Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Yeni Üye Muhendis38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    20 Sep 08
    Ad Soyad
    Mert
    Yaş
    30
    Şehir
    38 KAYSERİ
    Üniversite
    Cumhuriyet Universitesi
    Meslek
    Kalite
    Sektör
    püskürütçü
    Mesajlar
    83
    Konular
    18
    Eklentileriniz
    10
    Kazanılan Kredi
    505
    Kullanılan Kredi
    29
    Kalan Kredi
    476

    Talking Haccp Uygulaması (slayt ppt)


    Selamlar...
    HACCP Eğitimi ile ilgili İspanyolca ama anlayabileceğiniz bir sunum. Sunumda Hacpp uygulamasında mikrobilyolojik ve kritik nokta risk değerlendirmesini anlatmaktadır.
    Döküman : Haccp Uygulaması Sunum
    Döküman Türü: PPT
    Dosya Boyutu: 4,3Mb






    Şifre:www.forumfood.net



         
     
        Dosya Şifresi : www.forumfood.net
    Dosya Boyutu : 2.96 MB (Megabyte)
    İndirme Sayısı : 72 Kez
     
     

  2. #2
    Lisans Üye rosemant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    07 May 08
    Ad Soyad
    özgül kalkan
    Şehir
    07 ANTALYA
    Üniversite
    Akdeniz Universitesi
    Meslek
    GIDA MÜHENDİSİ
    Sektör
    TURİZM
    Mesajlar
    264
    Konular
    68
    Eklentileriniz
    15
    Kazanılan Kredi
    755
    Kullanılan Kredi
    14
    Kalan Kredi
    741

    Standart Cevap: Haccp Uygulaması (slayt ppt)

    Merhaba
    Eklediğiniz dosyanın eğitim dili ingilizce değil ispanyolcadır.
    Yanlışlığı lütfen mesajınızda düzeltiniz.



Benzer Konular

  1. Kakao Ve çikolatada Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Uygulaması
    Konu Sahibi kayacanserdar Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 03-09-2008, 11:37
  2. e-garson uygulaması
    Konu Sahibi Gluten Forum Güncel Haberler
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 14-04-2008, 12:26
  3. Küçük fırınlarda Haccp Uygulaması
    Konu Sahibi Arzu Yazıcı Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 07-03-2008, 08:11
  4. Pekmez Üretiminde HACCP Uygulaması
    Konu Sahibi turkoloji Forum ISO 22000 (HACCP)
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 02-07-2007, 21:59

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed