1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    001
    001 çevrimdışı
    Lisans Üye 001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05 Jun 09
    Yaş
    34

    Mesajları
    408
    Konuları
    122
    Eklentileri
    60
    Kredisi
    3073
    Harcanan
    41
    Kalan
    3032

    Standart Sofralık Zeytin ve Zeytinyağı Analizleri

    : Sofralık Zeytin ve Zeytinyağı Analizleri
    : Pdf
    : MEGEP

    1. ZEYTİNYAĞINDA SERBEST YAĞ ASİTLİĞİ TAYİNİ............................................ .....3
    1.1. Genel Bilgi .................................................. .................................................. .............3
    1.2. İlkesi............................................ .................................................. ............................4
    1.3. Kullanılan araç gereçler .................................................. ...........................................4
    1.4. Kullanılan Kimyasallar .................................................. ............................................4
    1.5. İşlem Basamakları....................................... .................................................. .............5
    1.6. Sonucu Değerlendirme..................................... .................................................. ........6
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ...........................................8
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ...............................12
    ÖĞRENME FAALİYETİ–2 .................................................. ................................................13
    2. ZEYTİNYAĞINDA PEROKSİT SAYISI TAYİNİ .................................................. ........13
    2.1. Genel Bilgi .................................................. .................................................. ...........13
    2.2. İlkesi............................................ .................................................. ...........................14
    2.3. Kullanılan Araç Gereçler .................................................. .......................................14
    2.4. Kullanılan Kimyasallar .................................................. ..........................................14
    2.5. İşlem Basamakları....................................... .................................................. ...........14
    2.6. Sonucu Değerlendirme..................................... .................................................. ......16
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. .........................................17
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ...............................23
    ÖĞRENME FAALİYETİ–3 .................................................. ................................................24
    3. SOFRALIK ZEYTİNDE TUZ ANALİZİ........................................... ...............................24
    3.1.Genel Bilgi .................................................. .................................................. ............24
    3.2. İlkesi............................................ .................................................. ...........................24
    3.3. Kullanılan Araç Gereçler .................................................. .......................................25
    3.4. Kullanılan Kimyasallar .................................................. ..........................................25
    3.5. İşlem Basamakları....................................... .................................................. ...........25
    3.6. Sonucu Değerlendirme..................................... .................................................. ......26
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. .........................................28
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ...............................32
    ÖĞRENME FAALİYETİ–4 .................................................. ................................................33
    4. ZEYTİNYAĞINDA DUYUSUL ANALİZLER .................................................. .............33
    4.1. Genel Bilgi .................................................. .................................................. ...........33
    4.2. Kullanılan Araç Gereç ve Ortamlar .................................................. .......................34
    4.3. İşlem Basamakları....................................... .................................................. ...........34
    4.4. Sonucu Değerlendirme..................................... .................................................. ......35

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 849,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 51 Kez

Benzer Konular

  1. sofralık zeytin fermantasyonu
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan mutlu_571
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 21-11-2010, 23:42
  2. Türkiyede zeytinyağı ve sofralık zeytin sempozyumu
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan nke
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24-02-2010, 19:19
  3. Türkiye 1. Zeytin yağı ve sofralık zeytin sempozyumu bildirileri
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan tuceee
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28-01-2010, 23:43
  4. Sofralık zeytin Üretimi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan mertcanka
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-02-2009, 10:05
  5. Sofralık zeytin işleme teknikleri
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19-09-2007, 14:20

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed