2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14 Aug 08
    Yaş
    39

    Mesajları
    11
    Konuları
    11
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    0
    Kalan
    355

    Standart Kızartma yağlarının dumanlanma sıcaklığı

    KIZARTMA YAĞLARININ DUMANLANMA SICAKLIĞI

    Yağların kızartma yağ olarak kullanılabilmesi için dumanlanma sıcaklığının (Smoke Point) yüksek sıcaklıkta olması gerekmektedir. Bir yağın dumanlanma sıcaklığının yüksek olması o yağın iyi bir kızartma yağı olduğunun göstergesidir. İnternette araştırma yaptığımız zaman görülecektir ki her yağ kendisinin dumanlanma sıcaklığının en yüksek olduğunu iddia etmektedir.
    Bitkisel yağların dumanlanma sıcaklığı yağın çeşidine göre değişebileceği gibi yağın üretim şartlarına göre de değişmektedir.

    Dosya türü: doc
    Şifre: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 6,1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 53 Kez

  2. #2
    Yeni Üye klemenjero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Jul 09

    Mesajları
    52
    Konuları
    10
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    262
    Harcanan
    0
    Kalan
    262

    Standart Cevap: Kızartma yağlarının dumanlanma sıcaklığı

    Bilgi için teşekkürler. Analiz yöntemi ile ilgili elinizde bilgi var mıdır acaba?

Benzer Konular

  1. balık yağlarının metillendirilmesi
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan emrecesur85
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-03-2008, 09:59
  2. Kızartma tavasında yangın var!
    Güncel Haberler forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-02-2008, 13:17
  3. 'Kızartma ve turşudan uzak dur'
    Güncel Haberler forum içinde, yazan yelly
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 16-10-2007, 18:14
  4. Kızartma Yağları
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 20
    Son Mesaj: 16-06-2007, 20:41

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed