2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Ön Lisans Üye Atalay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19 Jun 08

    Mesajları
    101
    Konuları
    48
    Eklentileri
    12
    Kredisi
    656
    Harcanan
    0
    Kalan
    656

    Post Probiyotik Nedir?

    : Probiyotik Nedir?
    : Doc
    : Gümrah TANELİ, Gülhan ÇETİNTAŞ

    İÇİNDEKİLER
    1.GİRİŞ
    2. PROBİYOTİK NEDİR?
    2.1. Probiyotik Tanımı
    2.2. Probiyotik Olarak Kullanılan Mikroorganizmalar
    2.3. Probiyotik Mikroorganizmaların Morfolojisi
    2.4. Probiyotik Mikroorganizmalarda Arana Özellikler
    2.5. Probiyotik Mikroorganizmaların Etki Mekanizması
    2.6. Probiyotiklerin Probiyotiklerdeki Yeri
    3. PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN TERAPÖTİK ETKİLERİ
    3.1. Bağırsak Sistemi Üzerindeki Etkileri
    3.2. Mide Üzerindeki Etkileri
    3.3. Laktoz İntolerans Üzerindeki Etkileri
    3.4. Antibiyotik Üzerindeki Etkisi
    3.5. Kolestrol Düşürücü Etkisi
    3.6. Anti Kanserinojik Etkisi
    3.7. Antimikrobiyal Etkisi
    3.8. Bağışıklık Sistemine Etkisi
    3.9. Diyetik Etkisi
    3.10. Protein Metobolizmasını İyileştirme Etkisi
    3.11. Vitamin Metobolizmasını İyileştirme Etkisi
    3.12. Böbrek Rahatsızlıklarını İyileştirme Etkisi
    3.13. Karaciğer Rahatsızlıklarını Üzerine Etkisi
    3.14. Kalp Rahatsızlıkları Üzerine Etkisi
    3.15. Zehirlenme Üzerine Etkisi
    3.16. İdrar Yolları Enfeksiyonu Üzerine Etkisi
    3.17. Kalsiyum Emilimi Üzerine Etkisi
    3.18. Ömrün Uzaması Üzerine Etkisi
    3.19. Radyoaktivite Zararları Üzerine Olumlu Etkisi
    3.20. Deri Üzerine Olumlu Etkisi
    4.PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN KULLANIM ALANLARI
    4.1. Lb. acidophilus Kullanılarak Fermente Edilmiş Sütler
    4.1.1. Acidophilus’lu Süt
    4.1.2. Biolact
    4.1.3. Moskovskli İçeriği
    4.1.4. Acidophilus Paste
    4.1.5. Tatlı Acidophilus’lu Süt
    4.2. Lb. acidophilus ve Yoğurt Bakterleriyle Fermente Edilmiş Sütler
    4.2.1. Bioyoğurt
    4.2.2. Acidophilin
    4.2.3. Acidophilus Yoğurt
    4.2.4. Aco _ Yoğurt
    4.2.5. Acidophilus Bifidus Yoğurt
    4.2.6. Acidophilus_Maya_Yağsız Süt İçeceği
    4.2.7. Diğer Ürünler
    4.3. Bifidobakterlerle Yapılan Süt Ürünleri
    4.3.1. Bifidobacteria İçeren Bebek Mamaları
    4.3.1.1. Lactana_B
    4.3.1.2. Femilact
    4.3.1.3. Bifiline
    4.3.2. Bifidobacteria İçeren Fermente Süt Ürünleri
    4.3.2.1. Bifiduslu Süt
    4.3.2.2. Yunan Yoğurdu
    4.3.2.3. Bifidus_Acidophilus Süt
    4.3.2.4. Mil_Mil
    4.3.2.5. Blomild
    4.3.2.6. Bifidus Yoğurt
    4.3.2.7. Cultura AB
    4.3.2.8. Bifighurt
    4.3.2.9. Blogarde
    4.3.2.10. Biogarde Dondurma
    4.3.2.11. Biokys
    4.3.2.12. Proghurt
    4.3.2.13. Bifilack
    5.SONUÇ
    6.KAYNAKLAR


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 39,6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 68 Kez

  2. #2
    Lisans Üye rosemant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 May 08

    Mesajları
    264
    Konuları
    68
    Eklentileri
    15
    Kredisi
    791
    Harcanan
    0
    Kalan
    791

    Standart Cevap: Probiyotik Hakkında

    benimde tez konum probiyotikler ve prebiyotiklerdi. ilgilenen arkadaşlara bir tavsiye bence prebiyotikleride araştırsınlar. konu hem çok zevkli hemde 2 mekanizma etkileşimli olduğundan daha aydınlatıcı

Benzer Konular

  1. Probiyotik ve Prebiyotikler
    Tezler forum içinde, yazan hedjaz
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 11-03-2015, 12:45
  2. Probiyotik
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan zeyenp
    Yorum: 16
    Son Mesaj: 15-12-2010, 22:51
  3. Probiyotik Fermente Süt Ürünleri ve Prebiyotikler
    Tezler forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 10
    Son Mesaj: 12-02-2009, 22:05
  4. probiyotik besinler
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan mursel
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 06-08-2008, 12:46
  5. probiyotik puding(sunu)
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan Didem SALİCİK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17-02-2008, 20:40

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed