3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen hi_axy07

Konu: Kuru Gıda Nem Değerleri

  1. #1
    Yeni Üye mehmet39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11 May 17
    Yaş
    29

    Mesajları
    5
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Kuru Gıda Nem Değerleri

    Merhaba arkadaşlar ben bir otelde hijyen ve kalite sorumlusu olarak görev yapıyorum belli başlı bir sistem oluşturdum gibi ancak kafama takılan bir soru var

    Kuru gıda nem değerleri ortalama %60-70 olması gerekiyor bizim kuru gıda nem değerleri %45-55 arasında seyrediyor. bu konu hakkında çok fazla bilgim yok. %60-70 maximum değerlermi minimum %60 az değilmi yardımcı olursanız sevinirim

  2. #2
    Yüksek Lisans Üye hi_axy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28 Sep 08

    Mesajları
    572
    Konuları
    104
    Eklentileri
    21
    Kredisi
    1101
    Harcanan
    0
    Kalan
    1101

    Standart Cevap: Kuru Gıda Nem Değerleri

    maximum %60-70 olacak.
    %40-55 arası nemin varsa daha ne istiyorsun

    DEPO SICAKLIĞI: Depo sıcaklığı maximum 25C° olmalıdır. Sıcaklığın bu derecenin üstünde ise Teknik Servise haber verilip, havalandırmalar kontrol ettirilmelidir.

    NİSBİ NEM: Higronometre de görülen nem değeri %70’in üzerinde ise Teknik Servise haber verilip, havalandırmalar kontrol ettirilmelidir.
    mehmet39 bunu beğendi.

  3. #3
    Yeni Üye mehmet39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11 May 17
    Yaş
    29

    Mesajları
    5
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Kuru Gıda Nem Değerleri

    teşekkür ederim bilgiler yeterli oldu zaman zaman nem değer %38 lere düşüyor onun için nemlendirme cihazı düşünüyorum çözüm olarak

Benzer Konular

  1. Gıda Maddelerinde Kuru Madde ve Nem Tayini
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan zkayi
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 08-04-2015, 09:24
  2. Sebze Dezenfeksiyon formu/Kuru Gıda depo kontrol
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan sibell
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25-07-2011, 13:21
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 21-12-2010, 21:36
  4. Yorum: 3
    Son Mesaj: 21-02-2010, 02:29
  5. Kuru Gıda Satınalma Şartnamesi
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan Nuran AYDEMİR
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-04-2009, 10:00

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed