Sayfa 1/3 123 SonSon
404 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Hazır Yemekcilik - Catering

  1. catering staj raporu

    Konu Bilgileri: nurtens , 22-09-2008 22:08
    5 Sayfa
    1 2 3 ... 5
    • Yorum: 42
    • Görüntüleme: 13.705
    14-08-2018, 08:58 Son mesaja git
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 6.365
    23-07-2018, 09:05 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.520
    04-07-2018, 12:00 Son mesaja git
  2. Post Yemek Hazırlama Teknik Fişi

    Konu Bilgileri: cguzelgonul , 27-12-2013 13:49
    maliyet hesaplama, standart reçete, teknik fiş
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.924
    04-07-2018, 11:39 Son mesaja git
  3. Akış Şeması ve Ürün Reçeteleri

    Konu Bilgileri: ErkBtr , 24-04-2017 22:55
    akış şeması, ürün reçetesi
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 955
    04-07-2018, 11:31 Son mesaja git
  4. Catering Akış Şemaları

    Konu Bilgileri: ggzzdde , 09-12-2016 02:38
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 917
    04-07-2018, 11:31 Son mesaja git
  5. tavuk haşlama yemeğinin bozulma nedenleri

    Konu Bilgileri: hakanbattal , 19-02-2014 13:09
    haşlama, tavuk
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.600
    21-06-2018, 14:42 Son mesaja git
  6. Yemek maliyet ve reçete oluşturma

    Konu Bilgileri: h_cihan , 26-04-2018 11:04
    maliyet, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 432
    26-04-2018, 11:04 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 225
    13-04-2018, 10:48 Son mesaja git
  7. Kalori Hesaplama

    Konu Bilgileri: pirate , 14-11-2016 11:33
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.249
    19-03-2018, 13:29 Son mesaja git
  8. Thumbs up catering staj raporu

    Konu Bilgileri: batu55 , 16-08-2008 22:06
    2 Sayfa
    1 2
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 6.701
    08-02-2018, 21:06 Son mesaja git
  9. Catering Hazır Yemek Firması Kurmak

    Konu Bilgileri: dytonurdeveci , 28-01-2018 18:55
    catering, hazır
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 605
    31-01-2018, 13:42 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.637
    30-01-2018, 14:44 Son mesaja git
  10. Thumbs up Catering Yemek Reçeteleri

    Konu Bilgileri: RekremPeker , 22-09-2017 12:19
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.123
    22-01-2018, 09:23 Son mesaja git
  11. Depo sicaklik kontrol formu

    Konu Bilgileri: ahmetyap10 , 16-12-2017 21:02
    depo, sicaklik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 614
    16-12-2017, 21:02 Son mesaja git
  12. Post Yemek sipariş fişi

    Konu Bilgileri: ahmetyap10 , 16-12-2017 20:56
    yemek sipariş fişi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 226
    16-12-2017, 20:56 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 320
    16-12-2017, 20:50 Son mesaja git
  13. örnek kurum yemekhanesi menüsü

    Konu Bilgileri: Gıiacı82 , 07-12-2017 13:56
    kurum, örnek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 403
    07-12-2017, 13:56 Son mesaja git
  14. Formlar

    Konu Bilgileri: o_listening , 01-02-2012 14:09
    2 Sayfa
    1 2
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 5.839
    31-10-2017, 13:25 Son mesaja git
  15. Örnek İhale Yemek Maliyet

    Konu Bilgileri: RekremPeker , 22-09-2017 12:37
    yemek, örnek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 695
    22-09-2017, 12:37 Son mesaja git
  16. yemekçilikte kalori hesaplama

    Konu Bilgileri: ben_ibrahimmm , 12-04-2017 09:48
    kalori, yemekçilikte
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 814
    12-09-2017, 12:55 Son mesaja git
  17. Yemek Maliyet Hesaplama Detaylı

    Konu Bilgileri: xeach , 18-12-2012 08:52
    2 Sayfa
    1 2
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 21.084
    06-09-2017, 19:47 Son mesaja git
  18. Post Yemek Maliyet Kontrolü

    Konu Bilgileri: geogle , 27-06-2017 16:01
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.075
    25-08-2017, 11:16 Son mesaja git
  19. Konveksiyonel Fırın Önerisi

    Konu Bilgileri: aliceyana , 20-07-2017 09:07
    fırın, önerisi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 433
    20-07-2017, 09:07 Son mesaja git
  20. Yemekhane Maliyet Tablosu (Ayrıntılı-Formüllü)

    Konu Bilgileri: cakir365 , 18-10-2015 20:44
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.014
    17-07-2017, 01:18 Son mesaja git
  21. Lightbulb Hazır Yemek Firması ile ilgili öneri almak

    Konu Bilgileri: Yagmur Erkus , 14-07-2017 12:23
    haccp - 22000 standart, hazır yemek, hazır yemek haccp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 415
    14-07-2017, 12:23 Son mesaja git
  22. Thumbs up Kız Yurdu Menü Örneği

    Konu Bilgileri: meltemumay , 13-07-2017 10:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 434
    13-07-2017, 10:29 Son mesaja git
  23. Post ISO 22000 Sistem Formları

    Konu Bilgileri: nilkartal , 05-07-2017 10:27
    22000, iso
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 716
    05-07-2017, 10:27 Son mesaja git
  24. günlük maliyet hesaplamaları

    Konu Bilgileri: ser2eri , 30-08-2008 23:00
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 3.614
    20-06-2017, 12:08 Son mesaja git
  25. Yemek maliyet hesaplari

    Konu Bilgileri: shersun , 19-02-2010 19:32
    2 Sayfa
    1 2
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 8.634
    19-06-2017, 16:26 Son mesaja git
  26. numune takip formu

    Konu Bilgileri: kymett , 07-06-2017 14:10
    numune, takip
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 998
    07-06-2017, 14:10 Son mesaja git
  27. Aylık Depo Kontrol Formu

    Konu Bilgileri: kymett , 05-06-2017 14:50
    aylık, depo
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 759
    05-06-2017, 14:50 Son mesaja git
  28. Onaylı Tedarikçi Formu

    Konu Bilgileri: sevda demir , 31-05-2017 12:49
    onaylı, tedarikçi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 626
    31-05-2017, 12:49 Son mesaja git
  29. Ürün Takip Formu

    Konu Bilgileri: sevda demir , 31-05-2017 12:46
    ürün takip
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 742
    31-05-2017, 12:46 Son mesaja git
  30. menü ve gramajları

    Konu Bilgileri: Gülerkop , 05-05-2017 18:26
    gramajları, menü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 774
    05-05-2017, 18:26 Son mesaja git
  31. Exclamation yemekhaneler için nisan-mayıs yemek listesi

    Konu Bilgileri: tavbad_13 , 27-04-2017 09:10
    catering, liste, menü, yemek şirketi, yemekhane
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 692
    27-04-2017, 09:10 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.009
    26-04-2017, 10:00 Son mesaja git
  32. Yemek Reçeteleri (1 Prosiyon İçin)

    Konu Bilgileri: semraata , 03-04-2017 13:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.006
    03-04-2017, 13:42 Son mesaja git
  33. Catering Yemek Gramajları

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 20-03-2017 11:29
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.104
    01-04-2017, 17:13 Son mesaja git
  34. Thumbs up Yemek fabrikasi örnek kalorili tabldot menü

    Konu Bilgileri: rojayik , 04-01-2017 11:26
    fabrikasi, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 938
    04-01-2017, 11:26 Son mesaja git
  35. Yemek fabrkisasi örnek haccp plani

    Konu Bilgileri: chemist_80 , 26-12-2016 15:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.194
    26-12-2016, 15:30 Son mesaja git
  36. Exclamation Yemek Fabrikaları İçin Gerekli Talimatlar

    Konu Bilgileri: mensur_m , 16-03-2012 13:02
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.979
    21-12-2016, 15:57 Son mesaja git
  37. Aralik ayina ait örnek tabldot menü

    Konu Bilgileri: bilge67 , 21-12-2016 14:45
    ait, aralik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 590
    21-12-2016, 14:45 Son mesaja git
  38. Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Gelişimi

    Konu Bilgileri: Uğur BARAN , 12-12-2016 12:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 664
    12-12-2016, 12:04 Son mesaja git
  39. genel yemek recetesi

    Konu Bilgileri: ser2eri , 30-08-2008 23:03
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 6.579
    26-10-2016, 12:50 Son mesaja git
  40. Günlük ve Yıllık Bütçe Planı

    Konu Bilgileri: bekir.kao , 30-09-2016 00:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 810
    30-09-2016, 00:43 Son mesaja git
  41. kalori listesi

    Konu Bilgileri: muro122996 , 08-10-2009 16:49
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.619
    28-09-2016, 18:30 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.004
    19-09-2016, 10:12 Son mesaja git
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 5.332
    07-09-2016, 18:38 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 859
    18-08-2016, 08:28 Son mesaja git
  42. caterıng talımatı RUSCA

    Konu Bilgileri: azamatpalvanov , 12-06-2016 10:10
    caterıng, gida
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 802
    12-06-2016, 12:51 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 979
    07-06-2016, 15:14 Son mesaja git
  43. iftar-sahur

    Konu Bilgileri: yehyan , 06-06-2016 09:30
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 744
    06-06-2016, 09:30 Son mesaja git
  44. Bulaşikçi görev tanimi

    Konu Bilgileri: Hkaraman , 10-05-2016 21:53
    görev, tanimi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.209
    10-05-2016, 21:53 Son mesaja git
  45. Mutfak Temizlik Planları

    Konu Bilgileri: Hkaraman , 10-05-2016 21:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.230
    10-05-2016, 21:06 Son mesaja git
  46. Hazir yemek sektörü gida güvenliği

    Konu Bilgileri: flzdncl , 19-11-2009 12:03
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3.517
    30-03-2016, 10:39 Son mesaja git
  47. Angry yüksek paralar, düşük maaşlar

    Konu Bilgileri: Mustafa ÖZTÜRK , 10-02-2016 09:43
    düşük, yüksek
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.064
    19-03-2016, 14:01 Son mesaja git
  48. örnek menü

    Konu Bilgileri: buketkorkmaz.35 , 19-03-2016 12:12
    menü, örnek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.128
    19-03-2016, 12:12 Son mesaja git
  49. günlük formlar

    Konu Bilgileri: faho , 01-03-2016 20:12
    formlar, günlük
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.461
    01-03-2016, 20:12 Son mesaja git
  50. satıs tablosu

    Konu Bilgileri: faho , 14-02-2016 11:05
    gida, tablosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 976
    14-02-2016, 11:05 Son mesaja git
  51. fiyat calısması

    Konu Bilgileri: faho , 14-02-2016 11:04
    fiyat, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.064
    14-02-2016, 11:04 Son mesaja git
  52. örnek puantaj

    Konu Bilgileri: faho , 14-02-2016 11:03
    puantaj, örnek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.134
    14-02-2016, 11:03 Son mesaja git
  53. Sicaklik takip formu

    Konu Bilgileri: mustafa dikme , 11-02-2016 09:55
    denetim, form, kayıt, sıcaklık, takip
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.593
    11-02-2016, 09:55 Son mesaja git
  54. sayım

    Konu Bilgileri: faho , 06-02-2016 23:19
    sayım, stok
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 858
    06-02-2016, 23:19 Son mesaja git
  55. temizlik formu

    Konu Bilgileri: faho , 06-02-2016 22:04
    formu, temizlik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.136
    06-02-2016, 22:04 Son mesaja git
  56. depo kontrol

    Konu Bilgileri: faho , 06-02-2016 21:56
    depo, kontrol
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.126
    06-02-2016, 21:56 Son mesaja git
  57. Fiyat Bülteni

    Konu Bilgileri: songulo90 , 05-02-2016 16:37
    fiyat, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 782
    05-02-2016, 16:37 Son mesaja git
  58. Kalori Listesi

    Konu Bilgileri: songulo90 , 05-02-2016 16:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.130
    05-02-2016, 16:28 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.205
    03-02-2016, 05:46 Son mesaja git
  59. numune kapları sterilizasyonu

    Konu Bilgileri: fzcaliskan , 03-08-2015 20:02
    2 Sayfa
    1 2
    numune, sterilizasyonu
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 3.517
    18-01-2016, 08:43 Son mesaja git
  60. gıda zehirlenmesinde acil durum planı

    Konu Bilgileri: meltemertan , 11-12-2015 14:52
    acil, gıda
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.469
    05-01-2016, 13:48 Son mesaja git
  61. Toplu Yemek Örnek Menü

    Konu Bilgileri: blackhalo , 17-03-2015 15:18
    toplu, yemek
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.534
    02-01-2016, 01:03 Son mesaja git
  62. catering deposu

    Konu Bilgileri: pisikolocikmen , 20-10-2015 12:43
    catering, depo, duvar, zemin
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.490
    11-12-2015, 14:57 Son mesaja git
  63. Yemek Şirketi kurmak istiyorum Yardımmm!!

    Konu Bilgileri: n34 , 05-08-2014 12:42
    yemek, Şirketi
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 17.004
    11-12-2015, 14:55 Son mesaja git
  64. Yemekhane Yurtdışı Denetimi

    Konu Bilgileri: alp can , 09-12-2015 12:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.055
    09-12-2015, 12:59 Son mesaja git
  65. Şahit Numuneleri Yıllık Analiz Sıklığı

    Konu Bilgileri: grimble gromble , 27-11-2015 12:45
    numuneleri, şahit
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.086
    05-12-2015, 10:01 Son mesaja git
  66. Yemek Üretiminde Akış Diyagramları

    Konu Bilgileri: OsmanArslantas , 27-03-2008 11:50
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2.707
    10-11-2015, 10:47 Son mesaja git
  67. Arrow Yemeklerin Pişirme Sıcaklıkları Ve Süreleri

    Konu Bilgileri: jackalist , 21-09-2008 12:19
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 4.897
    05-11-2015, 12:17 Son mesaja git
  68. Post Depo stok kontrol

    Konu Bilgileri: apokalipse , 12-03-2009 12:37
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 4.451
    18-10-2015, 20:11 Son mesaja git
  69. yemek listesi hazırlama programları

    Konu Bilgileri: funda16 , 30-09-2015 15:19
    listesi, yemek
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.719
    11-10-2015, 15:02 Son mesaja git
  70. Mikrobiyoloji(Hijyen)

    Konu Bilgileri: melisa akın , 04-10-2015 14:32
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.329
    04-10-2015, 14:32 Son mesaja git
  71. yemek firması denetim check listi

    Konu Bilgileri: sblkfl , 03-09-2015 15:34
    firması, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.559
    03-09-2015, 15:34 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.535
    17-08-2015, 17:57 Son mesaja git
  72. depo kontrol formu

    Konu Bilgileri: samco28 , 18-05-2015 13:24
    depo, kontrol
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.789
    08-08-2015, 10:03 Son mesaja git
  73. Hazır Yemek Sektörü Proses Haritaları

    Konu Bilgileri: canselgursel , 07-07-2015 12:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.601
    07-07-2015, 12:13 Son mesaja git
  74. Ham madde ürün tanımlama

    Konu Bilgileri: firuzcatering , 22-04-2015 08:36
    ham, madde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.118
    Tan
    13-06-2015, 15:33 Son mesaja git
  75. Thumbs up Kafa karışıklığını giderme

    Konu Bilgileri: mesul , 19-03-2015 08:30
    2 Sayfa
    1 2
    giderme, kafa
    • Yorum: 12
    • Görüntüleme: 1.872
    Tan
    13-06-2015, 15:19 Son mesaja git
  76. yemek rasyo/ gramaj/ kalori

    Konu Bilgileri: yesilyurtlu , 28-03-2015 15:33
    kalori, yemek
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.707
    Tan
    13-06-2015, 14:42 Son mesaja git
  77. Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları

    Konu Bilgileri: kalevra21 , 24-05-2015 19:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.615
    24-05-2015, 19:09 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.431
    21-05-2015, 08:38 Son mesaja git
  78. Son ürün tanımlamalarına örnek ...

    Konu Bilgileri: firuzcatering , 22-04-2015 08:39
    son, örnek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.061
    22-04-2015, 08:39 Son mesaja git
  79. yıllık üretim kapasitesi

    Konu Bilgileri: rahi54 , 18-04-2015 11:25
    üretim, yıllık
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.146
    18-04-2015, 11:25 Son mesaja git
  80. Catering için faydalı olabilecek reçeteler

    Konu Bilgileri: karlruprecht , 12-04-2015 13:24
    catering, faydalı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.841
    12-04-2015, 13:24 Son mesaja git
  81. Catering Otomasyon

    Konu Bilgileri: Uğur BARAN , 08-04-2015 23:22
    catering, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.348
    08-04-2015, 23:22 Son mesaja git
  82. Kalori Hesaplama

    Konu Bilgileri: Uğur BARAN , 02-11-2014 23:07
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2.032
    08-04-2015, 23:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.392
    03-03-2015, 20:13 Son mesaja git
  83. Teknolojik Kartlar

    Konu Bilgileri: Tan , 01-03-2015 20:59
    gida, teknolojik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.161
    Tan
    01-03-2015, 20:59 Son mesaja git
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.413
    24-02-2015, 17:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.707
    23-02-2015, 16:20 Son mesaja git
  84. Hazır Yemek Kalite Kriterleri

    Konu Bilgileri: cguzelgonul , 23-02-2015 13:42
    hazır, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.607
    23-02-2015, 13:42 Son mesaja git
    • Yorum: 7
    • Görüntüleme: 2.090
    20-02-2015, 12:58 Son mesaja git
  85. haccp planı

    Konu Bilgileri: dorumehmet , 03-02-2015 13:01
    haccp planı, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.461
    03-02-2015, 13:01 Son mesaja git
  86. Okul Çocuklarının Beslenmesi - Menü Planı

    Konu Bilgileri: fth59 , 06-01-2015 23:44
    beslenme, çocuk, kalori hesabı, menü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.323
    06-01-2015, 23:44 Son mesaja git
  87. Gıda Giriş Kontrolü

    Konu Bilgileri: mildan , 30-12-2014 20:30
    depoya malzeme girişi, kontrolü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.303
    30-12-2014, 20:30 Son mesaja git
  88. Post Hazır Yemek Teknolojisi

    Konu Bilgileri: sinan_4402 , 29-12-2014 20:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.731
    29-12-2014, 20:04 Son mesaja git
  89. kalori ve besin değeri acil yardım!!

    Konu Bilgileri: mapse , 18-12-2014 21:03
    besin, kalori
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.078
    18-12-2014, 21:03 Son mesaja git
  90. depo sıcaklık ve nem kontrol formu

    Konu Bilgileri: buketkorkmaz.35 , 05-08-2014 10:57
    depo, sıcaklık
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.496
    12-12-2014, 15:36 Son mesaja git
  91. Gıda Mühendisleri Yardımm:)

    Konu Bilgileri: elifgdm , 20-03-2014 12:09
    gıda, mühendisleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.578
    11-12-2014, 23:53 Son mesaja git
  92. kesme tahtaları ve bıçaklar renk ayrımı

    Konu Bilgileri: haticeS , 22-10-2008 16:38
    ayrımı, bıçaklar, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kesme, mühendisligi, renk, sektörü, tahtaları, videolari
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 14.370
    09-12-2014, 18:47 Son mesaja git
  93. 4 dilde büfe sunumu yemek isimlikleri

    Konu Bilgileri: zeybek48 , 19-05-2011 17:00
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 6.075
    29-11-2014, 13:35 Son mesaja git
  94. KALORİ LİSTESi

    Konu Bilgileri: emasutr , 27-11-2014 12:47
    kalori, listesi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.530
    27-11-2014, 12:47 Son mesaja git
  95. Unhappy benmari sıcaklığı

    Konu Bilgileri: sukriyecicek , 25-09-2014 16:39
    benmari, benmari sıcaklığı, süre
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 8.305
    30-10-2014, 13:20 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.399
    09-10-2014, 12:20 Son mesaja git
  96. yemek ve benmari sıcaklığı kontrol çizelgesi

    Konu Bilgileri: sukriyecicek , 01-10-2014 11:00
    benmari, çizelge, kontrol, servis
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.591
    01-10-2014, 11:00 Son mesaja git
  97. Post gıda hazırlama talimatı

    Konu Bilgileri: sukriyecicek , 25-09-2014 12:25
    gıda, gıda hazırlama, talimat
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.242
    25-09-2014, 12:25 Son mesaja git
  98. Icmal

    Konu Bilgileri: Mai_gul91 , 10-09-2014 14:20
    gida, haberleri
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.340
    10-09-2014, 14:20 Son mesaja git
  99. Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu

    Konu Bilgileri: whitehsn , 13-03-2012 18:38
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.121
    02-09-2014, 10:26 Son mesaja git
  100. Sous - Vide Teknolojisi Fabrika Tasarım

    Konu Bilgileri: TheCavalry , 20-11-2010 12:50
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.479
    02-09-2014, 10:23 Son mesaja git
  101. hazır yemek sanayinde hijyen ve sanitasyon

    Konu Bilgileri: dern , 02-08-2014 11:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.571
    02-08-2014, 11:54 Son mesaja git
  102. Yemekhane Denetleme Checklistler

    Konu Bilgileri: o_listening , 28-05-2014 17:45
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.285
    28-05-2014, 17:45 Son mesaja git
  103. örnek gıda muhafaza talimatı

    Konu Bilgileri: ayşegül , 19-09-2007 09:31
    • Yorum: 9
    • Görüntüleme: 2.753
    27-03-2014, 09:13 Son mesaja git
  104. Teknik fişten maliyete

    Konu Bilgileri: kozayemekçilik , 15-03-2014 22:47
    gida, teknik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.059
    15-03-2014, 22:47 Son mesaja git
  105. Catering İçin Üretim Planlaması

    Konu Bilgileri: sarımaden metın , 03-03-2014 21:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.835
    03-03-2014, 21:42 Son mesaja git
  106. hazır yemek maliyet hesabı

    Konu Bilgileri: redbul , 17-01-2014 16:13
    hazır, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.725
    17-01-2014, 16:13 Son mesaja git
  107. Hazır Yemekçilik Formları

    Konu Bilgileri: m.inal , 30-10-2012 09:57
    formları, gida, hazır, sıcaklık kontrol formu, temizlik kontrol formu, yemekçilik, şahit numune takip formu
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2.128
    30-12-2013, 22:18 Son mesaja git
  108. Cateringlerde HACCP kurulumu

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 26-12-2013 01:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.180
    26-12-2013, 01:32 Son mesaja git
  109. Şahit Numune Alma Talimatı

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 25-12-2013 21:00
    numune alma
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.749
    25-12-2013, 21:00 Son mesaja git
  110. Müşteri anketi

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 25-12-2013 20:52
    menü anketi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.125
    25-12-2013, 20:52 Son mesaja git
  111. Menü Örneği

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 25-12-2013 20:49
    menü örneği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.513
    25-12-2013, 20:49 Son mesaja git
  112. Hizmeti Bilgi Formu

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 25-12-2013 20:45
    hizmet bilgi formu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 966
    25-12-2013, 20:45 Son mesaja git
  113. Yemeklerin enerji ve besin değerleri

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 25-12-2013 20:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.484
    25-12-2013, 20:36 Son mesaja git
  114. Üretim izin çalışması

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 25-12-2013 20:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 941
    25-12-2013, 20:30 Son mesaja git
  115. Örnek İhale Teklifi

    Konu Bilgileri: Oznur.. , 25-12-2013 20:17
    yemek ihalesi, yemek teklifi, örnek menü
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.556
    25-12-2013, 20:17 Son mesaja git
  116. Catering Hijyen ve Sanitasyon

    Konu Bilgileri: nesli3537 , 10-12-2013 18:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.997
    10-12-2013, 18:36 Son mesaja git
  117. Toplu beslenmede sunuşa hazırlık

    Konu Bilgileri: c_men , 21-02-2009 22:57
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1.680
    08-12-2013, 14:26 Son mesaja git
  118. maliyet hesap proğramı

    Konu Bilgileri: deja-vu , 26-11-2008 23:41
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 3.139
    07-12-2013, 16:41 Son mesaja git
  119. Şahit numune alınırken dikkat edilecek hususlar

    Konu Bilgileri: burjuvaSS , 22-11-2013 17:03
    numune, şahit
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.156
    22-11-2013, 17:03 Son mesaja git
  120. üretim akış diagramı

    Konu Bilgileri: burjuvaSS , 21-11-2013 05:10
    akış, üretim
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.168
    21-11-2013, 05:10 Son mesaja git
  121. yemek sektöründe mikrobiyal analizleri

    Konu Bilgileri: aysun_82 , 15-11-2013 16:57
    sektöründe, yemek
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.461
    19-11-2013, 19:19 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.881
    18-11-2013, 09:34 Son mesaja git
  122. Hazır Yemek Tablo

    Konu Bilgileri: HTeS , 10-11-2012 16:35
    gida, hazır, tablo, yemek
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.145
    11-11-2013, 19:41 Son mesaja git
  123. Smile M.fr.01 kizartma yaği polarizasyon formu

    Konu Bilgileri: efesous , 12-10-2013 12:11
    formu, yaĞi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.244
    12-10-2013, 12:11 Son mesaja git
  124. Catering Sektörü

    Konu Bilgileri: gkhnn , 21-03-2012 22:15
    • Yorum: 8
    • Görüntüleme: 2.840
    18-08-2013, 12:00 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.637
    29-07-2013, 16:52 Son mesaja git
  125. Catering İş Akış Şemaları Örnekleri

    Konu Bilgileri: deryasamil , 30-08-2012 14:59
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3.845
    29-05-2013, 13:57 Son mesaja git
  126. cateringde depolama ......

    Konu Bilgileri: asel , 07-09-2011 14:15
    ......, cateringde, depolama, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.905
    24-05-2013, 10:08 Son mesaja git
  127. Catering personel sayısı

    Konu Bilgileri: malatyalı , 28-10-2010 10:55
    catering, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, personel, sayısı, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 2.414
    16-05-2013, 12:50 Son mesaja git
  128. modern caterıng sistemi cook-chill

    Konu Bilgileri: firatt1903 , 16-01-2012 16:10
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2.307
    16-05-2013, 12:38 Son mesaja git
  129. Hijyen ve Haccp Eğitim Sunumları

    Konu Bilgileri: unrealfenr , 18-04-2013 08:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.709
    18-04-2013, 08:27 Son mesaja git
  130. personel hijyeni sunum

    Konu Bilgileri: reyhankarip , 16-04-2013 15:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.108
    16-04-2013, 15:01 Son mesaja git
    • Yorum: 15
    • Görüntüleme: 4.633
    05-04-2013, 10:37 Son mesaja git
  131. Cool Yemek Şirketleri İçin Kalite ve Hijyen Anketi

    Konu Bilgileri: bnymn61 , 01-04-2013 14:44
    anket, anket çalışması, hijyen değerlendirmesi, kalite değerlendirilmesi, yemek fabrikaları, yemekçilik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.339
    01-04-2013, 14:44 Son mesaja git
  132. gıda kontrolleri

    Konu Bilgileri: çilem , 20-03-2013 13:55
    gida, gıda
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.222
    20-03-2013, 13:55 Son mesaja git
  133. yemek söktöründe ana yemekler kalori cetveli

    Konu Bilgileri: denisdelisi , 13-03-2013 14:44
    ana, cetveli, gida, kalori, soktorunde, yemek, yemekler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.826
    13-03-2013, 14:44 Son mesaja git
  134. maliyet hazırlama programı excel

    Konu Bilgileri: miko_34 , 06-03-2013 22:37
    excel, gida, hazırlama, maliyet, programı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 7.209
    06-03-2013, 22:37 Son mesaja git
  135. 22000 formları

    Konu Bilgileri: lotm , 06-06-2011 09:58
    • Yorum: 5
    • Görüntüleme: 2.333
    05-03-2013, 16:36 Son mesaja git
  136. Catering Toplu Yemek ve Hizmet Özel Bölümü

    Konu Bilgileri: goncuali , 06-09-2007 14:49
    bölümü, catering, dergisi, gida, haberleri, hizmet, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toplu, videolari, yemek, özel
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 3.247
    27-02-2013, 00:30 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4.575
    16-02-2013, 00:08 Son mesaja git
  137. Yemek Üretimi ve Toplu Beslenme Endüstrisi

    Konu Bilgileri: Selman YILMAZ , 19-02-2009 14:35
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.096
    13-02-2013, 09:50 Son mesaja git
  138. Gıda SA Staj Defteri

    Konu Bilgileri: kara_1985 , 24-01-2013 16:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.462
    24-01-2013, 16:40 Son mesaja git
  139. tezgah ve bıcakların temizliği nasıl olmalıdır?

    Konu Bilgileri: mtkurt , 08-01-2013 17:09
    bıcakların, gida, nasıl, olmalıdır, temizliği, tezgah
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.655
    12-01-2013, 16:24 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.803
    15-12-2012, 12:01 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2.540
    11-12-2012, 15:55 Son mesaja git
  140. gramaj

    Konu Bilgileri: o_listening , 22-11-2012 14:00
    gida, gramaj
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.480
    22-11-2012, 14:00 Son mesaja git
  141. Raf Ömürleri Tablosu

    Konu Bilgileri: m.inal , 23-10-2012 10:30
    gida, omurleri, raf, raf ömrü, raf ömrü belirleme, raf ömürleri, tablosu
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3.669
    23-10-2012, 10:30 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.903
    11-10-2012, 09:57 Son mesaja git
  142. yemek çeşitlerinin kalori değerleri

    Konu Bilgileri: esshot , 07-10-2012 16:33
    besin değeri, Çeşitlerinin, değerleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kalori, muhendisligi, sektoru, videolari, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.826
    07-10-2012, 16:33 Son mesaja git
  143. yemekçilikte personel özlük dosyaları

    Konu Bilgileri: mahmut3447 , 18-05-2010 08:54
    personel formları, personel özlük
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.706
    21-09-2012, 10:06 Son mesaja git
  144. yemek üretim excel programı

    Konu Bilgileri: kardinal7070 , 27-02-2012 10:22
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 5.960
    02-09-2012, 15:29 Son mesaja git
  145. Numune alma analİz planlari

    Konu Bilgileri: deryasamil , 30-08-2012 14:55
    alma, analİz, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, numune, planlari, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.622
    30-08-2012, 14:55 Son mesaja git
  146. Hazır Yemek -Makina Kullanım Talimatları

    Konu Bilgileri: organic , 17-12-2007 17:49
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 3.271
    16-08-2012, 10:27 Son mesaja git
  147. Atık Yağ

    Konu Bilgileri: o_listening , 30-07-2012 15:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.390
    30-07-2012, 15:43 Son mesaja git
  148. atık yağ

    Konu Bilgileri: o_listening , 26-07-2012 09:33
    atık yağ
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.218
    26-07-2012, 15:03 Son mesaja git
  149. Meyve suyu Üretİm teknolojİsİ

    Konu Bilgileri: altas , 26-07-2012 11:06
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, meyve, mühendisligi, sektörü, suyu, teknolojİsİ, videolari, Üretİm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.847
    26-07-2012, 11:06 Son mesaja git
  150. hazır yemek kütle denklikleri

    Konu Bilgileri: turel , 06-07-2012 11:02
    denklikleri, dergisi, gida, haberleri, hazır, ilanlari, kütle, mühendisligi, sektörü, videolari, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.755
    06-07-2012, 11:02 Son mesaja git
  151. Örnek mÖnÜ

    Konu Bilgileri: efesous , 04-07-2012 17:03
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, mönü, sektörü, videolari, örnek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.399
    04-07-2012, 17:03 Son mesaja git
  152. traditional foods

    Konu Bilgileri: ergunasir , 04-07-2012 00:23
    geleneksel gıdalar, türk gıdaları
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.038
    04-07-2012, 00:23 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.356
    07-06-2012, 11:47 Son mesaja git
  153. Maliyet Hesaplama-Balda Kalite Kriterleri

    Konu Bilgileri: o_listening , 01-06-2012 10:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.346
    01-06-2012, 10:18 Son mesaja git
  154. Cook-Chill Systems in the Food Service Sector

    Konu Bilgileri: Enes , 18-05-2012 14:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.171
    18-05-2012, 14:39 Son mesaja git
  155. Örnek Menü

    Konu Bilgileri: shade , 12-05-2012 23:11
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, menü, mühendisligi, sektörü, videolari, örnek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.807
    12-05-2012, 23:11 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.632
    20-04-2012, 01:22 Son mesaja git
  156. Menümle İlgili Yardım

    Konu Bilgileri: ckaraca92 , 05-04-2012 11:47
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, menümle, mühendisligi, sektörü, videolari, yardım, İlgili
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1.120
    05-04-2012, 14:24 Son mesaja git
  157. Exclamation Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı

    Konu Bilgileri: gülce , 27-03-2012 13:18
    catering, epoksi, fayans, mutfak, zemin
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 1.816
    02-04-2012, 10:09 Son mesaja git
  158. İşçilerin Beslenmesi

    Konu Bilgileri: gülce , 27-03-2012 13:37
    beslenmesi, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, İşçilerin
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.390
    28-03-2012, 09:23 Son mesaja git
  159. Güvenli gıda tüketiminde 5 anahtar nokta

    Konu Bilgileri: dilekaltin , 26-03-2012 10:55
    anahtar, dergisi, gida, gıda, güvenli, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nokta, sektörü, tüketiminde, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.696
    26-03-2012, 10:55 Son mesaja git
  160. Bazı önemli yemeklerin kalori değerleri

    Konu Bilgileri: mensur_m , 16-03-2012 13:10
    bazı, değerleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kalori, mühendisligi, sektörü, videolari, yemeklerin, önemli
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.040
    16-03-2012, 13:10 Son mesaja git
  161. Gıda Hijyeni Eğitimi

    Konu Bilgileri: muratdogan , 09-03-2012 10:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.858
    09-03-2012, 10:12 Son mesaja git
  162. Gıda Muhafazası

    Konu Bilgileri: hoca , 13-02-2012 16:45
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.332
    13-02-2012, 16:45 Son mesaja git
  163. catering şirketleri için üretim planlama şablonu

    Konu Bilgileri: 001 , 16-03-2011 15:57
    catering, dergisi, gida, haberleri, icin, ilanlari, mühendisligi, planlama, sektörü, videolari, üretim, Şablonu, Şirketleri
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3.351
    29-01-2012, 14:36 Son mesaja git
  164. Thumbs up Mutfak genel kurallar ve

    Konu Bilgileri: mensur_m , 21-01-2012 10:48
    catering talimatları
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 1.794
    29-01-2012, 14:20 Son mesaja git
  165. mal kabul kriteri

    Konu Bilgileri: arwenrose , 19-01-2012 22:15
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.875
    19-01-2012, 22:15 Son mesaja git
  166. catering yardımm?

    Konu Bilgileri: ebrarr , 09-01-2012 10:07
    2 Sayfa
    1 2
    catering, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yardımm?
    • Yorum: 13
    • Görüntüleme: 2.387
    18-01-2012, 09:02 Son mesaja git
  167. aylık yemek mönüsü

    Konu Bilgileri: altı sigma , 07-01-2012 16:06
    aylık, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, mönüsü, sektörü, videolari, yemek
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.688
    07-01-2012, 16:06 Son mesaja git
  168. y.g.g

    Konu Bilgileri: o_listening , 30-12-2011 13:31
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, y.g.g
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.269
    30-12-2011, 13:31 Son mesaja git
  169. catering için iso formlar

    Konu Bilgileri: o_listening , 26-12-2011 12:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2.522
    26-12-2011, 12:32 Son mesaja git
  170. mönüler

    Konu Bilgileri: o_listening , 26-12-2011 12:21
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, mÖnÜler, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.211
    26-12-2011, 12:21 Son mesaja git
  171. catering yardımcı formlar

    Konu Bilgileri: o_listening , 26-12-2011 12:18
    catering, dergisi, formlar, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yardımcı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.559
    26-12-2011, 12:18 Son mesaja git
  172. hijyen eğitimi

    Konu Bilgileri: o_listening , 26-12-2011 12:04
    hijyen
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.463
    26-12-2011, 12:04 Son mesaja git
  173. color in food

    Konu Bilgileri: busssse , 25-12-2011 03:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1.232
    25-12-2011, 03:25 Son mesaja git

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed