Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
-
06-09-2007, 00:24 #1Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
- Üyelik tarihi
- 22 Feb 07
- Ad Soyad
- Okan YÜKSEL
- Şehir
- 34 İST AVR.
- Üniversite
- Pamukkale Universitesi
- Meslek
- Gıda Mühendisi
- Sektör
- Özel Gıdalar - Şekerleme
- Mesajlar
- 417
- Konular
- 215
- Eklentileriniz
- 70
- Kazanılan Kredi
- 3505
- Kullanılan Kredi
- 9
- Kalan Kredi
- 3496
Gıdalarda Kimyasal Kalite Değişimleri
İÇİNDEKİLER:
GİRİŞ
KIMYASAL ESMERLEŞME
1.Maillard Tepkimesi
2.Askorbik Asit Oksidasyonu
3.Karamelizasyon
4.Şeker Parçalanması
ENZİMATİK ESMERLEŞME
LİPİD OKSİDASYONU
LİPİD HİDROLİZİ
PİGMENT DEGRADASYONU
1.Karotenoidlerin Değişmesi
2.Klorofillerin Değişmesi
3.Antosiyaninlerin Değişmesi
Şifre: "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
Dosya Şifresi : www.forumfood.net
Dosya Boyutu : 285.6 KB (Kilobyte)
İndirme Sayısı : 7 Kez
Benzer Konular
-
Gıdalarda uygulanan bazı kimyasal analizler
Konu Sahibi banudemirel Forum Kimyasal AnalizlerCevap: 0Son Mesaj : 02-04-2008, 13:56 -
Şekerli Gıdalarda ve Çikolatada Kalite
Konu Sahibi Akın52 Forum Şeker ve Şekerli GıdalarCevap: 31Son Mesaj : 09-01-2008, 08:29 -
gıdalarda kimyasal tehlikeler
Konu Sahibi Gülsel ŞEN Forum ISO 22000 (HACCP)Cevap: 0Son Mesaj : 13-11-2007, 11:35 -
Gıdalarda Kalite Güvenlik Sistemleri
Konu Sahibi goncuali Forum Araştırma projeleriCevap: 6Son Mesaj : 12-11-2007, 12:07
Bookmarks