2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen elif67

Konu: Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş , Köpük Oluşturma ve Emülsifikasyon

  1. #1
    Yeni Üye elif67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13 Mar 12
    Yaş
    29

    Mesajları
    7
    Konuları
    6
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş , Köpük Oluşturma ve Emülsifikasyon

    : Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş
    : Ppt
    : -


    Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş , Köpük Oluşturma ve Emülsifikasyon
    —Proteinlerin, gıda işleme ve gıda ürünleri geliştirilmesinde, gıdanın yapısını etkileyen birçok özellikler
    —Örnek: Jelatinden jöle oluştururken gıdada spesifik bir jel formu oluşturabilecek bir protein kullanımı

    ØÇözünürlük,
    ØSu tutma,
    ØYağ tutma,
    ØAroma tutma
    ØKöpük oluşturma,
    ØEmülsiyon oluşturma,
    ØJel oluşturma,
    ØHamur oluşturma
    ØViskozite
    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 2,05 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 40 Kez

    Konu Nuran AYDEMİR tarafından (09-07-2012 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
    yusufcukur ve violin bunu beğendiler.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Feb 13

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Cevap: Proteinlerin Fonksiyonel Özelliklerine Giriş , Köpük Oluşturma ve Emülsifikasy

    tesekkurler

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Fonksİyonel firin ÜrÜnlerİ
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan sewim
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18-02-2011, 13:00
  2. GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ için yardım
    Sınav Soruları forum içinde, yazan topraksh
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27-12-2008, 21:25
  3. köpük helva yapımı
    Alet-Ekipman Üzerine Destek forum içinde, yazan yusufcukur
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 08-10-2008, 08:42
  4. köpük gibi,,
    Şiir forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10-11-2007, 14:41
  5. ÇİZGİ FİLM DÜNYASI KANUNLARI
    Komik Yazılar forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 23-06-2007, 16:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed