1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    12 Sep 09
    Yaş
    35

    Mesajları
    6
    Konuları
    6
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    0
    Kalan
    305

    Standart Licorice(Meyan kökü)

    LİCORİCE ( MEYAN KÖKÜ )
    BİLİMSEL SINIFLANDIRMA :
    ¡AlemBitkiler)



    ¡Yöresel isimleri :Biyam, Boyam, Piyam, beyam, Tatlıkök, aşlama, meyan şerbeti, kök şerbeti.

    ¡Ortak isimler : Licorice, Gan Cao, Iriqsus , Kan T’sao, Kan Ts’Ao, Liquirita, liquorice, Madhuka, Meyan kökü, Mi Ts’Ao, Sus Maikik
    ¡Tarihte Yunanlılar, Mısırlılar, Çinliler ve Hintliler gibi birçok toplum tarafından da kullanılmış olan meyan kökü, Güney ve Orta Avrupa'da doğada kendiliğinden yetişiyor; Rusya, İspanya, İran ve Hindistan'da ise özel olarak yetiştiriliyor. Türkiye'nin iç anadolu bölgesinde, güneyinde,doğusunda ve güneydoğusunda doğal olarak bolca yetişir.






    Dosya türü: ppt

    Şifre : www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 318,0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 25 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Meyan Kökü
    SAĞLIK forum içinde, yazan selim84
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 07-04-2009, 21:44
  2. Doğal Serinlik İçin Meyan Kökü Alternatifi
    Güncel Haberler forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 09-06-2007, 10:36
  3. Acne (Kıl Kökü İltihabı)
    SAĞLIK forum içinde, yazan sokol500
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 19-04-2007, 13:51

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed