1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    16 Sep 16
    Yaş
    23

    Mesajları
    4
    Konuları
    4
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    3
    Kalan
    202

    Standart Sade Şalgam Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları

    : Sade Şalgam Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları
    : Word
    : .......

    SADE ŞALGAM SUYU ÜRETİMİNDE HACCP UYGULAMALARI

    İÇİNDEKİLER

    Giriş
    1
    .Ürün Tanımı ve Kullanım Şekli
    2.Girdilerin Listesi
    3. 3.Süreç Akış Diagramı
    4. 4.Tehlike Analizi
    5. 5.Haccp Planı
    6. 6.Karar Ağacı



    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 86,3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 6 Kez
    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (09-12-2017 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Sucuk Üretimi Haccp Planı
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan cumhur
    Yorum: 11
    Son Mesaj: 07-06-2018, 09:22
  2. Şeker Üretimi-Süt Üretimi-Fındık Ezmesi HACCP Planı
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan pinar57
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-10-2013, 20:00
  3. bebek maması üretimi haccp planı
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan globalgmd
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-03-2012, 11:21
  4. Fındık Ezmesi Üretimi Haccp Planı
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan Gksgl
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09-03-2012, 16:10
  5. yoğurt üretimi çok sade
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan mmustafaekin
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05-08-2008, 15:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed