Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 452 adet konudan sayfa basi 1 ile 200 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Gıda Mikrobiyolojisi

  1. Thumbs up gdo analizi

    Başlatan fatma33, 23-03-2017 10:10
    gdo, tespit, yöntemleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 31
    23-03-2017, 10:10 son yazılan Mesajı göster
  2. mikrobiyolojik analiz yöntemleri

    Başlatan fatma33, 23-03-2017 10:07
    analiz, mikrobiyoloji, teknikler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 13
    23-03-2017, 10:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 141
    28-02-2017, 23:39 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 252
    14-01-2017, 16:32 son yazılan Mesajı göster
  3. vidas cihazı ve akredite

    Başlatan fatma33, 12-12-2016 08:10
    cihazı, vidas
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 309
    12-12-2016, 08:10 son yazılan Mesajı göster
  4. salmonella spp aranması

    Başlatan fatma33, 11-11-2016 09:22
    salmonella, spp
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 328
    11-11-2016, 09:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 145
    11-11-2016, 09:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 155
    10-11-2016, 15:04 son yazılan Mesajı göster
  5. Clostridium

    Başlatan murat210, 29-10-2016 15:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 208
    29-10-2016, 15:06 son yazılan Mesajı göster
  6. Tek Hücre Proteinleri

    Başlatan tskaplani, 14-12-2011 18:52
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, proteinleri, sektörü, tek, videolari
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2.358
    04-10-2016, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  7. Filtrasyon

    Başlatan gkuru, 18-08-2016 22:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 274
    18-08-2016, 22:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 375
    19-06-2016, 15:47 son yazılan Mesajı göster
  8. super Gida Mikrobiyolojisi sunum Dersi 2-3

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:38
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.673
    07-06-2016, 13:26 son yazılan Mesajı göster
  9. Gıda Mikrobiyolojisi

    Başlatan Bedriye Tümer, 23-05-2016 14:51
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 296
    23-05-2016, 14:51 son yazılan Mesajı göster
  10. Membrane Filtration Guidelines

    Başlatan savas1simsek, 26-04-2016 23:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 315
    26-04-2016, 23:02 son yazılan Mesajı göster
  11. Funguslar ve Mikotoksinler

    Başlatan srymln, 26-04-2016 13:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 344
    26-04-2016, 13:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 367
    24-04-2016, 13:35 son yazılan Mesajı göster
  12. Lightbulb Listeria Monocytogenes Analizi

    Başlatan Busra Timur, 10-09-2014 16:08
    listeria, monocytogenes
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 830
    17-04-2016, 13:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 476
    28-03-2016, 17:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 584
    29-02-2016, 23:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 737
    26-12-2015, 15:03 son yazılan Mesajı göster
  13. Koliform bakteriler yardım!...

    Başlatan bilana, 17-12-2015 15:43
    bakteriler, koliform
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 373
    17-12-2015, 15:43 son yazılan Mesajı göster
  14. Besiyeri Geliştirme

    Başlatan probiyotik, 20-11-2015 01:46
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 465
    20-11-2015, 01:46 son yazılan Mesajı göster
  15. Gıda Mikrobiyolojisi Uygulama

    Başlatan KlimienS, 10-11-2015 16:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 595
    10-11-2015, 16:55 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 489
    03-09-2015, 00:05 son yazılan Mesajı göster
  16. Post mikrobiyolojik_kriterler

    Başlatan bht, 11-04-2015 17:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 777
    bht
    11-04-2015, 17:55 son yazılan Mesajı göster
  17. gıda mikrobiyolojisi

    Başlatan tamergoktas, 10-04-2015 16:50
    gıda, mikrobiyolojisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 603
    10-04-2015, 16:50 son yazılan Mesajı göster
  18. Lightbulb Su Numunesi Alma

    Başlatan merve35, 09-04-2015 20:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 649
    09-04-2015, 20:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 764
    ETG
    02-04-2015, 19:19 son yazılan Mesajı göster
  19. gida kaynakli hastaliklar

    Başlatan tmlarzu, 08-01-2015 14:55
    gida, kaynakli
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.027
    12-03-2015, 12:42 son yazılan Mesajı göster
  20. Brucella

    Başlatan nesetbk, 07-03-2015 13:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 510
    07-03-2015, 13:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 679
    04-03-2015, 18:31 son yazılan Mesajı göster
  21. Prionlar

    Başlatan Sinemis93, 23-02-2015 22:58
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 688
    23-02-2015, 22:58 son yazılan Mesajı göster
  22. Shigella Dizanteri

    Başlatan hoshga, 19-02-2015 00:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 519
    19-02-2015, 00:59 son yazılan Mesajı göster
  23. Besiyeri Pozitif doğrulama Yardım!

    Başlatan banbur, 18-02-2015 19:10
    besiyeri, pozitif
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 525
    18-02-2015, 19:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 3.402
    15-12-2014, 09:32 son yazılan Mesajı göster
  24. Gıda Yoluyla Bulaşan Bakteriler

    Başlatan smoker, 08-12-2014 18:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 624
    08-12-2014, 18:54 son yazılan Mesajı göster
  25. E.coli O157:H7

    Başlatan betes, 08-12-2014 01:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 607
    08-12-2014, 01:02 son yazılan Mesajı göster
  26. Clostridium botulinum

    Başlatan Genç Gıdacı, 06-12-2014 18:56
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 523
    06-12-2014, 18:56 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.591
    26-11-2014, 15:15 son yazılan Mesajı göster
  27. Candida ile Sitrik Asit Üretimi

    Başlatan gıda_mühendisi, 25-11-2014 01:27
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 848
    25-11-2014, 01:27 son yazılan Mesajı göster
  28. Bacterial and Fungal Toxins

    Başlatan bktsgbsn, 18-11-2014 16:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 697
    18-11-2014, 16:55 son yazılan Mesajı göster
  29. Shigella

    Başlatan hoshga, 22-10-2014 11:19
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 636
    22-10-2014, 11:19 son yazılan Mesajı göster
  30. Post Baharatların Antimikrobiyal Etkileri

    Başlatan mltm06, 17-10-2014 15:34
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 728
    17-10-2014, 15:34 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 598
    16-10-2014, 10:37 son yazılan Mesajı göster
  31. Post E.Coli ve Yatık Slant

    Başlatan baharelcicek, 13-10-2014 21:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 481
    13-10-2014, 21:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 583
    06-10-2014, 17:28 son yazılan Mesajı göster
  32. E-coli sunum

    Başlatan deryaistanbul, 25-08-2014 20:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    25-08-2014, 20:09 son yazılan Mesajı göster
  33. Question Mikotoksinlerin işinlanmasi (yardim)

    Başlatan madmizah, 11-06-2014 15:54
    mikotoksin, ışınlama
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 777
    11-06-2014, 15:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 568
    18-05-2014, 22:04 son yazılan Mesajı göster
  34. Listeria Monocytogenes Analizi

    Başlatan prometheus, 22-04-2014 20:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 756
    22-04-2014, 20:54 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 559
    18-03-2014, 10:36 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 885
    01-03-2014, 19:33 son yazılan Mesajı göster
  35. En Muhtemel Sayı (EMS) Yöntemi

    Başlatan RABİA, 12-12-2013 00:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.114
    12-12-2013, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  36. Hazır besiyerleri

    Başlatan mervetolunay, 21-11-2013 10:28
    besiyerleri, hazır
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 687
    21-11-2013, 23:07 son yazılan Mesajı göster
  37. Gıda Mikrobiyolojisi Staphylococcus aureus

    Başlatan mak, 06-11-2013 20:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 964
    mak
    06-11-2013, 20:39 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 774
    23-10-2013, 23:06 son yazılan Mesajı göster
  38. gıda mikrobiyolojisi 4-5

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 23-08-2007 12:46
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.300
    02-09-2013, 10:16 son yazılan Mesajı göster
  39. 17025 Kalite El Kitabı

    Başlatan skywide, 27-11-2010 10:35
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2.840
    28-08-2013, 12:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.477
    15-05-2013, 22:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.831
    11-05-2013, 14:01 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.495
    04-05-2013, 18:52 son yazılan Mesajı göster
  40. listeria

    Başlatan Pelin Evcil, 25-04-2013 19:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 662
    25-04-2013, 19:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.700
    23-04-2013, 14:11 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 803
    20-03-2013, 16:26 son yazılan Mesajı göster
  41. Smile Saccharomyces Cerevisiae Afişi

    Başlatan KarameL, 20-03-2013 12:47
    cerevisiae, saccharomyces
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 808
    20-03-2013, 12:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.334
    12-03-2013, 17:25 son yazılan Mesajı göster
  42. Microbiological Analysis Of Milk

    Başlatan omersezer, 21-02-2013 12:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 910
    21-02-2013, 12:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.216
    12-02-2013, 22:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.008
    20-01-2013, 20:21 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.792
    08-01-2013, 02:45 son yazılan Mesajı göster
  43. Maya ve küfler

    Başlatan ceydaakyol14, 02-01-2013 05:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.137
    02-01-2013, 05:25 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.262
    22-12-2012, 14:07 son yazılan Mesajı göster
  44. Arrow Moleküler Biyolojik Yöntemler

    Başlatan furkandemirgul, 27-09-2012 10:08
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.067
    22-12-2012, 03:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.513
    17-12-2012, 14:46 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.550
    17-12-2012, 00:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.109
    11-12-2012, 17:18 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.466
    11-12-2012, 09:11 son yazılan Mesajı göster
  45. Shigella Bakterisi Sunum...

    Başlatan babaadem, 25-11-2012 18:19
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.345
    25-11-2012, 18:19 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.997
    24-11-2012, 23:00 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 780
    19-11-2012, 00:33 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 644
    15-11-2012, 12:49 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 832
    06-11-2012, 09:09 son yazılan Mesajı göster
  46. Exclamation merck mikrobiyoloji el kitabı

    Başlatan gıdacı_8891, 30-10-2012 23:01
    gida, kitabı, merck, merck mikrobiyoliji, mikrobiyoloji
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.198
    30-10-2012, 23:01 son yazılan Mesajı göster
  47. Konservelerdeki mikrobiyolojik bozulmalar

    Başlatan aceylan00, 19-10-2012 19:38
    bozulmalar, gida, konservelerdeki, mikrobiyolojik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 786
    19-10-2012, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  48. Fermente Gıdalarda Kullanılan Mayalar

    Başlatan sahdarms, 18-10-2012 07:53
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 878
    18-10-2012, 07:53 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.040
    18-10-2012, 00:31 son yazılan Mesajı göster
  49. Clostridium Perfringens ppt

    Başlatan Didem GOGUS, 15-10-2012 22:40
    clostridium, gida, perfringens, ppt
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.096
    16-10-2012, 11:26 son yazılan Mesajı göster
  50. Campylobacter

    Başlatan Didem GOGUS, 15-10-2012 22:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 758
    15-10-2012, 22:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.084
    13-10-2012, 18:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.158
    28-09-2012, 21:10 son yazılan Mesajı göster
  51. Question kullanlan besiyer nelerdir??

    Başlatan pkz06, 03-09-2012 14:35
    besiyer, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanlan, mühendisligi, nelerdir??, sektörü, videolari
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 881
    07-09-2012, 20:02 son yazılan Mesajı göster
  52. Claviceps purpurea

    Başlatan Mucahit, 08-08-2012 20:18
    claviceps, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, purpurea, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 705
    08-08-2012, 20:18 son yazılan Mesajı göster
  53. Gıdaların Mikrobiyolojik Analizi

    Başlatan o_listening, 08-08-2012 16:06
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 944
    08-08-2012, 16:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.118
    27-07-2012, 07:28 son yazılan Mesajı göster
  54. Besiyerleri

    Başlatan yns_food, 26-03-2010 06:19
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.295
    17-07-2012, 20:50 son yazılan Mesajı göster
  55. Post Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar

    Başlatan qubish, 13-07-2012 13:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.108
    13-07-2012, 13:47 son yazılan Mesajı göster
  56. Foodborne Infections (Tr + Eng)

    Başlatan anorak, 12-06-2012 20:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 774
    12-06-2012, 20:37 son yazılan Mesajı göster
  57. Thumbs up Gıda Biyolojisi Ders Notu

    Başlatan yarenerhan, 06-06-2012 13:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.428
    06-06-2012, 13:23 son yazılan Mesajı göster
  58. Red face gıda zehirlenmeleri

    Başlatan devmadenciali, 06-06-2012 12:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 633
    06-06-2012, 12:43 son yazılan Mesajı göster
  59. hammadde kimyasa analizler

    Başlatan cemilcan19, 28-04-2012 14:33
    analizler, dergisi, gida, haberleri, hammadde, ilanlari, kimyasa, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 735
    28-04-2012, 16:21 son yazılan Mesajı göster
  60. Post Bacillus cereus aranması ve sayımı

    Başlatan zeyna83, 13-12-2011 23:16
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.938
    bel
    19-04-2012, 20:58 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 857
    15-04-2012, 18:29 son yazılan Mesajı göster
  61. Mikroorganizmalar ve sayım yöntemleri

    Başlatan papa, 31-03-2012 13:04
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.394
    31-03-2012, 13:04 son yazılan Mesajı göster
  62. Vibrio cholerae

    Başlatan osmanlı9, 30-03-2012 23:31
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 610
    30-03-2012, 23:31 son yazılan Mesajı göster
  63. Post Hijyen Eğitimi

    Başlatan ogiritli, 30-03-2012 13:03
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 837
    30-03-2012, 13:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 938
    14-03-2012, 23:24 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.131
    11-03-2012, 18:13 son yazılan Mesajı göster
  64. Lightbulb LAHANA SiYAH DAMAR ÇÜRÜKLÜĞÜ

    Başlatan Cyann, 11-03-2012 12:36
    ÇÜrÜklÜĞÜ, damar, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lahana, mühendisligi, sektörü, siyah, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 847
    11-03-2012, 12:36 son yazılan Mesajı göster
  65. En Muhtemel Sayı Yöntemi deney raporu

    Başlatan dkose, 05-03-2012 11:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.572
    05-03-2012, 11:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 949
    05-03-2012, 10:58 son yazılan Mesajı göster
  66. Suyun Mikrobiyal Analizi

    Başlatan dkose, 05-03-2012 10:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.164
    05-03-2012, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  67. Sütün Mikrobiyolojik Analizi

    Başlatan dkose, 05-03-2012 10:51
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.898
    05-03-2012, 10:51 son yazılan Mesajı göster
  68. Taşındı: maya ve küf analizleri

    Başlatan elenceli, 04-03-2012 23:48
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, küf, maya, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  69. Viral enfeksiyonlar

    Başlatan Peachy, 04-03-2012 14:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 719
    04-03-2012, 14:35 son yazılan Mesajı göster
    •  
    •  
  70. Gıda Yoluyla Bulaşan Zoonlar

    Başlatan D y n a m i c, 03-01-2012 23:27
    bulaşan, dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yoluyla, zoonlar
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 962
    04-01-2012, 10:30 son yazılan Mesajı göster
  71. bakteri sayımları...

    Başlatan tubadaysal, 29-11-2007 12:42
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.671
    16-12-2011, 16:12 son yazılan Mesajı göster
  72. risk yönetimi değerlendirmesi

    Başlatan klmyn, 16-12-2011 13:02
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 958
    16-12-2011, 13:02 son yazılan Mesajı göster
  73. Mikroorganizmalardan Enzim Üretimi

    Başlatan tskaplani, 14-12-2011 19:09
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.683
    14-12-2011, 19:09 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 919
    14-12-2011, 12:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 708
    14-12-2011, 12:16 son yazılan Mesajı göster
  74. Gıdalardaki Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan hacerpau, 12-12-2011 15:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 836
    12-12-2011, 15:39 son yazılan Mesajı göster
  75. Gıdalarda Biyojen Aminler Ve Önemi

    Başlatan VURGUN, 07-12-2011 17:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 694
    07-12-2011, 17:07 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 952
    02-12-2011, 00:41 son yazılan Mesajı göster
  76. mikrobiyolojik metot

    Başlatan menekse08, 27-11-2011 23:15
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, metot, mikrobiyolojik, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 683
    28-11-2011, 09:07 son yazılan Mesajı göster
  77. Gıda Mikrobiyolojisi ders notları

    Başlatan ankebut46, 27-10-2011 16:29
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5.602
    27-10-2011, 16:29 son yazılan Mesajı göster
  78. Su Legionella Analizi

    Başlatan skumova, 21-09-2011 15:12
    analizi, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, legionella, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.105
    21-09-2011, 15:12 son yazılan Mesajı göster
  79. Allycillobacillus

    Başlatan skumova, 21-09-2011 15:11
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 711
    21-09-2011, 15:11 son yazılan Mesajı göster
  80. Thumbs up super Gida Mikrobiyolojisi Sunum I.Bölüm

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:36
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.642
    17-09-2011, 02:39 son yazılan Mesajı göster
  81. Biyoteknoloji I Enzim Teknolojisi

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:30
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.359
    17-09-2011, 02:30 son yazılan Mesajı göster
  82. bakteri tutuklama

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:24
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 678
    17-09-2011, 02:24 son yazılan Mesajı göster
  83. Amino Asitlerin Yıkılımı

    Başlatan one70, 17-09-2011 02:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 788
    17-09-2011, 02:22 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 946
    14-08-2011, 17:32 son yazılan Mesajı göster
  84. Anket Anket: Gıdalardaki Mikrobiyolojik Tehlikeler

    Başlatan ersinturcan, 11-08-2011 15:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.075
    11-08-2011, 15:13 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.362
    20-07-2011, 20:53 son yazılan Mesajı göster
  85. pathogen table

    Başlatan asel, 20-07-2011 15:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, pathogen, sektörü, table, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 827
    20-07-2011, 15:30 son yazılan Mesajı göster
  86. Spirulina

    Başlatan hasant, 18-07-2011 01:20
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, spirulina, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 693
    18-07-2011, 01:20 son yazılan Mesajı göster
  87. vibriolar

    Başlatan ilkayinan, 11-06-2011 22:47
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, vibriolar, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.136
    11-06-2011, 22:47 son yazılan Mesajı göster
  88. escherichia coli

    Başlatan ilkayinan, 11-06-2011 22:34
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 838
    11-06-2011, 22:34 son yazılan Mesajı göster
  89. Gıda Mikrobiyolojisi Kitap

    Başlatan ahasverus, 09-05-2011 16:14
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kitap, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.581
    09-05-2011, 16:14 son yazılan Mesajı göster
  90. Gıda Muhafaza Metotları

    Başlatan pamuk kedim, 08-05-2011 14:18
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.344
    08-05-2011, 14:18 son yazılan Mesajı göster
  91. Pestisid Toksikoloji

    Başlatan kenanulavur, 30-04-2011 16:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 769
    30-04-2011, 16:54 son yazılan Mesajı göster
  92. Gram Pozitif ve Negatif Bakteriler

    Başlatan engnblgn, 17-04-2011 22:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6.347
    17-04-2011, 22:33 son yazılan Mesajı göster
  93. animasyon ette mikrobiyolojik analiz

    Başlatan omerhattab, 17-03-2010 19:05
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2.070
    16-04-2011, 08:48 son yazılan Mesajı göster
    •  
    •  
  94. Thumbs up Aseptik Dolum Tekniği

    Başlatan opsiyonel, 31-03-2011 01:01
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 4.584
    31-03-2011, 01:01 son yazılan Mesajı göster
  95. general microbiology lecture

    Başlatan esr, 27-03-2011 21:25
    dergisi, general, gida, haberleri, ilanlari, lecture, microbiology, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 956
    esr
    27-03-2011, 21:25 son yazılan Mesajı göster
  96. enterekoklar

    Başlatan Gülsel ŞEN, 27-06-2007 14:53
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, enterekoklar, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 2.220
    24-03-2011, 22:18 son yazılan Mesajı göster
  97. koliform bakteri

    Başlatan alis, 22-03-2011 19:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.356
    22-03-2011, 19:48 son yazılan Mesajı göster
  98. Ticari Sterilizasyon Hesabı

    Başlatan 001, 20-03-2011 20:35
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.956
    001
    20-03-2011, 20:35 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 823
    001
    17-03-2011, 12:08 son yazılan Mesajı göster
  99. Fermantasyon

    Başlatan staphylococcus, 12-03-2011 23:22
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 911
    12-03-2011, 23:22 son yazılan Mesajı göster
  100. Fermantasyonda Mikroorganizmalar

    Başlatan staphylococcus, 12-03-2011 23:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.258
    12-03-2011, 23:20 son yazılan Mesajı göster
  101. Thumbs up gıda mikrobiyolojisi uygulamaları

    Başlatan justme, 10-03-2011 14:49
    analiz, gıda, mikrobiyoloji, yöntem
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.688
    10-03-2011, 14:49 son yazılan Mesajı göster
  102. Yağ teknolojisi labaratuar

    Başlatan egelisalih, 09-03-2011 00:15
    yağ teknolojisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 670
    09-03-2011, 00:15 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 870
    09-03-2011, 00:08 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 736
    09-03-2011, 00:04 son yazılan Mesajı göster
  103. Citrobacter spp

    Başlatan eminercan1990, 07-03-2011 21:48
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.089
    07-03-2011, 21:48 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.223
    01-02-2011, 19:57 son yazılan Mesajı göster
  104. gıda mikrobiyolojisi 7

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 23-08-2007 12:47
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.097
    28-01-2011, 22:29 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.080
    22-01-2011, 14:29 son yazılan Mesajı göster
  105. Bakterİler

    Başlatan mustafa195, 16-01-2011 20:47
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 960
    16-01-2011, 20:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.252
    14-01-2011, 21:38 son yazılan Mesajı göster
  106. mikotoksinleri toksisitesi

    Başlatan cakir34, 07-01-2011 22:51
    aflatoksinler, fumonisinler, mikotoksinler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 754
    07-01-2011, 22:51 son yazılan Mesajı göster
  107. Haloccocus

    Başlatan rockruck, 24-12-2010 18:52
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.088
    24-12-2010, 18:52 son yazılan Mesajı göster
  108. Geotrichum

    Başlatan rockruck, 24-12-2010 18:50
    geotrichum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.655
    24-12-2010, 18:50 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.221
    20-12-2010, 23:17 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.078
    20-12-2010, 03:50 son yazılan Mesajı göster
  109. Hububat ve Ürünlerinin Mikrobiyolojisi

    Başlatan fatih407, 16-12-2010 17:56
    dergisi, gida, haberleri, hububat, ilanlari, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari, ürünlerinin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.819
    16-12-2010, 17:56 son yazılan Mesajı göster
  110. Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Güvenliği

    Başlatan ulasM, 14-12-2010 19:16
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, laboratuvar, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.021
    14-12-2010, 19:16 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 889
    23-11-2010, 17:06 son yazılan Mesajı göster
  111. microoganism in food

    Başlatan gidaci_, 30-10-2010 12:57
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, microoganism, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 630
    30-10-2010, 12:57 son yazılan Mesajı göster
  112. Arrow Mikrobiyal Bulaşma Kaynakları

    Başlatan sk_mystery, 25-10-2010 22:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.961
    25-10-2010, 22:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.266
    25-10-2010, 22:14 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 793
    30-09-2010, 10:37 son yazılan Mesajı göster
  113. Wink Salmonella geniş içerik

    Başlatan kutadg, 27-09-2010 22:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 714
    27-09-2010, 22:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 948
    27-09-2010, 22:57 son yazılan Mesajı göster
  114. Gıda İşletmelerinde Hepatit A Virüsü

    Başlatan Akın52, 21-07-2007 21:06
    dergisi, gida, gıda, haberleri, hepatit, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, virüsü, İşletmelerinde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.094
    13-09-2010, 16:06 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.200
    18-08-2010, 12:47 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 920
    07-08-2010, 17:59 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.281
    07-08-2010, 17:57 son yazılan Mesajı göster
  115. salmonella slayt ödev

    Başlatan Aydedem_toxic, 07-08-2010 17:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.711
    07-08-2010, 17:40 son yazılan Mesajı göster
  116. bakteriler powerpoint

    Başlatan bsrsrc, 22-05-2010 13:48
    bakteriler, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, powerpoint, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.379
    22-05-2010, 13:48 son yazılan Mesajı göster
  117. Probiyotikler

    Başlatan t_u_b_a_89, 17-05-2010 17:57
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 882
    17-05-2010, 17:57 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.148
    08-05-2010, 10:57 son yazılan Mesajı göster
  118. Probiyotik nedir?

    Başlatan bluehobbys, 30-04-2010 13:26
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir?, probiyotik, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 952
    30-04-2010, 13:26 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.288
    10-04-2010, 20:58 son yazılan Mesajı göster
  119. Gıda Alerjenleri (sunum)

    Başlatan secepi, 05-04-2010 22:40
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.925
    05-04-2010, 22:40 son yazılan Mesajı göster
  120. alternia

    Başlatan tunasert, 04-04-2010 21:43
    alternia, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 810
    04-04-2010, 21:43 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.135
    18-03-2010, 23:31 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.239
    17-03-2010, 12:01 son yazılan Mesajı göster
  121. Et ve Et Ürünlerinde Gıda Güvenliği

    Başlatan tubadaysal, 19-11-2007 11:57
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, Ürünlerinde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.293
    11-03-2010, 03:43 son yazılan Mesajı göster
  122. gıda mikrobiyolojisi 14

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 24-08-2007 12:08
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 974
    11-03-2010, 03:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3.865
    17-02-2010, 15:23 son yazılan Mesajı göster
  123. bergley's manual

    Başlatan jooper, 11-02-2010 15:07
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 942
    11-02-2010, 15:07 son yazılan Mesajı göster
  124. gıda zehirlenmeleri

    Başlatan zulalk, 03-02-2010 09:23
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 886
    03-02-2010, 09:23 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.145
    30-01-2010, 00:22 son yazılan Mesajı göster
  125. Algal üretim

    Başlatan suhakucukoz, 24-01-2010 18:25
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 908
    24-01-2010, 18:25 son yazılan Mesajı göster
  126. clostridium botulinum...

    Başlatan Uğur MARANGOZ, 26-10-2007 15:45
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.482
    30-12-2009, 20:56 son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
<font color=Konu Kapatılmıştır" />
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed