1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    22 Feb 12

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Kaşar ve Eritme peyniri

    Herkese merhaba, kaşar peyniri üretim teknolojisinde, "kuru haşlama" ve "klasik haşlama" kavramları nelerdir ve aralarındaki farklar nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...



    Moderatör Notu: Konularınızı ilgili başlık altında açınız..


    Not: Konu ilgili başlığa taşınmıştır...
    Konu mutlu_571 tarafından (21-05-2012 Saat 08:16 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. ezine peyniri ve kaşar peyniri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan GİZEMERDEM
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 29-08-2012, 16:07
  2. Çerkez, çeçil, dil, örgü, eritme peyniri üretim akış şemaları
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan fatmaemineakan
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 30-03-2012, 20:11
  3. eritme peyniri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan tuanabelit
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 20-01-2009, 13:31
  4. Eritme Peyniri Yapım Tekniği
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan ayqut54
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 20-01-2009, 13:29
  5. kaşar peyniri enzimleri
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan dgncan
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12-11-2008, 12:27

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed