Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen alitann

Konu: sütün pıhtılaşması

  1. #1
    Yeni Üye
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üyelik tarihi
    17 Mar 12
    Ad Soyad
    ali tan
    Yaş
    33
    Şehir
    59 TEKİRDAĞ
    Üniversite
    Trakya Universitesi
    Meslek
    ziraat
    Sektör
    tarım
    Mesajlar
    2
    Konular
    2
    Eklentileriniz
    1
    Kazanılan Kredi
    55
    Kullanılan Kredi
    0
    Kalan Kredi
    55

    Standart sütün pıhtılaşması

    : sütün pıhtılaşması
    : Ppt
    : …

    1-Protein (Kazein) Pıhtılaşması
    Proteinin özellikle kazeinin sütten ayrılabilmesi için pıhtılaşma (koagulasyon) durumuna getirilmesi lazımdır. yani kolloidal olarak çözünür kazein parçacıklarının topaklaşması için sol durumdan jel duruma geçmesi gerekir. Kazein asitliğin geliştirilmesi ve enzim ilavesi olmak üzere iki farklı yolla pıhtılaştırılmaktadır.
    ...

    :



         
     
        Dosya Şifresi : www.forumfood.net
    Dosya Boyutu : 2.84 MB (Megabyte)
    İndirme Sayısı : 30 Kez
     
     
    Konu mutlu_571 tarafından (17-03-2012 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.
    İshak Demirelli bunu beğendi.

Benzer Konular

  1. Sütün Besleyici Nitelikleri ve Isıl İşlemin Sütün Besleyici Nitelikleri
    Konu Sahibi B102802007 Forum Süt ve Süt Ürünleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 14-04-2011, 13:37
  2. sütün beslenmedeki önemi üzerine bir çalışmadır
    Konu Sahibi azmic Forum ÇÖP KUTUSU
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 12-02-2011, 09:53
  3. sütün olusumu
    Konu Sahibi mazbata_99 Forum Süt ve Süt Ürünleri
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 10-12-2010, 10:46
  4. Sütün homojenizasyonu
    Konu Sahibi nihbak Forum Süt ve Süt Ürünleri
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 17-09-2008, 19:26

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed