1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Ön Lisans Üye AlgaReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26 Mar 07

    Mesajları
    126
    Konuları
    24
    Eklentileri
    17
    Kredisi
    873
    Harcanan
    7
    Kalan
    866

    Arrow Süt ve Süt Ürünlerinin Üretiminde Kullanılacak Çiğ Sütün Üretimi İçin Hijyen Uyglm...

    5179 sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun ve buna bağlı olarak 30.03.2005 tarihinde yürürlüğe konulan Gıda ve Gıda ile Temasta Bulunan Madde ve Malzemelerin Piyasa Gözetimi, Kontrolü ve Denetimi ile İşyeri Sorumluluklarına Dair Yönetmelik gereği gıda maddelerini ve gıda ile temas eden madde ve malzemeleri üreten ve/veya satan işyerleri ile toplu tüketim yerleri Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca çıkarılacak yönetmeliklerde belirtilen asgari teknik, hijyenik ve güvenlik şartlarını taşımak zorundadır.

    Gıda işyerlerinin mevzuat ile belirlenen teknik ve hijyenik yükümlülüklere uyum konusunda, yapmaları gerekenler yine mevzuat ile belirlenmiştir. Bununla birlikte "Doğru Uygulama Rehberleri ya da Kılavuzları", gıda güvenliğinin sağlanmasında ve gıda sektörüne yardımcı olması açısından önemli birer kaynaktır.

    01. AMAÇ

    Süt ve süt ürünleri üretiminde kullanılacak çiğ sütün üretimi için hijyen kılavuzu; çiğ sütün üretimi, depolanması, toplanması ve taşınması sırasında uyulması gereken hijyen şartlarını belirlemektedir.
    Süt ve Süt Ürünlerinin Üretiminde Kullanılacak olan çiğ sütün Üretimi için doğru hijyen uygulamaları kılavuzunu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.Umarım bilgilerden yararlanılabilir.

    Dosya türü : doc

    Dosya şifresi : www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 1,22 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 34 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda Üretimi ve Sunumu yapanların uyması gereken hijyen kuralları;
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan gıdacıfatma
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 01-09-2009, 10:33
  2. Hijyen El Kitabı Çocuklar İçin.
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan ozi
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 31-08-2007, 17:37
  3. Hijyen İçin Galoşmatik Şart
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan rota
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18-08-2007, 16:57
  4. İş Görüşmelerinde Kullanılacak Altın Kurallar
    Gıda Sektöründe Kariyer ve İşe Alım Süreçleri forum içinde, yazan abdullah_ogul
    Yorum: 9
    Son Mesaj: 04-07-2007, 15:36
  5. Yiyecek İşinde Çalışanlar İçin Kişisel Hijyen
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan esraartan
    Yorum: 25
    Son Mesaj: 15-06-2007, 10:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed