2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen aydandalbasti

Konu: Termobakslar

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    17 Nov 14

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Termobakslar

    Arkadaşlar Cathering firmalarında yemeklerin sıcaklıklarinin muhafazası ve taşıma amaçlı kullanılan termobakslar hakkında teknik bilgiye ihtiyacım var.yani yemek termobaks a kaç C derecede konulmalı. Termobaks sicakligi ne kadar muhafaza eder..termobaks konulduktan 2 ve 4 saat sonra sıcaklık ne kadar düşer. Bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum.

  2. #2
    Onursal Üye
    Üyelik tarihi
    25 Jul 12
    Yaş
    41

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Termobakslar

    Alıntı kimyagerim.com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Cathering firmalarında yemeklerin sıcaklıklarinin muhafazası ve taşıma amaçlı kullanılan termobakslar hakkında teknik bilgiye ihtiyacım var.yani yemek termobaks a kaç C derecede konulmalı. Termobaks sicakligi ne kadar muhafaza eder..termobaks konulduktan 2 ve 4 saat sonra sıcaklık ne kadar düşer. Bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum.

    Merhaba,

    Yemeğin termoboxa giriş sıcaklığı 80 - 85 C' ler civarında olmalı. Yemekler hızlıca termoboxa konulup, kapağı kapatılmalı. vbseo_seo_replace_callback('vb','vBulletin','
    ',' Mevsimsel olarak değişmekle beraber yaz aylarında saatte 2-4 C' lerde ısı kaybı yaşanırken kış aylarında 4-6 C' lere kadar ısı kayıpları olabiliyor. Tabi bu termoboxın sağlamlığı ile de ilgili. Kapaklarda ve contalarda gevşeme olmamalı, iç ve dış yüzeylerde kırık. çatlak, deformasyon olmamalı ','vb','. ')
    Ayrıca yemek sıcaklığı düşük olursa soğuma daha hızlı olur.
    vbseo_seo_replace_callback('vb','vBulletin','
    ',' Personelin doğru termobox kullanımı bilmesi ve uygulaması önemli. Sektörde en sık uygulanan ve zehirlenmelere kadar varabilen hata termoboxı doğru kullanamamak. 3 - 4 çeşit yemeği tek tek, uzun sürede boxlara yerleştirmek, bu arada kapakları açık bekletmek sıcaklıkları düşürüyor. Boxlar kapandığında yemekler riskli sıcaklıklara düşmüş oluyor. 3- 4 saat boyunca, yani teslimat noktasına kadar beklediği sıcaklıklarda yemeğin bozulması yada mikrobiyel aktivite, toksin oluşumu ','vb','. oluşuyor. ')

    bilgilerinize,
    Çiğdem Coşkun bunu beğendi.

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed