hacerpau , 12-12-2011 15:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.148
    12-12-2011, 15:39 Son mesaja git
  96. Gıdalarda Biyojen Aminler Ve Önemi

    Konu Bilgileri: VURGUN , 07-12-2011 17:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.087
    07-12-2011, 17:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.275
    02-12-2011, 00:41 Son mesaja git
  97. mikrobiyolojik metot

    Konu Bilgileri: menekse08 , 27-11-2011 23:15
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, metot, mikrobiyolojik, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.147
    28-11-2011, 09:07 Son mesaja git
  98. Gıda Mikrobiyolojisi ders notları

    Konu Bilgileri: ankebut46 , 27-10-2011 16:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 6.982
    27-10-2011, 16:29 Son mesaja git
  99. Su Legionella Analizi

    Konu Bilgileri: skumova , 21-09-2011 15:12
    analizi, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, legionella, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.499
    21-09-2011, 15:12 Son mesaja git
  100. Allycillobacillus

    Konu Bilgileri: skumova , 21-09-2011 15:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.093
    21-09-2011, 15:11 Son mesaja git
  101. Thumbs up super Gida Mikrobiyolojisi Sunum I.Bölüm

    Konu Bilgileri: one70 , 17-09-2011 02:36
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.018
    17-09-2011, 02:39 Son mesaja git
  102. Biyoteknoloji I Enzim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: one70 , 17-09-2011 02:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.925
    17-09-2011, 02:30 Son mesaja git
  103. bakteri tutuklama

    Konu Bilgileri: one70 , 17-09-2011 02:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 970
    17-09-2011, 02:24 Son mesaja git
  104. Amino Asitlerin Yıkılımı

    Konu Bilgileri: one70 , 17-09-2011 02:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.265
    17-09-2011, 02:22 Son mesaja git
  105. Işınlamanın Microorganizmalar üzerine etkisi

    Konu Bilgileri: turuncusa , 14-08-2011 17:32
    dergisi, etkisi, gida, haberleri, ilanlari, işınlamanın, microorganizmalar, mühendisligi, sektörü, videolari, üzerine
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.298
    14-08-2011, 17:32 Son mesaja git
  106. Anket Anket: Gıdalardaki Mikrobiyolojik Tehlikeler

    Konu Bilgileri: ersinturcan , 11-08-2011 15:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.478
    11-08-2011, 15:13 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.815
    20-07-2011, 20:53 Son mesaja git
  107. pathogen table

    Konu Bilgileri: asel , 20-07-2011 15:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, pathogen, sektörü, table, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.194
    20-07-2011, 15:30 Son mesaja git
  108. Spirulina

    Konu Bilgileri: hasant , 18-07-2011 01:20
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, spirulina, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.073
    18-07-2011, 01:20 Son mesaja git
  109. vibriolar

    Konu Bilgileri: ilkayinan , 11-06-2011 22:47
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, vibriolar, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.494
    11-06-2011, 22:47 Son mesaja git
  110. escherichia coli

    Konu Bilgileri: ilkayinan , 11-06-2011 22:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.218
    11-06-2011, 22:34 Son mesaja git
  111. Gıda Mikrobiyolojisi Kitap

    Konu Bilgileri: ahasverus , 09-05-2011 16:14
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kitap, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.410
    09-05-2011, 16:14 Son mesaja git
  112. Gıda Muhafaza Metotları

    Konu Bilgileri: pamuk kedim , 08-05-2011 14:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.720
    08-05-2011, 14:18 Son mesaja git
  113. Pestisid Toksikoloji

    Konu Bilgileri: kenanulavur , 30-04-2011 16:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.169
    30-04-2011, 16:54 Son mesaja git
  114. Gram Pozitif ve Negatif Bakteriler

    Konu Bilgileri: engnblgn , 17-04-2011 22:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 8.912
    17-04-2011, 22:33 Son mesaja git
  115. animasyon ette mikrobiyolojik analiz

    Konu Bilgileri: omerhattab , 17-03-2010 19:05
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.493
    16-04-2011, 08:48 Son mesaja git
    •  
    •  
  116. Thumbs up Aseptik Dolum Tekniği

    Konu Bilgileri: opsiyonel , 31-03-2011 01:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5.518
    31-03-2011, 01:01 Son mesaja git
  117. general microbiology lecture

    Konu Bilgileri: esr , 27-03-2011 21:25
    dergisi, general, gida, haberleri, ilanlari, lecture, microbiology, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.316
    esr
    27-03-2011, 21:25 Son mesaja git
  118. enterekoklar

    Konu Bilgileri: Gülsel ŞEN , 27-06-2007 14:53
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, enterekoklar, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 2.903
    24-03-2011, 22:18 Son mesaja git
  119. koliform bakteri

    Konu Bilgileri: alis , 22-03-2011 19:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.757
    22-03-2011, 19:48 Son mesaja git
  120. Ticari Sterilizasyon Hesabı

    Konu Bilgileri: 001 , 20-03-2011 20:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.073
    001
    20-03-2011, 20:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.198
    001
    17-03-2011, 12:08 Son mesaja git
  121. Fermantasyon

    Konu Bilgileri: staphylococcus , 12-03-2011 23:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.307
    12-03-2011, 23:22 Son mesaja git
  122. Fermantasyonda Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: staphylococcus , 12-03-2011 23:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.763
    12-03-2011, 23:20 Son mesaja git
  123. Thumbs up gıda mikrobiyolojisi uygulamaları

    Konu Bilgileri: justme , 10-03-2011 14:49
    analiz, gıda, mikrobiyoloji, yöntem
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.068
    10-03-2011, 14:49 Son mesaja git
  124. Yağ teknolojisi labaratuar

    Konu Bilgileri: egelisalih , 09-03-2011 00:15
    yağ teknolojisi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.033
    09-03-2011, 00:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.233
    09-03-2011, 00:08 Son mesaja git
  125. Membrane Technology in Industrial Processes

    Konu Bilgileri: egelisalih , 09-03-2011 00:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.030
    09-03-2011, 00:04 Son mesaja git
  126. Citrobacter spp

    Konu Bilgileri: eminercan1990 , 07-03-2011 21:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.393
    07-03-2011, 21:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.573
    01-02-2011, 19:57 Son mesaja git
  127. gıda mikrobiyolojisi 7

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 23-08-2007 12:47
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.430
    28-01-2011, 22:29 Son mesaja git
  128. Gıda mikrobiyolojisi- fungus virus protozoa

    Konu Bilgileri: mustafa195 , 22-01-2011 14:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.434
    22-01-2011, 14:29 Son mesaja git
  129. Bakterİler

    Konu Bilgileri: mustafa195 , 16-01-2011 20:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.311
    16-01-2011, 20:47 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.631
    14-01-2011, 21:38 Son mesaja git
  130. mikotoksinleri toksisitesi

    Konu Bilgileri: cakir34 , 07-01-2011 22:51
    aflatoksinler, fumonisinler, mikotoksinler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.090
    07-01-2011, 22:51 Son mesaja git
  131. Haloccocus

    Konu Bilgileri: rockruck , 24-12-2010 18:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.413
    24-12-2010, 18:52 Son mesaja git
  132. Geotrichum

    Konu Bilgileri: rockruck , 24-12-2010 18:50
    geotrichum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.381
    24-12-2010, 18:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.700
    20-12-2010, 23:17 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.450
    20-12-2010, 03:50 Son mesaja git
  133. Hububat ve Ürünlerinin Mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: fatih407 , 16-12-2010 17:56
    dergisi, gida, haberleri, hububat, ilanlari, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari, ürünlerinin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.390
    16-12-2010, 17:56 Son mesaja git
  134. Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Güvenliği

    Konu Bilgileri: ulasM , 14-12-2010 19:16
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, laboratuvar, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.463
    14-12-2010, 19:16 Son mesaja git
  135. Gıda Kaynaklı Toksinlere Genel Bakış

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 23-11-2010 17:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.288
    23-11-2010, 17:06 Son mesaja git
  136. microoganism in food

    Konu Bilgileri: gidaci_ , 30-10-2010 12:57
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, microoganism, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 955
    30-10-2010, 12:57 Son mesaja git
  137. Arrow Mikrobiyal Bulaşma Kaynakları

    Konu Bilgileri: sk_mystery , 25-10-2010 22:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.883
    25-10-2010, 22:23 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.825
    25-10-2010, 22:14 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.129
    30-09-2010, 10:37 Son mesaja git
  138. Wink Salmonella geniş içerik

    Konu Bilgileri: kutadg , 27-09-2010 22:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.100
    27-09-2010, 22:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.347
    27-09-2010, 22:57 Son mesaja git
  139. Gıda İşletmelerinde Hepatit A Virüsü

    Konu Bilgileri: Akın52 , 21-07-2007 21:06
    dergisi, gida, gıda, haberleri, hepatit, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, virüsü, İşletmelerinde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.526
    13-09-2010, 16:06 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.603
    18-08-2010, 12:47 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.318
    07-08-2010, 17:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.762
    07-08-2010, 17:57 Son mesaja git
  140. salmonella slayt ödev

    Konu Bilgileri: Aydedem_toxic , 07-08-2010 17:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.271
    07-08-2010, 17:40 Son mesaja git
  141. bakteriler powerpoint

    Konu Bilgileri: bsrsrc , 22-05-2010 13:48
    bakteriler, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, powerpoint, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.809
    22-05-2010, 13:48 Son mesaja git
  142. Probiyotikler

    Konu Bilgileri: t_u_b_a_89 , 17-05-2010 17:57
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.320
    17-05-2010, 17:57 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.657
    08-05-2010, 10:57 Son mesaja git
  143. Probiyotik nedir?

    Konu Bilgileri: bluehobbys , 30-04-2010 13:26
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir?, probiyotik, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.424
    30-04-2010, 13:26 Son mesaja git
  144. Arrow Mikroorganizmaların Gıdalarda Kullanım Alanları

    Konu Bilgileri: caracedi , 10-04-2010 20:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.799
    10-04-2010, 20:58 Son mesaja git
  145. Gıda Alerjenleri (sunum)

    Konu Bilgileri: secepi , 05-04-2010 22:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.248
    05-04-2010, 22:40 Son mesaja git
  146. alternia

    Konu Bilgileri: tunasert , 04-04-2010 21:43
    alternia, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.209
    04-04-2010, 21:43 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.554
    18-03-2010, 23:31 Son mesaja git
  147. Gıda Mikrobiyolojisi, İndikatör Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: didaru , 17-03-2010 12:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.681
    17-03-2010, 12:01 Son mesaja git
  148. Et ve Et Ürünlerinde Gıda Güvenliği

    Konu Bilgileri: tubadaysal , 19-11-2007 11:57
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, Ürünlerinde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.788
    11-03-2010, 03:43 Son mesaja git
  149. gıda mikrobiyolojisi 14

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 24-08-2007 12:08
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.326
    11-03-2010, 03:38 Son mesaja git
  150. Post Gıda Mikrobiyolojisi Konu Anlatımı PowerPoint

    Konu Bilgileri: kurinnax , 17-02-2010 15:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.662
    17-02-2010, 15:23 Son mesaja git
  151. bergley's manual

    Konu Bilgileri: jooper , 11-02-2010 15:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.365
    11-02-2010, 15:07 Son mesaja git
  152. gıda zehirlenmeleri

    Konu Bilgileri: zulalk , 03-02-2010 09:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.301
    03-02-2010, 09:23 Son mesaja git

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed