1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    01 Dec 08
    Yaş
    36

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Kefirde Ultrasound Çalışması

    : Application of Ultrasound During Incubation and Effects on Incubation Time and Viscosity of Kephir
    : Pptx
    : .......

    Ultrasound

    Ultrasound is energy generated by sound waves of 20,000 or more vibrations per second. Use of ultrasound to speed up chemical reaction and to inactivate microorganism.
    Ultrasound is inadequate to inactivate microorganism reliably for food preservation. Long exposure time required. But it can be used in combination with other techniques to enhance inactivation of microorganisms.

    Applications using combination with other preservation methods are:

    Manosonication: combination of ultrasound and pressure (MS).
    Thermosonication: combination of ultrasound and heat (TS).
    Manothermosonication: combination of ultrasound, pressure and heat (MTS).

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 80,6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 3 Kez

    Konu Sinan COSKUN tarafından (11-11-2013 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Ultrasound
    Üretimde Kullanılan Prosesler forum içinde, yazan nbusrag
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25-04-2013, 20:52
  2. Ultrasound teknolojisi
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan yavuz7779
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 23-06-2010, 08:42
  3. Ultrasound Teknolojisi
    Üretimde Kullanılan Prosesler forum içinde, yazan teaceramnoy
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-06-2010, 02:13
  4. Sonikasyon (Ultrasound)
    Üretimde Kullanılan Prosesler forum içinde, yazan zadrial
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-02-2010, 23:31
  5. Takım Çalışması
    Altı Sigma, BRC, 5S ve Diğerleri forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23-03-2008, 22:28

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed