1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    17 Nov 16

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    1
    Kalan
    4

    Standart Kayisi kurutma

    Arkadaşlar yeni bi kayısı fabrikasında işe başladım.Kayısı kurutma da sıkıntı yaşıyorum 60 dereceye kadar kayısı fırında ısıtıyorum. Daha sonra fan çalıştırıyorum fazla nemi odadan çıkartmak içn.Fakat ertesi gün kayısı hala nemli oluyor.Fırının üstünde kapak var dereceyi bulduktan sonra o kapağı açıp mı fanı çalıştırmalıyım yoksa kayısı ları fırından cıkarıp mı fanın önünde tutmalıyım bu konuda bana destek verebilecek biri varsa çok sevinirim.
    Konu dnnbdk tarafından (10-02-2017 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Kabin Kurutma-Maydanoz Kurutma Deneyi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan s.gulec
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-04-2016, 09:47
  2. Kayisi ve vİŞne suyu Üretİmİndekİ atiklarin deĞerlendİrİlmesİ
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan asikartal57
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02-05-2013, 15:23
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 06-10-2012, 17:30
  4. kurutma
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ben_ibrahimmm
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11-04-2011, 10:57
  5. Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-03-2010, 12:19

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed