1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye sevde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30 Jun 10

    Mesajları
    41
    Konuları
    28
    Eklentileri
    19
    Kredisi
    955
    Harcanan
    11
    Kalan
    944

    Standart Kesintisiz (Kontinü) Sistemi Üretime Hazırlama

    : Kesintisiz (Kontinü) Sistemi Üretime Hazırlama
    : Pdf
    : Megep

    Kesintisiz (Kontinü) Sistemi Üretime Hazırlama
    İçindekiler

    AÇIKLAMALAR....................................... .................................................. .......... iv
    GİRİŞ............................................. .................................................. ........................1
    ÖĞRENME FAALİYETİ-1 .................................................. ...................................3
    1.ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİNDE KULLANILAN MAKİNELER VE MONTAJI....3
    1.1. Birleştirme Elemanları........................................ ...........................................4
    1.1.1. Cıvata , Somun, Rondela ve Emniyet Sacları Çeşitleri.............................4
    1.1.3. Birleştirme Elamanlarının Emniyete Alınması.........................................9
    1.1.2. El Aletleri ve Anahtar Takımları .................................................. ......... 11
    1.1.4. Boru Bağlantı Elamanları, rekorlar ve Contalar ..................................... 13
    1.2. Bunker............................................ .................................................. ........... 14
    1.2.1. Görevi............................................ .................................................. ..... 15
    1.2.2. Yapısı .................................................. ................................................. 15
    1.2.3.Çeşitleri .................................................. ............................................... 16
    1.2.4.Montajı .................................................. ................................................ 16
    1.3.Taşıma Bandı (Konveyör)........................................ ..................................... 17
    1.3.1. Görevi............................................ .................................................. ..... 17
    1.3.2. Yapısı .................................................. ................................................. 18
    1.3.3. Çeşitleri .................................................. .............................................. 19
    1.3.4. Montajı .................................................. ............................................... 19
    1.4. Yıkama Makinesi.......................................... ............................................... 19
    1.4.1.Görevi...................................... .................................................. ............ 20
    1.4.2.Yapısı .................................................. .................................................. 21
    1.4.3.Çeşitleri .................................................. ............................................... 22
    1.4.4.Montajı .................................................. ................................................ 22
    1.5. Elevatör.......................................... .................................................. ........... 22
    1.5.1. Görevi............................................ .................................................. ..... 22
    1.5.2. Yapısı .................................................. ................................................. 23
    1.5.3. Çeşitleri .................................................. .............................................. 24
    1.5.4. Montajı .................................................. ............................................... 24
    1.6. Değirmen (Kırıcı) .................................................. ...................................... 24

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 2,66 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 8 Kez

Benzer Konular

  1. ISO 9000 Quality System Handbook (e book)
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 15
    Son Mesaj: 29-07-2009, 08:56
  2. ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİ
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan t_dikmen
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28-08-2007, 15:56
  3. ZEYTİNYAĞI VE PİRİNA YAĞI TEBLİĞİ
    Temel Kavram ve Bilgiler forum içinde, yazan MUSTAFA KANAT
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04-08-2007, 17:04

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed