1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Krema

  1. #1
    Yeni Üye syma25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28 Aug 14
    Yaş
    28

    Mesajları
    28
    Konuları
    15
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Krema

    Arkadaşlar Kaşar Peynirin şıratından krema çekeniniz var mı?
    Kasar peynirine maya kattığımız için elde ettiğimiz kremanın diğer süt kremasından ne gibi farklılığı ne olacak. Yaptığımız tereyağınızda acıma oluyor bu yüzdendir diye bilir miyiz acaba?
    Tşk ederim
    Konu syma25 tarafından (24-06-2015 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.
    Gıda Mühendisi

Benzer Konular

  1. Krema ve tereyağı üretimi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan uctburn
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 16-04-2015, 18:26
  2. dövme krema
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan hnd
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-12-2012, 02:05
  3. Krema-yaĞ muhtevasinin tayİnİ-gravİmetrİk metot (referans metot)
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan martin eden
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-10-2010, 09:51
  4. Krema analizleri
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan fatmaemineakan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-05-2009, 10:36
  5. krema yapımı akış diyagramı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan rosemant
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19-10-2008, 18:37

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed