6 sonuçtan 1 ile 6 arası
Ağaç Şeklinde Aç8Beğeni
  • 2 gönderen BLACKEAGLE-BJK
  • 2 gönderen solway
  • 2 gönderen niragurme
  • 1 gönderen
  • 1 gönderen BLACKEAGLE-BJK

Konu: HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09 Aug 17

    Mesajları
    5
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    55
    Kalan
    0

    Standart HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Merhaba arkadaşlar. Bir hafta önce işe başladım ve firma peynir paketleme işine girdi. Teneke peynirler alınıp porsiyonlara bölünerek etiketlenip satılıyor. Bu hafta bakanlıktan sertifika alacağız ama benim proses akım şeması hazırlamam lazım. Elimde akım şeması var ama peynirin kabulünde risk analizi yapmam gerekiyor. Peynir ham madde kabul yaparken ne gibi kriterleri kontrol etmem gerekiyor ve hangi tebliğden bulabilirim bunu. Bir de etiket yönetmeliğine göre parti numarası nasıl verilebilir. Yardımcı olursanız sevinirim.

  2. #2
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    223
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    170
    Harcanan
    0
    Kalan
    170

    Standart Cevap: HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Merhabalar ;
    Sorunuzun üzerinden biraz zaman geçmiş , halledebildiniz mi?
    Aslında bu tür durumlar için sanırım direkt yetkili birimden de bilgi almak gerekiyor.Bakanlıktan denetleme kriterleri ile ilgili gelecek birime danışılabilir.Yardımcı oluyorlar.
    Etiketlemeye gelince de etiketleme tebliğinde "zorunlu etiket bilgileri" kısmını bir inceleyin derim. Orjinal ürün üzerindeki SKT sonuçta ürün açılana kadar geçerli , açılıp tekrar paketlendiğinde ki durum ne olur gerçekten bir araştırmak lazım . PAylaştığınız dosya içeriğini bilemiyorum ama oda onaylandığında ve bu arada denetime de girmemiş olursanız yardımcı olmaya çalışırım .
    Malzeme kabul kriterleri ile ilgili de biraz detay verebilirseniz tartışırız.NAsıl bir firmadan firmadan , hangi şartlarda geliyor ,sevkiyat süreci nasıl ,depolama süreci nasıl , üretici firma izinleri , ambalaj vs. Tabii sonra sizin kullanacağınız ambalaj , paketleme alanı , depolama alanı vs.



    İyi çalışmalar dilerim ..
    Ümit ÖZTEK ve Çiğdem Coşkun bunu beğendiler.
    "Gökyüzü KARTALındır!"

  3. #3
    Onursal Üye solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Dec 08

    Mesajları
    426
    Konuları
    37
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    276
    Harcanan
    0
    Kalan
    276

    Standart Cevap: HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    soruların cevapları çok uzun. danışmanlık hizmeti lazım size. risk analizi b-f-k şimdi bir de yeni icat çıktı A(alerjen) bu parametrelerin üzerine diğer tedarikçi veya hammadde ilgili gıcık olduğnuz kriterleri ekleyip puanlayın çarpın bölün kafanıza göre ve bir puan cetveli oluşturun. ooo hala tuşlar basmıo hacı yalnız
    BLACKEAGLE-BJK ve Çiğdem Coşkun bunu beğendiler.

  4. #4
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    17 Aug 17
    Yaş
    30

    Mesajları
    3
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    1
    Kalan
    4

    Standart Cevap: HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    Merhaba arkadaşlar,
    Soruyu uzun zaman önce ben yazmıştım. Fırsatım da olmadı bakamadım. Tek başıma işlerin içinden çıkmaya çalışırken hemen hemen bütün ayrıntıları öğrendim. Şimdi bir denetleme var ondan sonra spesifik olarak bütün sorularımı yazarım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    BLACKEAGLE-BJK ve Çiğdem Coşkun bunu beğendiler.

  5. #5
    Onursal Üye Ümit ÖZTEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09 Oct 08
    Yaş
    31

    Mesajları
    569
    Konuları
    116
    Eklentileri
    23
    Kredisi
    1193
    Harcanan
    0
    Kalan
    1193

    Standart Cevap: HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    sorularınızı yazarsanız yardımcı oluruz. kolay gelsin
    Çiğdem Coşkun bunu beğendi.



    Ümit ÖZTEK
    Food Engineer
    Gıda Mühendisi

  6. #6
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    223
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    170
    Harcanan
    0
    Kalan
    170

    Standart Cevap: HACCP konusunda yardıma ihtiyacım var

    elbette yardımcı olmaya çalışırız.

    İyi çalışmalar dilerim,
    Kolay gelsin..
    Çiğdem Coşkun bunu beğendi.
    "Gökyüzü KARTALındır!"

Benzer Konular

  1. Haccp planı için yardıma ihtiyacım var ve buradan indirme yapamıyorum
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Betülhas
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23-05-2016, 17:30
  2. gıdaların viskoelastik özellikleri konusunda acil 3 kaynağa ihtiyacım var??
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan mertcanmc
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 12-08-2008, 18:06
  3. onların yardıma ıhtıyacı var
    Güncel Haberler forum içinde, yazan BÖGÜRTLEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12-03-2008, 12:40
  4. Acil yardıma ihtiyacım var!!!!1
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan ldpud03
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 30-11-2007, 22:12
  5. Yardıma ihtiyacım var.
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan ozi
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 02-07-2007, 17:28

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed