3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Yeni Üye haticeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28 Sep 08
    Yaş
    38

    Mesajları
    21
    Konuları
    12
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart Tehlike analizlerinin belirlenmesi ve HACCP Planının oluşturulması hakkında yardım

    http://www.forumfood.org/zyr/indir.p...390e9cb9ef.pdf


    Merhaba arkadaşlar...
    Acil yardıma ihtiyacım var.
    Kendi işletmeme prosedür hazırlıyorumda.
    internetten bulduğum, Ekte yer alan alan prosedürden hiçbirşey anlamadım. Sizce KKN, OGP, O-OGP lerin belirlenmesinde bu prosedürde yazanlar doğrumu?

    Hiçbirşey anlamıyorum

  2. #2
    Onursal Üye Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Feb 07
    Yaş
    43

    Mesajları
    2730
    Konuları
    384
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    0
    Kalan
    3608

    Standart Cevap: Tehlike analizlerinin belirlenmesi ve HACCP Planının oluşturulması hakkında ya

    Merhaba,
    Yazılanlar doğru olmakla birlikte eksik diyebilirim.
    Bu prosedür gayet genel ve emel bilgilerle hazırlanmış, bu ve benzeri prosedürlerde anlatılanları anlamakta zorlanıyorsanız sistem kurmaya başalmadan önce size 2 önerim var.
    İlk önerim: İyi bir ISO 22000 eğitimi alın
    İkinci önerim: İyi bir danışman ile çalışın.

    Prosedürde bahsedilenler HACCP sisteminin temelleri ve basit bir açıklamasıdır. Çokta karışık yazılmamış. bu nednele öncelikle size en kısa zamanda iyi bir eğitim almanızı öneririm.
    “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”

  3. #3
    Onursal Üye Ümit ÖZTEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09 Oct 08
    Yaş
    31

    Mesajları
    569
    Konuları
    116
    Eklentileri
    23
    Kredisi
    1193
    Harcanan
    0
    Kalan
    1193

    Standart Cevap: Tehlike analizlerinin belirlenmesi ve HACCP Planının oluşturulması hakkında ya

    Oğuz Bey in dediklerine katılıyorum.

    İyi bir firmadan ıso22000 veya haccp eğitimi almanızı tavsiye edebilirim. imkanınız varsa ıso9001 eğitiminide almanızı öneririm.



    Ümit ÖZTEK
    Food Engineer
    Gıda Mühendisi

Benzer Konular

  1. HACCP Tehlike Analizi - HACCP Planı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Şengül PARLAK
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 15-07-2011, 13:39
  2. gıdalarda raf ömrü belirlenmesi acil yardım
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan yavuz7779
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 22-04-2009, 13:56
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 17-02-2009, 17:59
  4. ögp-tehlike analizi hakkında yardım
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan kerem
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 10-04-2008, 16:58
  5. Tehlike Analizi ve Risk Kategorisinin Belirlenmesi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan askin28
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17-02-2008, 02:47

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed