1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    001
    001 çevrimdışı
    Lisans Üye 001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05 Jun 09
    Yaş
    34

    Mesajları
    408
    Konuları
    122
    Eklentileri
    60
    Kredisi
    3073
    Harcanan
    37
    Kalan
    3036

    Standart Sofralık Zeytinin Ambalajlanması ve Depolanması

    : Sofralık Zeytinin Ambalajlanması ve Depolanması
    : Pdf
    : MEGEP
    1. DOSYA

    SOFRALIK ZEYTİN AMBALAJLAMA

    AÇIKLAMALAR .................................................. .................................................. ................ii
    GİRİŞ .................................................. .................................................. ..................................1
    ÖĞRENME FAALİYETİ–1 .................................................. .................................................. 3
    1. AMBALAJLAMADAN ÖNCE ZEYTİNDE YAPILAN KONTROLLER........................3
    1.1. Tat .................................................. .................................................. ............................5
    1.2. Renk .................................................. .................................................. ..........................5
    1.3. Sertlik........................................... .................................................. ..............................6
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ..............................................9
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................11
    ÖĞRENME FAALİYETİ-2................................................. .................................................. 13
    2. AMBALAJ DOLGU SIVISI (SALAMURASI) .................................................. ..............13
    2.1. Ambalaj Dolgusunda Kullanılan Malzemeler........................................ .....................13
    2.2. Sofralık Zeytin Çeşitlerine Göre Ambalaj Dolgu Sıvıları.......................................... .14
    2.2.1. Bileşenleri....................................... .................................................. ...................15
    2.2.2. Formülasyonu .................................................. .................................................. ..16
    2.3. Ambalajlamada Önemi .................................................. .............................................17
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................18
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................20
    ÖĞRENME FAALİYETİ-3................................................. .................................................. 22
    3. AMBALAJLAMA .................................................. .................................................. .........22
    3.1. Ambalaj Materyalleri .................................................. ................................................23
    3.1.1. Cam Kavanoz .................................................. .................................................. ..23
    3.1.2. Plastik Ambalajlar .................................................. .............................................24
    3.1.3. Laklı Teneke Kutu.............................................. .................................................2 6
    3.2. Ambalaj/Dolum Makineleri .................................................. ......................................28
    3.2.1. Görevi .................................................. .................................................. ..............28
    3.2.2. Yapısı............................................ .................................................. .....................28
    3.2.3. Çeşitleri......................................... .................................................. .....................28
    3.2.4. Kullanımı .................................................. .................................................. .........30
    3.2.5. Temizliği ve Bakımı .................................................. ..........................................30
    3.3. Etiketleme .................................................. .................................................. ...............31
    3.4. Bar (Çizgi) Kodlama........................................... .................................................. ......32
    3.5. Kontroller........................................ .................................................. ..........................32
    3.5.1. Ambalaj Kontrolleri....................................... .................................................. ....33
    3.5.2. Etiket Kontrolleri .................................................. ...............................................33
    3.5.3. Bar (Çizgi) Kod Kontrolleri....................................... ..........................................33
    UYGULAMA FAALİYETİ .................................................. ............................................34
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME .................................................. ..................................36
    MODÜL DEĞERLENDİRME .................................................. ............................................38
    CEVAP ANAHTARLARI .................................................. .................................................. .41
    ÖNERİLEN KAYNAKLAR......................................... .................................................. .......43
    KAYNAKÇA.......................................... .................................................. ............................44


    2.DOSYA

    SOFRALIK ZEYTİN DEPOLAMA

    AÇIKLAMALAR .................................................. .................................................. ...iv
    GİRİŞ .................................................. .................................................. .......................1
    ÖĞRENME FAALİYETİ-1................................................. ........................................3
    1.1. Deponun Önemi .................................................. ..............................................4
    1.2. Taşıması Gereken Özellikler........................................ .....................................5
    1.3. Mamul Zeytinleri Depolarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ..................8
    1.4. Uygun Şartların Devamını Sağlamak.......................................... ......................9
    UYGULAMA FAALİYETİ......................................... ..........................................10
    ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... ....................................12
    ÖĞRENME FAALİYETİ-2................................................. ......................................14
    2. Depo Kayıtları .................................................. .................................................. ....14
    2.1. Depo İşleyişinde Kaydedilmesi Gereken Bilgiler.......................................... .14
    2.2. Depo Giriş Çıkış Formları.......................................... .....................................14
    2.3. Mamul Ürün Giriş Çıkışında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar..................18
    UYGULAMA FAALİYETİ......................................... ..........................................20
    MODÜL DEĞERLENDİRME..................................... .............................................24
    CEVAP ANAHTARLARI....................................... .................................................. 25
    KAYNAKÇA.......................................... .................................................. .................27

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 2,04 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 23 Kez

Benzer Konular

  1. Sofralık zeytin Üretimi
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan mertcanka
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-02-2009, 10:05
  2. Zeytinin Her Parçası Değerlendiriliyor
    Güncel Haberler forum içinde, yazan kenani
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09-01-2009, 09:07
  3. Zeytinin reçelini yapıp ihracatta fark yarattı
    Güncel Haberler forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 04-04-2008, 07:47
  4. dondurulmuş ürünlerin ambalajlanması ve depolanması
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan hatice_alt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25-02-2008, 16:44

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed