5 sonuçtan 1 ile 5 arası
Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 3 gönderen n_h_n
  • 2 gönderen ewin3

Konu: Otel mutfaklari

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05 Jan 15

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Otel mutfaklari

    Merhabalar;
    HACCP kurulu olmayan oteller hangi formları - planları ve talimatları hazırlamalı?
    Kızartma yağları polar madde ölçümü ve form tutulması zorunlu mu?

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    01 May 12

    Mesajları
    5
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Otel mutfaklari

    Merhaba
    Ewet tutman gereken bazı formlar var.şoklu ürün(meyve sebze et gibi) çözdürme formu ,dezenfeksiyon formları ,temizlik kayıtları kızartma yağları polar madde ölçüm formuda denetimlerde cok sorulan bir form tutmanda fayda var.Soğuk oda kayıtları ve mutfakta kullanılan makinaların kullanma talimatlarıda önemli .
    BLACKEAGLE-BJK, Çiğdem Coşkun ve NRDGZL bunu beğendiler.

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05 Jan 15

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Otel mutfaklari

    Çok teşekkür ederim. İşe yeni başladım ve nerden başlayacağımı ne yapacağımı pek bilmiyorum elinizde örnek formlar var mı paylaşabilirseniz çok sevinirim.

  4. #4
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    14 Sep 13
    Yaş
    30

    Mesajları
    4
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Otel mutfaklari

    merhabalar,
    balık ve kabuklu deniz ürünlerine ait üretim akış şeması hazırlama konusunda yardımcı olabilir misiniz?

  5. #5
    Onursal Üye ewin3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01 Aug 08

    Mesajları
    781
    Konuları
    244
    Eklentileri
    44
    Kredisi
    2284
    Harcanan
    0
    Kalan
    2284

    Standart Cevap: Otel mutfaklari

    Alıntı grsln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar,
    balık ve kabuklu deniz ürünlerine ait üretim akış şeması hazırlama konusunda yardımcı olabilir misiniz?
    Merhaba, Yemek Akış şeması linkte sanırım aradığınız konu mevcut kolay gelsin
    BLACKEAGLE-BJK ve Çiğdem Coşkun bunu beğendiler.

Benzer Konular

  1. Antalya otel iş ilanı
    Akdeniz Bölgesi forum içinde, yazan rosemant
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 31-08-2011, 11:36
  2. Otel Personel El Kitabı
    e-Kitaplar forum içinde, yazan drknss
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17-05-2011, 10:00
  3. sarıgerme otel iş ilanı
    Ege Bölgesi forum içinde, yazan alpertutar
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 04-08-2010, 22:59
  4. otel iş ilanı
    Akdeniz Bölgesi forum içinde, yazan rosemant
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 26-06-2010, 10:24
  5. OTEL BUNYESINDE CALISAN VAR MI
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan emotion_83
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 10-05-2007, 20:01

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed