3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09 May 16
    Yaş
    23

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Talking kaşar peyniri

    kaşar peynirinde kritik kontrol noktalarına karar ağacına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

  2. #2
    Yeni Üye fgunesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13 Feb 13
    Yaş
    32

    Mesajları
    25
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: kaşar peyniri

    Merhaba, doküman yükleme yalnızca video olarak anlatıldığı ve iş yerindeki bilgisayarımda açılmadığı için yüklemeyi bilmiyorum ama belki şu noktalar size yardımcı olur ; öncelikle Türk Gıda Kodeksi ilgili limitlerini iyi belirlemeniz gerekiyor,kaşar peynirinde sıcaklık süre ve proses aşamalarında pek çok kritik nokta olabilir, olmayanlar için ise ÖGP belirtmeniz uygun olur.Karar ağacı sorularınız;1. Belirlenen tehlike için üretim hattında önleyici faaliyet var mı? Üretim aşaması tehlikeyi önlemek veya kabul edilir seviyeye indirmek için özel tasarlanmış mı? Tehlike için kontaminasyon kabul edilir seviyenin üstüne çıkar mı? Bir sonraki üretim aşaması tehlikeyi önlemek veya kabul edilir seviyeye indirebilir mi?

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09 May 16
    Yaş
    23

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: kaşar peyniri

    çok sağolun teşekkür ederimm

Benzer Konular

  1. kaşar peyniri yapımı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan i-taygurt
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 06-01-2019, 12:03
  2. Kaşar Peyniri Üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan mboluk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-01-2015, 03:52
  3. ezine peyniri ve kaşar peyniri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan GİZEMERDEM
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 29-08-2012, 16:07
  4. Kaşar ve Eritme peyniri
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan tugcan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20-05-2012, 23:19
  5. Kaşar Peyniri Yapımı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan meyvekurdu35
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10-01-2011, 18:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed