5 sonuçtan 1 ile 5 arası
  1. #1
    Yeni Üye ank_gm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16 Dec 08
    Yaş
    35

    Mesajları
    81
    Konuları
    31
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    0
    Kalan
    355

    Standart hammadde spesifikasyonları

    arkadaşlar iso 22000 için son ürün spektlerini tamamladım fakat hammadde spesktlerini tamamlayamadım.lesitin , pektin, çöğen suyu, laktoz, hirojenize yağ ve sitrik asit gibi ürünler için tam olarak kriter bulamadım.. yardımcı olursanız memnuun olurum...
    iyi çalışmalar herkese..

  2. #2
    Onursal Üye mutlu_571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Jun 08
    Yaş
    37

    Mesajları
    740
    Konuları
    77
    Eklentileri
    38
    Kredisi
    2100
    Harcanan
    0
    Kalan
    2100

    Standart Cevap: hammadde spesifikasyonları

    hammadde spektleri hammaddeyi satın aldığınız yerden verilir benim bildiğim.
    yanlış mı biliyorum caba?
    HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.

    Yine dağların sevdası düştü yüreğime anne
    Kurşunların sevdası,
    Zulümlerden bıktım usandım
    Yüreğim kanıyor anne,
    Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş gider
    Dünya zulüm, zulüm kokar anne
    ...

  3. #3
    Onursal Üye yusufcukur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26 Aug 08
    Yaş
    38

    Mesajları
    121
    Konuları
    13
    Eklentileri
    18
    Kredisi
    924
    Harcanan
    0
    Kalan
    924

    Standart Cevap: hammadde spesifikasyonları

    Tedarikçilerinizden almış olduğunuz spesifikasyonları değerlendirererk ve üretiminiz için uygun ktiterleri belirleyerek hammadde şartnameleri ( spesifikasyonlarını ) hazırlayabilirsiniz.Bunun yanında bahsettiğiniz ürünlere ait internet üzerinden bir sürü spesifikasyon indirebilirsiniz ancak önemli olan sizin ürününüz için uygun olan hammaddeler.Kolay gelsin

  4. #4
    Onursal Üye Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Feb 07
    Yaş
    43

    Mesajları
    2730
    Konuları
    384
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    0
    Kalan
    3608

    Standart Cevap: hammadde spesifikasyonları

    öncelikle şunu belirteyim bunları hammadde değil katkı maddeleri ve yardımcı malzemeler grubunda nitelendirmeniz gerekiyor.
    Alım şartnamelerini hazırlarken bakacağınız kaynaklar:
    Türk Gıda Kodeksi
    Tedarikçilerinizden alacağınız bilgiler
    Müşterilerinizden gelecek geri beslemeler
    bunların harmanlaması ile en doğru alımşartnamesini oluşturabilirsiniz...
    “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”

  5. #5
    Yeni Üye ank_gm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16 Dec 08
    Yaş
    35

    Mesajları
    81
    Konuları
    31
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    0
    Kalan
    355

    Standart Cevap: hammadde spesifikasyonları

    verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar..bu siteyi seviyorum , paylaşım güzel şey...

Benzer Konular

  1. hammadde kontrolü
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan cocodez
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12-08-2009, 10:10
  2. hammadde nitelikleri
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan solway
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15-03-2009, 14:30
  3. hammadde grubu
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan gidaalanya
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-12-2008, 21:29
  4. hammadde standardı (un)
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan ayner67
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 21-11-2008, 10:48
  5. Süt Ürünleri Spesifikasyonları
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-09-2007, 21:44

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed