Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Konu: Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

  1. #21
    Onursal Üye Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Feb 07
    Yaş
    43

    Mesajları
    2730
    Konuları
    384
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    0
    Kalan
    3608

    Standart Cevap: Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Bu sadece kalite ve gıda güvenliği üzerine kurulan bir sistem değil zaten.
    Birçok modülü var
    Muhasebe
    Stok takibi
    Satınlama
    Satış
    Üretim
    Kalite
    Bu birimlerdeki evrak kalabılığını azaltmak, işlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak, verimi arttırmak, kalitesizliği en başında engellemek gibi birçok özelliği var. En güzel yanı yukarıdaki birimler tek tek kullanılabildiği gibi hepsi entegre olarakta kullanılabilir.
    “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”

  2. #22
    Yeni Üye Darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18 Oct 08
    Yaş
    32

    Mesajları
    29
    Konuları
    11
    Eklentileri
    8
    Kredisi
    405
    Harcanan
    0
    Kalan
    405

    Standart Cevap: Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Bu program hakkındaki gelişmeler ne durumda ?

  3. #23
    Yeni Üye halilkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24 Mar 14
    Yaş
    48

    Mesajları
    10
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Cevap: Kuru İncirde Potasyum Sorbat Kullanımı

    Konu açılalı uzun zaman olmuş yine de ilgimi çekti cevaben şunları iletmeliyim. Potasyum Sorbat kullanımının incir ve kayısı işletmelerinde uygulanabileceği en doğru nokta yıkama aşamasından sonra var ise ben durulama diyeceğim (siz son yıkama diyebilirsiniz) burada Sevgili Peliikli ninde dediği gibi 1000 ppm civarları uygundur. dikkat etmeniz gereken kullanılan K-sorbatın kendi safsızlığı yani doğru ürünü almış olmanız eski bir gıda katkı maddeleri satış mühendisi olarak ucuz ürün kullanımından kaçınmanız. böylece hedeflediğiniz koruyucu miktarını doğru yakalarsınız. Ayrıca ihracat yapılacak olan ülke(ler)in kendi maksimum limitlerini bilmeniz gereklidir (ürün reddedilmemesi için). işletme koşullarının iyi şartlarda olması personel hijyeni ve ambalaj maddelerinin seçimi de önemlidir. Daha fazla detay isteyen arkadaş olur ise mesaj atabilir. sevgilerimle

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Benzer Konular

  1. Reçellerde sorbat ve benzoat yasağı ile alternatifi
    Mevzuat, Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, TGK vs. forum içinde, yazan esra_
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 07-07-2011, 14:17
  2. potasyum iyodur analizi
    Karışık forum içinde, yazan fatihmehmet68
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07-08-2010, 16:22
  3. İncirde alkol tayini -Yardım
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan baharözyol
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 16-04-2009, 08:10
  4. kalsiyum,magnezyum,potasyum,çinko
    Gıda Kimyası forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13-11-2007, 13:08
  5. İncirde AB ile aflatoksin limitlerimiz uymuyor
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan utkan
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 20-02-2007, 00:45

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed