3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Ön Lisans Üye aspergillus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 Sep 07
    Yaş
    36

    Mesajları
    129
    Konuları
    32
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart Şokella, krokantlı fondık ezmesi,şekerli fındık ezmesi (yeni başlık)

    Arkadaşlar merhaba,
    Yukardaki ürünleri üreten bir firmada yeni işe başladım. Bazı kafama takılan konular var.

    İlk olarak kakaolu fındık ezmesi ile başlamak istiyorum.

    -Öncelikle bu tarz bir işletmede nasıl bir temizli planı uygulanıyor. (makine ekipman temizliği)
    -Ballmill den sonra ürünler stok tankına alınıyor(50 derecede) ürün ne kadar bir sürede temperleme sonucu 28 derece civarına inmeli. Sürenin bir önemi var mı? Mesela ürün stok tankına alınıp bekletilse gece boyunca ertesi gün önce temperlemeye alınıp sonra dolumu yapılsa sorun olabilir mi? Yoksa ürün son karıştırıcıdan çıkıp stok tankına alındıktan sonra belli bir süre içinde 28 dereceye mi indirilmeli?
    -Ürünlerinizi ne kadar sürede bir analiz ettiriyorsunuz?
    - Lab.da yaptığınız ve ya illa yapılmalı dediğiniz analizler nelerdir?
    - Son sorum (şimdilik) numune saklamayla ilgili. Ürünün raf ömrü 1 yıl, her partiden 200 gr lık kaplara numune alınıyor. Bu numune işletmede ne kadar bir süre saklanmalı.
    Teşekkürler

  2. #2
    Onursal Üye yusufcukur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26 Aug 08
    Yaş
    38

    Mesajları
    121
    Konuları
    13
    Eklentileri
    18
    Kredisi
    924
    Harcanan
    0
    Kalan
    924

    Standart Cevap: Şokella, krokantlı fondık ezmesi,şekerli fındık ezmesi (yeni başlık)

    Başlangıç için faydalı olabilecek bilgiler var.Kolay gelsin

    http://www.forumfood.net/showthread....Dnd%FDk+ezmesi

  3. #3
    Ön Lisans Üye aspergillus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 Sep 07
    Yaş
    36

    Mesajları
    129
    Konuları
    32
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart Cevap: Şokella, krokantlı fondık ezmesi,şekerli fındık ezmesi (yeni başlık)

    Mesaj için teşekkür, fakat orayı inceledim benimde yazım var zaten Ama özelikle yukardaki başlıkların cevabını öğrenmem gerekiyor.

Benzer Konular

  1. Kakaolu fındık ezmesi(Şokella)
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan nurayc76
    Yorum: 20
    Son Mesaj: 16-02-2018, 12:45
  2. Fındık Ezmesi ve Çeşitleri
    Yatırım projeleri forum içinde, yazan okhan
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 04-03-2013, 10:24
  3. FISTIK ezmesi yardım
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan yavuz7779
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 14-01-2009, 16:34
  4. Fındık ezmesi analizleri
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan niyazi1902
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25-10-2008, 19:56
  5. Ton balığı ezmesi
    Et ve Sebze Yemekleri forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27-02-2008, 11:12

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed