1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen neslicinar92

Konu: Servis Hijyeni

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    16 Jan 19

    Mesajları
    13
    Konuları
    10
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    16
    Kalan
    89

    Standart Servis Hijyeni

    : Servis Hijyeni
    : Ppt
    : .......

    Bir yemeğin hijyenik sunumunda servis yöntemi ve servisi yapan personelin hijyeni ve dikkati büyük önem taşır.
    Bu nedenle pişmiş ya da tüketime hazır besinlerin sunumunda dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bilinmelidir.

    SERVİS PERSONELİNİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN GENEL KURALLAR

    - Eller sık sık yıkanmalıdır.
    - Yemeklere elle dokunulmamalıdır.
    - Servis sırasında ekipmanlar hijyenik şekilde kullanılmalıdır.


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 2,33 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 6 Kez
    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (05-02-2019 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
    BLACKEAGLE-BJK bunu beğendi.

Benzer Konular

  1. servis sıcaklıkları
    Sektör Ahlakı ve Dayanışması forum içinde, yazan gıdacı34
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 20-01-2015, 12:41
  2. Yorum: 2
    Son Mesaj: 04-10-2011, 13:18
  3. acil servis
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan aspeker
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04-02-2010, 09:59
  4. Servis Aşamasında Hijyeni Sağlama
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan MRSKİMYAGER
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21-10-2008, 15:43
  5. Toplu Yemeklerde Servis Aşamasında Hijyeni Sağlama Yolları
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan MRSKİMYAGER
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21-10-2008, 15:29

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed