3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen
  • 1 gönderen BLACKEAGLE-BJK

Konu: hazır yemek sektöründe cam konserve kavonazlarına numune almak doğru mu

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    18 Oct 16
    Yaş
    24

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart hazır yemek sektöründe cam konserve kavonazlarına numune almak doğru mu

    arkadaşlar yeniz mezun gıda mühendisiyim ve ilk iş tecrübem. işletmede cam konserve kavonozlarına numune alınıyormuş acaba bu ne derece doğru ? tek kullanımlık steril numune kabı mı daha sağlıklı olur.

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    23 Jun 16
    Yaş
    27

    Mesajları
    4
    Konuları
    3
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Cevap: hazır yemek sektöründe cam konserve kavonazlarına numune almak doğru mu

    Bu konu daha önce tartışılmıştı sterilize edildikten sonra sorun yaratmayacaktır nihayetinde tek kullanımlık numune kapları da mevcut uygun fiyatlı ve kullanışlı olan ürünleri araştırın derim.
    BLACKEAGLE-BJK bunu beğendi.

  3. #3
    Onursal Üye BLACKEAGLE-BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 May 14
    Yaş
    33

    Mesajları
    230
    Konuları
    46
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    175
    Harcanan
    0
    Kalan
    175

    Standart Cevap: hazır yemek sektöründe cam konserve kavonazlarına numune almak doğru mu

    yönetmeliklerde de geçtiği üzere numunenin alındığı kabın ve ekipmanın steril olması gerekiyor.
    Sizinde her numune imhası sonrası kapları yıkayacak vaktiniz yada elemanınız ve bir sterilizatörünüz varsa sorun olmayacaktır.
    Ancak tek kullanımlık steril numune kaplarının maliyeti daha uygun olacaktır . tek kullanımlık kilitli poşette tercih edenler var.
    Çiğdem Coşkun bunu beğendi.
    "Gökyüzü KARTALındır!"

Benzer Konular

  1. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan kalevra21
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-05-2015, 19:09
  2. Salça ve Hazır Yemek Konserve
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan emiine
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 11-08-2014, 16:46
  3. hazır yemek sektöründe haccp kurulması
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan özdemirh
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18-07-2012, 16:33
  4. Hazır Yemek Sektöründe Gıda Mühendisi Ne Yapar?
    Alet-Ekipman Üzerine Destek forum içinde, yazan M_CihanN
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 25-06-2008, 09:15
  5. Hazır Yemek (Catering) Sektöründe Örnek Bir İhale Teklifi I
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01-02-2008, 22:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed