1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    23 Jun 16
    Yaş
    27

    Mesajları
    4
    Konuları
    3
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Smile Poğaça Üretim Tehlike Analizi

    : Poğaça Üretim Tehlike Analizi
    : Word
    : .......

    Poğaça Üretim Tehlike Analizi

    1-Mal Kabul
    2-Hammadde Depolama
    3-Tartım
    4-Karıştırma
    5-Su Arıtma
    6-Yoğurma
    7-Şekil Verme
    8-Sebze Ayıklama/Yıkama
    9-İç Hazırlama/ Püre Hazırlama
    10-İç Harcı/ Püre Pişirme
    11-İç Yerleştirme
    12-Tavalara Dizme
    13-Yağlama/Süsleme
    14-Mayalama
    15-Pişirme
    16-Soğutma
    17-Paketleme
    18-Izgaralara Yerleştirme
    19-Ara Depolama
    20-Yarı Pişirme
    21-Paketleme
    22-Sevkiyat



    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 17,7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 16 Kez
    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (07-08-2017 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. unlu mamüllertehlike analizi ( börek, poğaça, smit,kurabiye)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan selamy
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02-09-2013, 13:06
  2. Tehlike Analizi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ifteli
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-08-2011, 14:12
  3. tehlike analizi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan inci.
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-08-2011, 14:41
  4. Tehlike Analizi
    OHSAS 18001 forum içinde, yazan aoguz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23-10-2010, 10:07
  5. Tehlike Analizi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan yytz52
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07-07-2008, 18:15

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed