2 sonuçtan 1 ile 2 arası
-
04-03-2013, 14:37 #1
- Üyelik tarihi
- 02 Mar 13
- Mesajları
- 24
- Konuları
- 23
- Eklentileri
- 9
- Kredisi
- 455
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 455
Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
Konu Nuran AYDEMİR tarafından (05-03-2013 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir.
-
06-02-2007'den beri
Advertising
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 0
- Eklentileri
- 0
-
30-01-2018, 14:44 #2
- Üyelik tarihi
- 30 Jan 18
- Mesajları
- 3
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 5
Cevap: Hazır Yemek Sektöründe Kritik Kontrol Noktası Örnekleri
merhaba ben soğuk meze sektürüne yeni girdim bana ıso belge örnekleri lazım bilgisi olan paylaşabilir mi
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Gıda Sektöründe Kritik Kontrol Noktaları ve Tehlike Analizleri tez
Tezler forum içinde, yazan ozo_kahramanYorum: 10Son Mesaj: 30-09-2016, 11:32 -
hazır yemek sektöründe haccp kurulması
ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan özdemirhYorum: 0Son Mesaj: 18-07-2012, 16:33 -
beyaz peynir için KKN(Kritik kontrol noktası) tablosu
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan edagliYorum: 0Son Mesaj: 08-02-2012, 16:09 -
Süt Ürünlerinde Kritik Kontrol Noktası Belirleme
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan emraYorum: 1Son Mesaj: 12-11-2008, 00:16
Yer imleri