Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası
  1. #11
    Ön Lisans Üye aspergillus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 Sep 07
    Yaş
    36

    Mesajları
    129
    Konuları
    32
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Standart Cvp: toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Bende bir yemek firmasında çalışıyorum.Zaman zaman bizde alıyoruz bu tarz şikayetler.Bazıları hep aynı kişilerdir Menünün birbirine uygunluğunada bakmalısınız bence yani hem kızartma türü bir yemek hem yağlı bir hamurişi v.s Bunun dışında biz firmada zaman zaman yağların kullanılabilriğini ölçüyoruz.Kızartma için kullanılan yağın içindeki polar madeler ve asitliği ölçüyor belli bi değere ulaşınca depolayıp bi firmaya veriyorus. Bu konuda sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum. Ama ne yaparsanız yapın bu şikayetlet her zaman olacak

  2. #12
    Tan
    Tan çevrimdışı
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    20 Dec 14
    Yaş
    40

    Mesajları
    8
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Genelde Salcadan Kaynaklaniyor,

  3. #13
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05 Feb 15

    Mesajları
    25
    Konuları
    8
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart Cevap: Cvp: toplu yemek sektörü müşteri şikayeti

    Alıntı Gülsel ŞEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun birinci nedeni hava sıcaklıklarındaki ani değişimler bu herkese komik gelebilir ama gerçek bir durum
    ikinci nedeni ustaların yemek yapmadan önce bütün yağı sotelemek için kullanmasınlar yeteri kadar yağla sotelet ve geri kalan yağı çiğden ilave ettir
    yemeklerde mi böyle yapıyorsunuz ;peki kızartmalar için bi öneriniz var mı

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. Örnek Akış Şeması - Yemek Sektörü
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 44
    Son Mesaj: 28-11-2018, 20:37
  2. Catering Toplu Yemek ve Hizmet Özel Bölümü
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 27-02-2013, 00:30
  3. Mal Kabul Kriterleri - Yemek Sektörü
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 41
    Son Mesaj: 25-12-2007, 14:04
  4. Marketingist Fuar ve Konferansi: Catering Toplu Yemek Sektoru
    Güncel Haberler forum içinde, yazan pheasanthunter
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05-09-2007, 00:20

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed